Dodaj do ulubionych

Który najlepszy w łodzi???

20.04.07, 10:13
Pytanko kieruje do wszystkich rodziców, którzy prowadzają swoje pociechy do
żłobków. Który żłobek waszym zdaniem jest najlepszy w łodzi, a który lepiej
omijać? Poradźcie
Obserwuj wątek
    • makop Re: Który najlepszy w łodzi??? 22.04.07, 17:49
      ja tez sie podpisze pod pytaniem
      pozdrawiam
      • martol79 Re: Który najlepszy w łodzi??? 26.04.07, 10:37
        podciagam,
        • kowlaska Re: Który najlepszy w łodzi??? 30.04.07, 21:28
          cześć, po pierwsze chyba dobrze by było gdybyście podały dzielnicę, która Was
          interesujesmile ja z czystym sumieniem mogę polecić żłobek na Siarczanej (nr
          chyba 19 - przez półtora roku nie zwróciłam na numer uwagismile) jest mały, Majka
          bardzo lubi tam chodzić, 'ciocie' bardzo dbają o maluchy, uczą je
          samodzielności (mała po dwóch miesiącach w żłobku, kiedy miała rok i 9 m-cy nie
          sikała już w pieluchy i to tylko zasługa żłobka). dzieciaki mają dużo fajnych
          zajęć. kiedyś przeczytałam na tym forum jak jakaś mama zachwalała żłobek
          prywatny bo tam dzieciaki miały 'to, to i tamto'smilemoja ma to wszystko w bardzo
          fajnym państwowym. wiem też, że nie ma tam problemu z zachowaniem diety u
          dzieciaczków, które tego potrzebują - jeśli trzeba to nawet dl a jednego gotują
          osobnosmile jeśli chcecie wiedzieć coś jeszcze to pytajcie chętnie odpowiemsmile
          • sylpal13 Re: Który najlepszy w łodzi??? 22.05.07, 18:51
            ja razcej na widzeiw szukam, tzn niedaleko skrzyżowania marszałków mieszkam i
            mam pytanie, ile wcześniej trzeba zapisać dziecię? zielona jestem w tym temacie
            • aneczka0106 Re: Który najlepszy w łodzi??? 22.06.07, 07:25
              Cos mało odpowiedzi w tak ważnym temaciesad(

Ja polecam nasz żłobek: Wioślarska 27-żłobek nr 20.

To jest na Retkini.

Moja córcia właśnie go kończy, idzie do przedszkola świetnie przygotowana.
              Pozytywów mogłabym wymieniać wiele...nie ma sensu. W razie potrzeby pytajcie na
              priv.
              Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka