Dodaj do ulubionych

depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocławiu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.06, 11:20
Doradźcie gdzie najlepiej wyykonać woskowanie miesjc intymnych we Wrocławiu ,
jeśli znacie podajcie cenę tej przyjemności :)
Obserwuj wątek
    • madfashion UP :) 27.03.06, 21:13

• Gość: kitka Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:17
      Polecam salon Clarinsa na Biskupiej.Całe nogi + bikini 120 zl.B.mila i naprawdę
      profesjonslna kosmetyczka.
      • madfashion Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław 27.03.06, 21:18
        Dzięki :) ale pytająca miała chyba na mysli depilację brazylisjką, inaczej
        zaznaczyła by że po prostu bikinii :)

Gdzie we wrocławiu można wykonać taki zabieg i jaka cena
        • Gość: kitka Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:24
          zrobią brazylijska,chinską i jaką tylko zechcesz :)
          • madfashion Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław 27.03.06, 21:27
            Ja pisze poważnie a ty się smiejesz :)
            Chyba, że naprawdę jest taki rodzaj depilacji jak "chińska". Wyjaśnisz co
            oznacza? :)
            • Gość: kitka Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:30
              Oczywiście to żart z "chińską",ale o "brazylijskiej" też nie słyszałam :)
              W Clarinsie robią kazdą depilację,to bylo powaznie.Polecam p.Violę,jest
              sympatyczna,dyskretna.Bo domyślam się,że "brazylijska" to wzgórek łonowy i
              najblizsze okolice?
              • madfashion Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław 27.03.06, 23:13
                ok :) dzięki za informację :)

Brazylijska to wszytsko (ewentulanie pozostaje mały paseczek) - wyczytałam w
                joy'u.
                osobiście raczej bym się nie odważyła, no chyba, że pod narkozą ;-)
                A jak jest z depilacją bikini woskiem. Boli bardzo?
                • Gość: e Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 13:16
                  więc wie ktos gdzie robią depilacja brazylijską we wrocłaiu???
                  • Gość: snowqueen Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław IP: 195.205.147.* 08.05.06, 14:34
                    W Clarinsie, o którym już pisano, robią brazylijską, o czym też już któraś
                    przedmówczyni napisała :) Generalnie mówisz po prostu jak chcesz i to wszystko.
                    Potwierdzam, że kosmetyczka bardzo miła, symaptyczna i profesjonalna. Za samo
                    bikini (brazylijskie) zapłaciłam 40 zł - nie ma żadnych różnic w cenie zależnie
                    od głębokości.
                    Sympatycznie też jest w Payocie na Komandorskiej, obok salonu sukien ślubnych i
                    restauracji VaBank. Cena taka sama.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka