marcus_crassus 25.01.06, 11:37 www.conceptwizard.com/pol/pipe_pol.html ladnie zrobione graficznie. prosto ale przejrzyscie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polska_franca Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 25.01.06, 11:47 marcus_crassus napisał: > ladnie zrobione graficznie. prosto ale przejrzyscie. czyli w sam raz dla ciebie. kto teraz "robi" tam za zlego? dalej zyd czy ktos nowy? Odpowiedz Link Zgłoś
samsone doskonale.... 25.01.06, 11:53 cos naszym domowym naukowcom slow zabraklo. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 25.01.06, 17:38 Pomijajac expansje , co to ma wspolnego z antysemityzmem , cyba tylko to ze Khasary zarzucaja Semitom , antysemityzm ,... Trzeba miec hutzpe ,... przysiad Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 25.01.06, 23:00 nie rznij glupa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35592727&a=35637277 ty wciaz nie kumasz split. w twoim malym rozumku nie miesci sie to ze stosunki polsko-zydowskie i ich zlozonosc a takze niewatpliwie wiele problemow za ktorymi stoja ZYDZI I IZRAEL nie ma zadnego zwiazku z innym problemem - istnienia izraela oraz walki toczonej przez izrael z islamskim terroryzem. naucz sie odrozniac te dwie rzeczy. wytlumacze ci to lopatologicznie: jak sie klocisz z sasiadem o grzadke w ogrodku mozesz go zbluzgac i dac mu w pysk ze ci wlazl na te grzadke. i jak jeszcze raz wlezie pogonic kijem. ale sprawa grzadki nie oznacza ze jesli ten sasiad ma zatarg rowniez z okolicznym menelem cieszyc sie jak ten mu podpala mieszkanie. bo ten menel bynajmniej jak sie wprowadzi lepszym sasiadem nie bedzie. kapisz? Odpowiedz Link Zgłoś
obces Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 25.01.06, 19:08 marcus_crassus napisał: > ladnie zrobione graficznie. prosto ale przejrzyscie. ------------------------- Powiedziałbym, że prostacko... Nachalna, durnowata propaganda. Szczytem kretynizmu jest stwierdzenie: "Antysemityzm istniał zawsze w świecie arabskim" Kiedy zrozumiecie, że Arabowie też są Semitami!!! Nie interesują mnie porachunki pomiędzy Żydami i Arabami. To po prostu nie jest sprawa, która jest istotna z punktu widzenia interesów Polski. Izrael przetrwa - w porządku. Izrael zostanie zajęty przez Arabów - też w porządku. Przynajmniej będzie od tej pory brakować ruchom islamskim spoiwa, jakim był sprzeciw wobec istnienia Izraela. Nas, Polaków, proszę w to nie mieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus sam jestes durnowaty :) 25.01.06, 22:55 film przedstawia banaly ale banaly prawdziwe. brednie ze "antysemityzm" nie wchodzi w tym wypadku w rachube jest brednia na poziomie idioty z lewackiej demontracji. antysemityzm od wiekow kojarzyl sie wlasnie z wrogim nastawieniem wobec ludnosci zydowskiej i tak utrwalil sie potocznie ten termin. fakt ze arabowie sa "biologicznie" semitami nie ma tutaj nic do rzeczy. ten termin ma znaczenie jakie nadalo mu znaczenie historyczne. w najwiekszym stopniu jest to zwiazane z utozsamieniem Zydow jako grupy wyodrebnionej wg religii, tradycji i obyczajow. nie jako "semitow" Odpowiedz Link Zgłoś
obces Re: sam jestes durnowaty :) 26.01.06, 17:54 Używanie słowa "antysemityzm" w węższym pojęciu może być od biedy uzasadnione, gdy jest ono stosowane w kontekście relacji pomiędzy Żydami i narodami należacymi do kultury chrześcijańskiej, gdzie w zasadzie jedynymi Semitami z którymi te narody miały doświadczenia byli Żydzi. Stosowanie pojęcia "antysemityzmu" w kontekście relacji Żydzi-Arabowie jest po prostu kuriozalne. Arabowie zapewne są w dużej mierze "antyżydowcy", ale przecież nie antysemiccy. Polaków nielubiących Rosji nie nazywa się przecież słowianofobami. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 25.01.06, 23:09 obces napisał: > > Izrael zostanie zajęty przez Arabów - też w porządku. Przynajmniej będzie od > tej pory brakować ruchom islamskim spoiwa, jakim był sprzeciw wobec istnienia > Izraela. Nas, Polaków, proszę w to nie mieszać. NO, POJAWIL SIE OBCESOWY LOKALNY PATRIOTA. NIE MASZ Z CZEGO BYC ZADOWOLONY. IZRAEL NIGDY NIE ZOSTANIE ZAJETY PRZEZ ARABOW. ONI JUZ KILKA RAZY PROBOWALI I MUSIELI ZAWINAC OGON. WIRTUALNE ZWYCIESTWA, NA WZOR "WYGNANIA" ZYDOW Z STREFY GAZY, OWSZEM. A CZY TY MYSLISZ, ZE RUCH ISLAMSKI MA TYLKO APETYT NA ZYDOWSKIE PANSTWO?... Odpowiedz Link Zgłoś
obces Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 26.01.06, 18:02 oscar62 napisał: > NO, POJAWIL SIE OBCESOWY LOKALNY PATRIOTA. NIE MASZ Z CZEGO BYC ZADOWOLONY. > IZRAEL NIGDY NIE ZOSTANIE ZAJETY PRZEZ ARABOW. ONI JUZ KILKA RAZY PROBOWALI I > MUSIELI ZAWINAC OGON. WIRTUALNE ZWYCIESTWA, NA WZOR "WYGNANIA" ZYDOW Z STREFY > GAZY, OWSZEM. A CZY TY MYSLISZ, ZE RUCH ISLAMSKI MA TYLKO APETYT NA ZYDOWSKIE > PANSTWO?... ----------------------------- Powtarzam, nie interesują mnie kłótnie w waszej semickiej rodzinie. Czy zwycięzy jeden, czy drugi - jest mi to ganz egal. Bylebyście się tłuli ze sobą nie w Europie tylko w Azji. No i żebyście nie przyjeżdżali się osiedlać do Polski - ani turbany ani mycki. My już mamy mohery. Wystarczy nam kłopotów... Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 27.01.06, 09:28 ZAPOMNIALES, ZE TURBANY SA RACZEJ LUBIANE PRZEZ WIELU "FILOSEMITOW" NA TYM FORUM. DZIWIE SIE, ZE TWOJA KONCEPCJA - JEDNI I DRUDZY W TEJ SAMEJ LODCE - ZOSTALA BEZ REAKCJI. WLASNIE PRZEZ TAKICH JAK JAK TY I TYCH CO NAZWALEM IRONICZNIE FILOSEMITAMI "MYCKI" STRONIA OD POLSKI. ONI MIELI WAS DOSC W PRZESZLOSCI... Odpowiedz Link Zgłoś
obces Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 28.01.06, 08:57 Oskarku, Nie wiem, czy turbany są lubiane przez osoby przebywające na tym forum. Mam to w dupie. Moja koncepcja, jak to nazwałeś - jedni i drudzy w tej samej łódce - wynika z tego, że jesteście mi jednakowo obojętni. Ani izraelscy Żydzi, ani Arabowie nie uczynili mi osobiście ani niczego złego ani niczego dobrego. Nie znam ich po prostu. Są dla mnie tak egzotyczni jak mieszkańcy wysp Pacyfiku. Chociaż, po zastanowieniu, nie podoba mi się u Arabów (i szerzej muzułmanów) niechęć do psów. Jestem miłośnikiem tych przyjaznych człowiekowi zwierząt i trochę mnie to denerwuje. Z drugiej strony, dzięki Arabom, używamy normalnych cyfr, gdyby nie oni pewnie uczylibyśmy się na lekcji matematyki dodawać MCMXXVII + MXXXI, co nie byłoby najprostsze. Co natomiast dali mi Żydzi? Żyli w Polsce kilkaset lat, osobno, nie integrując się z mieszkańcami kraju, który ich przyjął (tych, którzy się zintegrowali uważam za Polaków, bo przecież nie pochodzenie jest ważne, tylko samoidentyfikacja). Nawet sądownictwo mieli własne. Przyszli Niemcy, wymordowali Żydów, i żaden ślad po nich nie pozostał. Tak jakby ich tu wogóle nie było. Przesadzam, trochę śladów zostawili po sobie w latach 1944-1953. No i oczywiście karpia po żydowsku. Piszesz, że w powodu polskich antysemitów Żydzi stronią od Polski i mieli nas dość już w przeszłości. Wiesz, może teraz stronią, wcześniej jakoś nie stronili, skoro przed wojną mieszkało ich w Polsce aż trzy miliony i nie byli zbytnio skorzy do wyjazdu. "Mieli nas dość w przeszłości" - cóż, podejrzewam, że Polacy mieli też już dość Żydów. Wydaje mi się naturalne, że sytuacji, gdy istnieje wzajemna niechęć pomiędzy gospodarzem domu i jego gościem, to gość po prostu szuka sobie nowego gospodarza albo swojego własnego domu. Wy tego nie zrobiliście. Teraz macie swój piękny dom, Izrael, choć niektórzy uważają, że ukradliście do poprzedniemu gospodarzowi. Ja nie wiem jaka jaka jest prawda - pewnie po części rację macie wy, po części Arabowie. Ale, wiem że się powtórzę - w ogóle, mnie to nie interesuje. Nic a nic. Już bliższe są mi losy wojny w Czeczenii. Pozdrawiam obces Odpowiedz Link Zgłoś
antyzydek A skad ta prawda obiawiona pochodzi ? :) 25.01.06, 23:13 whois.webhosting.info/conceptwizard.com Domain Name.......... conceptwizard.com Creation Date........ 2000-07-13 Registration Date.... 2000-07-13 Expiry Date.......... 2006-07-13 Organisation Name.... Udi Ohana Organisation Address. 51B Tel-Hai Organisation Address. Organisation Address. Kfar -Saba Organisation Address. 44229 Organisation Address. NA Organisation Address. ISRAEL Potepienie jednej nagonki inna nagonka jest zawsze najlepsze. Jak czytam o muzulmanskim zagrozeniu, zawsze widze tych co pisali o zagrozeniu zydowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 antysemityzm a zydzi - film Spielberga 25.01.06, 23:14 A wiec zgodnie z ewangielia prawdy wyprodukowana w Hollywood przez guru lewackich zydow, Spielberga nie ma roznicy miedzy terorystami maskrujacymi izraelskich sportowcow w Monachium a tymi co te bestie chca unicestwic. Poniewaz nikt lepiej tego punktu nie przedstawi niz znany mi osoboscie autor historii, ktora sfalszowal Spielberg w "Monachium", Goerge Jonas wiec tylko podam jego wpanialy esej zamieszczony w Tororntonskim Maclean's: The Spielberg massacre www.georgejonas.ca/recent_writing.cfm?id=382 Towarzysz Spielberg pokazal w swojej "Liscie Swindlera" jak polskie dzieci opluwaly zydow idacych do ciezkiej pracy produkowania amunicji dla bohaterskich zolnierzy Wehrmachtu, ktorzy to bohaterscy zolnierze zuzywalali tem produkt znojnej pracy zydow by pod Monte Cassino unicestwic antysemitow (zgodnie z opinia Jana Grossa wyrazona w Rzeczypospolitej) z Armii Andersa. Na pocieszenie dla normalnie myslacych, zydowska lewica skupiona wokol NYT (Gross, Soros, Chomsky itd, itp) czy Holywoodu opluwa "tolerancyjnie" nie tylko Polske ale i Ameryke Busha i Izrael. Tylko nikt tego nie nazywa anty-semityzmem. Szarona czyli kazdego co uwaza sie za PATRIOTE a nie kosmopolite. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: antysemityzm a muzulmanie - fajny flash 27.01.06, 08:52 w gore , dobre. Forumowe arabuski oprocz aaki nieobecne. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki Powiązanie lewactwa z islamem, jest słuszne i 27.01.06, 09:42 udowodnione, te dwie ideologie mają wspónych wrogów- nie Żydów wszakże, tylko kulturę łacińską, nie państwo izraelskie, tylko Katolików. Wrzucenie do jednego worka Iraku i Timoru z jednej strony, a spraw Czeczenii, Ujgurii i Kosowa z drugiej strony, sprawia jednak że flash jako całość jest bezwartościową agitką. Okazuje się bowim że muzułmanin jest zły gdy podkłada bomby pod chrześciajn (przypadek Filipin) i jest zły gdy muzułmanin nie ma ochoty patrzeć z założonymi rękami, jak mu czetnicy mordują rodzinę, gwałacą córę i palą dom, identycznie z Czeczenią. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki Kosowo, Czeczenia i Ujguria, to dyskwalifikuje 27.01.06, 09:45 tą animację. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Najlepsze sa zmanipulowane dane o ludobojstwie 27.01.06, 12:20 Dla zydow za okres 6 lat, a dla Palestynczykow za ponad 30 lat. To w ogole nie jest zmanipulowany material. Tytul prezentacji jest do niczego. Antysemityzm to niechec wobec semitow czyli Zydow i Arabow. Antysemityzm a Arabowie jest maslelm maslanym. Odpowiedz Link Zgłoś