hubert_urbanski 22.11.05, 16:00 tzn trochę wiem z wyszukiwarki, ale najbardziej mnie interesuje to która z Was przebyła tą chorobę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: co to jest pęcherzyk nabotha? na szyjce macic 22.11.05, 16:30 tego sie nie leczy Odpowiedz Link Zgłoś
hubert_urbanski Re: co to jest pęcherzyk nabotha? na szyjce macic 22.11.05, 16:37 ok. nie leczy się a co się robi? wycina się? moja zona ma do wycięcia prawdopodobnie.Denerwuje sie pomózcie wyjaśnic sprawę.Może na priva skoro się krępujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
hubert_urbanski Re: co to jest pęcherzyk nabotha? na szyjce macic 22.11.05, 17:24 czyli wszyscy zdrowi? przepraszam za zaśmiecanie, myślałem ze mi ktoś pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: co to jest pęcherzyk nabotha? na szyjce macic 22.11.05, 17:37 Przecież Ty się rozwiodłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
hubert_urbanski Re: co to jest pęcherzyk nabotha? na szyjce macic 22.11.05, 17:38 ledzeppelin3 napisała: > Przecież Ty się rozwiodłeś! ja? pomyliłaś mnie z kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: co to jest pęcherzyk nabotha? na szyjce macic 22.11.05, 19:54 A co Ty taki niecierpliwy ? Forum nie działa na akord. Poczekaj, może akurat dzisiaj na forum nie ma "szczęśliwych" posiadaczek tej torbieli. Odpowiedz Link Zgłoś
ob-gynaec Re: co to jest pęcherzyk nabotha? na szyjce macic 22.11.05, 20:05 Jaką chorobę??? To nie jest choroba, ani patologia. A zatem mówienie o leczeniu nie ma żadnego uzasadnienia. Taka uroda, po prostu. Resztę pewnie wiesz z wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś