hansgrubber 25.02.07, 02:00 "Na Podlasiu zaś obiektywnie językiem ojczystym społeczności, która postrzegana jest jako narodowa mniejszość białoruska jest jezyk ukraiński." :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanalia.siemiatycka Re: Smakowity cytacik 25.02.07, 11:53 Rozumiem,że cytujesz tutaj wiadomego,kiepskiego agitatora? Odpowiedz Link Zgłoś
220volt Re: Smakowity cytacik 25.02.07, 14:43 Parę dni mnie w Siemiatyczach nie było, więc się nie orientuję: Białoruś to w ogóle jeszcze istnieje, czy na wschód od nas jest już tylko jedna, wielka Uhraina? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Smakowity cytacik 25.02.07, 15:13 Agitatora bym nie cytowal, jest tu jeden taki uczony w pismie andruszczyn. Ostatnio wystapil na bielskim forum. Nakrzyczal na mnie i poszedl. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia.siemiatycka Re: Smakowity cytacik 25.02.07, 15:43 Zawsze twierdziłem,że w Siemiatyczach nie ma normalnych ludzi.Teraz będę musiał objąć tym poglądem całe Podlasie.Chyba to taki folklor. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Smakowity cytacik 25.02.07, 20:08 Przesadzasz. Nienormalne sa tylko ogarniete obledem jednostki, ktore potrafia np gadac ze soba. :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Smakowity cytacik 16.04.07, 13:59 Jakoś inni Ciebie nie cytują na innych forach, a Ty "kłapiesz dziobem" na prawo i lewo. Bardzo na poziomie, Hansie, obsmarować tak sobie kogoś za plecami. Nie spodziewałem się tego po Tobie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Smakowity cytacik 16.04.07, 21:28 1. Intencja byla inna. Chodzilo mi o skonfrontwoanie tych slow innymi forumowiczami. Stad nie mowilem czyjego sa autorstwa. Eksperymant sie udal. Jesli wygladalo to na obsmarowywanie to przepraszam. Ale mowie nie o to chodzilo. 2. Sprawa druga: od kiedy zaspamowales moje forum Twoja apostolska wiarygodnosc nieco spadla. 3. W sprawie klapania dziobem proponuje bys zwracal sie tak swojej matki, skoro tak masz w obyczaju, do mnie mow w inny sposob, bardzo prosze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Smakowity cytacik 16.04.07, 23:13 hansgrubber napisał: > 2. Sprawa druga: od kiedy zaspamowales moje forum Twoja apostolska wiarygodnosc nieco spadla. A mój patron to Szaweł z Tarsu. Myślisz, że grubą ma teczkę w IPN? > 3. W sprawie klapania dziobem proponuje bys zwracal sie tak swojej matki, skoro tak masz w obyczaju, do mnie mow w inny sposob, bardzo prosze. :) Partizan! W sprawie kłapiących dziobem. Ja ne znaju. U Szymka w siom roci to chyba czornyj bocian w Groti. Albo biały, ale brudny. Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Kiedy opublikujesz wyniki eksperymentu? 17.04.07, 00:21 Jaki będzie nakład i gdzie można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kiedy opublikujesz wyniki eksperymentu? 17.04.07, 00:56 Juz opublikowalem, naklad - kilkanascie, za darmo bo nie jestem materialista. Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Kiedy opublikujesz wyniki eksperymentu? 17.04.07, 14:08 Ja też nie jestem materialista, ale wydaje mi sie, że przez grzeczność powinienem otrzymać egzemplarz "autorski" czy jakiś taki:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kiedy opublikujesz wyniki eksperymentu? 17.04.07, 14:38 Dostales jakis taki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Smakowity cytacik 17.04.07, 10:16 1. OK. 2. :) Twoje ostatnie dokonania na forum BP również uważam za spam. Lubisz skłócać. 3. Hans zwany Delikatnym:) Matek w to nie mieszajmy. Nie odpyskowuję, bo by za daleko zaszło. Niemniej rozumiem, o co Ci chodzi. Postaram się:P Odpowiedz Link Zgłoś