Dodaj do ulubionych

Casablanca czy Zajazd pod Kasztanami - opinie...

10.01.07, 22:50
Witam,

Bardzo proszę o opinie na temat przyjęcia weselnego w stylu garden party w
Casablance przy Włodkowica i Pod kasztanamina Opatowicach. Czy ktoś
uczestniczył? Jak obsługa, jedzenie, klimat? Mam dylemat, a decyzję musze już
podjąć! Please, help!
Obserwuj wątek
    • marcia811 Re: Casablanca czy Zajazd pod Kasztanami - opinie 17.01.07, 11:12
      Byłam z dwa lata temu na przyjeciu pod Kasztanami-klimacik bardzo mi
      pasował,jedzonko pycha.Drugiej knajpki nie znam.
      • azorek22 Re: Casablanca czy Zajazd pod Kasztanami - opinie 17.01.07, 17:04
        Mnie tez sie podoba pod Kasztanami i zorganizowalabym tam wesele gdybym na 100%
        byla pewna pieknej pogody. Gdyby padalo albo zimno bylo, sala nie prezentuje
        sie zbyt ladnie i jest troche za mala - taka jest moja opinia.
        Casablanki tez nie widzialam.
    • anna11233 Re: Casablanca czy Zajazd pod Kasztanami - opinie 22.01.07, 18:59
      Hej,

na kiedy rezerwowałas Zajazd pod Kasztanami? Tez rozwazam i tak z ciekawosci pytam na kiedy mają wolne terminy? I ile płacisz za osobe i co w tym masz zapewnione?

Pozdr.
      Ann
      • misju2 Re: Casablanca czy Zajazd pod Kasztanami - opinie 02.02.07, 13:41
        Ja rezerwowalem na poczatku stycznia.
        130PLN od osoby. Z terminami to sadze ze juz bedzie kiepsko. W grudniu juz nie
        mieli nic na sierpien i czerwiec.
        Jakby co to pisz na tota(malpa)poczta.fm
        Pozdrawiam
        Jarek
    • mkamilla Re: Casablanca czy Zajazd pod Kasztanami - opinie 05.02.07, 15:34
      tez jestem w trakcie wyboru sali na wesele i byłam w obu i znam oferty ale z
      tych dwóch wybrałabym Casablance. Pod Kasztanami jest mała sala a tance na
      dworze. Ryzyko złej pogody jednak istnieje a wtedy kicha....Moi znajomi też
      mieli ten dylemat miedzy tymi dwoma knajpami ale wygrała casablanca
      • topograficzna Re: Casablanca czy Zajazd pod Kasztanami - opinie 05.02.07, 22:10
        Hej,

a jak wyglada to cenowo? Ile sobie życzy kasablanca za osobe i co w tym jest?
        I ile osób miesci Casablanka a ile Zajazd?

Z góry dzieki za informacje.
        Pozdrowienia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka