Dodaj do ulubionych

szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:50
kupiłem szczeniaka 3-miesięcznego SHIH -TZU, po 1 szczepieniach , proszę o
poradę do jakiego udać sie weterynarza który zaczepi go i będzie dalej służył
pomocą, jesli kros ma rady w sprawie hodowli ( żywienia , higieny ) to
chetnie posłucham rad osób doświadczonych.
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:58
      ja polecam na ul. Wolności 68 wchodzi się w bramę jest super weterynarz, sama
      leczę moje zwierzaki u niego i jestem bardzo bardzo zadowolona, i taka miła
      niespodzianka pierwszy raz zetknełam sie z lekarzem który dzwoni i dopytuje o
      swoich małych pacjentów a jak jest w pobliżu to wpada i patrzy czy nic
      niepokojącego się nie dzieje (za darmo)
      • Gość: monika Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 00:09
        tylko mi nie mow o tych z bramy , bylam tam ze swoim psem bo nigdzie indziej
        nie znalazlam dyzuru , mialam numer do nich z gazety, zero jakiejkolwiek pomocy
        nastawieni sa tylko na kase. bardzo nie mile towarzystwo to chyba w dodatku
        malzenstwo lekarzy. jesli mozna ich nazwac lekarzami , wykonczyli mi psa w
        tydzien. ale co zrobic zaufalam ich gadce bardzo ladnie potrafili mowic ale
        wiedzy zadnej zreszta co wymagac jak sie jest mlodym lekarzem. omijajcie tych
        lekarzy
        • Gość: karol Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 01:12
          ja też polecam weta z ul. Wolności 68, jest super, trafnie stawia diagnozę i
          wyleczył mi ciężko chorego zwierzaka, a co ważne wet jest kontaktowy gość i
          widać że ma nie tylko dużą wiedzę ale i praktykę
    • Gość: ~AAA~ Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 08:00
      A ja szczerze polecam gabinet weterynaryjny na ul. Krakowskiej - u Doktora
      Golca. Profesjonalny gabinet i fachowa pomoc. Naprawdę polecam.
      • Gość: sweet_pie Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:45
        Gratuluje pieska - dobry wybór, sama mam shih-tzu i jeżdże z nim do weterynarza
        do kiedrzyna, polecam - fachowa obsługa.
        • Gość: kupiłem shih tzu Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 15:07
          czy może jakieś porady w sprawie żywienia ?? czym karmić , jak dużo , jak
          często , co z codzienną higieną ?? jak często kąpać , oraz jak zmniejszyć tzw.
          zapach psa ( podobno pachnie tak lub inaczej w zalezności od karmy ) mnie
          polecono royala dla szczeniaków daje również gotowane mięso z kurczaka .
          • facia Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy 08.08.06, 15:48
            A mnie sie wydaje ze w Czestochowie nie spotkasz zadnego weterynarza z
            prawdziwego zdarzenia. Kazdy nastawiony jest tylko na kase. Spotkalam lekarza z
            powolania ale w Blachowni dr Zielinski.Mieszka w Czestochowie przy
            Iwaszkiewicza. Tego lekarza moge polecic.
            • Gość: box Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 16:18
              Polecam dr Marcina Żurawskiego, młody wetrynarz z powołania, ma niskie ceny
              zwierzaki sie nie boją, opiekuje się nimi gratis a na kasie mu nie zalezy bo to
              gość z Innej części Polski a nie pazerak jak inni weterynarze. A jak nie chcesz
              do niego to idź do lecznicy na Lisińcu
          • Gość: de niro Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.realestate.net.pl 08.08.06, 17:59
            Co za koleś ..
            Chłopie zanim sobie 'zabaweczkę' kupisz to trzeba się najpierw dowiedzieć o
            żywieniu, wychowaniu i innych rzeczach które się przydadzą.
    • Gość: radar_1 Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.man.czest.pl 08.08.06, 16:14
      ja osobiscie polecam dr Płonke przyjmuje na ul. Kutrzeby
      reszta to papraki!!!
    • Gość: xyz Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.man.czest.pl 08.08.06, 16:25
      popierwsze musisz psa nauczyc jesc wszystkiego nieucz go jest suchej karmy bo
      to jest najwiekszy syf jaki moze byc !! moze suche jedzenie jest wygodne ale
      niedobre mozesz je stosowac jako nagrode dla psa !! sam widziałem chodowce jak
      biegał po sklepach i szukał karmy ktorej akurat nie było a jego pieski niestety
      nic innego nie jadły tylko ta karme !! ucz psa załatwiac potrzeby w jednym
      miejscu w domu np na gazaecie !!! klaps ze zwinietej gazety jest bardzo dobrym
      wychowankiem w ostatecznosci bo nie boli ale szelesci !!
      jezeli chcesz byc panem psa a nie na odwrot pies musi wiedziec kto jest jego
      panem warczeni jest odpowiednia forma pokazania statusu przywodcy !! jak cos to
      pisz i pytaj powodzenia !!!
    • Gość: ela Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: 195.189.52.* 08.08.06, 16:58
      Polecam dr Golec ul Krakowska
      • Gość: SoR Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.trustnet.pl 08.08.06, 17:58
        Może to nie jest centrum miasta, ale polecam weterynarza na ul. Bór, póki co nie
        mam żadnych zastrzeżeń.
        • Gość: axi Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.net / *.flatpla.net 08.08.06, 18:17
          sorry , ale już nie ta sama firma.Przez 11 lat leczyłam tam psa.Dzisiaj mam
          wiele zastrzeżeń.Jestem na nie.
      • Gość: sweet_pie Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 17:59
        Ja karmię swojego shih-tzu karmą hillsa, czasami mieszam mu z mięskiem w
        galaretce z puszki :). Dla szczeniaczków jest dobra karma z Royal'a - polecam.
        Szczeniaczkowi jedzonko podawaj 3 razy dziennie, później 2 razy. Teraz na rynku
        pojawiła się tez karma z Royala specjalna dla shih-tzu. Polecam Ci hurtownie na
        Faradaya, tam dostaniesz wszystko w niższej cennie :)
        Radzę zaopatrzyć się w jakieś słodycze (jako nagroda za dobre sprawowanie) dla
        pieska, ale to tak jak już bedzie miał z 1,5 roczku (może wcześniej) - łatwiej
        go czegokolwiek nauczyć :)
        Jeśli chodzi o pielegnację to szampon dla pudli :o) jeśli piesek jest biały, a
        jak nie to szampon z olejkiem norkowym i do tego olejek norkowy w spray'u -
        ułatwia rozczesywanie i zapobiega kołtunom w przyszłości.
        • Gość: sweet_pie Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 18:08
          i nie radzę dawać pieskowi zwykłego jedzonka, ponieważ maja skłonności do
          niestrawności :)) - a co za tym idzie częste wizyty u weterynarza :(
          • Gość: 12.12m Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:36
            polecam klinike weterynaryjna na ulicy bór.moze to nie centrum ale
            najwazniejsze jest leczenie.
          • radar_1 Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy 09.08.06, 07:35
            a ja uwazam ze pies powinien jesc wszystko jak bedzie jadł wszystko to nie
            bedzie miał niestrawnosci !!! mam 2 letniego juz beagle sam mu gotuje jedzenie
            czasm dostaje jedzenie z puszki!!
            a po drugie przy suchej karmie szczeniaczek bedzie sikał jak najety bo przy
            suchej karmie piesek bardzo duzo pije wody !!!!!!!!!!!
            niedaj boze jak pies bedzie jadł tylko hillsa i nie bedzie konsumował innej
            karmy albo innego jedzenia a na miescie zabraknie karmy !! to wtedy głodowka ??
            karma sucha jest dobra na wyjazd ale nie na codzień .
            zawiara kupe swiństw nawet niewiadomo czego jeszcze !! a przy takim małym
            pieski zrobienie mu cos do jedzenia to nie problem bo to mały piesek !! a
            utrzyanie pasa na hillsie, eukanubie czy na rollay test dosyc drogie !!
            • marcelmilau Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy 09.08.06, 10:38
              Wszystkiego to pies jeść nie powinien.Pies to nie maszyna to utylizacji resztek
              z obiadu.Pozatym puszki...wygodne ale nie zbyt dobre dla psa, sucha karma
              raczej jak najmniej.
              Co do weterynarzy...hmmm różnie to bywa jak pies się rozchorował to różni
              weterynarze dawali różne diagnozy.Jedna kobitka psu dawała prochy na anemię.
              Tak naprawdę pies miał raka kości.To wykryła Pani weterynarz... nie pamiętam
              jak się nazywa ale ma lecznicę jak się jedzie od Reala w stronę Kiedrzyna
              niedaleko skrzyżowania.
              • radar_1 Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy 09.08.06, 13:00
                ja nie mowie ze ma jest wszystko to co my ale zawsze mu mozna gotowac jedzenie
                osobno dla niego!!!
                • marcelmilau Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy 09.08.06, 13:19
                  radar_1 napisał:

> ja nie mowie ze ma jest wszystko to co my ale zawsze mu mozna gotowac
                  jedzenie
                  > osobno dla niego!!!

Spoko jeśli tak to co innnego.Sam wiesz jak ludzie robią ładują w psa wszystko.
                  • Gość: sweet_pie Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:40
                    zgadzam się można pieskowi od czasu do czasu ugotować co nie co ;) specjalnie
                    dla niego... Mówiąc o tym by nie dokarmiać bo mają skłonności do niestrawności,
                    miałam na myśli dawanie np. resztek obiadu.
                    • Gość: Muminek Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:22
                      Ja polecam kobitki z Puszka przy ul. Rakowskiej. Profesjonalnie, rozsądne ceny,
                      mozna nawet zrobić fryzurkę swojemu pupilowi.
                      • Gość: tyziek Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:29
                        a ja całym sercem polecam doktora Olgierda Piotrowskiego z lecznicy Animal. Ul.
                        POW (róg Focha)
                        • Gość: kotek Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:27
                          a ja Mirka Jędruszko z Jasnogórskiej 12,super lekarz!!!
    • Gość: Monika Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.man.czest.pl 15.09.06, 08:43
      dr Płonka ul. Łokietka. Kiedys przyjmował zwierzaki na ul. Kutrzeby. Pozdrawiam
    • Gość: lovemilka Re: szukam dobrego weterynarza w centrum cz-wy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:02
      Moge Ci polecic weterynarza przy ul. Krakowskiej dr. Golec. Ma podejscie do
      zwierzaczkow. Sama mam shih-tzu i jestem bardzo zadowolona, ze posiadam tego
      psiaka. Z charakteru jak i z wygladu sa rewelacyjne. Gratuluje i zycze
      powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka