Dodaj do ulubionych

Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dobra wr

IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 20.04.06, 12:21
Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda w Warszawie to dobra wróżka?Był ktoś?
Wpisujcie się
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.inteligo.com.pl 24.04.06, 10:50
      Witajcie, różne są opinie na temat wróżek, wróżb i horoskopów i każdy ma inne
      doświadczenia..
      Moje doświadczenie, spotkanie z wróżką jest akurat bardzo pozytywne...
      Nigdy nie wierzyłam przesadnie w horoskopy, a już napewno nie wierzyłam we
      wróżki..
      Parcuję z klientami, kiedyś przyszła do mnie klientka, była brdzo zadowolona z
      mojej obsługi, pomocy jakiej jej udzieliłam i zaprosiła mnie w zamian na
      seans...
      Z ciekawości poszłam oczywiście, sama nie szukałam nigdy kontaktu z żadnymi
      wróżkami i jakże duże było moje zdziwienie, kiedy po rozłożeniu kart...spytała
      mnie dlaczego do tej pory nie zdałam bardzo ważnych dla mnie egzaminów,
      dlaczego to odwlekam, to mnie blokuje, powoduje moje złe samopoczucie i hamuje
      w działaniu..
      Nie musze chyba wam opowiadać jak bardzo byłam zdziwona...egzaminy o których
      mowa zdawałam kilkakrotnie, niestety bez powodzenia i można powiedzieć, że tak
      naprawde się w końcu poddałam...
      Wróżka powiedziała, ze teraz jest mój czas, że teraz mam startowac do tych
      egzaminów koniecznie i najlepiej w innej szkole lub u innego egzaminatora a
      napewno zdam...
      Nie obchodzi mnie to, skąd ona to wiedziała...z kart, intuicji....waże, że
      popchneło mnie to do zdecydowanego działania i efekty były bardzo dobre, tym
      razem się udało...
      W wielu innych sprawach podała również wiele szczegółów, które tak naprawdę
      traktowałam z przymrózeniem oka, bo skąd można znać czyjąś przyszłość... ale
      naprawdę wszytko zaczeło się sprawdzać, aż w penym momencie byłam przerażona tą
      sprawdzalnością... także polecam akurat moją wróżkę Annę Świerczewską innych
      nie znam...;)
      • Gość: Katia Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 13:52
        Ja polecam.godna zaufania,konkretna życiowa kobieta.Jestem zadowolona z jej konsultacji.
      • Gość: Sas Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.13, 09:08
        BARDZO polecam TAROCISTKĘ ANNĘ ŚWIERCZEWSKĄ.ja CHODZĘ , OPRÓCZ DUŻEJ SPRAWDZALNOŚCI, ZAWSZE WYCHODZĘ OD NIEJ PEŁNA OPTYMIZMU.NA MARGINESIE TO LEPSZE SĄ WIZYTY U NIEJ NIŻ U PSYCHOLOGA.WIZYTA U NIEJ POZWOLIŁA MI UNIKNĄĆ WPADKI Z PARTNEREM.DOBRZE, ZE DO NIEJ TRAFIŁAM.
    • Gość: Roksaneczka Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 10:53
      Pewnie w kwestii wróżek jest tyle opinii ile ludzi, korzysta z ich porad. Mnie
      osobiście Pani Anna odpowiada. Już sam fakt, że wizyta u niej trwa czasami 2
      godziny świadczy o tym, że nie traktuje swoich klientów powierzchownie. Nigdy
      przesadnie nie wierzyłam w horoskopy, ani tym bardziej we wrózki - no chyba, że
      były wyjątkowo dobre dla mnie - te horoskopy :)))) Pierwszy raz poszłam do pani
      Ani z ciekawości i chyba dlatego, że potrzebowałam wtedy (podświadomie - sama
      się sobie nie przyznawałam) jakiejś wskazówki, potrzebowałam , zeby ktoś mi
      powiedział, że bęzie dobrze, a może lepiej. Ale to wcale nie oznacza, że Pani
      Ania przedstawiła mi moja przyszłość przez różowe okulary, ale faktyczne
      poakazała co może być przyczyną tej sytuacji w jakiej się znalazłam. Właściwie
      na początku nie wierzyłam, że to co mówiła jest prawdziwe. Poradziła mi, zeby
      zakończyła mój długoletni związek - bo to on jest głowny przyczyną mojego
      samopoczucia i poczucia beznadziei. Wtedy myślałam, że to najgroszy bezsens
      jaki mogła mi doradzić. Jednak nie wiem czy świadomie czy nieświadomie stało
      sie tak, że rozstałam sie z moim facetem - notabene okazało się, że od ładnych
      kilku miesięcy miał kogoś innego (co poniekad Pani Ania potwierdzała - ale
      wtedy mi to przez myśl nie przeszło i w ogóle nie chciałam o czyms takim
      słyszeć). Teraz nie chodzę częśto do pani Ani, ale wiem, że jaki kiedyś będę
      miała jakis problem to na pewno pójdę do niej. Bo według mnie wizyta u niej to
      trochę też jak wizyta u psychoterapeuty:)) (z tego co wiem, to Pani Ania
      studiuje psychologie, żeby oprócz czytania przyszłośći z TAROTA, jeszcze lepiej
      rozumieć problemy ludzi, którzy do niej przychodzą) , Czasami nawet wystarczy
      człowiekowwi rozmowa i to, że ktoś powie ze będzie lepiej - ale tak od serca. I
      dlatego chyba wolę taki osobisty kontakt niz jakąś porade przez e-mailowe
      wróżki. Myślę, że powinnaś spróbować iśc do Pani Anny - według mnie sie nie
      rozczarujesz, ale sama zdecyduj. Jednak Pani Anna to na pewno osoba
      wykształcona , inteligenta i na poziomie - no i ma gabinet w centrum:)))
      Pozdrawiam i życzę powodzenia!!!!!
    • Gość: cygareta1 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.farmacol.com.pl / *.farmacol.com.pl 25.04.06, 14:12
      Ja też byłam w ubiegłym roku u tej Pani.Jestem bardzo
      zadowolona.Przepowiedziała mi rozwód.W tej chwili jestem rozwiedziona i bardzo
      zakochana.Ja polecam
    • majeczka_ka Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 04.05.06, 20:00
      A mozesz mi powiedziec,polecici kogos z uslug kogo moglabym skorzystac przez
      internet? np na mojego gazetowego maila

Gość portalu: anglinistka napisał(a):

> A ja nie polecam tej Pani, jest taka sztywna. Byłam u niej po wizycie czułam
      > wielki niedosyt i z jej przepowiedni sprawdziło się moze 20%. Korzystam z
      usług
      >
      > mailowych innej wróżki, która zawsze trafia w sedno sprawy.
      > A z tego co mi wiadomo, to sa układy, w których od razu wychodzi główny
      problem
      >
      > ten, o który chcemy zapytać i ten ukryty, o którym chcemy zapomnieć.
      • Gość: Iga Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 18:59
        Anna Świerczewska jest ok.na wizycie u niej czuje sie,ze Tarot to dla niej jedna
        wielka pasja.Wizyta u niej jest bardzej zyciowa a nie nawiedzona.
    • mikalo5 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 12.01.07, 11:04
      Mi powiedziała ostatnio coś, co -niestety się sprawdziło
    • majeranka5 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 18.01.07, 11:06
      ja się wybieram w przyszłym tyg
      • Gość: Anielcia Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: 62.20.47.* 13.03.07, 11:58
        Ja bylam u P. Ani jakies 2 lata temu, i musze przyznac, ze szybko zorientowala
        sie w mojej terazniejszosci...co do przyszlosci to dala mi wiele dobrych
        wskazowek. Uwazam, ze to dobra wrozka.
        • Gość: Róża Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 11:44
          Ja polecam bardzo,życiowa kobieta
          • Gość: urodzony 13 w piąt Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.aster.pl 26.12.07, 22:54
            Ani dobra ani zła. Dobra wróżka głupot nie powie,natomiast dużo
            może podpowiedzieć.Wybór zawsze należy do nas.Znam panią Anie i nie
            mogę nic złego napisać.A;e też znam dużo innych też godnych
            polecenia.Niektóre nie zajmóją się tym zawodowo,nawet ukrywają to
            przed znajomymi a po prostu są dobre.Często jest tak że chcemy
            usłyszeć to co byśmy chcieli i nic innego do nas nie dociera.
    • gwiazdeczka245 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 01.03.09, 13:59
      witam, mam pytanie odnosnie wizyty u tej wrozki zreszta pewnie i u
      innych. Jak wyglada taka wizyta, bo godzina czasu to duzo,na taki
      seans chce sie wybrac do anny swierczewskiej. Czy wszystko czyta z
      tarota "? i czy mowi rzeczy ogolnikowo , czy cos np przepowie.
      bardzo mnie to ciekawi
    • Gość: maja Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 18:53
      A ja polecam,super psycholog,wrózka,faktycznie życiowa kobieta.
    • Gość: eee77 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.mofnet.gov.pl 05.05.09, 12:44
      Ja byłam u Pani Anny 1,5 roku temu. Sprawdziło się może 20%, a to co
      miało się wydarzyć szybko nie wydarzyło się wcale. Poszłam drugi raz
      na początku listopada 2008r. To co Pani Anna opisała o teraźniejszym
      czasie to tak do końca mi się nie zgadzało (80% prawda), ale na
      niektóre moje pytania (normalne)nie chciała odpowiedzieć albo
      mówiła, że nie wie, czasami miałam wrażenie, że wręcz się śmieje z
      tego o co pytam. A w końcu ja płacę za wróżbe pieniądze więc mam
      prawo pytać o rzeczy, które mnie nurtują!!!
    • Gość: Aras Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 20:17
      Chodzę do niej . Godna polecenia osoba
    • Gość: skorpionik Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 11:03
      Fachowa osoba,konkretna,mówi to co widzi z układu kart i określa dość precyzyjnie czas.Polecam
    • Gość: Monika Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 09:21

Ja chodzę do Świerczewskiej.Prawda jest taka żeby się coś sprawdziło , to często musimy sami zacząć działać.
      Sprawdziło mi się , że wyjechałam na kontrakt , ale musiałam dopilnować i złożyć dokumenty.To już zależało ode mnie czy będzie mi się chciało gromadzić dokumenty czy nie.
    • Gość: anulka27 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.chello.pl 19.11.09, 20:03
      witam
      ja tez polecam panią Anię byłam u niej w 2007 roku pod koniec i
      mogę powiedzeieć dzisiaj ze tyle pracy ile włozyla warte było,z
      perspektywy czasu polecam sprawdzilo mi się wiele bardzo wiele
    • irma.irma1 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 24.11.09, 21:36
      Myślę sobie, że dla kogoś będzie dobra a dla kogoś innego nie-dobra...tak to już
      jest. Nie wszystkim się dogodzi...
      • Gość: Megi Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 14:31
        Polecam.jestem zachwycona.dla mnie wręcz jasnowidz.Powiedziała mi kilka szczegółów z mojego życia ,ze aż mnie zamroziło.Konkretna i z charyzmą.
    • Gość: Milutka55 Anna Świerczewska = Rewelacja !! :) IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.13, 13:12
      A ja byłam i POLECAM !!!!! Naprawdę Warto! :)))
    • Gość: Tatiana Re:Anna Świerczewska dobry człowiek i tarocistka IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.13, 14:23
      Dobrze, ze trafiłam do jej gabinetu. Byłam przed bardzo ważnymi decyzjami w życiu, zmiana miejsca zamieszkania, rozwodem i namiętnymi spotkaniami z nowym partnerem.
      Wizyta u pani Świerczewskiej ,pozwoliła mi ochłonąć i bardziej dojrzale , rozsądnie spojrzeć na sytuacje, w której się znalazłam.
      z mężem się rozwiodłam, z partnerem dalej się spotykam, ale na wiele sytuacji patrzę spokojniej i zwiększmy rozumieniem.Dobrze , ze trafiłam do jej gabinetu, bo wizyta u niej umocniła mnie w moich decyzjach i planach na przyszłość.naprawdę warto skorzystać z jej porad, konsultacji tarotowo- psychologicznej, po której bardziej z uśmiechem patrzy sie na świat i swoją przyszłość.Ja POLECAM.
      • Gość: Gość Re:Anna Świerczewska dobry człowiek i tarocistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 19:33
        Bardzo ładna strona:) Podoba mi się wróżka i reklama.Widać że jest prawdziwa i nie kryje się pod zasłoną . Warto najpierw spojrzeć wróżce w oczy zanim się do niej pójdzie po doradztwo.Oczy wiele mówią o człowieku.
    • vitorynka Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 01.09.16, 15:55
      super byłam kilka lat temu wszysto sie sprawdziło dzięki jej poradom zmieniłam życie i nie wpadłam w depresje Dobry psycholog
    • olivia425 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 04.07.18, 21:06
      Mi też się w wielu kwestiach sprawdziło, zwłaszcza w tematach związanych z mieszkaniem.Mówi rzeczowo i się sprawdza, polecam.
    • marcypanek Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 01.08.18, 20:19
      Tak byłem u Pani Anny. Wszystko się sprawdziło, bardzo mi pomogła. Polecam ;)
    • alpejski654 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 26.02.19, 20:38
      bardzo dobra wrozka. polecam
    • adrianklk Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 02.05.19, 16:38
      Zdecydowanie polecam Panią Annie :)
    • falanelek Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 07.08.19, 21:36
      Fajna babka, mądra kobieta. Ja uważam, że warto do niej iść i jej oczyma i wiedzą spojrzeć na swoje życie. Najlepszy parapsycholog i tarocistka jaką znam, a byłam u wielu różnych osób, które wróża. Dla mnie osobiście jest przynajmniej dla mnie najlepsza. Chodzę do niej , bo lubię.
      Po wizycie u niej czuje się dobrze i jestem pozytywnie naładowana. Mam większe rozeznanie swojego życia, które nie jest łatwe.
      Z czystym sumieniem polecam.
    • andrju321 Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 20.04.20, 22:37
      Rozmawialem przez skype bo jestem z zagranicy byl dobry kontakt wizualny widzialem karty i Panią Anne Świerczewska i czułem sie jakbym był u niej w gabinecie.
    • mareckiwojga Re: Czy Anna Świerczewska z salonu Gwiazda to dob 20.09.20, 10:50
      Na pewno jest to Tarocistka,która nie podejmię za Ciebie decyzji, ale na pewno wskaze mozliwości,które ułatwią podjac decyzję.Przynajmniej tak było w moim przypadku.Ja zdecydowanie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka