Dodaj do ulubionych

Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawiamy

31.12.05, 12:49
W przyszlym roku czekaja nas wybory samorzadowe. Wybierzemy sobie nowego
prezydenta i rade miasta. Zatem obstawiajmy! Kto Waszym zdaniem wygra
prezydencki wyscig w Szczecinie? Jacek Piechota, Teresa Lubinska, Marian
Jurczyk? A moze Grzegorz Ferber?

Ja stawiam na Lubinska. Uzasadnienie: Lubinska gra na populizmie a'la Lepper i
to w naszym miescie jest skuteczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: G. Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.12.05, 12:55
      Żadna osoba z wymienionych nie zostanie prezydentem Szczecina. Będzie nim ktoś,
      kogo zupełnie się teraz nie bierze pod uwagę, ale jest znany w Szczecinie.
      Wróżka mi powiedziała ;)
      Szczęśliwego Nowego Roku!
      • Gość: affera Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: *.devs.futuro.pl 31.12.05, 13:02
        Gość portalu: G. napisał:

> Będzie nim ktoś,
        > kogo zupełnie się teraz nie bierze pod uwagę, ale jest znany w Szczecinie.

Henryk Sawka ?
    • absztyfikant Colegium Debilium 2006 31.12.05, 13:26
      www.southbalticarc.pl/pl/gfx/gal_szczecin-jasneblonia.jpg
      Ktora partia lub polityczna koteria bedzie miala przewage w radzie (CD)? Jestem
      tez strasznie ciekawy czy takie polityczne talenta jak Trzos, Jacyna-Witt,
      Slowacki czy Durski dostana sie ponownie do RM:)
      • absztyfikant Collegium, a nie colegium oczywiscie..../nt 31.12.05, 13:28

• zona.pijaka Re: Collegium, a nie colegium oczywiscie..../nt 31.12.05, 13:41
          Nie miałabym nic przeciwko temu, by był nim najleszy nurek, potrafiący
          przepłynąć cały basen pod wodą na Gontynce. Jest taki jeden w UM.
          • Gość: gość Re: Collegium, a nie colegium oczywiscie..../nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 20:40
            Żyndul...
    • Gość: marian paździoch Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: *.chello.pl 31.12.05, 21:26
      przez ten czas może i na pewno zdarzy sie wiele.
      oczywiście mam swoich faworytów, no czas pokaże.

pozdrawiam serdecznie!mp
      • absztyfikant Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi 03.01.06, 15:09
        Oj tak Marianie, Twoi faworyci sa mi doskonale znani.
        • Gość: urna Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: 87.207.238.* 03.01.06, 16:02
          Wygra ten kogo poprze PIS , To może być Litwiński.
          Zaremba też ma duże szanse, ale musiałby trochę schudnąć a to mu sie nie uda.
          Piechotka musi uważać żeby koledzy do wyborów nie zaczeli sypać w prokuraturze,
          bo z fotela prezydenta moze sie zrobić taboret w celi.
          • kaffee1 Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi 03.01.06, 16:34
            nie zapominaj urna, że w Szczecinie zwyciężyło PO a nie PiS
            • ja_aska Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi 03.01.06, 17:12
              zaremba by musiał znowu kupić mieszkanie w szczecinie bo się już wyprowadził.
              • absztyfikant Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi 03.01.06, 17:13
                Zupelnie jak Bogus Liberadzki. A temu jakos to nie zaszkodzilo:)
                • ja_aska Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi 03.01.06, 17:13
                  na prezia nie kandydował.
    • harkonnen Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi 03.01.06, 17:17
      absztyfikant... po co rzucasz nazwiskami... niech oficjalnie zglosza sie kandydaci na prez. bedziemy sobie wtedy gdybac. a dlaczego tak mowie... bo w ten sposob moglym dorzucic tu jeszcze z piecset nazwisk. tylko po co?
      • absztyfikant Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi 03.01.06, 17:23
        Mylisz rzeczywiste wybory z przedwyborczymi spekulacjami:) Dawaj te 500 nazwisk:))
        • kaffee1 Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi 03.01.06, 17:27
          ja do tych wyżej dorzucam:
          Zalewskiego
          Arłukowicza
          • Gość: leon Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: *.internet.v.pl 03.01.06, 17:39
            Ci co przepływają baseny już rządzili w naszym mieście i nic dobrego z tego nie
            wynikło. Jeden i drugi raczej nie powinni poróbować. A arłukowicz Chroń nas
            Panie Boże toż to pajacowaty typ!
            • dyrgosia Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi 03.01.06, 17:45
              a może nowa twarz , młody , wykształcony, bezpatyjny,..rozmarzyłam się...
              • Gość: uuuuuuu Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: 83.168.96.* 03.01.06, 17:47
                Trzos?
                • Gość: kakq Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: *.pl / *.smsnet.pl 03.01.06, 17:50
                  Słowacki:))
                  • Gość: uuuuuuu Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: 83.168.96.* 03.01.06, 17:53
                    Moze Mundek Trokowski? No chyba, ze Anatol Syrenicz!!!!!!!!!!!!!!
                    • anna_maria Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi 03.01.06, 17:54
                      > Moze Mundek Trokowski?
                      trokowski nie ma apetytu na stołki
                      • Gość: uuuuuuu Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: 83.168.96.* 03.01.06, 17:55
                        a co z jego bratem prawicowcem?
                  • dyrgosia Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi 03.01.06, 17:53
                    Jeszcze macie 30 radnych i dodatkowo członkowie zarządów byłych i obecnych,
                    czołowi działacze partii i stowarzyszeń...
                    • Gość: uuuuuuu Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: 83.168.96.* 03.01.06, 17:54
                      A co sie z Luszczewskim dzieje?
                  • Gość: marian paździoch Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: 87.207.49.* 03.01.06, 22:48
                    Gość portalu: kakq napisał(a):

> Słowacki:))
                    byłby bardzo dobrym kandydatem.

mp
    • Gość: wyborca Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: *.system.szczecin.pl 03.01.06, 17:59
      a.litwinski, g. napieralski, m. jacyna-witt, g.kochańska, a .szałabawka,
      a.nowak, t.lachwicz, itd
      • kaffee1 Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi 03.01.06, 18:20
        Lachowicz???
    • Gość: wyborca Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: *.system.szczecin.pl 03.01.06, 18:26
      młody,wyksztalcony,bezparyjny
      • Gość: tytan Re: Przyszły Prezydent Miasta Szczecina - obstawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:13
        kryteria: doświadczenie, wykształcenie, bezpartyjność
        A przede wszystkim zaufanie u mieszkańców i rozpoznawalność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka