aga-sara83 03.06.06, 12:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=42874428 Naprawde potrzebuje, nie mam kasy na nowe i niedlugo niebede miala juz w co ubrac mojego Szymonka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laurka2005 Coś znalazłam dla Twojego synka 03.06.06, 13:17 Witaj! Znalazłam po swoim dziecku kilka rzeczy: - ogrodniczki jeansowe z materiałowymi wstawkami, na jedenj nogawce naszyty miś, - ogrodniczki materiałowe jasno zielnone, wygodne - z przodu napis " I love my Mummy" - spodnie dresowe elastyczne - niebieskie, na gumce, z boku kieszenie, - bluza zapinana w paski - niebieska, - bluza ciemno granatowa z kapturem, w białe paseczki, - koszulka zielona z długim rekawem, - 2 szt. body zapinane w korku, bawełna - bardzo sprane i odplamione : / Wszystkie rzeczy są w rozmiarze 86 i ciut więcej. Ubrania nie mają plam, dziur, wad. Nie są jednak żadną rewelacją - ale mogą się spokojnie nadwać po domu lub piasku : ) Gdybys była zdecydowana przyjąć te rzeczy - prosiłabym o WCZESNIEJSZą wpłatę pieniędzy na moje konto - około 8zł. gdyż nie jestem w stanie więcej fundować wysyłania paczek - limit przekroczony Odpowiedz Link Zgłoś
aga-sara83 Re: Coś znalazłam dla Twojego synka 03.06.06, 22:02 Laurka2005 odczytaj maila. Acha jak jestes z okolic katowic to mozemy sie umowic i odbiore osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: Może któraś mamusia cos znajdzie po swoim dzi 03.06.06, 15:42 A skąd jesteś??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
aga-sara83 Re: Może któraś mamusia cos znajdzie po swoim dzi 03.06.06, 21:33 jestem ze Śląska a dokładnie Mysłowice Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: Może któraś mamusia cos znajdzie po swoim dzi 03.06.06, 22:11 To w Dąbrowie jest kilka SH gdzie za niewielką kaskę dostaniesz super rzeczy dla dzidzi. Ja dzisiaj byłam i kupiłam mojej małej 8 par nowych rajstopek H&M po 1 zł każda. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-sara83 Re: Może któraś mamusia cos znajdzie po swoim dzi 04.06.06, 09:09 dzieki za informacje. Przejade sie do Dabrowy w przyszlym tygodniu. czy ty sklepy sa gdzies w centrum?? nieznam zbytnia Dabrowy wiec bede szukac.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: Może któraś mamusia cos znajdzie po swoim dzi 04.06.06, 15:16 Możemy się umówić. Jak wysiądziesz koło targu z "18" to już są nawet fajne dwa sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-sara83 Re: Może któraś mamusia cos znajdzie po swoim dzi 06.06.06, 22:11 dzieki jak tylko bede miala z kim zostawic Szymonka to pojade do Dąbrowy. Dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
joa261 W Mysłowicach jest pełno taniej odzieży...!!! 04.06.06, 22:52 Tak czytam te wypowiedzi i dosłownie przez chwilkę pomyslałam sobie,że może to ja mieszkam gdzieś indziej.... Bo przecież w Mysłowicach jest kilka conajmniej sklepów z tanią odzieżą. Ja sama ostatnio zakupiłam dla jednej forumowiczki kilkanaście ciuszków dla niemowlaczka...za bodajże z 15 ubranek zapłaciłam niecałe 9 zł. Więc poprostu przynajmniej proszę powiedzieć ,że nie chce się szukać...a nie że nie ma.!!! To na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
aga-sara83 Re: W Mysłowicach jest pełno taniej odzieży...!!! 05.06.06, 12:05 wiem ze jest kilka sklepow. chodze tam i szukam. znajduje body, bluzeczki, spodenki ale niestety nie umie tam znalezc zadnych spioszków. dlatego tego mi wlasnie brakuje najbardziej. moze nie mam poprosty szczescia na spioszki a wiez mi niejednokrotnie czekam az otworza bo wiem ze rano wykladaja nowy towar. Ostatnio kupilam tam z bezcen2,5 sliczna kurteczke polarowa i kilka szt. body po 1zl za szt. wiec wiem ze mozna wiele tanio kupic. Odpowiedz Link Zgłoś