Dodaj do ulubionych

tolerowanie oszustw na forum?

01.03.06, 07:58
wczoraj pustema-klamczucha patologiczna w szale wykrywanie who is who na
forum, zamiescila na watku:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=37644386
post z linkiem jakoby do mojego wpisu na watku "czego amerykanie nie
wymyslili". na tym watku nawet sie nie wpisalam jeden raz. ale jakims "cudem"
pustema-klamczucha patologiczna umiala sfalszowac ta niby odpowiedz, logujac
sie jednoczesnie jako ja.
ta forumowa oszustka nawet nie zareagowala. podaje to do wiadomosci wszystkich
bo takie rzeczy nie powinny byc tolerowane.
Obserwuj wątek
    • grzegorz1948 Re: Dana nie placz! 01.03.06, 11:27
      Zacznij pisac czwarta historie Izraela ale nie rob sie swieta bo wszyscy cie
      znaja jako intrygantke.
      • dana33 [...] 01.03.06, 12:41
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • kropka Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 12:43
      nie, Dano. To wynika z systemu. Jeśli w ten link kliknę ja, to jako autor
      wyskakuje kropka, jeśli krystian, to wyskoczy Krystian.
      Taka sztuczka :)
      • snajper55 Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 13:09
        kropka napisała:

> nie, Dano. To wynika z systemu. Jeśli w ten link kliknę ja, to jako autor
        > wyskakuje kropka, jeśli krystian, to wyskoczy Krystian.
        > Taka sztuczka :)

Inaczej ktoś, kto by dostał taki link mógłby napisać odpowiedź jako nadawca
        linku. Jest OK.

S.
        • kropka Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 13:16
          o właśnie. Dzięki :)
          • dana33 Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 13:28
            nie kropko, nie jest ok. bo w ten sposob moge wylac wiadro pomyj, naklamac co
            mi slina na jezyk przyniesie, naswinic ile sie da, i ktos, kto nie ma za duzej
            znajomosci computera, tak jak ja naprzyklad, czyta co to on wlasnie napisal i
            jak nie ma tego szczescia, zeby ktos mu wyjasnil, na czym to polega, jest
            przekonany, ze wszyscy czytaja ten niby jego wpis. to jest dokladnie to, co ja
            uwazalam, az do wyjasnienia snajpera.
            wg ciebie to jest OK? wg mnie to swinstwo pierwszej klasy. pustema ma z tego
            "kino"? to akurat jest mi bardzo zrozumiale. tylko takie typy moga miec "kino"
            z takich "zabaw".
            nu, i to tez typowe, zeby wyciac moj watek, a tej kretynce nie zamknac jej
            brudnego interesu.
            • snajper55 Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 13:42
              dana33 napisała:

> nie kropko, nie jest ok. bo w ten sposob moge wylac wiadro pomyj, naklamac co
              > mi slina na jezyk przyniesie, naswinic ile sie da, i ktos,kto nie ma za duzej
              > znajomosci computera, tak jak ja naprzyklad, czyta co to on wlasnie napisal i
              > jak nie ma tego szczescia, zeby ktos mu wyjasnil, na czym to polega, jest
              > przekonany, ze wszyscy czytaja ten niby jego wpis. to jest dokladnie to, co ja
              > uwazalam, az do wyjasnienia snajpera.

Nie powinnaś tego uważać, ponieważ tego postu (jako Twojego) nie ma na forum.
              Tylko Ty w takiej postaci go czytasz.

> wg ciebie to jest OK? wg mnie to swinstwo pierwszej klasy.

Jest OK i własnie tak powinno być.

> pustema ma z tego "kino"? to akurat jest mi bardzo zrozumiale. tylko takie
              > typy moga miec "kino" z takich "zabaw".

Nie ma żadnego kina. Po protu wysłała link do tego okna, żeby pokazać tekst:
              "felusiak1 napisała:" i mieć "kino" z kobiety-felusiaka.

S.
              • dana33 Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 13:57
                nu, ten link jest i wlasnie otworzyl go przyjaciel i dostal, ze to on napisal
                cos takiego i z pytaniem do mnie o co chodzi, bo nic nie pisal.... to nie ma
                juz w tej chwili, po wyjasnieniu, znaczenia, ze np ty nie widzisz mojego
                imienia, tylko swoje, jak otworzysz ten link. chodzi o to, ze wlasnie ja przez
                pierwszy czas bylam pewna, ze wszyscy widza ten moj wpis i szlag mnie trafil na
                to oszustwo. to ze pustema ma teraz mase satysfakcji, to pestka, bo co to za
                typek wiadomo wszystkim. ale umozliwienie komus robienie takich "dowcipow" nie
                jest w porzadku absolutnie.
                • snajper55 Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 14:23
                  dana33 napisała:

> nu, ten link jest i wlasnie otworzyl go przyjaciel i dostal, ze to on napisal
                  > cos takiego i z pytaniem do mnie o co chodzi, bo nic nie pisal.... to nie ma
                  > juz w tej chwili, po wyjasnieniu, znaczenia, ze np ty nie widzisz mojego
                  > imienia, tylko swoje, jak otworzysz ten link. chodzi o to,ze wlasnie ja przez
                  > pierwszy czas bylam pewna,ze wszyscy widza ten moj wpis i szlag mnie trafil na
                  > to oszustwo. to ze pustema ma teraz mase satysfakcji, to pestka, bo co to za
                  > typek wiadomo wszystkim.

Nie ma żadnej satysfakcji bo nie o to jej chodziło. Piszesz o intencjach,
                  których nie miała.

> ale umozliwienie komus robienie takich "dowcipow" nie jest w porzadku absolut
                  > nie.

Nie widzę tu miejsca do robienia jakichkolwiek dowcipów. Wszystko działa tak
                  jak powinno.

Gratulacje dla twórców oprogramowania Forum, że przewidzieli taki przypadek !
                  Chapeau bas ! :)

S.
                  • krystian71 nie tlumacz jej, to bezskuteczne 01.03.06, 14:31
                    i tak nie pojmie,ze to blad serwera, i ze kazdy otwierajac to widzi wlasne imie
                    A ubaw tez ma kazdy,gdy taki watek czyta, przez rzeczywiscie oblakana stworzony
                    • dana33 Re: nie tlumacz jej, to bezskuteczne 01.03.06, 14:39
                      czekalam, kiedy sie zjawisz w obronie pustemy....
                      nie, nie blad serwera. juz wiadomo, jak to zrobila. ale zrobila z calkowita
                      premedytacja. spadaj chloptys, bos taki sam jak ona.
                      • krystian71 Re: nie tlumacz jej, to bezskuteczne 01.03.06, 14:44
                        jestes tak samo beznadziejna jak wszystkie twoje wpisy, nawe prawidlowego linku
                        do tej swojej niby wypowiedzi nie potrafisz dac
                        co to ma niby byc cos tu wkleila?
                        Mi sie otwiera twoj przyjaciel arap z czarna smiercia
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=37644386
                        to ma byc niby a propos?
                        I czekac na mnie nie musisz, chyba zauwazylas,ze raczej unikam rozmow z toba na
                        dennym jak zawsze poziomie i swoja uwage tez nie do ciebie kierowalem
                      • snajper55 Re: nie tlumacz jej, to bezskuteczne 01.03.06, 15:33
                        dana33 napisała:

> czekalam, kiedy sie zjawisz w obronie pustemy....
                        > nie, nie blad serwera. juz wiadomo, jak to zrobila. ale zrobila z calkowita
                        > premedytacja.

Właśnie nie. Zrobiła to bez żadnej premedytacji. Po prostu zacytowała i nic
                        ponadto.

S.
                    • snajper55 Re: nie tlumacz jej, to bezskuteczne 01.03.06, 15:32
                      krystian71 napisała:

> i tak nie pojmie,ze to blad serwera,

To nie jest żaden błąd serwera. Tak to właśnie powinno działać jak działa.

S.
                      • krystian71 Re: nie tlumacz jej, to bezskuteczne 02.03.06, 08:20
                        nie wiem snajper jak dziala, zapewne juz dobrze i dobrze sie otwiera.
                        Pare dni temu, gdy trzeba sie bylo logowac co minute, i z tym byly problemy.
                        Pamietam,ze sam pytalem Rachelke,co to za dziwactwo w linku podeslala, nie
                        wiedzialem,czego link dotyczyl, bo MI po kliknieciu ukazywala sie plansza z
                        MOIM loginem i pustym miejscem do wpisania hasla.
                        Nie powiesz chyba,ze tak to powinno dzialac, wiec od razu zalozylem,ze serwer
                        wariuje i dalem sobie spokoj.
                        A wobec napadu nowego szalu inkwizytorskiego, wiem,ze rachelka pokazywala
                        jedynie przyklady meskich loginow,ktore po zacytowaniu nabieraja postaci
                        np:aaki napisala, felusiak napisala-ot i wszystko
                  • dana33 Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 14:31
                    ty rozumiesz wiecej niz ja, to jasne.
                    • i-love-2-ski Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 17:56
                      dana33 napisała:

> ty rozumiesz wiecej niz ja, to jasne.

musze powiedziec oblakana,ze pies ogrodnika rozumie wiecej niz ty,to normalne.
                      oblakana jak zwykle nie pojela o co mi chodzilo,szczegolnie,ze to twoj
                      totumfacki zagladal wczoraj do majtek piszacych,wiec mu zasugerowalam kto
                      jeszcze pisze tu jako KOBIETA, i jawnie powiedzialam kto tak pisze :felusiak
                      (zalaczylam cytat) i aaki(zalaczylam cytat). wiadomo to za trudne jak dla
                      ciebie,nie pomylilam sie. teorie konspiracji i uwazania kazdego za terroryste sa
                      przeciez twoim chlebkiem codziennym,wiec szkoda,ze niestety nie skorzystalas z
                      linku do szpitala psychiatrycznego,ktory ci juz kiedys podeslalam,moze ktos by
                      ci na twoje schorzenia cos pomogl,a tak robisz sie posmiewiskiem forum,ty i twoi
                      totumfaccy,ktorzy rowniez bzikuja na moj temat.jak mozna nie rozumiec prostych
                      slow,to rzeczywiscie nadzyczaj dziwne,a co dziwniejsze jak mozna z tego robic
                      temat na FS..... CDN,w to nie watpie,bo obled zwykle ma pare faz.
                      • dana33 Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 18:05
                        nu, nie przeszkadza mi byc forumowym posmiewiskiem, bo nie rozumiem jak dziala
                        computer. przeszkadzaloby mi natomiast miec opinie, jaka ty masz na forum. i to
                        nie tylko na tym.
                        • bam_buko Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 21:53
                          dana33 napisała:

> nu, nie przeszkadza mi byc forumowym posmiewiskiem

blaznisz sie coraz czesciej,nerwy wysiadaja w raju........
                          • dana33 Re: tolerowanie oszustw na forum? 02.03.06, 01:11
                            cytuj cale zdanie, a nie tylko czesc, ktora ci pasuje, manipulancie...
                            • bam_buko Re: tolerowanie oszustw na forum? 02.03.06, 04:47
                              dana33 napisała:

> cytuj cale zdanie, a nie tylko czesc, ktora ci pasuje, manipulancie...

hehe i kto to mowi manipulantka no 1 na tym forum,tobie to nikt nie dorowna
                              samokrytyka to tez zaleta,b rzadko spotykana szczegolnie u ciebie wiec warta
                              podkreslenia
                              buzka
                              • dana33 Re: tolerowanie oszustw na forum? 02.03.06, 12:35
                                kiedys to czasami cie lubilam.... ale sie czlowiek moze mylic, nie bambusie?
                                bo sie okazuje, ze zwykly kretynek, pelny ochoty dokopac, wszystko jedno jaka
                                metoda.... pausjesz do goldbauma i mirmila jak ich brat....
                                buzka? nu, nie spoufalaj sie za bardzo....
                                • snajper55 Zrobić w ... 02.03.06, 15:54
                                  Jest takie powiedzenie - zrobić kogoś w bambuko. Tak się zastanawiam, w co
                                  można zrobić bambuko ?

S.
                                  • bam_buko Re: Zrobić w ... 02.03.06, 22:42
                                    nie mysl snajper za duzo,moze cie to zmeczyc....i przestrzelisz
                                • bam_buko Re: tolerowanie oszustw na forum? 02.03.06, 22:40
                                  dana33 napisała:

> buzka? nu, nie spoufalaj sie za bardzo....

hmm teraz widze na 99% ze pisze moja byla!! sympatia....no coz samo zycie
                                  poniewaz jednak znam troche psychike kobiet wiem za granica miedzy sympatia a
                                  nienawiscia jest b.mala i zmiana ta moze mastapic w ciagu paru minut....w obie
                                  strony.denerwuje mnie tylko zlosliwosc i z ta staram sie walczyc
                                  jestem jednak optymista zostal 1%
                                  • dana33 Re: tolerowanie oszustw na forum? 03.03.06, 00:04
                                    nu, bambusku, nienawisc? taki wazny to ty nie jestes.... nie nienawisc...
                                    zwykle lekcewazenie takich typow jak ty, to wszystko....
                                • timor_mortis Re: tolerowanie oszustw na forum? 10.03.06, 18:27
                                  "bambusie"? Czy ty aby na pewno jesteś kobietą?
                                  • i-love-2-ski Re: tolerowanie oszustw na forum? 10.03.06, 19:11
                                    timor_mortis napisał:

> "bambusie"? Czy ty aby na pewno jesteś kobietą?

a ty chlopem? spytaj antka on ma rejestr piszacych.
                                    • timor_mortis Re: tolerowanie oszustw na forum? 10.03.06, 19:13
                                      Pytałam Danę - to ona używa słownictwa rodem z kołchozu
                                      • i-love-2-ski Re: tolerowanie oszustw na forum? 10.03.06, 19:19
                                        timor_mortis napisał:

> Pytałam Danę - to ona używa słownictwa rodem z kołchozu

oj ty lepiej nie narazaj sie danie,to ciezka artyleria,a mniejsze dzialko to
                                        antos. tandem nie do zdarcia,wali na oslep.ja jestem jej ulubienica,wiec uwazaj
                                        abys i ty nia nie zostala.
                                  • dana33 Re: tolerowanie oszustw na forum? 12.03.06, 01:09
                                    timorczik, ty tu nowa to ja rozumiem. ale ty sie lepiej zabierz za wychowywanie
                                    wlasnych dzieci. ja juz duza dziewczynka i wychowana. moze nie wg twoich regul,
                                    ale wychowywac mnie juz nie mozna. oprocz tego nie dostalas pozwolenia.
            • grzegorz1948 Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 13:50
              > nie kropko, nie jest ok. bo w ten sposob moge wylac wiadro pomyj, naklamac co
              > mi slina na jezyk przyniesie, naswinic ile sie da, i ktos, kto nie ma za
              duzej
              > znajomosci computera, tak jak ja naprzyklad, czyta co to on wlasnie napisal i
              > jak nie ma tego szczescia, zeby ktos mu wyjasnil, na czym to polega, jest
              > przekonany, ze wszyscy czytaja ten niby jego wpis. to jest dokladnie to, co
              ja
              Swietnie opisalas swoja dzialalnosc tu na forum.Jedno musze ci przyznac ze
              robisz to pod swoim szyldem lub wysylasz na boj kogos z swojego chlewa- oj
              przepraszam stajni!
      • krystian71 Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 13:19
        rzeczywiscie kropko, sam sie wczoraj na tym zlapalem , az mi szczena opadla,bo
        po kliknieciu w link, pojawila sie tabelka z miejscem do logowania i wpisanym
        krystianem 71, rzecz jasna nie w ten wlasnie link, ktory podawala dana, bo na
        cos tak durnego, nie chcialo mi sie nawet reagowac.
        Co sie wczoraj u was dzialo, ????takie cos mialo miejsce po raz pierwszy, ale
        po tym cominutowym logowaniu, zwalilem to na karb zwariowanych serwerow
        • kropka Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 22:00
          Jeeeeezu! Nic sie nie działo!
          Tak własnie jest dobrze. Zwróć uwagę, że to jest link do NIEwysłanego postu po
          kliknięciu w "cytuj", a nie "odpisz".
          forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=50&w=37675343&a=37696480&rep=2

Wstawia sie automatycznie jako autor ktoś, kto post otworzył, a nie osoba,
          która ten cytowany post napisała. W przeciwnym razie moznaby podrabiać czyjeś
          posty.
          Przecież nagminnie cytujecie i za każdym razem posty na forum ukazują się pod
          waszym nickiem, czyż nie?
          A swoja drogą "krystian71 napisałA" :))
          i o to chodziło rachelce, a nie o to żeby fałszowac wpisy. Bo to niemozliwe
          dzięki takiemu ustawieniu systemu.
          Jasne teraz?

• kropka Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 22:03
            Świat sie kończy, jesli JA tłumaczę jak i dlaczego działa ten system.
            Dobrze, że Tebe i Jabbur tego nie czytają, bo chyba pekliby ze śmiechu
            • krystian71 Re: tolerowanie oszustw na forum? 02.03.06, 08:28
              forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=50&w=37675343&a=37730598&rep=2
          • i-love-2-ski Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 22:11
            kropka napisała:

> Przecież nagminnie cytujecie i za każdym razem posty na forum ukazują się pod
            > waszym nickiem, czyż nie?
            > A swoja drogą "krystian71 napisałA" :))
            > i o to chodziło rachelce, a nie o to żeby fałszowac wpisy. Bo to niemozliwe
            > dzięki takiemu ustawieniu systemu.
            > Jasne teraz?
            >

matko kochana co ci ludzie jedza,ze tak bzikuja? w koncu chyba poslugujemy sie
            jezykiem polskim i chyba ktos ,kto pisze na forum 4 LATA widzial swoje wpisy
            ,zwlaszcza jak cytowal innych i to non-stop. jak mowie,niektorzy zobacza siebie
            w lustrze i wrzeszcza
            OOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH rachelka sie mi
            wbila w lustro,a to kochani jeszcze dlugo nie. spasiba ide na urlop,bo tu
            wariatunciowo gorsze od przedszkolakow. na prawde jak mozna zglupiec,zeby pisac
            4 lata na forum i odkryc prawde,ze sie widzi swoj nick na poczatku otwartego
            wpisu:)))))))))))
            • kropka Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 23:07
              nie bądź taka bystra. Mnie to tłumaczyli 4 lata i dopiero niedawno zrozumiałam.
              A rozumiesz dlaczego latają samoloty, mądralo? Albo okręty, takie wielkie jak
              parę wieżowców, dlaczego pływają? Postaw dom na wodzie, to utonie. A okręt nie.
              Całe życie człowiek się uczy i głupi umiera.
              • bam_buko Re: tolerowanie oszustw na forum? 01.03.06, 23:13
                kropka napisała:

> nie bądź taka bystra. Mnie to tłumaczyli 4 lata i dopiero niedawno
                zrozumiałam.
                > A rozumiesz dlaczego latają samoloty, mądralo? Albo okręty, takie wielkie jak
                > parę wieżowców, dlaczego pływają? Postaw dom na wodzie, to utonie. A okręt
                nie.
                > Całe życie człowiek się uczy i głupi umiera.

to rzeczywiscie trudno kobietom wytlumaczyc
                ty nie musisz sie martwic ,masz doskonala prace ........cenzora,nawet
                znajomosc tabliczki mnozenia nie jest potrzebna hehe
              • i-love-2-ski Re: tolerowanie oszustw na forum? 02.03.06, 01:07
                kropka napisała:

> nie bądź taka bystra. Mnie to tłumaczyli 4 lata i dopiero niedawno zrozumiałam.
                > A rozumiesz dlaczego latają samoloty, mądralo? Albo okręty, takie wielkie jak
                > parę wieżowców, dlaczego pływają? Postaw dom na wodzie, to utonie. A okręt nie.
                > Całe życie człowiek się uczy i głupi umiera.

co ci 4 lata tlumaczyli,ze musisz rozumiec tekst ,ktory czytasz i ze jak
                otwierasz okienka,to musisz podazac za nim? czy 4 lata cie uczyli jak wkladac
                linki i co jest napisane NAD nimi,a co POD nim i jak to odczytujemy? juz nie
                zartuj kropka. jak samoloty lataja rowniez rozumiem (podpatrz ptaki),to samo ma
                sie z okretami(nie robilas prob z czyms co ma powietrze i nie tonie),ba nawet
                rozumiem na jakiej zasadzie dziala samochod i dlaczego roslina nie
                umiera,chociaz jej jajecznicy na co dzien nie serwujemy. ale co mnie jeszcze
                nauczyli to,zeby NIE PIERNICZYC glupstw,oskarzajac innych o zbrodnie,zanim sie
                nie przekonam,ze ktos rzeczywiscie cos mi robi,bo nie lubie z geby cholewy
                robic. ot i tyle. dancia jak zwykle oskarza mnie o caloksztalt,ale juz jej
                zabraknie odwagi,zeby to odszczekac,typowe dla niej i jej swity,ktora jest
                rowniez leTko w tyle,jesli chodzi o umiejetnosc kojarzenia.szkoda slow.
            • antek_cukierman Na prawdę nie ma siły 01.03.06, 23:16
              więc idź stąd już, naprawdę. Daj odetchnąć od twego jazgotu.
              Naprawdę czyli serio.

cyklistka (po 58 latach używania języka polskiego) napisała:
              ...na prawde jak mozna zglupiec....

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=34679
              • grzegorz1948 Re: Na prawdę nie ma siły 01.03.06, 23:19
                Tys idiota(sam piszesz) Dana oblakana(sama pisze)no ale to widzielismy juz
                dawno!!
              • i-love-2-ski Re: Na prawdę nie ma siły 02.03.06, 01:09
                antek_cukierman napisał:

> więc idź stąd już, naprawdę. Daj odetchnąć od twego jazgotu.
                > Naprawdę czyli serio.
                >
                > cyklistka (po 58 latach używania języka polskiego) napisała:
                > ...na prawde jak mozna zglupiec....
                >
                i jeszcze jedno antos,jeszcze nie osiagnelam ani twego leciwego wieku,ani wieku
                dany i chwala Bogu,bo jak widac ta liczba jest magiczna i zaczynamy windowac
                ostro w dol. cale szczescie,ze sporo mi do niej zostalo.
                • snajper55 Re: Na prawdę nie ma siły 02.03.06, 16:01
                  i-love-2-ski napisała:

> bo jak widac ta liczba jest magiczna i zaczynamy windowac
                  > ostro w dol. cale szczescie,ze sporo mi do niej zostalo.

W języku polskim windować można jedynie do góry. W dół się nie winduje. Nawet
                  ostro. Korepetycje ?

S.
                • antek_cukierman Założyłem ci prywatne forum "tanie maglowanie" 02.03.06, 22:17
                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37511

właściciel - magielska, hasło magiel.
                  Hasło zmień oczywiście, proponuję "blond_ondul".

Możesz tam wraz ze swoją ferajną do woli pitpilitać, pimpilić, kwilić. Czasem
                  pokukać, uups - pohukać. Jak sowa.
                  Powodzenia.

P.S. To twierdzsz, żeś młodsza kobita i masz mniej niż 58 lat? Kłamczuszki te
                  twoje kolesie....
                  • dana33 Re: Założyłem ci prywatne forum "tanie maglowanie 03.03.06, 00:05
                    ale sie usmialam, antos......
                    ile wpisow juz tam jest? 100 juz jest? :))))
                    • timor_mortis Re: Założyłem ci prywatne forum "tanie maglowanie 10.03.06, 19:19
                      Ponawiam pytanie: czy jesteś kobietą? To, co piszesz, wpisuje się raczej w ramy
                      tzw. <męskich popijawek>. To niesmaczne
              • i-love-2-ski Re: Na prawdę nie ma siły 02.03.06, 01:16
                antek_cukierman napisał:

> więc idź stąd już, naprawdę. Daj odetchnąć od twego jazgotu.
                > Naprawdę czyli serio.
                a na bis ci powiem jedno dziadku-czytanie mego jazgotu jest DOBROWOLNE,jesli
                czegos nie lubisz a to robisz,to idz sie lecz,bo skonczysz w wariatunciowie jak
                twoja idolka zza morza.jakos tak sie sklada,ze sporo ludzi na forum woli moj
                jazgot,niz twoje bluzgi spod budki z piFkiem. ciebie nie stac ani na wymyslenie
                watku,ani nikogo twoje 3 grosze nie interesuja,wiadomo czemu bo sa do d...
            • snajper55 Re: tolerowanie oszustw na forum? 02.03.06, 15:58
              i-love-2-ski napisała:

> na prawde jak mozna zglupiec,zeby pisac 4 lata na forum i odkryc prawde,ze sie
              > widzi swoj nick na poczatku otwartego wpisu:)))))))))))

Ale to nie jest ten przypadek. Tu się widzi siebie jako autora postu, do
              którego link dostało się od kogoś innego.

S.
          • krystian71 Re: tolerowanie oszustw na forum? 02.03.06, 08:26
            kropka napisała:

> Jeeeeezu! Nic sie nie działo!
            > Tak własnie jest dobrze. Zwróć uwagę, że to jest link do NIEwysłanego postu
            po
            > kliknięciu w "cytuj", a nie "odpisz".
            > forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=50&w=37675343&a=37696480&rep=2
            >
            > Wstawia sie automatycznie jako autor ktoś, kto post otworzył, a nie osoba,
            > która ten cytowany post napisała. W przeciwnym razie moznaby podrabiać czyjeś
            > posty.
            > Przecież nagminnie cytujecie i za każdym razem posty na forum ukazują się pod
            > waszym nickiem, czyż nie?
            > A swoja drogą "krystian71 napisałA" :))
            > i o to chodziło rachelce, a nie o to żeby fałszowac wpisy. Bo to niemozliwe
            > dzięki takiemu ustawieniu systemu.
            > Jasne teraz?
            >
          • krystian71 Re: tolerowanie oszustw na forum? 02.03.06, 08:29
            forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=50&w=37675343&a=37730362&rep=2
    • mirmilek dlaczego ten watek nie zostal usuniety? 02.03.06, 15:47
      "osobisty", agresywny i w koncu okazuje sie, ze tez i bez sensu.
      • krystian71 he,he , Bron Boze mirmilku, niech wisi jak najdluz 02.03.06, 21:39
        ej!
        na wieczna rzeczy pamiatke
        czy jest lepszy gdzies dowod,na to,ze zbyt dlugie przesiadywanie na forum
        rujnuje zdrowie psychiczne
    • ben_shaprut "Błądzić jest rzeczą ludzką, zaś rzeczą głupców 09.03.06, 21:00
      jest utrwalać się w błędzie" - "Errare humanum est...". Dawno nie pisałem i
      długo nie napiszę znowu, nie toleruję bowiem dehumanizującego wpływu tego
      forum. Wpadłem na krótko i stwierdzam, że mi Cię żal, Dano... Podobnie, jak
      ongiś oburzony wqrwiony2, straciłaś z oczu własne cele i wojujesz dla wątpliwej
      satysfakcji "odkucia się". Po raz pierwszy od 4 miesięcy zajrzałem na FŚ i bez
      żalu stąd odchodzę. Buduj mury dalej...
      • o_brother Re: "Błądzić jest rzeczą ludzką, zaś rzeczą głupc 09.03.06, 21:05
        Nie piszesz chyba ze przez oblakana33 odchodzisz.

• ben_shaprut Nie twoja sprawa 09.03.06, 21:09
          • dana33 Re: Nie twoja sprawa 12.03.06, 01:11
            nu, szaprucinski, nie miej takiego miekkiego serca....
            no i o mnie sie nie martw, ja nie do zdarcia, ani przez wqrwionego, ani przez
            bambusa, ani przes pusteme-klamczuche patologiczna i rowniez nie przez
            timroczika... zydzi zrobieni sa z dobrego materialu, powinienes to wiedziec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka