buglady 31.07.17, 10:50 Szukam opinii na temat zlobkow Mamagu - maja placowki na Zakopianskiej, Witwickiego i Biskupiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlamagdy0 Re: mamagu 13.05.18, 11:05 To podejrzane miejsce / ul. Zakopiańska /. Zaraz po tym jak zaczęłam się dopytywać o brudne ściany i o proces mycia rąk, zębów i toaletę dzieci w niedostosowanej dla dzieci, malutkie łazience z jednym "stanowiskiem" dla dorosłego kontakt że mną został natychmiast urwany . Pani Dyrektor przestała oddzwaniac i odbierać telefony ode mnie a 8 wolnych miejsc w dobę zostało zajętych Dziwne i śmieszne ! O innych mankamentach nie wspomnę bo szkoda słów i czasu ... Odpowiedz Link Zgłoś
marzena71 Re: mamagu 04.06.19, 16:04 Ma Pani rację, żałuję że posłałam tam swoje dziecko. Często odbierałam dziecko brudne. Dzieci mają nie myte ręce i zęby. Żłobek kosztuje tyle pieniędzy a w ogóle nie ma tam zajęć. Dziecko bardzo często wracało głodne ze żłobka. Nie polecam wręcz odradzam zostawiać tam swoje pociechy... Odpowiedz Link Zgłoś
ilonamar Re: mamagu 31.08.24, 17:41 Nie wiem jak było kiedyś. Od od dwóch lat jest nowa właścicielka. Moja córka chodzi do tego żłobka i nie umiem sobie wyobrazić lepszego! Opiekunki są czule, wesołe i bardzo zaangażowane. Znają dzieci i mają do nich indywidualne podejście. Zajęć jest mnóstwo. Kadego dnia coś. Kiedyś dziewczyny zrobiły dzieciom cały podwodny świat, przez tydzień uczyli się o zwierzętach morskich. Kocham. Zeby są myte, toaleta niewielka ale dostosowana do dzieci. My kochamy ten żłobek. Odpowiedz Link Zgłoś