monisia74 28.11.06, 14:55 witam czy ma ktos jakies oferty na spedzenie wieczoru sylwestrowego?? wiem ze croati jest sylwester za 160zł/os. z podrowieniami Monisia74 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 14:57 Jak się uda to będzie składkowy przy ognisku. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:16 My (ja plus rodzinka) piszemy się na ognisko! Mam nadzieję, ze uda nam się wspólnie zorganizować tak udaną imprezę jak w ubiegłym roku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:45 ciekawe kto Wam bigos zrobi, he, he, he ;) dobrze pamiętam???? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:46 Ach, bigos. Widzę, że info o denności imprezy pochodzi od bigosu. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:47 bigos dobra rzecz przecież (czy jakoś tak...) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:13 to już trzeba Sylwestra planować??? co roku ten sam stres...chyba przestaję lubić te spędy - koniecznie gdzieś, nie wiadomo co z dzieciakami zrobić, koniecznie trzeba się dobrze bawić, zero spontaniczności... Pozytywna strona wieczoru sylwestrowego - duże ilości szampana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:19 Jeśli się we wrześniu kupuje ferie a w lutym wakacje nad morzem, jak to ostatnio dzięki sterowanej panice sianej w mediach jest w zwyczaju, to planowanie sylwestra miesiąc wcześniej jest niczem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:40 Iod to chyba dobrze, że zaczynamy ustalenia tak wczesnie. W tamtym roku nie było Cię na forumowym sylwestrze bo miałaś już coś ustalone, w tym roku się nie wymigasz tak łatwo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:42 Impreza składkowa, Kowalik będzie okazja pochwalić się wypiekami. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:47 > Impreza składkowa, Kowalik będzie okazja pochwalić się wypiekami. :)) No nie mów? Czyżby to było zaproszenie do wspólnego świętowania? A pierze i smołę (dla mnie) kto przygotowuje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:50 Kowalik, ja mogę coś na temat pierza i smoły na głos przeczytać, przygotuę właściwy fragment z kanonu światowej literatury młodzieżowej... jeśli będzie trzeba. Lubię przeca (!) czytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:58 To ino (!) czytanie o smole i pierzu mi grozi na ognisku? Nic w naturze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 16:05 pewnie zależy od jakości wypieków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 16:13 Może będzie jakaś nowa świecka tradycja? Palenie fragsa, albo wieszanie roberta58? Jak na Wesołe Miasteczko przystało. Lunaville Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: sylwester w Łomiankach 29.11.06, 08:41 To ja przyniosę kanister benzyny i mocną linę (skoro ma być składkowo) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:44 i dobrze, bo w zeszłym roku to był niezły niewypał. Zresztą, nie chce mi się nigdzie bawić jakoś.. może nastrój przejdzie do grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:48 znaczy moja impreza to był niewypał, nie wiem, czy ja się jasno wyraziłam. Szkoda było pończoszek na taki bal... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:50 Aaa, myślałam że ktoś narobił bigosu, że ognisko było niewypałem. ;) Nie przejmuj się, jedyny Sylwek jaki mi się udał w życiu to wtedy kiedy o 23 poszłam spać i nikomu się nie udało mnie dobudzić. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 15:52 no to rozumiem akurat :) właściwie to super model - może spróbuję w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 21:51 Jakby co to kapusta na bigos jest. Odpowiedz Link Zgłoś
trekkie Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 21:58 A gdzie to ognisko? I kto decyduje kto może a kto nie może przyjść ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 22:04 Witam, w ubiegłym roku było niedaleko wałów wiślanych, niedaleko ulicy Fabrycznej, za Spokojną. Każdy może przyjść:) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 22:45 mazowianka napisała: > Jakby co to kapusta na bigos jest. ooo... to też pamiętałamm, jak rany....prawie rok mija, ja to już chyba z rok na forum, jak nie dłużej. Czoło własnie zmarszczyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 22:47 iod napisała: Czoło własnie zmarszczyłam... Uważaj bo Ci na stałe te zmarchy zostaną.. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 22:54 się nie martw, już mam, zaakceptowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 22:57 tam zaraz ściemniam, a co ja z Wrocławia jestem, żeby ściemniać ;) Nie przeszkadzaj, sprawdzam od kiedy na forum jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sylwester w Łomiankach 28.11.06, 23:06 znalazłam, od czerwca....teraz dopiero się zmarszczyłam...chyba jednak nieuleczalne to cholerstwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś