marwolo 13.11.06, 17:20 Jak w temacie. Myślę o odstępach 2-4 m-cy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltanek Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 16.11.06, 19:14 Nie, uzależnienie fizyczne od xanaxu pojawia się minimum po 3 miesiącach ciągłego stosowania(a to i tak najbardziej uzależniajaca benzodiazepina). Jeżeli uda Ci się robić tak długie przerwy to nie masz czym się przejmować. Pytanie tylko czy starczy Ci woli. Aprazolam kusi, szczególnie depresyjnych. Dystansuje od problemów, jako jedyna benzodiazepina ma działanie euforyczne. Xanaxowcy po pewnym czasie stają się pępkiem świata i nie rozumieją dlaczego inni nie respektują praw pępka. To pieprzony narkotyk, który na centralnym sprzedają obok heroiny. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 16.11.06, 19:18 mie łudź się ,raz weźmiesz, będziesz brać codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 18.11.06, 12:16 lucyna_n napisała: > > mie łudź się ,raz weźmiesz, będziesz brać codziennie. Tak? Ale mam raczej dość silną wolę... Nie sądzę... pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 18.11.06, 12:33 ja brałem przez 3 tygodnie kiedyś codziennie po 1mg i odstawiłem bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 19.11.06, 01:03 ee tam xanax to moj kumpel od lat jak czuje sie dobrze to nawet nie ciagnie by go brac i nie biore po kilka miesiecy nie odczuwam jego braku itp.trzeba brac z glowa tzn.tylko wtedy gdy jest potrzeba i za nic nie brac go regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 21.11.06, 17:22 Kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 21.11.06, 19:12 marwolo napisał: > Kumam. To jest tak że jak bierzesz codziennie to czujesz się extra i nie zamierzasz odstawić ale jak odstawisz to stwierdzasz że niepotrzebnie brałeś to coś;d Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 23.11.06, 17:20 Aha, tak... Odpowiedz Link Zgłoś