Gość: cygareta1 IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 20.04.06, 12:21 Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda w Warszawie to dobra wróżka?Był ktoś? Wpisujcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.inteligo.com.pl 24.04.06, 10:50 Witajcie, różne są opinie na temat wróżek, wróżb i horoskopów i każdy ma inne doświadczenia.. Moje doświadczenie, spotkanie z wróżką jest akurat bardzo pozytywne... Nigdy nie wierzyłam przesadnie w horoskopy, a już napewno nie wierzyłam we wróżki.. Parcuję z klientami, kiedyś przyszła do mnie klientka, była brdzo zadowolona z mojej obsługi, pomocy jakiej jej udzieliłam i zaprosiła mnie w zamian na seans... Z ciekawości poszłam oczywiście, sama nie szukałam nigdy kontaktu z żadnymi wróżkami i jakże duże było moje zdziwienie, kiedy po rozłożeniu kart...spytała mnie dlaczego do tej pory nie zdałam bardzo ważnych dla mnie egzaminów, dlaczego to odwlekam, to mnie blokuje, powoduje moje złe samopoczucie i hamuje w działaniu.. Nie musze chyba wam opowiadać jak bardzo byłam zdziwona...egzaminy o których mowa zdawałam kilkakrotnie, niestety bez powodzenia i można powiedzieć, że tak naprawde się w końcu poddałam... Wróżka powiedziała, ze teraz jest mój czas, że teraz mam startowac do tych egzaminów koniecznie i najlepiej w innej szkole lub u innego egzaminatora a napewno zdam... Nie obchodzi mnie to, skąd ona to wiedziała...z kart, intuicji....waże, że popchneło mnie to do zdecydowanego działania i efekty były bardzo dobre, tym razem się udało... W wielu innych sprawach podała również wiele szczegółów, które tak naprawdę traktowałam z przymrózeniem oka, bo skąd można znać czyjąś przyszłość... ale naprawdę wszytko zaczeło się sprawdzać, aż w penym momencie byłam przerażona tą sprawdzalnością... także polecam akurat moją wróżkę Annę Świerczewską innych nie znam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 13:52 Ja polecam.godna zaufania,konkretna życiowa kobieta.Jestem zadowolona z jej konsultacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.13, 09:08 BARDZO polecam TAROCISTKĘ ANNĘ ŚWIERCZEWSKĄ.ja CHODZĘ , OPRÓCZ DUŻEJ SPRAWDZALNOŚCI, ZAWSZE WYCHODZĘ OD NIEJ PEŁNA OPTYMIZMU.NA MARGINESIE TO LEPSZE SĄ WIZYTY U NIEJ NIŻ U PSYCHOLOGA.WIZYTA U NIEJ POZWOLIŁA MI UNIKNĄĆ WPADKI Z PARTNEREM.DOBRZE, ZE DO NIEJ TRAFIŁAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksaneczka Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 10:53 Pewnie w kwestii wróżek jest tyle opinii ile ludzi, korzysta z ich porad. Mnie osobiście Pani Anna odpowiada. Już sam fakt, że wizyta u niej trwa czasami 2 godziny świadczy o tym, że nie traktuje swoich klientów powierzchownie. Nigdy przesadnie nie wierzyłam w horoskopy, ani tym bardziej we wrózki - no chyba, że były wyjątkowo dobre dla mnie - te horoskopy :)))) Pierwszy raz poszłam do pani Ani z ciekawości i chyba dlatego, że potrzebowałam wtedy (podświadomie - sama się sobie nie przyznawałam) jakiejś wskazówki, potrzebowałam , zeby ktoś mi powiedział, że bęzie dobrze, a może lepiej. Ale to wcale nie oznacza, że Pani Ania przedstawiła mi moja przyszłość przez różowe okulary, ale faktyczne poakazała co może być przyczyną tej sytuacji w jakiej się znalazłam. Właściwie na początku nie wierzyłam, że to co mówiła jest prawdziwe. Poradziła mi, zeby zakończyła mój długoletni związek - bo to on jest głowny przyczyną mojego samopoczucia i poczucia beznadziei. Wtedy myślałam, że to najgroszy bezsens jaki mogła mi doradzić. Jednak nie wiem czy świadomie czy nieświadomie stało sie tak, że rozstałam sie z moim facetem - notabene okazało się, że od ładnych kilku miesięcy miał kogoś innego (co poniekad Pani Ania potwierdzała - ale wtedy mi to przez myśl nie przeszło i w ogóle nie chciałam o czyms takim słyszeć). Teraz nie chodzę częśto do pani Ani, ale wiem, że jaki kiedyś będę miała jakis problem to na pewno pójdę do niej. Bo według mnie wizyta u niej to trochę też jak wizyta u psychoterapeuty:)) (z tego co wiem, to Pani Ania studiuje psychologie, żeby oprócz czytania przyszłośći z TAROTA, jeszcze lepiej rozumieć problemy ludzi, którzy do niej przychodzą) , Czasami nawet wystarczy człowiekowwi rozmowa i to, że ktoś powie ze będzie lepiej - ale tak od serca. I dlatego chyba wolę taki osobisty kontakt niz jakąś porade przez e-mailowe wróżki. Myślę, że powinnaś spróbować iśc do Pani Anny - według mnie sie nie rozczarujesz, ale sama zdecyduj. Jednak Pani Anna to na pewno osoba wykształcona , inteligenta i na poziomie - no i ma gabinet w centrum:))) Pozdrawiam i życzę powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygareta1 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 25.04.06, 14:12 Ja też byłam w ubiegłym roku u tej Pani.Jestem bardzo zadowolona.Przepowiedziała mi rozwód.W tej chwili jestem rozwiedziona i bardzo zakochana.Ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka_ka Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 04.05.06, 20:00 A mozesz mi powiedziec,polecici kogos z uslug kogo moglabym skorzystac przez internet? np na mojego gazetowego maila Gość portalu: anglinistka napisał(a): > A ja nie polecam tej Pani, jest taka sztywna. Byłam u niej po wizycie czułam > wielki niedosyt i z jej przepowiedni sprawdziło się moze 20%. Korzystam z usług > > mailowych innej wróżki, która zawsze trafia w sedno sprawy. > A z tego co mi wiadomo, to sa układy, w których od razu wychodzi główny problem > > ten, o który chcemy zapytać i ten ukryty, o którym chcemy zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 18:59 Anna Świerczewska jest ok.na wizycie u niej czuje sie,ze Tarot to dla niej jedna wielka pasja.Wizyta u niej jest bardzej zyciowa a nie nawiedzona. Odpowiedz Link Zgłoś
mikalo5 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 12.01.07, 11:04 Mi powiedziała ostatnio coś, co -niestety się sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
majeranka5 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 18.01.07, 11:06 ja się wybieram w przyszłym tyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielcia Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: 62.20.47.* 13.03.07, 11:58 Ja bylam u P. Ani jakies 2 lata temu, i musze przyznac, ze szybko zorientowala sie w mojej terazniejszosci...co do przyszlosci to dala mi wiele dobrych wskazowek. Uwazam, ze to dobra wrozka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 11:44 Ja polecam bardzo,życiowa kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodzony 13 w piąt Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.aster.pl 26.12.07, 22:54 Ani dobra ani zła. Dobra wróżka głupot nie powie,natomiast dużo może podpowiedzieć.Wybór zawsze należy do nas.Znam panią Anie i nie mogę nic złego napisać.A;e też znam dużo innych też godnych polecenia.Niektóre nie zajmóją się tym zawodowo,nawet ukrywają to przed znajomymi a po prostu są dobre.Często jest tak że chcemy usłyszeć to co byśmy chcieli i nic innego do nas nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka245 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 01.03.09, 13:59 witam, mam pytanie odnosnie wizyty u tej wrozki zreszta pewnie i u innych. Jak wyglada taka wizyta, bo godzina czasu to duzo,na taki seans chce sie wybrac do anny swierczewskiej. Czy wszystko czyta z tarota "? i czy mowi rzeczy ogolnikowo , czy cos np przepowie. bardzo mnie to ciekawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 18:53 A ja polecam,super psycholog,wrózka,faktycznie życiowa kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee77 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.mofnet.gov.pl 05.05.09, 12:44 Ja byłam u Pani Anny 1,5 roku temu. Sprawdziło się może 20%, a to co miało się wydarzyć szybko nie wydarzyło się wcale. Poszłam drugi raz na początku listopada 2008r. To co Pani Anna opisała o teraźniejszym czasie to tak do końca mi się nie zgadzało (80% prawda), ale na niektóre moje pytania (normalne)nie chciała odpowiedzieć albo mówiła, że nie wie, czasami miałam wrażenie, że wręcz się śmieje z tego o co pytam. A w końcu ja płacę za wróżbe pieniądze więc mam prawo pytać o rzeczy, które mnie nurtują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aras Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 20:17 Chodzę do niej . Godna polecenia osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpionik Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 11:03 Fachowa osoba,konkretna,mówi to co widzi z układu kart i określa dość precyzyjnie czas.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 09:21 Ja chodzę do Świerczewskiej.Prawda jest taka żeby się coś sprawdziło , to często musimy sami zacząć działać. Sprawdziło mi się , że wyjechałam na kontrakt , ale musiałam dopilnować i złożyć dokumenty.To już zależało ode mnie czy będzie mi się chciało gromadzić dokumenty czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka27 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.chello.pl 19.11.09, 20:03 witam ja tez polecam panią Anię byłam u niej w 2007 roku pod koniec i mogę powiedzeieć dzisiaj ze tyle pracy ile włozyla warte było,z perspektywy czasu polecam sprawdzilo mi się wiele bardzo wiele Odpowiedz Link Zgłoś
irma.irma1 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 24.11.09, 21:36 Myślę sobie, że dla kogoś będzie dobra a dla kogoś innego nie-dobra...tak to już jest. Nie wszystkim się dogodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 14:31 Polecam.jestem zachwycona.dla mnie wręcz jasnowidz.Powiedziała mi kilka szczegółów z mojego życia ,ze aż mnie zamroziło.Konkretna i z charyzmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milutka55 Anna Świerczewska = Rewelacja !! :) IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.13, 13:12 A ja byłam i POLECAM !!!!! Naprawdę Warto! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatiana Re:Anna Świerczewska dobry człowiek i tarocistka IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.13, 14:23 Dobrze, ze trafiłam do jej gabinetu. Byłam przed bardzo ważnymi decyzjami w życiu, zmiana miejsca zamieszkania, rozwodem i namiętnymi spotkaniami z nowym partnerem. Wizyta u pani Świerczewskiej ,pozwoliła mi ochłonąć i bardziej dojrzale , rozsądnie spojrzeć na sytuacje, w której się znalazłam. z mężem się rozwiodłam, z partnerem dalej się spotykam, ale na wiele sytuacji patrzę spokojniej i zwiększmy rozumieniem.Dobrze , ze trafiłam do jej gabinetu, bo wizyta u niej umocniła mnie w moich decyzjach i planach na przyszłość.naprawdę warto skorzystać z jej porad, konsultacji tarotowo- psychologicznej, po której bardziej z uśmiechem patrzy sie na świat i swoją przyszłość.Ja POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:Anna Świerczewska dobry człowiek i tarocistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 19:33 Bardzo ładna strona:) Podoba mi się wróżka i reklama.Widać że jest prawdziwa i nie kryje się pod zasłoną . Warto najpierw spojrzeć wróżce w oczy zanim się do niej pójdzie po doradztwo.Oczy wiele mówią o człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
vitorynka Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 01.09.16, 15:55 super byłam kilka lat temu wszysto sie sprawdziło dzięki jej poradom zmieniłam życie i nie wpadłam w depresje Dobry psycholog Odpowiedz Link Zgłoś
olivia425 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 04.07.18, 21:06 Mi też się w wielu kwestiach sprawdziło, zwłaszcza w tematach związanych z mieszkaniem.Mówi rzeczowo i się sprawdza, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcypanek Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 01.08.18, 20:19 Tak byłem u Pani Anny. Wszystko się sprawdziło, bardzo mi pomogła. Polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpejski654 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 26.02.19, 20:38 bardzo dobra wrozka. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
adrianklk Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 02.05.19, 16:38 Zdecydowanie polecam Panią Annie :) Odpowiedz Link Zgłoś
falanelek Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 07.08.19, 21:36 Fajna babka, mądra kobieta. Ja uważam, że warto do niej iść i jej oczyma i wiedzą spojrzeć na swoje życie. Najlepszy parapsycholog i tarocistka jaką znam, a byłam u wielu różnych osób, które wróża. Dla mnie osobiście jest przynajmniej dla mnie najlepsza. Chodzę do niej , bo lubię. Po wizycie u niej czuje się dobrze i jestem pozytywnie naładowana. Mam większe rozeznanie swojego życia, które nie jest łatwe. Z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
andrju321 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 20.04.20, 22:37 Rozmawialem przez skype bo jestem z zagranicy byl dobry kontakt wizualny widzialem karty i Panią Anne Świerczewska i czułem sie jakbym był u niej w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mareckiwojga Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 20.09.20, 10:50 Na pewno jest to Tarocistka,która nie podejmię za Ciebie decyzji, ale na pewno wskaze mozliwości,które ułatwią podjac decyzję.Przynajmniej tak było w moim przypadku.Ja zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś