Dodaj do ulubionych

Polecam firmę remontową, o która naprawdę

07.11.06, 12:38
trudno teraz na Pradze i nie tylko na Pradze..
reszta Warszawy to samo..Koszmar!!! znaleść ekipę do małego mieszkania
graniczy z cudem Boskim!!!
szukałam wszędzie Gazeta W. , znajomi, itd....za sam dojazd na obejrzenie
kuchni, łazienki biorą kasę, ale ta firma jest naprawdę OK...
naprawdę tanio i solidnie
Wszystkim , którzy potrzebują ..polecam srdecznie UFFF
pisać na priva
p.s z dobrego serca polecam
Obserwuj wątek
    • miky Re: Polecam firmę remontową, o która naprawdę 07.11.06, 12:44
      Tez znam taka firme, w sobote robili mi kuchnie, wczesniej cale mieszkanie.
      Moge polecic z czystym sumieniem. Tylko: po co? Najblizsze wolne terminy maja
      za pol roku. Teraz pracuja nawet w niedziele. Takie juz czasy, ze fachowcow w
      Polsce zostalo malo. I ceny wzrosly o 40%.
      Zastanow sie nad tym zanim polecisz. Z dobrego serca.
      pzdr.
      • babka71 Re: Polecam firmę remontową, o która naprawdę 07.11.06, 13:08
        Ta firma może za dwa tygodnie serio
      • babka71 Re: miky to prawda gdziekolwiek nie zadzwonisz 07.11.06, 13:11
        pierwszy wolny termin za miesiąc dwa..he he
        ale ta moja Firma naprawdę może robić za dwa tyg...także kto pierwszy ten lepszy
        zapraszam na priva
        • miky No to sa dwie mozliwosci: 07.11.06, 13:16
          1. Ktos im wypadl z grafika i szukaja zapchajdziury
          2. Nie, tej mozliwosci nawet nie dopuszczasz:)
          pzdr.
          • babka71 Re: miky, a co Ty taki na NIE?? 07.11.06, 13:29
            Jesli jest nisza, ze tak powiem to dlaczego nie może, ktoś skorzystać???!!!
            zazdrosny Jesteś??
            Firmę polecam naprawdę full wypas ..odkurzacz materiały, wszystko robią..
            • miky Re: miky, a co Ty taki na NIE?? 07.11.06, 13:38
              NIE wierze w cuda:)))
              pzdr.
              • Gość: a Re: miky, a co Ty taki na NIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:14
                "NIE wierze w cuda:)))
                pzdr."

No i co z tego? Spróbowałeś, sprawdziłeś, czy tylko krytykujesz dla samej
                frajdy dokopania komuś? A może rzeczywiście jest tu ktoś, kogo obchodzi twoja
                wiara w cuda, lub jej brak? Jest ktoś taki? Bo mnie tylko mdli od takiego
                wrednego ględzenia.

• miky Re: miky, a co Ty taki na NIE?? 07.11.06, 14:19
                  Wiesz co, czytanie forum nie jest obowiazkowe. Zwlaszcza jesli mialoby Ci
                  zaszkodzic.
                  A zamieszczanie na forum reklam itp. jest, pomijajac ze niestosowne, zakazane.
                  Oczywiscie zakladam, ze w tym przypadku nie o to chodzi.
                  Poza tym przede wszystkim podzielilem sie z forumowiczami refleksja nt.
                  obecnych trudnosci w znalezieniu dobrej ekipy w rozsadnym terminie. Nie moge?
                  Reszta to juz byla luzna wymiana zdan.
                  • Gość: a Re: miky, a co Ty taki na NIE?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:41
                    Fora oczywiście obowiązkowe nie są, choć bywają wielce pomocne w różnych
                    sprawach. Przynajmniej te ogólnodostępne. A na forum, jak to w życiu, trafiają
                    się różni ludzie. I normalni, których witamy uśmiechem, i... tacy trochę
                    inni ;) Refleksjami warto się dzielić, bo refleksje też bywają wartościowe.
                    Trzeba jednak pamiętać o zdrowym rozsądku i zwykłej przyzwoitości nawet
                    podczas "luźnej wymiany zdań". Widać tu jak łatwo przekroczyć granicę i
                    zamiast "luźnej wymiany zdań" wylać innym na głowy potok bredni.
                    Czasem zdarza się, że spotykając kogoś mam wrażenie, jakbym w coś wdepnął. A
                    skoro już wdepnąłem, to mówię, co myślę. Poświęcam się, choć mnie mdli ;)
                    • miky Peace 07.11.06, 14:50
                      Z tym, ze jakos nie widze "bredni" w tym co napisalem:) Trudno zreszta, aby
                      prywatne odczucia mialy taki charakter.
                      pzdr.
    • majeczka1233 Re: Polecam firmę remontową, o która naprawdę 26.11.06, 00:30
      Witam, proszę o namiary na tę firmę, pozdrawiam.
      • mjeziorska Re: Polecam firmę remontową, o która naprawdę 01.12.06, 13:19
        Hejka,

a ja mam super elektryka:)) tylko z tego co wiem u niego tez problemy z
        terminami ale naprawde robi miodzio.Moj tata starszy elektryk pochwalil nawet
        jego prace a to nie czesto sie zdarza:)))) W razie co to kontakt podam na priv.

Pozdrawiam,
        monika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka