Dodaj do ulubionych

opinie o przedszkolu przy Puszczyka - Warszawa

09.11.06, 15:44
Hej!
Szukam i szukam ale nic nie znalazłam, dlatego bardzo proszę o opinię na temat
przedszkola przy ul. Puszczyka na Ursynowie. Chcę tam posłać dziecko od
września i chętnie bym się dowiedziała od rodziców dzieci, jakie są ich
wrażenia i czy dzieciaki są tam szczęśliwe.
Dzięki
Ania
Obserwuj wątek
    • chmiela Re: opinie o przedszkolu przy Puszczyka - Warsza 22.11.06, 15:16
      Podciągam wątek. Liczę, że może się ktoś znajdzie, kto ma zdanie o tym przedszkolu.
      Pozdrawiam
      Ania
      • michulanka Re: opinie o przedszkolu przy Puszczyka - Warsza 22.11.06, 23:17
        Moja cora tam chodzi i jest zadowolona wiec ja tezsmile
        • klub.malucha1 Zapraszam na zajęcia w przedszk Puszczyka - Warsza 27.11.06, 23:40
          Zapraszam dzieci w wieku przed przedszkolnym na zajęcia ogólno rozwojowe,
          przygotowujące do edukacji przedszkolnej.
          Zajęcia będą odbywały się w przedszkolach na ul. Puszczyka i ul. Koncertowej Są
          one wspaniałą propozycją dla maluchów, które jeszcze (z różnych powodów) nie
          rozpoczęły swojej przygody z przedszkolem, a są już gotowe do podjęcia nowych
          wyzwań, poznania nowych kolegów i wielu nowych przygód. Więcej informacji na priv.
          • chmiela Re: Zapraszam na zajęcia w przedszk Puszczyka - W 06.01.07, 11:20
            Hej!
            Dopiero parę dni temu odczytałam tą wiadomość i od razu napisałam na priva, aby
            otrzymać więcej informacji. Niestety nikt mi nie odpisał sad(((. Może wiecie coś
            na temat tych zajęć
            Pozdrawiam
            Ania
            • klub.malucha1 Re: Zapraszam na zajęcia w przedszk Puszczyka - W 06.01.07, 17:03
              Niestety zajęcia nie ruszyły z powodu małej ilości chetnych, ale są prowadzone w
              przedszkolu na ul. Koncertowej.
              www.bajkolandia.pl
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka