Dodaj do ulubionych

Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 14:16
Doda dała wczoraj świetny popis Wojewódzkiemu. Brawo!!! Chociaż ona jest
zdolna prawdę jemu powiedzieć, że jest beznadziejny bo wysmiewaniem się z
innych ludzi chce zdobyć popularność. A żaden z niego dziennikarz tylko
prowokator. Doda nie daj się!!!!! Jesteś w gadce best i zawsze takim chamom
dasz jazzu. Podczas transmiji programu pękałam ze śmiechu jak zobaczyłam
zaskoczoną gębę Wojewódzkiego. Nie był biedak przygotowany na tego typu
rozmowę. Jeszcze raz gratulacje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kation Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 14:32
      Czemu maja sluzyc takie programy :/ gadka o niczym z ludzmi z niczym, takie
      programy sa załosne buhahahha (dwa tepaki próbuja zwrocic na siebie uwage i
      robic kariere na skandalach )
      • Gość: ap Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: 213.199.253.* 26.12.05, 15:35
        wojewódzki sie kończy a doda plagiatuje piosenki (w programie wykonała plagiat
        utworu the pretenders) załość
    • Gość: anty fan dody Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 15:36
      Popis??!!Dziewczyno dobrze sie czujesz?Jak dla mnie ta cała DODA(HAHAHA)to jest
      najbardziej prymitywnym człowiekiem jakiego widziałem kiedykolwiek w
      telewizji!Jej teksty,śmiech...no to jest tragedia.Wielka gwiazda od siedmiu
      boleści,która wyporomowała się w najbardziej kaszanowym programie o nazwie
      BAR.Na prawde jest mi jej szkoda i przynosi wielki styd naszemu miastu.Jeżeli
      myśli że troche poprzeklina i zrobi kariere w Europie(HAHAHA)to jest w błędzie.
      • Gość: deepthroat Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 15:47
        Panna DODA jest naprawdę niegłupia...ale nierozumiem dlaczego robi z siebie
        taką kretynkę i udowadnia za wszelką cene że jest prymityw? Sukces ponad
        wszystko?Honor ważniejszy jest od kasy....
        • Gość: WCI Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.crowley.pl 01.01.06, 13:27
          zalezy ile kasy...
    • Gość: sylwek Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:13
      a mi się podobał występ Dody - szczera dziewczyna i tyle. jestem za!!!!!!!!
    • Gość: aneta Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:53
      Kuba jest inteligentny i nie dał sie sprowokowac, ona nie potrafiła podac
      zadnego konkretnego przykladu tylko cos tam krzyczala bez przerwy. Wojewodzki
      jakby chcial to by ją skompromitował, a Majdan jest taki malutki, Dorotka to,
      Dorotka tamto, Dorotka powiedziala
      • Gość: goss Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 00:13
        tez tak mysle, Kuba przyjmowal to ze stoickim spokojem, a tamta nie potrafila
        nawet mu podac konkretnego przykladu, zalosna byla i tyle, mocna w gebie, ale
        Kuba ja zalatwil inteligencja, a dziennikarzem to jest porzadnym, wielu by
        chcialo wiedziec tyle co on i miec pojecie na tyle tematow, takze doda to przy
        nim czubeczek paluszka malego u nogi i to kurki..hehee
    • Gość: ciechamowski light Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 27.12.05, 00:36
      poprostu ciechamowskie zachowanie inteligetni ludzie piorą swoje brudy w domu a
      nie na ekranie, a doda jest prostaczką z ciechamowa więc czego się spodziewać
      • Gość: OOOOOO Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:11
        Doda jest prymitywną smarkulą i tyle. Wstyd się przyznać, że z Ciechanowa, tyle
        obciachu miastu narobiła. Ale po jaką cholerę przykładać miastu. Jedna durna
        Doda to nie całe miasto!!!!!!!!1
    • Gość: Rav Można pooglądać..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 09:46
      muzyka.onet.pl/mr,23587,0,1,galeria.html
      • Gość: bezstronny Re: Można pooglądać..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 18:18
        nie widzicie że to jest szyte grubymi nićmi to wszystko stacja i chodzi o
        publike byłem na podobnym nagraniu wszystko " wielka" telewizja i
        oglądalność statystyka...pozdrawiam
        • Gość: edzio Re: Można pooglądać..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:06
          doda zwijaj majdan!!!
    • Gość: string 007 Najlepiej zachował się Majdan-nie dał dupy Kubie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.05, 21:21

A Doda no tak dała w palnik że mucha na wojewódzkim nie siada
      • Gość: wkurzona Re: Najlepiej zachował się Majdan-nie dał dupy Ku IP: 213.199.253.* 28.12.05, 01:14
        Oglądam powtórkę z dodą i szlak mnie trafia jak jej słucham. Jest agrasywna,
        arogancka i bezczelna, miota się jak wariatka i opowiada głupoty o tym, jak to
        ona była zdolna mając 5 lAT ("DOROTKA MA WIELE TALENTÓW"- MÓWI mAJDAN,
        PANTOFLARZ)Wiem coś o tych talentach. Rzeczywiście jest honorowa, a nagrody od,
        jak to ona mówi,głupiego wojewódzkiego bierze, tylko jej ślepia świecą.Hi!Hi!Hi!
        Hi!
        • Gość: string i tony Re: Najlepiej zachował się Majdan-nie dał dupy Ku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 18:28

Zazdrość przez Ciebie przemawia,dlatego jesteś Wkurzona.
          • Gość: ta sama wkurzona Re: Najlepiej zachował się Majdan-nie dał dupy Ku IP: 213.199.253.* 29.12.05, 00:59
            przestań, a czego mam jej zazdrościć????????Wkurzona byłam na to, że nie umiała
            sklecić po polsku jednego zdania, konkretnej odpowiedzi na pytanie,jakie jej
            zadał Wojewódzki.Pytał ją, dlaczego jest taka poruszona jego wypowiedziami. Ale
            przecież wszystko, co mówił to prawda, prawda, prawda!W intarnecie za 2zł kupić
            c.... Dody. No tak jest, niestety,(dla niej!!)to prawda. Jeśli tak się żyje, to
            będą gadać i musi się z tym liczyć. Zauważyliście(String i Tony:-), że
            pazerność dody nie zna granic? Zmiatała nagrody tylko szum!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Czego tu zazdrościć??????????????????
            • Gość: string i tony Re: Najlepiej zachował się Majdan-nie dał dupy Ku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 01:41

My zazdrościmy jej "bimbałów" ;)
              • Gość: znów wkurzona Re: Najlepiej zachował się Majdan-nie dał dupy Ku IP: 213.199.253.* 29.12.05, 02:01
                No i dobrze, że ma bimbały i jeśli jesteście facetami (String i Tony:-)to
                zdrowy objaw, że na to zwróciliście uwagę. Szkoda, że to jedyne (poza
                śpiewaniem, oczywiście!!!!) atuty Dody. Przykro to mówić, ale tak jest,
                niestety!
            • Gość: g Re: Najlepiej zachował się Majdan-nie dał dupy Ku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:43
              Jeśli chodzi Wam już o jej cycki, to przecież każdy taki silikon może mieć, to
              wszystko sztuczne. Jej cycki mają 90%silikonu (zresztą jeśli pamiętacie początki
              BARU to sami wiecie jakie miała malutkie).
              Poza tym, jak była nastolatką, to wypychała sobie biustonosz skarpetkami!Od
              początku miała poczucie niższości ze swoimi piersiami, tylko bardzo to ukrywała.
              Szkoda tylko, że Ciechanów wychował taką bezmyślną, pustą idiotkę.
              • Gość: string i tony Re: Najlepiej zachował się Majdan-nie dał dupy Ku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 19:04

E taaaaaaaaaaam wtedy jak mniała małe bimbały miała ze 12 lat,nie wierzymy
                żeby se przeszczepa walnęła pod publiczkę.
                A Kuba durnowaty jezd,chodził przez pewien czas na dziennikarstwo na U.W.
                jak my studiowaliśmy to miał taką blondi niską że do pasa mu siegała,wogóle
                to szpaner i pojeb jezd,już lepiej Majdana posłuchać chociaż jeszcze myślimy
                nie dorósł do bycia mężem tak przecudownej istotki.
                Nawet nie umi siem wypowiedzieć po polskiemu.
                Piłka tak...wyuczone zagrywki socjotechniczne i public relations działa,ale
                w życiu jak trza poruszyć ważny temat dupa wołowa taka z niego jasna jezd.
    • Gość: nana Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:00
      bardzo ładna i mądra dziewczyna, a ze w świecie artystów trzeba szokowac totez
      gra jak musi.A Majdan...chyba jest ponad ludzkie szczekanie.Raz mi tylko Doda
      podpadła, nie mówiac o mieście ,zę zadupie bo z tym akurat sie zgadzam.
      Nieładnie potraktowała ojca siedzacego na widowni w jakimś programie( nie
      pAMIĘTAM), a rodziców trzeba szanować.
      Mimo to..Pani Dodo ..pozdrawiam
      • Gość: bzyk Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 02:50
        Doda-cycoda lubić kasoda,
        i jej mądroda sprzedać cycoda,
        za 2 złotoda.
        Kuba głupoda, lubić kasoda,
        ale niestety nie ma cycoda,
        tylko mózgoda,
        Doda-cycoda zgnoić mózgoda.
        Wniosek:
        Jedno Chamoda, drugie Chamoda,
        a na to patrzy głupia widzoda
        w Ważne Świętoda.
        • Gość: ja Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:43
          wkurzonka- jesteś gorzej tempa niż Doda. Sama jej dupe za plecami obgadujesz,
          jaka ona jest mało inteligenta...., że nie potrafi nawet ani jednego przykładu
          podać Wojewódzkiemu - dlaczego niby jest taka zdenerwowana tym co Wojewódzki na
          nią mówi - a ja słyszałam, jak jemu powiedziała. No ale jak Ty nie potrafisz
          dobrze słuchać, to o Tobie świadczy, że masz niski poziom inteligencji.
          Przecież głupia babo powiedziła: że jak Wojewódzki zapraszał ją do programu to
          powiedział jej żeby się nie przejmowała tym że ją będzie atakował, bo to jest
          pod publikę i on każdemu zaproszonemu to mówi aby się czasami na niego''
          prywatnie nie pogniewali'' bo jemu chodzi tylko o oglądalność, czyli Wojewódzki
          jest niezłym aktorem. można wnioskować, że jemu o to chodzi aby upokorzyć
          każdego zaproszonego gościa a on ma wyjść z tego zwycięsko - męsko. Tylko, że
          to swoją męskość musi kupić, bo męskości jest w nim baaaaaardzo mało.
          Wojewódzki jest w takim razie sztucznie inteligentny, jak się z kimś umówi na
          określony scenariusz to jest ok. Ale Doda mu się nie dała!!!!!! I bardzo
          dobrze.
          • Gość: g Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:45
            Jeśli chodzi Wam już o jej cycki, to przecież każdy taki silikon może mieć, to
            wszystko sztuczne. Jej cycki mają 90%silikonu (zresztą jeśli pamiętacie początki
            BARU to sami wiecie jakie miała malutkie).
            Poza tym, jak była nastolatką, to wypychała sobie biustonosz skarpetkami!Od
            początku miała poczucie niższości ze swoimi piersiami, tylko bardzo to ukrywała.
            Szkoda tylko, że Ciechanów wychował taką bezmyślną, pustą idiotkę.
            • Gość: k Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:54
              Ciechanów to wiocha, która widzi tylko swój czubek nosa a poza nim nic więcej.
              większość mieszkających tu ludzi potrafi tylko i wyłącznie krytykować innych.
              Ludzie spójrzcie na siebie! Zazdrościcie jej sławy i tyle!
            • Gość: WIG Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:45
              A na Twoje wychowanie Ciechanów jaki miał wpływ? Miemam, że oceniasz jako
              pozytywny. Ale pamietaj, że to tylko subiektywne odczucie. Nie sądzę żeby
              miasto oddziaływało na wizerunek ludzi w takim stopniu. Wiwat dla tych, którzy
              potrafią sobie radzić w życiu a nie obarczają winą za swoje nieudane posunięcia
              np. miasto. KAŻDY CENI WEDŁUG SIEBIE.
              • Gość: g Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:14
                Osobiście jestem dumna, że się tu urodziłam i nie mogę patrzeć ze spokojem jak
                taka oto jedna, kojarzona na zewnątrz z Ciechanowem i wychowana tu, potrafi
                oczerniać nasze miasto.
    • Gość: gama Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:42
      wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Pietruszka Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 02:32
        Ja na szczęście się tu nie urodziłem na tym zadupiu,ale co ja K**** robie w tym
        mieście?!
    • Gość: jojo Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 08:25
      Ale sie nawyrabialo!!!
      Dzis przeczytalem w Super Expresie artykul i z niego kopiuje na forum, aby
      wszyscy mogli przeczytac. Pisza w nim i Dodzie i Rodzicach, a takze o ludziach,
      ktorzy bezpodstawnie mieszaja Dorotke z blotem. Na szczescie ma super Rodzicow,
      ktorzy dbaja o Jej dobre imie!! TAK TRZYMAC PANSTWO RABCZEWSCY!!! Popieram
      Was!!!

Artykuł:

Rodzice Dody wzburzeni plotami o rozwodzie córki z Radkiem Majdanem.
      Rodzice Doroty Dody Rabczewskiej (21 l.) są wzburzeni. Nie zamierzają puścić
      płazem tym, którzy chcą zepsuć związek ich córki.

- Ubliżyli córce, będę dochodzić prawdy swoimi ścieżkami - mówi "Super
      Expressowi" Paweł Rabczewski (56 l.), ojciec piosenkarki Doroty, mistrz świata
      w podnoszeniu ciężarów. - Z pewnością przekonam dziennikarzy do odwołania tych
      bredni.

O co chodzi? O pojawiające się w jednym z dzienników informacje na temat
      małżeńskich kłopotów Dody i bramkarza Wisły Radosława Majdana (33 l.). Ponoć
      para ubliża sobie, nie szczędząc wulgarnych określeń. Zainteresowani nic o
      publikacjach nie wiedzą, bo od ponad tygodnia nie ma ich w kraju. Do piątku
      wypoczywali w słonecznej Brazylii.

Gorące pozdrowienia dla naszych Czytelników
      Z Rio de Janeiro przekazywali "Super Expressowi" pozdrowienia: "Leżąc na
      słonecznej plaży Copacabana przesyłamy Wam najgorętsze jak piasek tutaj
      pozdrowienia i najlepsze noworoczne życzenia. Prosto z serca mojego i mężusia
      Radusia. W niedzielę otworzymy razem szampana w Polsce, ale póki co z Brazylii
      całujemy i pozdrawiamy wszystkich Czytelników "Super Expressu". Doda i Radek."

Jak rodzice dowiedzieli się o rozwodzie dzieci
      W Polsce jednak byli rodzice Dody: Wanda i Paweł Rabczewscy.

- To jest obrzydliwe, oni oszukują - mówi wzburzona matka Dody. - Postanowiłam
      nie zepsuć córeczce wypoczynku, dzwoniąc i opowiadając o tym, co przeczytałam.
      Boję się, że po powrocie Dorotkę czeka szok - dodaje.

Pani Wanda pokazuje zdjęcie Dody i Majdana, i dodaje: - Radkowi nigdy przez
      gardło nie przeszłyby jakiekolwiek wulgarne słowa, kierowane do niej! W zeszły
      czwartek, tuż przed wyjazdem na święta do Brazylii, moje dzieci były w naszym
      domu. Gdy tylko dowiedział się o tym nasz ksiądz z parafii, przyszedł się
      przywitać. Dorotka siedziała u Radka na kolanach i jak zwykle szczebiotała.
      Przez chwilę chciała zachować powagę i powiedziała "Radosławie"É A Radek do
      niej mówił tylko "Doroniu" i "Doroniu". Traktuje ją tak ciepło. Strasznie boli,
      gdy ktoś bezkarnie obraża twoje dzieckoÉ Mąż mówi, że wszyscy ćwiczący na jego
      siłowni podzielają nasze oburzenie - dodaje pani Wanda.

Ojciec się naprawdę wkurzył
      Ojciec Doroty nie zamierza poprzestać na słowach oburzenia. Wie, że chamstwo
      należy tępić. - Zobaczymy, jak będą się czuli jak ja będę chciał wejść w ich
      życie prywatne! - mówi spokojnym, twardym głosem pan Paweł, właściciel klubu
      fitness.

W Ciechanowie huczy. Ci, którzy znają Radka i Dodę, nie mają wątpliwości. - Oni
      są zapatrzeni w siebie jak nikt inny - rzuca nam przez telefon jedyna
      przyjaciółka Dody. - Nie zdziwię się, jeśli Radek po prostu obije plotkarzowi
      pysk!

Sylwester, a potem do pracy Tymczasem Doda wraca właśnie do kraju na sylwestra.
      Co potem? Już teraz możemy zdradzić, że w 2006 roku zostanie twarzą nowego
      napoju, IRN-BRU. Brytyjscy marketingowcy zajmujący się promocją napoju w Polsce
      są zachwyceni temperamentem naszej piosenkarki. - Bez wahania wybrali ją, by
      kojarzyła się Polakom z kultowym napojem ze Szkocji. - Doda nie będzie miała po
      powrocie chwili wolnej - mówi współpracująca z Dodą Maja Sablewska z
      Universalu. - Na szczęście skończyła na czas pracę przy najnowszym teledysku "2
      bajki", promującym płytę "Ficca".

źródło: www.se.com.pl/se/index.jsp?
      place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=86280&scroll_article_id=86280&layout=1&p
      age=text&list_position=1
      • Gość: b Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 19:38
        Buhahahahahhahahhahahahah o czym tu gadac ?
        • Gość: string Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.06, 20:23

powiedział co wiedział i puścił ....ha ha ha buehahahahahahahahahahaaha...bąka
    • Gość: k Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:00
      i bardzo dobrze!!!! jestem za! niech rodzice bronią swojego dziecka i tyle!
      Państwo Rabczewscy jestem z wami! Tak trzymać. Dziennikarze to sępy, którzy
      żerują na innych. Trzeba ukrucić im języka! Brawo.
      A to że napisałam że Ciechanów to wiocha - wcale nie żałuję, gdyż jest to
      prawda. świadczy to o waszych opiniach napisanych na innych ludzi. Czytając to
      forum każde z postów jest na kogoś tam...., czyli obgadujecie ludziom tyłki, bo
      sami nie macie odwagi wyrazić swojej opinii. Jesteście zamknięci w sobie i
      boicie się własnego cienia a tym bardziej wyrażenia własnej opinii. Nie
      wyobrażam sobie takiego zakłamania. Najpierw obgadujecie komuś dupe za jego
      plecami a potem się do niego uśmiechacie. Sądzę, że gdybyście spotkali się
      przypadkowo z Dodą i mnieli byście okazję z nią porozmawiać to napewno byście
      skorzystali z okazji i to z wielkim uśmiechem na twarzy a później
      szczycilibyście się tym. ludzie z kąt wy jesteście? nie chciała bym mnieć
      któregoś z was za przyjaciela.
      • Gość: string i tony Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 16:32

Ale oszołom się nam tu trafił wal się na ryj bo tonym poszczuję i taki będzie
        finał zajefajny dla ciebie kmiotku a i jeszcze jedno nie męcz jeża po 22.00
        Mój Ty Przyjacielu

Nie podobają się posty to wypad z Ciechanowa zboku.
        • Gość: k Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 19:42
          mam cię w ....
          jesteś tempy i tyle, nawet twoje pseudo jest poniżając.
      • Gość: ciechanowianka Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:32
        Gość portalu: k napisał(a):
        Dziennikarze to sępy, którzy
        > żerują na innych. Trzeba ukrucić im języka! Brawo.

często sławni ludzie sami zgłaszaja sie do redakcji pism, żeby za pieniądze
        sprzedać swoją historyjkęm, prawda więc leży po środku
        a tak przy okazji, to rzeczywście mąż Dody prezentuje się przy niej jak KOGUCIK
        przy ORLICY
    • Gość: asia Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 00:30
      Doda zaspiewala super dzisiaj w dwojce. Ma najladniejszy wokal w Polsce!!!
      BRAWO!!!!
      • Gość: iga Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:02
        Brawo Doda dałaś czadu! Jesteś najlepsza!
    • Gość: marzena Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:21
      Nie rozumiem . Nie ukradła wam pieniędzy , nie zabiła wam rodziny , nie
      skompromitowała Ciechanowa gorzej niż zrobił to Siemiątkowski ,a mimo tego na
      nią najeżdżacie . Ma pieniądze ,są ludzie którzy chcą jej słuchać ,cieszy się
      zdrowiem i co w tym złego ? Czy w tym kraju każdy musi iść na dno razem z
      resztą nieudaczników ? Ktoś się wybije to odrazu jakaś garść "noblistów" i
      super inteligentów wymądrza się jaka ona jest głupia . O co wam chodzi ? Nie
      dziwię się politykom ,że oszukuje i okrada tak zawistny i głupi naród . Gdybym
      mogła nasrała bym na was napalmem .
      • Gość: ja Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:01
        podzielam Twoje zdanie koleżanką.
        • Gość: string Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.06, 16:18

Doda jest the best i wszystko w temacie
    • Gość: she Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 17:59
      Świetny występ Dody we Wrocławiu.Tak trzymać!Moim zdaniem powinna pozbyć się
      męża bo stać ją na coś o wiele lepszego.Poza tym bardzo pozytywna utalentowana
      postać.
      A jeśli chodzi o wasze wypowiedzi dotycz.Ciechanowa jako zadupia itp.to nikt
      nie karze wam tu siedzieć,możecie się szkolić na najlepszych uczelniach w całej
      Europie,mieć prace w najlepszych korporacjach,możecie robić co tylko
      chcecie,wystarczy tylko wysiłek a krytykują zepsute LENIE którzy nic nie
      osiagaja w zyciu i zrzucają na to, że miasto to zadupie itp a co niektorzy tacy
      biedni bez perspektyw,lepiej wziac piwo pouzalac sie itp itd.Dodzie noe
      przeszkadzalo to ze jest z malego miasta,osiagnela to co chciala,niewazne czy
      urodzisz sie w ciechanowie czy warszawie wszystko zalezy i tak od checi i
      zdolnosci a to,ze nie kazdy sie nadaje to inna sprawa ale krytykowac cos nie
      podpinajac argumentow to niskie i prostackie.WEZCIE SIE ZA ZYCIE A NIE
      ZWALAJCIE GO NA WSZYSTKO PROCZ SIEBIE:-)
      Pozdrowienia!
      • magik1985 Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! 08.01.06, 16:38
        występ był świetny...szkoda ze z płyty...
    • Gość: zorro Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.01.06, 18:21
      ta wasza głupia doda pokazała jak gó.. chce wypłynąć na wierzch
      a ciota to jest ten głupi majdan
      • Gość: deepthroat Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 20:18
        Niektórzy mylą pojęcia tak jak Piękna Doda! Jezeli jest osobą publiczną to sie
        musi z krytyką i atakami liczyc a to ze ktos wyraża na jej temat opinie to tak
        było, jest i będzie i to nie tylko jej się tyczy! Mówiła pięknie o honorze
        itepe itede a prezencik od Cioty Wojewódzkiego wzięła bez mrugnięcia okiem!
        Brawo Brawo.....:\
        • nick_nolte Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! 07.01.06, 22:07

Przestańta,nie pie..a,zapalcie blanta
          I niech Jah będzie z Wami!!!
          • Gość: DD Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: 213.199.253.* 11.01.06, 01:15
            Ktoś tu wspomniał, że Kuba Wojewódzki to cham. Oglądałam właśnie teraz powtórkę
            programu z Maćkiem Rockiem i Marysią Góralczyk. To jest dziewczyna, z którą
            można podyskutować na każdy temat. Mądra, ładna, popularna, a przy tym skromna.
            Nie obrzuca nikogo obelgami, nie kłóci się i nie jest wulgarna. Dodo! Umiałabyś
            tak?????Obrażałaś Kubę, śmiałaś się jak idiotka i przez cały czas trwania
            programu, nie skleciłaś ani jednego sensownego zdania.
    • Gość: emilka Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.visp.energis.pl 21.01.06, 16:32
      moim zdaniem wojewodzki mial racje bo doda to kompletna idiotka, taka renia
      • Gość: artur Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: *.visp.energis.pl 21.01.06, 16:35
        masz racje. to renia i plastmenka i kosynierka
      • Gość: u5 Re: Doda kontra Wojewódzki! Atak na maxa! IP: 213.199.253.* 21.01.06, 21:30
        ale jesteście naiwni wierząc w ten program i Dodę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka