malaa221 20.04.07, 10:13 Pytanko kieruje do wszystkich rodziców, którzy prowadzają swoje pociechy do żłobków. Który żłobek waszym zdaniem jest najlepszy w łodzi, a który lepiej omijać? Poradźcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makop Re: Który najlepszy w łodzi??? 22.04.07, 17:49 ja tez sie podpisze pod pytaniem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kowlaska Re: Który najlepszy w łodzi??? 30.04.07, 21:28 cześć, po pierwsze chyba dobrze by było gdybyście podały dzielnicę, która Was interesuje ja z czystym sumieniem mogę polecić żłobek na Siarczanej (nr chyba 19 - przez półtora roku nie zwróciłam na numer uwagi) jest mały, Majka bardzo lubi tam chodzić, 'ciocie' bardzo dbają o maluchy, uczą je samodzielności (mała po dwóch miesiącach w żłobku, kiedy miała rok i 9 m-cy nie sikała już w pieluchy i to tylko zasługa żłobka). dzieciaki mają dużo fajnych zajęć. kiedyś przeczytałam na tym forum jak jakaś mama zachwalała żłobek prywatny bo tam dzieciaki miały 'to, to i tamto'moja ma to wszystko w bardzo fajnym państwowym. wiem też, że nie ma tam problemu z zachowaniem diety u dzieciaczków, które tego potrzebują - jeśli trzeba to nawet dl a jednego gotują osobno jeśli chcecie wiedzieć coś jeszcze to pytajcie chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
sylpal13 Re: Który najlepszy w łodzi??? 22.05.07, 18:51 ja razcej na widzeiw szukam, tzn niedaleko skrzyżowania marszałków mieszkam i mam pytanie, ile wcześniej trzeba zapisać dziecię? zielona jestem w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka0106 Re: Który najlepszy w łodzi??? 22.06.07, 07:25 Cos mało odpowiedzi w tak ważnym temacie( Ja polecam nasz żłobek: Wioślarska 27-żłobek nr 20. To jest na Retkini. Moja córcia właśnie go kończy, idzie do przedszkola świetnie przygotowana. Pozytywów mogłabym wymieniać wiele...nie ma sensu. W razie potrzeby pytajcie na priv. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś