Dodaj do ulubionych

Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alprazolam?

13.11.06, 17:20
Jak w temacie.
Myślę o odstępach 2-4 m-cy.
Pozdro
Obserwuj wątek
    • marwolo Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 16.11.06, 17:18
      Hę?
    • zoltanek Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 16.11.06, 19:14
      Nie, uzależnienie fizyczne od xanaxu pojawia się minimum po 3 miesiącach
      ciągłego stosowania(a to i tak najbardziej uzależniajaca benzodiazepina).
      Jeżeli uda Ci się robić tak długie przerwy to nie masz czym się przejmować.
      Pytanie tylko czy starczy Ci woli. Aprazolam kusi, szczególnie depresyjnych.
      Dystansuje od problemów, jako jedyna benzodiazepina ma działanie euforyczne.
      Xanaxowcy po pewnym czasie stają się pępkiem świata i nie rozumieją dlaczego
      inni nie respektują praw pępka. To pieprzony narkotyk, który na centralnym
      sprzedają obok heroiny.
    • lucyna_n Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 16.11.06, 19:18

mie łudź się ,raz weźmiesz, będziesz brać codziennie.
      • marwolo Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 18.11.06, 12:16
        lucyna_n napisała:

>
        > mie łudź się ,raz weźmiesz, będziesz brać codziennie.

Tak? Ale mam raczej dość silną wolę... Nie sądzę...
        pzdr!
        • suchyxxx2 Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 18.11.06, 12:33
          ja brałem przez 3 tygodnie kiedyś codziennie po 1mg i odstawiłem bez problemów.
    • tarja30 Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 19.11.06, 01:03
      ee tam xanax to moj kumpel od lat
      jak czuje sie dobrze to nawet nie ciagnie by go brac i nie biore po kilka
      miesiecy
      nie odczuwam jego braku itp.trzeba brac z glowa tzn.tylko wtedy gdy jest
      potrzeba i za nic nie brac go regularnie
      • marwolo Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 21.11.06, 17:22
        Kumam.
        • suchyxxx2 Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 21.11.06, 19:12
          marwolo napisał:

> Kumam.

To jest tak że jak bierzesz codziennie to czujesz się extra i nie zamierzasz
          odstawić ale jak odstawisz to stwierdzasz że niepotrzebnie brałeś to coś;d
          • marwolo Re: Czy uzależnię się, sporadycznie biorąc alpraz 23.11.06, 17:20
            Aha, tak...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka