Dodaj do ulubionych

Kłucie w pochwie (szyjki macicy)?

13.05.07, 11:52
Od wczoraj dość często kłuje mnie w pochwie - gdzieś tak na wysokości szyjki macicy. Jestem w 11 tygodniu, u lekarza byłam parę dni temu i niestety nie miałam badania ginekologicznego - tylko usg. Co to może być za kłucie? Innych niepokojących objawów nie mam. Żadnych upławów, swędzenia itd, więc raczej wykluczam zakażenia grzybiczne. Myślicie, że to może być coś złego? Iść jutro do ginekologa?
Obserwuj wątek
    • dzidzia1975 Re: Kłucie w pochwie (szyjki macicy)? 13.05.07, 12:51
      jestem w 22tc, tez od czsu do czsu mam takie "kłucie" na wysokości kości łonowej,ni to w pochwie ni to gdzies jak to ujęłaś w szyjce...myslę ze to nic poważnego, nie ma plamień,upławów świadczących o zakażeniu-grzybicy, bólu podbrzusza -mocnych niepokojących to chyba taki urok ciąży-tak sobie to wytlumaczyłam, zreszta dla świetego swojego spokoju zrobiłam badanie moczu czy to nie pęcherz i wyniki mam ok a moj lekarz powiedział ze może-ale nie musi to byc lekkie zapalenie cewki moczowej wiec podmywałam sie Tantum rosa i jest ok, takie jakies niewyjasnione lekkie pobolewania, kłucia, "ciągnięcia" bez innych oznak to normalne w ciąży wiec jezeli cie to niepokoi idz do swojego lekarza i sie uspokój, nerwy nie sa wskazane a to prawda ze my kobiety w ciąży jestesmy wyczulone na bóle ktore towarzysza nam w tym okresie, ja mysle ze to nic groźnego ale to moje zdanie a zaznaczam lekarzem nie jestem a z własnych obserwacji pisze pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka