Dodaj do ulubionych

Kredyt w Dominet Bank na dowód osobisty

IP: *.waw.tgc.pl / 217.96.126.* 03.04.06, 17:23
Potrzebuję gotówki, a stałą umowe o pracę będę mieć dopiero w lipcu, dlatego
zastanawiałam się nad tym by nie zaciagnac kredytu w Dominet na dowód
osobisty. Potrzebuję 5000-6000 zł. Zarabiam obecnie 1500 zł netto i
chciałabym to spłacić w jakieś 2-3 lata, albo nawet wcześniej jeśli sie uda.

Czy wiecie może cos więcej o tym kredycie? Podejrzewam, że wcale nie jest tak
pięknie jak się wydaje i jednak są tu jakieś haczyki, o których nie dowiem
sie z infolinii. Czy ktoś z was próbował już wnioskowac o taki kredyt albo
właśnie go spłaca? Będę wdzięczna za opinie.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Kredyt w Dominet Bank na dowód osobisty 03.04.06, 20:59
      Przeciez każdy Bank, nie tylko Dominet ma kredyty na dowód osobisty
      (zabezpieczoane wekslem). Sprawdź . Po co Ci taki drogi kredyt??
      m
      • Gość: OLA Re: Kredyt w Dominet Bank na dowód osobisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:54
        to prawda kredyt jest dosc drogi ale duzo łatwiej go dostac w porównaniu z innymi bankami, jesli masz meza to konieczny jest jego podpis i zgoda na kredyt, nie mam nigdzie kredytu i nigdy nie mialam ale ostatnio sie starałam , ge money mi odmówił bez podania przyczyny, mbank odmówił bo nie miałam nigdzie kredytu i nie maja obrazu jak spłacałam inny kredyt, jedynie dominet mi udzielił kredytu, pieniądze juz na drugi dzien do odbioru w kasie
        • jola_wroc Re: Kredyt w Dominet Bank na dowód osobisty 03.04.06, 23:52
          ja wzielam w piątek w dominecie - od ręki 4000zł przy zarobkach 800 netto - na
          dowód, czasem system może dać warunek,że w ciągu 2 dni musisz dostarczyc np
          zaświadczenie z firmy lub jakies opłacone rachunki. Generalnie oprocentowanie
          nie jest najgorsze, ale dla każdego ponoć indywidualne ja dostałam 12,90% przy
          czym kiedyś brałam w lukasie 2 tysiące z oprocentowaniem 20,9% ( i to w dodatku
          za to że jestem "stałym klientem" - bo kiedyś kupiłam meble na raty obniżono mi
          oprocentowanie o 1% z 21,9% na 20,9%).

Wiec wnioskuje że kredyt w dominecie jest łatwodostępny.
          • jola_wroc Re: Kredyt w Dominet Bank na dowód osobisty 03.04.06, 23:59
            aha zapomniałam dodać,że odbywa sie to tak - wypełnianie przez panią wniosku w
            kompie podajesz kwotę jaka cie interesuje - pani sprawdza, płacisz za to 10zł ,
            bo tyle kosztuje złożenie wniosku, - nie wiem czy jeśli odpadniesz od razu np.
            z powodu braku zdolności to też płacisz czy nie, potem czeka się ok 15 min na
            drugą decyzje - dowiadujesz czy bank narzucił jakies warunki, i jakie dostajesz
            oprocentowanie na kredyt. Jeśli nie masz warunków to w ciągu dwóch dni
            wypłacaja kasę, ja np dostałam na dzień następny dokładnie po ok 22godz.
            A jeśli masz warunki to nie wiem - ale chyba trzeba je spełnic w ciagu 2 dni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka