Dodaj do ulubionych

antysemityzm a muzulmanie - fajny flash

25.01.06, 11:37
www.conceptwizard.com/pol/pipe_pol.html
ladnie zrobione graficznie. prosto ale przejrzyscie.
Obserwuj wątek
    • polska_franca Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 25.01.06, 11:47
      marcus_crassus napisał:

> ladnie zrobione graficznie. prosto ale przejrzyscie.

czyli w sam raz dla ciebie.

kto teraz "robi" tam za zlego? dalej zyd czy ktos nowy?
    • samsone doskonale.... 25.01.06, 11:53
      cos naszym domowym naukowcom slow zabraklo.
    • explicit Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 25.01.06, 17:38
      Pomijajac expansje , co to ma wspolnego z antysemityzmem , cyba tylko to ze
      Khasary zarzucaja Semitom , antysemityzm ,...

Trzeba miec hutzpe ,...

przysiad
      • marcus_crassus Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 25.01.06, 23:00
        nie rznij glupa.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35592727&a=35637277
        ty wciaz nie kumasz split. w twoim malym rozumku nie miesci sie to ze stosunki polsko-zydowskie i ich zlozonosc a takze niewatpliwie wiele problemow za ktorymi stoja ZYDZI I IZRAEL nie ma zadnego zwiazku z innym problemem - istnienia izraela oraz walki toczonej przez izrael z islamskim terroryzem.

naucz sie odrozniac te dwie rzeczy.

wytlumacze ci to lopatologicznie: jak sie klocisz z sasiadem o grzadke w ogrodku mozesz go zbluzgac i dac mu w pysk ze ci wlazl na te grzadke. i jak jeszcze raz wlezie pogonic kijem.

ale sprawa grzadki nie oznacza ze jesli ten sasiad ma zatarg rowniez z okolicznym menelem cieszyc sie jak ten mu podpala mieszkanie.

bo ten menel bynajmniej jak sie wprowadzi lepszym sasiadem nie bedzie.

kapisz?
    • aaki doskonałe 25.01.06, 18:32
      przejrzałem!!!!!!!
      • aaki Re: doskonałe 25.01.06, 19:12
        na oczy-oczywiście
    • obces Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 25.01.06, 19:08
      marcus_crassus napisał:

> ladnie zrobione graficznie. prosto ale przejrzyscie.
      -------------------------
      Powiedziałbym, że prostacko... Nachalna, durnowata propaganda.
      Szczytem kretynizmu jest stwierdzenie:
      "Antysemityzm istniał zawsze w świecie arabskim"
      Kiedy zrozumiecie, że Arabowie też są Semitami!!!

Nie interesują mnie porachunki pomiędzy Żydami i Arabami. To po prostu nie jest
      sprawa, która jest istotna z punktu widzenia interesów Polski.
      Izrael przetrwa - w porządku.
      Izrael zostanie zajęty przez Arabów - też w porządku. Przynajmniej będzie od
      tej pory brakować ruchom islamskim spoiwa, jakim był sprzeciw wobec istnienia
      Izraela. Nas, Polaków, proszę w to nie mieszać.
      • marcus_crassus sam jestes durnowaty :) 25.01.06, 22:55
        film przedstawia banaly ale banaly prawdziwe.

brednie ze "antysemityzm" nie wchodzi w tym wypadku w rachube jest brednia na poziomie idioty z lewackiej demontracji.

antysemityzm od wiekow kojarzyl sie wlasnie z wrogim nastawieniem wobec ludnosci zydowskiej i tak utrwalil sie potocznie ten termin. fakt ze arabowie sa "biologicznie" semitami nie ma tutaj nic do rzeczy. ten termin ma znaczenie jakie nadalo mu znaczenie historyczne.

w najwiekszym stopniu jest to zwiazane z utozsamieniem Zydow jako grupy wyodrebnionej wg religii, tradycji i obyczajow.

nie jako "semitow"
        • obces Re: sam jestes durnowaty :) 26.01.06, 17:54
          Używanie słowa "antysemityzm" w węższym pojęciu może być od biedy uzasadnione,
          gdy jest ono stosowane w kontekście relacji pomiędzy Żydami i narodami
          należacymi do kultury chrześcijańskiej, gdzie w zasadzie jedynymi Semitami z
          którymi te narody miały doświadczenia byli Żydzi.

Stosowanie pojęcia "antysemityzmu" w kontekście relacji Żydzi-Arabowie jest po
          prostu kuriozalne. Arabowie zapewne są w dużej mierze "antyżydowcy", ale
          przecież nie antysemiccy.

Polaków nielubiących Rosji nie nazywa się przecież słowianofobami.
      • oscar62 Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 25.01.06, 23:09
        obces napisał:

>
        > Izrael zostanie zajęty przez Arabów - też w porządku. Przynajmniej będzie od
        > tej pory brakować ruchom islamskim spoiwa, jakim był sprzeciw wobec istnienia
        > Izraela. Nas, Polaków, proszę w to nie mieszać.

NO, POJAWIL SIE OBCESOWY LOKALNY PATRIOTA. NIE MASZ Z CZEGO BYC ZADOWOLONY.
        IZRAEL NIGDY NIE ZOSTANIE ZAJETY PRZEZ ARABOW. ONI JUZ KILKA RAZY PROBOWALI I
        MUSIELI ZAWINAC OGON. WIRTUALNE ZWYCIESTWA, NA WZOR "WYGNANIA" ZYDOW Z STREFY
        GAZY, OWSZEM. A CZY TY MYSLISZ, ZE RUCH ISLAMSKI MA TYLKO APETYT NA ZYDOWSKIE
        PANSTWO?...
        • obces Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 26.01.06, 18:02
          oscar62 napisał:

> NO, POJAWIL SIE OBCESOWY LOKALNY PATRIOTA. NIE MASZ Z CZEGO BYC ZADOWOLONY.
          > IZRAEL NIGDY NIE ZOSTANIE ZAJETY PRZEZ ARABOW. ONI JUZ KILKA RAZY PROBOWALI I
          > MUSIELI ZAWINAC OGON. WIRTUALNE ZWYCIESTWA, NA WZOR "WYGNANIA" ZYDOW Z STREFY
          > GAZY, OWSZEM. A CZY TY MYSLISZ, ZE RUCH ISLAMSKI MA TYLKO APETYT NA ZYDOWSKIE
          > PANSTWO?...
          -----------------------------
          Powtarzam, nie interesują mnie kłótnie w waszej semickiej rodzinie. Czy
          zwycięzy jeden, czy drugi - jest mi to ganz egal. Bylebyście się tłuli ze sobą
          nie w Europie tylko w Azji. No i żebyście nie przyjeżdżali się osiedlać do
          Polski - ani turbany ani mycki. My już mamy mohery. Wystarczy nam kłopotów...
          • oscar62 Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 27.01.06, 09:28
            ZAPOMNIALES, ZE TURBANY SA RACZEJ LUBIANE PRZEZ WIELU "FILOSEMITOW" NA TYM
            FORUM. DZIWIE SIE, ZE TWOJA KONCEPCJA - JEDNI I DRUDZY W TEJ SAMEJ LODCE -
            ZOSTALA BEZ REAKCJI. WLASNIE PRZEZ TAKICH JAK JAK TY I TYCH CO NAZWALEM
            IRONICZNIE FILOSEMITAMI "MYCKI" STRONIA OD POLSKI. ONI MIELI WAS DOSC W
            PRZESZLOSCI...
            • obces Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 28.01.06, 08:57
              Oskarku,

Nie wiem, czy turbany są lubiane przez osoby przebywające na tym forum. Mam to
              w dupie.
              Moja koncepcja, jak to nazwałeś - jedni i drudzy w tej samej łódce - wynika z
              tego, że jesteście mi jednakowo obojętni. Ani izraelscy Żydzi, ani Arabowie nie
              uczynili mi osobiście ani niczego złego ani niczego dobrego. Nie znam ich po
              prostu. Są dla mnie tak egzotyczni jak mieszkańcy wysp Pacyfiku.
              Chociaż, po zastanowieniu, nie podoba mi się u Arabów (i szerzej muzułmanów)
              niechęć do psów. Jestem miłośnikiem tych przyjaznych człowiekowi zwierząt i
              trochę mnie to denerwuje. Z drugiej strony, dzięki Arabom, używamy normalnych
              cyfr, gdyby nie oni pewnie uczylibyśmy się na lekcji matematyki dodawać
              MCMXXVII + MXXXI, co nie byłoby najprostsze.
              Co natomiast dali mi Żydzi? Żyli w Polsce kilkaset lat, osobno, nie integrując
              się z mieszkańcami kraju, który ich przyjął (tych, którzy się zintegrowali
              uważam za Polaków, bo przecież nie pochodzenie jest ważne, tylko
              samoidentyfikacja). Nawet sądownictwo mieli własne. Przyszli Niemcy,
              wymordowali Żydów, i żaden ślad po nich nie pozostał. Tak jakby ich tu wogóle
              nie było. Przesadzam, trochę śladów zostawili po sobie w latach 1944-1953. No i
              oczywiście karpia po żydowsku.

Piszesz, że w powodu polskich antysemitów Żydzi stronią od Polski i mieli nas
              dość już w przeszłości. Wiesz, może teraz stronią, wcześniej jakoś nie
              stronili, skoro przed wojną mieszkało ich w Polsce aż trzy miliony i nie byli
              zbytnio skorzy do wyjazdu. "Mieli nas dość w przeszłości" - cóż, podejrzewam,
              że Polacy mieli też już dość Żydów. Wydaje mi się naturalne, że sytuacji, gdy
              istnieje wzajemna niechęć pomiędzy gospodarzem domu i jego gościem, to gość po
              prostu szuka sobie nowego gospodarza albo swojego własnego domu. Wy tego nie
              zrobiliście. Teraz macie swój piękny dom, Izrael, choć niektórzy uważają, że
              ukradliście do poprzedniemu gospodarzowi. Ja nie wiem jaka jaka jest prawda -
              pewnie po części rację macie wy, po części Arabowie. Ale, wiem że się powtórzę -
              w ogóle, mnie to nie interesuje. Nic a nic. Już bliższe są mi losy wojny w
              Czeczenii.

Pozdrawiam
              obces
    • antyzydek A skad ta prawda obiawiona pochodzi ? :) 25.01.06, 23:13
      whois.webhosting.info/conceptwizard.com
      Domain Name.......... conceptwizard.com
      Creation Date........ 2000-07-13
      Registration Date.... 2000-07-13
      Expiry Date.......... 2006-07-13
      Organisation Name.... Udi Ohana
      Organisation Address. 51B Tel-Hai
      Organisation Address.
      Organisation Address. Kfar -Saba
      Organisation Address. 44229
      Organisation Address. NA
      Organisation Address. ISRAEL

Potepienie jednej nagonki inna nagonka jest zawsze najlepsze.
      Jak czytam o muzulmanskim zagrozeniu, zawsze widze tych co pisali o zagrozeniu
      zydowskim.
    • mirmat1 antysemityzm a zydzi - film Spielberga 25.01.06, 23:14
      A wiec zgodnie z ewangielia prawdy wyprodukowana w Hollywood przez guru
      lewackich zydow, Spielberga nie ma roznicy miedzy terorystami maskrujacymi
      izraelskich sportowcow w Monachium a tymi co te bestie chca unicestwic.
      Poniewaz nikt lepiej tego punktu nie przedstawi niz znany mi osoboscie autor
      historii, ktora sfalszowal Spielberg w "Monachium", Goerge Jonas wiec tylko
      podam jego wpanialy esej zamieszczony w Tororntonskim Maclean's:
      The Spielberg massacre
      www.georgejonas.ca/recent_writing.cfm?id=382
      Towarzysz Spielberg pokazal w swojej "Liscie Swindlera" jak
      polskie dzieci opluwaly zydow idacych do ciezkiej pracy produkowania amunicji
      dla bohaterskich zolnierzy Wehrmachtu, ktorzy to bohaterscy zolnierze
      zuzywalali tem produkt znojnej pracy zydow by pod Monte Cassino unicestwic
      antysemitow (zgodnie z opinia Jana Grossa wyrazona w Rzeczypospolitej) z Armii
      Andersa.
      Na pocieszenie dla normalnie myslacych, zydowska lewica skupiona wokol NYT
      (Gross, Soros, Chomsky itd, itp) czy Holywoodu opluwa "tolerancyjnie" nie tylko
      Polske ale i Ameryke Busha i Izrael. Tylko nikt tego nie nazywa anty-semityzmem.
      Szarona czyli kazdego co uwaza sie za PATRIOTE a nie kosmopolite.
    • lechu1 Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 27.01.06, 08:52
      w gore , dobre.
      Forumowe arabuski oprocz aaki nieobecne.
    • wladyslaw.studnicki Powiązanie lewactwa z islamem, jest słuszne i 27.01.06, 09:42
      udowodnione, te dwie ideologie mają wspónych wrogów- nie Żydów wszakże, tylko
      kulturę łacińską, nie państwo izraelskie, tylko Katolików.

Wrzucenie do jednego worka Iraku i Timoru z jednej strony, a spraw Czeczenii,
      Ujgurii i Kosowa z drugiej strony, sprawia jednak że flash jako całość jest
      bezwartościową agitką. Okazuje się bowim że muzułmanin jest zły gdy podkłada
      bomby pod chrześciajn (przypadek Filipin) i jest zły gdy muzułmanin nie ma
      ochoty patrzeć z założonymi rękami, jak mu czetnicy mordują rodzinę, gwałacą
      córę i palą dom, identycznie z Czeczenią.
      • wladyslaw.studnicki Kosowo, Czeczenia i Ujguria, to dyskwalifikuje 27.01.06, 09:45
        tą animację.
    • bladatwarz Najlepsze sa zmanipulowane dane o ludobojstwie 27.01.06, 12:20
      Dla zydow za okres 6 lat, a dla Palestynczykow za ponad 30 lat.
      To w ogole nie jest zmanipulowany material.

Tytul prezentacji jest do niczego.
      Antysemityzm to niechec wobec semitow czyli Zydow i Arabow.
      Antysemityzm a Arabowie jest maslelm maslanym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka