Dodaj do ulubionych

A zionce dalej strzelaja do ludzi.

03.12.05, 03:55
Zastrzelili jednego dwoch zranili ciezka jak ci chcieli przejscprzez plot
"nielegalnie"
Ja sie pytam zioncow tutaj czy ten plot jest legalny ze nielegalnie
przechodzili?.
Administracja USA i ONZ zawsze byli przeciwni temu murowi nu chyba za za
kulisami go zalegalizowali.Z zioncami to wszystko mozliwe na tym swiecie.

www.haaretzdaily.com/hasen/spages/653104.html
Obserwuj wątek
    • dan34bratdany33 Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 03.12.05, 04:05
      191 panstw glosowalo aby Izrael przestal budowac mury nielegalnie na kradzionej
      ziemi.
      Tylko dwa panstwa sie sprzeciwily-zgadnijcie jakie?.
      Nu ale jak ONZ jakas rezolucje wydalo w sprawie Iraku to wtedy ONZ byla dobra
      organizacja.Przypominam ze rezolucji ONZ nie bylo aby zaatakowac Irak jednakze
      byly jakies ustalenia w sprawie BMR wymuszone klamstwem i chucpa ad chucpami.Nu
      ale dobre i to bylo wtedy dla zioncow.

www.haaretzdaily.com/hasen/spages/651888.html
      • zbireywo [...] 03.12.05, 04:34
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • danwar2 Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 05.12.05, 21:44
          powyższy tekst jest podżeganiem do nienawiści i wręcz morderstwa - więc
          powinien podlegać sankcjom karnym!
        • annahidalgo Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 03:30
          Moderatorzy,
          Wy widzicie ten post zbireywo i nie grzmicie?
          To jest zachecanie do nienawisci, jak tu ktos zauwazyl. A sio z takimi postami.
          Wciskam czerwony klawisz.
    • samsone Zastrzelili ci wujka, niech sie twoi przy zyciu 05.12.05, 21:48
      wujkowie po hebrajsku naucza czytac, to ich nic zlego nie spotka...albo jeszcze
      lepiej jak sie z calej Palestyny do ich Arabi swietej Saudyjskiej wyniosa.
      Macie jakies sodomastyczne sklonnosci, kabiny eletrycznem wysokie ploty jakis
      nowy arabski sport.
      • annahidalgo Re: Zastrzelili ci wujka, niech sie twoi przy zyc 06.12.05, 03:33
        samsone napisał: "Macie jakies sodomastyczne sklonnosci, kabiny eletrycznem
        wysokie ploty jakis nowy arabski sport."

Miales na mysli: IZRAELSKI sport.

• i-love-2-bike Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 01:02
      dan34bratdany33 napisał:

> Zastrzelili jednego dwoch zranili ciezka jak ci chcieli przejscprzez plot
      > "nielegalnie"
      > Ja sie pytam zioncow tutaj czy ten plot jest legalny ze nielegalnie
      > przechodzili?.
      > Administracja USA i ONZ zawsze byli przeciwni temu murowi nu chyba za za
      > kulisami go zalegalizowali.Z zioncami to wszystko mozliwe na tym swiecie.
      >
      > www.haaretzdaily.com/hasen/spages/653104.html

wiadomo,ze plot jest nielegalny,ale ktos chyba ma odzielne prawa dla swoich a
      odzielne dla podludzi,ktorych jak nasz milutki pan zejman proponuje sie poprostu
      unicestwic,aby nie bylo z nimi problemu. mile wizje skads juz chyba wziete w
      historii tego swiata,tylko ten jedwabny sie nie zalapal na nie,moze troche
      szwankuje na umysle.
    • annahidalgo Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 03:27
      dan34bratdany33 napisał: "Zastrzelili jednego dwoch zranili ciezka jak ci
      chcieli przejsc przez plot "nielegalnie""

Jak cos takiego dzialo sie w Berlinie to caly swiat zachodni to potepial. A jak
      to sie teraz dzieje na BW to wszyscy, poza nielicznymi "dan34bratdany33"
      trzymaja mordy w kuble. Zajrzyjcie do lusterek, zwolennicy tego muru.

• i-love-2-bike Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 03:55
        annahidalgo napisała:

> dan34bratdany33 napisał: "Zastrzelili jednego dwoch zranili ciezka jak ci
        > chcieli przejsc przez plot "nielegalnie""
        >
        > Jak cos takiego dzialo sie w Berlinie to caly swiat zachodni to potepial. A jak
        >
        > to sie teraz dzieje na BW to wszyscy, poza nielicznymi "dan34bratdany33"
        > trzymaja mordy w kuble. Zajrzyjcie do lusterek, zwolennicy tego muru.

no robisz sie antysyjamska,zaraz jedwabnik z kokona sie wysunie i ci dolozy,on z
        tych wrazliwych na wiatr.
        • annahidalgo Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 04:06
          i-love-2-bike napisała: "robisz sie antysyjamska,zaraz jedwabnik z kokona sie
          wysunie i ci dolozy,on z tych wrazliwych na wiatr."

Ja zrobilam sie tu antysyjamska kiedy kilka tygodni temu wojowalam z Dana. W
          koncu Dana ujela mnie czlowieczenstwem i odpuscilam sobie walke z nia. W
          Jedwabniku czlowieczenstwa jeszcze nie udalo mi sie zauwazyc choc to chyba jemu
          zawdzieczam zapoznanie sie z ostatnim wierszem mojego ulubionego barda (Twoj
          watek, ktory naprawde mnie poruszyl).
          A niech se jedwabny mnie atakuje. Ja mam moj smutek do rozgryzienia wiec
          jedwabnemu moze sie oberwac ode mnie zdrowiej niz w moich czasach bez smutku.
          Rekawice mi leza, czekam.
          • i-love-2-bike Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 04:16
            annahidalgo napisała:

> i-love-2-bike napisała: "robisz sie antysyjamska,zaraz jedwabnik z kokona sie
            > wysunie i ci dolozy,on z tych wrazliwych na wiatr."
            >
            > Ja zrobilam sie tu antysyjamska kiedy kilka tygodni temu wojowalam z Dana. W
            > koncu Dana ujela mnie czlowieczenstwem i odpuscilam sobie walke z nia. W
            > Jedwabniku czlowieczenstwa jeszcze nie udalo mi sie zauwazyc choc to chyba jemu
            >
            > zawdzieczam zapoznanie sie z ostatnim wierszem mojego ulubionego barda (Twoj
            > watek, ktory naprawde mnie poruszyl).
            > A niech se jedwabny mnie atakuje. Ja mam moj smutek do rozgryzienia wiec
            > jedwabnemu moze sie oberwac ode mnie zdrowiej niz w moich czasach bez smutku.
            > Rekawice mi leza, czekam.

widac odkrylas cos w danie,czego ja nie moge,ale nie mam na to ochoty. nie lubie
            skrajnego chamstwa,szczegolnie w wykonaniu kobiet,to mnie poprostu odrzuca. a co
            do jedwabnika to szkoda na niego oddechu,to slepiec,a do tego kompletnie
            zacietrzewiony i powoli robi sie wulgarny. na smutek najlepsza jest muzyka,lub
            poezja,byle niezbyt rzewna:))
            • annahidalgo Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 04:33
              i-love-2-bike,
              Owszem, odkrylam w Danie cos dla siebie. To nie oznacza, ze Ty lub ktokolwiek
              inny musi na to poleciec, to bardzo osobista sprawa.
              Jedwabnego trzymam dla siebie w zawieszeniu. Prawdopodobnie okaze sie, ze to Ty
              masz racje (juz Ci kiedys powiedzialam, ze masz fantastyczne wyczucie wobec
              naszych forumowiczow), ale pozwol mi sie mylic.
              Zgoda z tymi receptami na smutek. Bardzo podobal mi sie Twoj watek, ale on mnie
              troche zmiekczyl. Jednak wciaz wdzieczna Ci jestem za otworzenie tego watku.
              Jak zwykle, pozdrawiam.
              • i-love-2-bike Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 04:39
                annahidalgo napisała:

> i-love-2-bike,
                > Owszem, odkrylam w Danie cos dla siebie. To nie oznacza, ze Ty lub ktokolwiek
                > inny musi na to poleciec, to bardzo osobista sprawa.
                > Jedwabnego trzymam dla siebie w zawieszeniu. Prawdopodobnie okaze sie, ze to Ty
                >
                > masz racje (juz Ci kiedys powiedzialam, ze masz fantastyczne wyczucie wobec
                > naszych forumowiczow), ale pozwol mi sie mylic.
                > Zgoda z tymi receptami na smutek. Bardzo podobal mi sie Twoj watek, ale on mnie
                >
                > troche zmiekczyl. Jednak wciaz wdzieczna Ci jestem za otworzenie tego watku.
                > Jak zwykle, pozdrawiam.

wiesz ja rzadko myle sie co do ludzi,a jesli chodzi o smutek to ja wlasnie
                wrocilam z koledowania przy swiecach,jako,ze mamy adwent wiec i smucic sie nie
                wypada.watki na tym forum daloby sie zakladac na rozne tematy,niestety problem
                ze mna jest taki,ze zwykle za mna gania sfora niewyzytych,ktorzy kazdy temat
                sprowadza do wiadomo czego,a ja lubie sie smiac i zartowac ,juz taka jestem. no
                czas na relaks gardla. pozdr
                • annahidalgo Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 06:52
                  i-love-2-bike,
                  Psami sie nie przejmuj. Wiecej niz kilku forumowiczow poprze Twoje nowe watki,
                  wiesz o tym. Z niecierpliwoscia wygladam czegos podobnego do watku o
                  Galczynskim. No ale rozumiem, ze teraz zajeta jestes przygotowaniami do Swiat.
                  Dla mnie jestes i kreatywna i wspolczujaca dusza. Gdyby nie odleglosc chetnie
                  zaprosilabym Cie na kolacje bez wzgledu na charakter gosci bo Ty przynioslabys
                  mi zaszczyt znania Cie bez wzgledu na charakter goszczonej ferajny.
                  • dana33 Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 07:30
                    jezuuuuuuuuu...........
                  • i-love-2-bike Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 16:47
                    annahidalgo napisała:

> i-love-2-bike,
                    > Psami sie nie przejmuj. Wiecej niz kilku forumowiczow poprze Twoje nowe watki,
                    > wiesz o tym. Z niecierpliwoscia wygladam czegos podobnego do watku o
                    > Galczynskim. No ale rozumiem, ze teraz zajeta jestes przygotowaniami do Swiat.
                    > Dla mnie jestes i kreatywna i wspolczujaca dusza. Gdyby nie odleglosc chetnie
                    > zaprosilabym Cie na kolacje bez wzgledu na charakter gosci bo Ty przynioslabys
                    > mi zaszczyt znania Cie bez wzgledu na charakter goszczonej ferajny.

no moze sie kiedys spotkamy,tylko uprzedzam,ja lubie dobra kuchnie i lubie
                    spiewac,tak to jest jak ktos pochodzi z muzykalnej rodziny,a ma niemuzykalnego
                    chlopa:))
                    ps.tylko nie zapraszaj snobow,tym gram na nerwach jak naszej milusinskiej
                    ferajnie, z turnusu II:))
                    • annahidalgo Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 21:04
                      i-love-2-bike,
                      Z kuchnia problemow nie ma, mam duzo lepsza niz czterogwiazdkowe hotele.
                      Spiewac se mozesz pod warunkiem, ze lubisz to robic solo. Czesc mojej ferajny
                      to snoby na pierwszy rzut oka. Przy Tobie zarzuciliby snobizm.
                      Wdzieczna Ci jestem za watek o Galczynskim i z niecierpliwoscia wypatruje
                      czegos podobnego. Niesmialo podpowiadam: bardzo lubie Jacka Kaczmarskiego ale
                      naprawde wciaz boli mnie jego odejscie i nie mam pomyslu na watek o nim. Moze
                      Tobie cos przyjdzie do glowy?
                      • i-love-2-bike Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 21:37
                        annahidalgo napisała:

> i-love-2-bike,
                        > Z kuchnia problemow nie ma, mam duzo lepsza niz czterogwiazdkowe hotele.
                        > Spiewac se mozesz pod warunkiem, ze lubisz to robic solo. Czesc mojej ferajny
                        > to snoby na pierwszy rzut oka. Przy Tobie zarzuciliby snobizm.
                        > Wdzieczna Ci jestem za watek o Galczynskim i z niecierpliwoscia wypatruje
                        > czegos podobnego. Niesmialo podpowiadam: bardzo lubie Jacka Kaczmarskiego ale
                        > naprawde wciaz boli mnie jego odejscie i nie mam pomyslu na watek o nim. Moze
                        > Tobie cos przyjdzie do glowy?

z solowkami nie mam problemow,chyba,ze mi alergia przeszkadza dzwiek wydobyc, a
                        jesli lubisz poezje to prosze bardzo:

"poetry and hums aren't things which you get
                        they're things which get you.
                        And all you can do is go where
                        they can find you."

-Whinnie the Pooh,

there's music in the sighing of a reed
                        there's music in the gushing of a rill;
                        there's music in all things,if men had ears:
                        their earth is but an echo of the spheres.

-Don Juan,Lord Byron

czyli z okazji Adwentu spiewajmy

Rorate coeli de super
                        et nubis pluant justum
                        aperiatur terra
                        Salvatorum
                        • aaki Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 21:41
                          www.cartoonfreak.nl/3005.jpg
                          • i-love-2-bike Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 21:43
                            a ty co uszasty niezadowolony?
                            images.google.com/images?q=eyore&hl=en&lr=&sa=N&tab=ii&oi=imagest
                        • annahidalgo Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 22:06
                          -love-2-bike napisała:
                          "poetry and hums aren't things which you get
                          they're things which get you.
                          And all you can do is go where
                          they can find you."

Ide spotkac Kubusia i jego ferajne.
          • dana33 Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 07:28
            czy ty anno zwrocilas moze uwage na to co napisalas? ja jedna decyduje tutaj o
            tym, czy jestes antysemitka czy nie? moja postawa osobista, prywatna, decyduje
            o tym, czy nie cierpisz wszystkich zydow, czy tez ich lubisz?????
            nu, jesli to tak, to moge najwyzej powiedziec, ze przykre to, ze w twoim wieku
            nie masz jeszcze wyrobionego zdania i ze twoja opinia o kraju i narodzie opiera
            sie na twoich mniej lub bardziej pozytywnych uczuciach do nieznanego ci
            zupelnie czlowieka...
            • annahidalgo Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 08:03
              Dana,
              Spoko.
              Nic nie pisalam tutaj o definicjach antysemityzmu. Pisalam o mojej wlasnej
              postawie wobec Ciebie. Streszczam: wiecej niz denerwuje mnie Twoje podejscie do
              polityk Twojego panstwa, nie godze sie z Twoimi usprawiedliwieniami
              zamordowania mojej sasiadki, ale Twoje wpisy pozwolily mi zrozumiec Twoje
              problemy w sprawie palestynskiej. No, potepiaj mnie za to.
              Opinie w sprawie Izraela mam wiecej niz wyrobiona. Stoje tutaj z Goldbaum. Ale
              rozumiem tez Twoja sytuacje (cholera, sama pisalabym pewnie posty duzo bardziej
              zjadliwe niz Twoje, gdyby zycie mojej rodziny wisialo na NIEprzyslowiowym
              wlosku). Te moje opinie absolutnie nie maja nic wspolnego z zupelnie mi
              nieznana rowiesniczka mieszkajacej w Izraelu, ale bardzo duzo z tym co ta moja
              rowiesniczka pisze o sobie i swojej rodzinie.
              Nie czepiaj sie mojego anty-semityzmu bo tego we mnie nie ma i juz chyba to
              zauwazylas. Nie czepiaj sie o moja pro-arabskosc, bo ta jest raczej knee-
              response wobec zabijania niewinnych ludzi. Nie czepiaj sie takze o moja any-
              Dana postawe bo te juz zarzucilam, jak Ci powiedzialam. Czepiaj sie mnie o moje
              anty-izraelskie opinie, bo te mam bardzo mocne i moderowane tylko moim
              zrozumieniem sytuacji w jakiej zwykli Izraelczycy znajduja sie.
              Poza tym pozdrawiam Cie, "zupelnie mi nieznany czlowieku".
              Na marginesie, jeden z moich mentorow kiedys zwrocil mi uwage na to, ze czasami
              bardziej "revealing" jest nasz essay (troche jak nasze posty tutaj) niz
              obserwacja tego jak zyjemy. Osobiscie, wdzieczna Ci jestem za odkrywanie swoich
              mysli; przeciez o to wlasnie chodzi we wzajemnej wspolpracy.
              Nu, nie wiem skad wyciagnelas te mysli, ze przypisuje Ci prawo decydowania o
              tym kto jest lub nie jest semita. A sio z takimi podejrzeniami.
              • dana33 Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 21:33
                nie czepiam sie niczego i nikogo anno. nie mysle ze jetes antysemitka. ale
                mysle, nawet jestem przekonana, ze twoja opinia o polityce israela jest oparta
                na niewiedzy i nie zrozumieniu.
                nigdy w israelu nie mialy miejsca festiwale radosci z powodu zabicia
                jakiegokolwiek araba, terroryste czy nie. nigdy w israelu nie bylo nie tylko
                poparcia, ale i nie zostala zaproponowana nawet idea wysadzania autobusow,
                kawiarni czy restauracji arabskich. biedni palestynczycy????? naprawde????

w kazdym normalnym kraju istnieje cos takiego, jak opinia publiczna. dlaczego
                od chwili wjazdu arafata do gazy i rozpoczecia lamania ukladow oslo nikt, ale
                to nikt wsrod palestynskiej spolecznosci nie zaczal protestowac? dlaczego
                wszyscy z ochota ruszyli na intifade pierwsza i druga? dlaczego tak bez namyslu
                zburzono wszystko, co sie od 67 roku, powoli bo powoli, ale zbudowalo miedzy
                obu narodami? dlaczego cale spoleczenstwo praktycznie popiera terroryzm dzisiaj?

anno. wczoraj byl w natanii zamach. terrorysta wysadzil sie w powietrze obok
                bardzo zaludnionego centrum zakupow. zginelo 5 niewinnych osob: mlody chlopak
                19 lat, nawet nie byl zolnierzem, mloda kobieta, pozostawiajac meza i dwoje
                malych dzieci, mlody jeszcze mezczyzna, pozostawiajac zone, dzieci i rodzicow.
                starsza kobieta, ciut mlodsza od ciebie i ode mnie, pozostawiajac syna. mlody
                security officer, ktory poswiecajac siebie, zapobiegl wiekszemu nieszczesciu.
                zamach byl w miescie, lezacym na terenach israela, nie na west bank i nie w
                gazie. mozliwe, ze przeoczylam, bo nie czytam wszystkiego na forum: napisalas
                jakies slowo to tych niewinnych ludziach i ich rodzinach? jedno slowo
                potepienia w kierunku terrorysty i tych, ktorzy go poslali?
                jestem przekonana, ze jestes absolutnie oburzona reakcja panstwa israela:
                zamknieciem wejsc do kraju dla palestynczykow, bombardowaniem kryjowek
                terrorystycznych. rozumiem, ze pochwalilabys panstwo israela za madra
                powsciagliwosc, jesliby nie ukarali terrorystow na ten zamach. za zaden zamach.
                ale widzisz anno, czasy, kiedy zydow mozna bylo bezkarnie zabijac, czasy kiedy
                zydzi szli na smierc "jak barany", skonczyly sie 15 czerwca 1948 roku.
                dopoki arabowie nie zrozumieja, ze bog dal czlowiekowi usta do mowienia, jak
                dlugo beda uzywac sily i beda nas zabijac, tak dlugo beda dostawac spowrotem.
                a jak ktos zbije do nieprzytomnosci twoje dziecko, napewno zdejme przed toba
                czapke, kiedy pojdziesz do rodzicow tego, ktory twoje dziecko zbil i zaniesiesz
                wlasnej roboty ciasto na zalagodzenie historii.
                • annahidalgo Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 06.12.05, 21:58
                  Dana,
                  W mojej opinii czasy bezkarnego zabijania Zydow skonczyly sie w powstaniu w
                  warszawskim gettcie w 1943.
                  Wspolczuje rodzinom ludzi zabitym w tej ostatniej, tak samo jak w przeszlych
                  masakrach.
                  Mnie raczej chodzilo o polityki Izraela wobec Palestynczykow. Jeszcze raz
                  powtarzam, ze panstwo Izrael stosuje te same polityki, ktore byly uzywane od
                  wiekow wobec Zydow (i ze skutkami znamymi w 1943 kiedy Zydzi mieli wybor:
                  umrzec stojac lub na kolanach), przeciwko Palestynczykom. Nie usprawiedliwiam
                  aktow przemocy popelnianych przez Palestynczykow wobec ludzi w Izraelu. Jednak
                  staram sie zrozumiec dlaczego ktokolwiek oddaje swoje zycie po to aby zabic
                  innych. Przykro mi i z powodu przeszlych polityk wobec Zydow i z powodu
                  obecnych polityk panstwa Izrael wobec Palestynczykow.
                  Dana, gdybysmy sie spotkaly osobiscie to przykleilybysmy pare stekow do sciany
                  ale w koncu padlybysmy sobie w objecia. I Ty i ja martwimy sie o nasze rodziny.
                  Problem raczej polega na politykach naszych krajow niz na osobistych roznicach.
                  No to, do cholery :) popatrz na te polityki zamiast udzielac poparcia ludziom,
                  ktorzy niekoniecznie reprezentuja interesy Twojej lub mojej rodziny.
                  • dana33 Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 07.12.05, 08:18
                    nu, nie tylko patrze sie, ale i zyje od lat polityka mojego kraju.
                    moglabys mi wymienic w paru punktach co masz na mysli piszac o "polityce
                    israela wobec palestynczykow"?
                    • explicit Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 07.12.05, 16:13
                      Ja sprobuje w jednym - Syjonistyczna wersja holocaustu - W zwolnionym tempie .

Ferszteist ???

uklony

==============================================================================

moglabys mi wymienic w paru punktach co masz na mysli piszac o "polityce
                      israela wobec palestynczykow"?
                      • i-love-2-bike Re: A zionce dalej strzelaja do ludzi. 07.12.05, 16:39
                        explicit napisał:

> Ja sprobuje w jednym - Syjonistyczna wersja holocaustu - W zwolnionym tempie .
                        >
                        > Ferszteist ???
                        >
                        > uklony
                        >
                        > ==============================================================================
                        >
                        > moglabys mi wymienic w paru punktach co masz na mysli piszac o "polityce
                        > israela wobec palestynczykow"?

czyli wracamy do slow piosenki "w co sie bawic,w co sie bawic..." i spiewajmy
                        jeszcze raz......
    • samsone O jakich ludziach piszesz...? 07.12.05, 18:27
      Bo od kiedy bojownicy Jihadu normalnymi ludzmi sa., w takim razie Gestapo tez
      sie z normalnych ludzi skladalo.
      • krystian71 Re: O jakich ludziach piszesz...? 07.12.05, 18:29
        dobrze to zrozumiales.
        Nie ludzie strzelaja do ludzi.
        A zionce strzelaja doludzi.
        Chyba wiadomo w czym jest roznica...
        • dana33 Re: O jakich ludziach piszesz...? 07.12.05, 19:32
          widze krystianku, ze wracasz powoli do zdrowia.... nu, szkoda, wolalam cie
          chorego.
          • krystian71 Re: O jakich ludziach piszesz...? 07.12.05, 20:12
            szkoda danusiu , serce ty moje,ze w ten sam sposob o zdrowie twojego
            przyjaciela samsona nie dbasz.
            On ci powyzej wylozyl na talerzu, kto jest czlowiekiem a kto nie.
            Mnie tez boli,ze TY powoli zagl\ebiasz sie w te sama chorobe.
            • dan34bratdany33 Re: O jakich ludziach piszesz...? 07.12.05, 20:20
              Ja mysle ze dana nigdy nie wyzdrowiala.Jest poprostu zaleczona syjonizmem i
              jakos sie to toczy.
              Jakby sie znalazla na neutralnym swiecie to padla by na miejsci i tylko by
              zadrzalo.
              • krystian71 Re: O jakich ludziach piszesz...? 07.12.05, 20:30
                a ja ciagle mam nadzieje nawrocic ja na chrzescianstwo, to taka piekna
                religia,ktora zafascynowala mnia 10 lat temu.
                Ja wiem,ze to powinno byc na privie,bo gdy Dana przeczyta i krewni i znajomi
                krolika to ja szlag trafi.
                Ale ona mi jakos do tego pasuje, o wiele bardziej niz negev , ktory tu
                nieortodoksa i wolnego strzelca pogrywa.
                Ciebie braciszku tez wezme w obroty i tez cie kiedys przekabace,chosbys mi
                teraz mial pogrysc kostki
                • dan34bratdany33 Re: O jakich ludziach piszesz...? 07.12.05, 20:38
                  Hej,ja juz jestem przekabacony dzieki danie.Ale jakbys napisal na co ty
                  przekabacilbys mnie jeszcze to chetnie poczytam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka