dziewice 16.03.06, 21:56 jak dla mnie bom(p)a. dziewice - poeta -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arphar Re: forum fatum - zmiana jury 16.03.06, 23:33 to ja sie przylacze do usmiechow ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: forum fatum - zmiana jury 17.03.06, 08:53 Czy to znaczy, że muszę teraz być miły dla złotusi i evuni? Cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
arphar Re: forum fatum - zmiana jury 17.03.06, 14:19 Nie musisz. Ale zdecydowanie powinienes. Tak samo jak wczesniej. Forum to nie miejsce do ktorego przychodzi sie zeby odreagowac swoje problemy. Forum to miejsce dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: forum fatum - zmiana jury 17.03.06, 14:25 arphar napisał: > Forum to nie > miejsce do ktorego przychodzi sie zeby odreagowac swoje problemy. Łyyyy, to po co komu takie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: forum fatum - zmiana jury 17.03.06, 18:36 arphar napisał: > Nie musisz. Ale zdecydowanie powinienes. Tak samo jak wczesniej. Forum to nie > miejsce do ktorego przychodzi sie zeby odreagowac swoje problemy. Forum to > miejsce dyskusji. to mam propozycje, aby zostal opublikowany slownik na pdosatwie ktorego bedziemy mogli dyskutowac, albo lepiej umiescic same przyjemne wypowiedzi i forumularz z ktorego bedziemy je mogli wybierac i podawac gotowe wypowiedzi tworzac wspaniala sztuczna atmosfere wzajmenego zrozumienia wsparcia i czego tam jeszcze. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice wolnosc 17.03.06, 18:38 arphar napisał: > Nie musisz. Ale zdecydowanie powinienes. Tak samo jak wczesniej. Forum to nie > miejsce do ktorego przychodzi sie zeby odreagowac swoje problemy. Forum to > miejsce dyskusji. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25719&w=38699967 -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: wolnosc 17.03.06, 18:53 evita_duarte napisała: > Be dziewic be. Będziesz teraz jako mądralatorka mówiła 'be' do każdego kto powie coś brzydkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: wolnosc 17.03.06, 18:55 puffka Ty to sie modl o te wiosne bo naprawde robisz sie czepliwy. Depresja czy wrodzona cecha charakteru? A mod. wypowiadaja sie na czerwono. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: wolnosc 17.03.06, 19:02 pavvka napisał: > Wiosna w tym roku odwołana. Pavvka slyszales ze SZYDELKOWANIE odstresowuje, moze za kilka miesiecy sprobuje, zastanawiam sie czy sobie na drutach sweterka nie zrobic. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: wolnosc 17.03.06, 19:08 Zbieram podpisy pod petycją domagającą się natychmiastowej wiosny. Kto chce się przyłączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: wolnosc 17.03.06, 19:26 zacytuje " a jaki ma to zwiazek z tym forum", dystukuj a nie szukasz problemow tam gdzie ich nie ma. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: wolnosc 17.03.06, 19:28 Wiosna jest kobietą, więc to jak najbardziej temat na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: wolnosc 17.03.06, 19:35 pavvka napisał: > Wiosna jest kobietą, więc to jak najbardziej temat na to forum. hmm a szukasz dziewczyny? ;) -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: wolnosc 18.03.06, 20:43 pavvka napisał: > Zbieram podpisy pod petycją domagającą się natychmiastowej wiosny. Kto chce się > > przyłączyć? ja, pod warunkiem, że zagrasz ze mną w scrabble. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: wolnosc 20.03.06, 23:02 mogla od razu Cie zapytac, czy pomasujesz mi stopy :). tzn nie mi. :) -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: wolnosc 17.03.06, 18:58 bo to bylo po angielsku be dziewic be free -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: forum fatum - zmiana jury 17.03.06, 18:59 arphar ja Ci moge powiedziec co chce, sa sytuacje w ktorych nie musisz sie wypowiadac :) -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: forum fatum - zmiana jury 16.03.06, 22:33 ciekawe czy sie ktos juz zastanawial, 'jak to jest z moderatorka' :) -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: forum fatum - zmiana jury 16.03.06, 22:35 Właśnie my z evitką się zastanawiamy lol Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: forum fatum - zmiana jury 16.03.06, 22:38 Tylko o tym mysle, jak to jest z moderatorka :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: forum fatum - zmiana jury 16.03.06, 22:50 mysle, ze ja mialem na mysli co innego niz Wy :) -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: forum fatum - zmiana jury 16.03.06, 22:59 Rozwiń Swoją myśl,proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: forum fatum - zmiana jury 16.03.06, 23:19 niedowiarek1 napisał: > Rozwiń Swoją myśl,proszę. hmmm, mysle ze nie trzeba rozwiac mysli faceta ktory nie ma 30 lat :), co mial na mysli. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A jakie są dalsze losy Nietakiejsamej? Ktos w 18.03.06, 21:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=38702255&a=38704389 Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiarek1 Re: A jakie są dalsze losy Nietakiejsamej? Ktos w 18.03.06, 21:30 mnie spytaj? Życie spływa mi jak szron z kufla. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: A jakie są dalsze losy Nietakiejsamej? Ktos w 18.03.06, 21:52 Dziękuję panom za 'inteligentne, subtelne' zachowanie. Dziewic się psim swędem obronił bo mimochodem zauważyłam w linku odpowiedź kf. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A jakie są dalsze losy Nietakiejsamej? Ktos w 18.03.06, 21:55 wybacz ale ja nie rozumiem o co chodzi. -- CEO Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: A jakie są dalsze losy Nietakiejsamej? Ktos w 20.03.06, 09:07 Podałeś link , w którym KF mi odpowiedziała. Wybacz , że po dwóch dniach opisuję. Niezauważyłam :-) A wtedy dzięki Tobie zauważyłam jej odpowiedź :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Tylko czy aby drogim moderatorkom władza 21.03.06, 19:20 niczym bąbelki z wysoko % szampana nie uderzy do głowy. Już słychać o jakichś ban(an)ach. Aż się boje bać co będzie w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Tylko czy aby drogim moderatorkom władza 21.03.06, 19:24 tom.machine napisał: > niczym bąbelki z wysoko % szampana nie uderzy do głowy. Już słychać o jakichś > ban(an)ach. Aż się boje bać co będzie w przyszłości. Banany byly na blogu waldemara i to on je rozdaje kobietom z upodobaniem :P Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: Tylko czy aby drogim moderatorkom władza 21.03.06, 19:27 Evito na Tymczasie Zlotos nam zagroziła bananami Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Tylko czy aby drogim moderatorkom władza 21.03.06, 19:38 tom.machine napisał: > Evito na Tymczasie Zlotos nam zagroziła bananami Tomku to bylo jak najbardziej do facetow pokroju waldemara, bo o tym z reszta bylo. Zbanowal ja za gadanie bo jest babka faceta, ktotry z nia gadal nie zbanowal. Dlatego napisala, ze jak beda tak faceci rzycac bananami to zeby sie nie poslizneli :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: Tylko czy aby drogim moderatorkom władza 21.03.06, 22:13 mnie idzie o naszą rozmowę o izmach. Dostaliśmy ostatnie ostrzeżenie od Zlotoslanos. Nie tylko ja ale Ty też. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Tylko czy aby drogim moderatorkom władza 21.03.06, 22:14 szczerze mowiac nie zagladalam tam juz. Myslisz, ze sie odwazy?? Nam??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: Juz widze, to jak wyzwanie brzmi!! 21.03.06, 22:19 Co jak co ale nas chyba oszczędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Juz widze, to jak wyzwanie brzmi!! 21.03.06, 22:38 tom.machine napisał: > Co jak co ale nas chyba oszczędzi. No zobaczymy, myslisz ze litosciwa jest? Odpowiedz Link Zgłoś
tom.machine Re: Juz widze, to jak wyzwanie brzmi!! 21.03.06, 22:44 evita_duarte napisała: > > No zobaczymy, myslisz ze litosciwa jest? Nie odpowiem wprost. Powiem tylko że akurat ja coś o tym wiem::)) Powiem więcej jestem w tym ekspertem. Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Juz widze, to jak wyzwanie brzmi!! 21.03.06, 22:49 tom.machine napisał: > evita_duarte napisała: > > > > > No zobaczymy, myslisz ze litosciwa jest? > > Nie odpowiem wprost. Powiem tylko że akurat ja coś o tym wiem::)) Powiem więcej > > jestem w tym ekspertem. Ale strune latwo przeciagnac. Granica jest cienka. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Tylko czy aby drogim moderatorkom władza 21.03.06, 22:19 A co? Sama będę żreć banany ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś