Dodaj do ulubionych

Smakowity cytacik

25.02.07, 02:00
"Na Podlasiu zaś obiektywnie językiem ojczystym społeczności, która
postrzegana jest jako narodowa mniejszość białoruska jest jezyk ukraiński."

:)
Obserwuj wątek
    • kanalia.siemiatycka Re: Smakowity cytacik 25.02.07, 11:53
      Rozumiem,że cytujesz tutaj wiadomego,kiepskiego agitatora?
    • 220volt Re: Smakowity cytacik 25.02.07, 14:43
      Parę dni mnie w Siemiatyczach nie było, więc się nie orientuję: Białoruś to w ogóle jeszcze istnieje, czy na wschód od nas jest już tylko jedna, wielka Uhraina?
      • hansgrubber Re: Smakowity cytacik 25.02.07, 15:13
        Agitatora bym nie cytowal, jest tu jeden taki uczony w pismie andruszczyn.
        Ostatnio wystapil na bielskim forum. Nakrzyczal na mnie i poszedl. :)
        • kanalia.siemiatycka Re: Smakowity cytacik 25.02.07, 15:43
          Zawsze twierdziłem,że w Siemiatyczach nie ma normalnych ludzi.Teraz będę musiał
          objąć tym poglądem całe Podlasie.Chyba to taki folklor.

• hansgrubber Re: Smakowity cytacik 25.02.07, 20:08
            Przesadzasz. Nienormalne sa tylko ogarniete obledem jednostki, ktore potrafia
            np gadac ze soba. :)
          • hermann_brunner Re: Smakowity cytacik 16.03.07, 09:03
            up
            • hansgrubber Re: Smakowity cytacik 16.03.07, 09:38
              Up czy UPA?
              • hansgrubber Re: Smakowity cytacik 12.04.07, 01:14
                Brunner sie zawiesil. :)
                • partizan79 Re: Smakowity cytacik 16.04.07, 13:59
                  Jakoś inni Ciebie nie cytują na innych forach, a Ty "kłapiesz dziobem" na prawo
                  i lewo. Bardzo na poziomie, Hansie, obsmarować tak sobie kogoś za plecami. Nie
                  spodziewałem się tego po Tobie:/
                  • hansgrubber Re: Smakowity cytacik 16.04.07, 21:28
                    1. Intencja byla inna. Chodzilo mi o skonfrontwoanie tych slow innymi
                    forumowiczami. Stad nie mowilem czyjego sa autorstwa. Eksperymant sie udal.
                    Jesli wygladalo to na obsmarowywanie to przepraszam. Ale mowie nie o to
                    chodzilo.
                    2. Sprawa druga: od kiedy zaspamowales moje forum Twoja apostolska wiarygodnosc
                    nieco spadla.
                    3. W sprawie klapania dziobem proponuje bys zwracal sie tak swojej matki, skoro
                    tak masz w obyczaju, do mnie mow w inny sposob, bardzo prosze. :)
                    • pawlozsiul Re: Smakowity cytacik 16.04.07, 23:13
                      hansgrubber napisał:

> 2. Sprawa druga: od kiedy zaspamowales moje forum Twoja apostolska
                      wiarygodnosc nieco spadla.

A mój patron to Szaweł z Tarsu. Myślisz, że grubą ma teczkę w IPN?

> 3. W sprawie klapania dziobem proponuje bys zwracal sie tak swojej matki,
                      skoro tak masz w obyczaju, do mnie mow w inny sposob, bardzo prosze. :)

Partizan! W sprawie kłapiących dziobem. Ja ne znaju. U Szymka w siom roci to
                      chyba czornyj bocian w Groti. Albo biały, ale brudny.
                      • hansgrubber Re: Smakowity cytacik 17.04.07, 00:01
                        Beznadzieja, nie? :)
                        • andruszczyn1 Kiedy opublikujesz wyniki eksperymentu? 17.04.07, 00:21
                          Jaki będzie nakład i gdzie można kupić?
                          • hansgrubber Re: Kiedy opublikujesz wyniki eksperymentu? 17.04.07, 00:56
                            Juz opublikowalem, naklad - kilkanascie, za darmo bo nie jestem materialista.
                            • andruszczyn1 Re: Kiedy opublikujesz wyniki eksperymentu? 17.04.07, 14:08
                              Ja też nie jestem materialista, ale wydaje mi sie, że przez grzeczność powinienem otrzymać egzemplarz "autorski" czy jakiś taki:)
                              • hansgrubber Re: Kiedy opublikujesz wyniki eksperymentu? 17.04.07, 14:38
                                Dostales jakis taki. :)
                                • andruszczyn1 Nie dostałem hans... 17.04.07, 17:44
                                  Nie przypominam sobie
                                  • hansgrubber Re: Nie dostałem hans... 18.04.07, 16:32
                                    To juz inna sprawa. :)
                    • partizan79 Re: Smakowity cytacik 17.04.07, 10:16
                      1. OK.
                      2. :) Twoje ostatnie dokonania na forum BP również uważam za spam. Lubisz
                      skłócać.
                      3. Hans zwany Delikatnym:) Matek w to nie mieszajmy. Nie odpyskowuję, bo by za
                      daleko zaszło. Niemniej rozumiem, o co Ci chodzi. Postaram się:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka