Gość: żabka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.06, 11:20 Doradźcie gdzie najlepiej wyykonać woskowanie miesjc intymnych we Wrocławiu , jeśli znacie podajcie cenę tej przyjemności :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kitka Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:17 Polecam salon Clarinsa na Biskupiej.Całe nogi + bikini 120 zl.B.mila i naprawdę profesjonslna kosmetyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław 27.03.06, 21:18 Dzięki :) ale pytająca miała chyba na mysli depilację brazylisjką, inaczej zaznaczyła by że po prostu bikinii :) Gdzie we wrocławiu można wykonać taki zabieg i jaka cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:24 zrobią brazylijska,chinską i jaką tylko zechcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław 27.03.06, 21:27 Ja pisze poważnie a ty się smiejesz :) Chyba, że naprawdę jest taki rodzaj depilacji jak "chińska". Wyjaśnisz co oznacza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitka Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:30 Oczywiście to żart z "chińską",ale o "brazylijskiej" też nie słyszałam :) W Clarinsie robią kazdą depilację,to bylo powaznie.Polecam p.Violę,jest sympatyczna,dyskretna.Bo domyślam się,że "brazylijska" to wzgórek łonowy i najblizsze okolice? Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław 27.03.06, 23:13 ok :) dzięki za informację :) Brazylijska to wszytsko (ewentulanie pozostaje mały paseczek) - wyczytałam w joy'u. osobiście raczej bym się nie odważyła, no chyba, że pod narkozą ;-) A jak jest z depilacją bikini woskiem. Boli bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 13:16 więc wie ktos gdzie robią depilacja brazylijską we wrocłaiu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snowqueen Re: depilacja miesjc intymnych - gdzie we Wrocław IP: 195.205.147.* 08.05.06, 14:34 W Clarinsie, o którym już pisano, robią brazylijską, o czym też już któraś przedmówczyni napisała :) Generalnie mówisz po prostu jak chcesz i to wszystko. Potwierdzam, że kosmetyczka bardzo miła, symaptyczna i profesjonalna. Za samo bikini (brazylijskie) zapłaciłam 40 zł - nie ma żadnych różnic w cenie zależnie od głębokości. Sympatycznie też jest w Payocie na Komandorskiej, obok salonu sukien ślubnych i restauracji VaBank. Cena taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś