builder 22.05.07, 20:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=33100385 nie przypuszczalem, ze w Gliwicach ten temat okresli Wasza slabosc do pisania; byle czego, jestem pod wrazeniem!, Kim Wy jestescie???, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: Watek Miszcza ballesta 22.05.07, 20:37 mosz problymy ze tym wontkym to go niy czytej:) Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 22.05.07, 20:45 nie!, nie mom problemu z "tematem ballesta-watkiem", inou sie zastanawiam cou w temacie jest takiego zachwycajacego???, podobno temat jest przeznaczony dla gosci, a tu pisza sami domownicy ou pierdolach!, Forum na tym nie polega, pomysl o tym Swagier, - Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Watek Miszcza ballesta 22.05.07, 20:55 no i jaki wyciongosz z tego wniosek? Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 22.05.07, 20:59 to niy moja robota Szwagier, ty jestes tu Boss-em, - Odpowiedz Link
rita100 Re: Watek Miszcza ballesta 22.05.07, 21:17 Builder , a co konkretnie nie pasuje Ci w tym wątku ? Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 22.05.07, 21:36 jego "watek" typowo nastawiony jest do waszej adekwacji, -on zauwazyl ze jestescie "lasi" na "bzdury..." i to w Was wykorzystal!===takie jest moje zdanie-a co Ty sobie myslisz, to juz twoja sprawa, wiele spraw mozna "zalatwic" poza forum, a nie zauwazylas, ze Miszcz ballest to zbytnio naglasnia?, przecierz ja nie musze Tobie tego tlumaczyc-Ty wiesz lepiej niz ja co zrobic. Wystarczy spojrzec na ten link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=62205142 Wysoki Boss-ie, nie mom wiencej pytan, Odpowiedz Link
ballest Re: Watek Miszcza ballesta 22.05.07, 21:50 Builder, jesli dlo Ciebie taki stwor jak "adekwacja" pojeciem je, to wytlumacz mi uo co ci chodzi i jego sens w tym zdaniu, bo jou zno yno takie slowko jak "dekwatnosc" Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 22.05.07, 23:19 iy jes ud podstaw, Miszczu, ballest napisał: > miauo byc naturalnie ADEKWATNOSC! ------------------ jednak w "temacie-twoim" mom racja, iy niy pszegibosz mie, -- Odpowiedz Link
ballest Builder chciou zaimponowac i wpod jak sliwka 22.05.07, 23:24 Builderku podloncz se nastympnym razym adekwatnie do Twoji Bateryji, moze ftos kupi tyn zuom! Odpowiedz Link
builder Re:ballest, potencjal twoj upadl do 0, 22.05.07, 23:28 poczytaj sobie jeszcze raz o co chodzi, fqviles sie co?, - Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 22.05.07, 23:16 ballest napisał: > Builder, jesli dlo Ciebie taki stwor jak "adekwacja" pojeciem je, to wytlumacz > mi uo co ci chodzi i jego sens w tym zdaniu, bo jou zno yno takie slowko > jak "dekwatnosc" to mosz peha tym razem - Odpowiedz Link
annak12 Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 08:42 builder napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=33100385 > nie przypuszczalem, ze w Gliwicach ten temat okresli Wasza slabosc do > pisania; byle czego, jednak czytasz to "byle co" i to przez półtora roku(ponad 1000 postów), to... tylko przez słabość do "byle czego"? > jestem pod wrazeniem!, > ja też! > Kim Wy jestescie???, > tylko ludżmi:) Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 21:27 ty jestes za to "dekwatny" by ludzi pouczac!, Twoja "dekwacja" niy zno granic!=ehehhheeeee..., ballest napisał: > Anno, ty ale tysz nazdac umiysz;) ---- Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 21:24 jednak nie!, wystarczylo mi spojrzec na "TEMAT WIELKIEGO MISZCZA"+ilosc wpisow ;))), annak12 napisała: > builder napisał: > > jednak czytasz to "byle co" i to przez półtora roku(ponad 1000 postów), to... > tylko przez słabość do "byle czego"? > > > > jestem pod wrazeniem!, > > > > ja też! > > > Kim Wy jestescie???, > > > > tylko ludżmi:) > Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 21:28 wiysz co to znaczy byc nudny jak flai w oleju? Odpowiedz Link
ballest Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 21:42 A skond uon to mou wiedziec, Laband, no skond. Uon mysli, ze mou pieronym pojyncie, jako murorz chce elektronicznou firma uotworzyc i to na Slonsku, jou by pedziou, uon chce jom w Sosnofcu uotworzyc i to brechom! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 21:52 jo znom jednego muroza ze Glywic co rok tymu wyjechou do Angli - narazie niymo zamiaru przijechac nazod ... Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 21:52 nie jestech murarzem!!!===jak mom ci to wytlumaczyc???, przeciesz ty mie wogole niy znosz...?, , a moze jestech projektatem jakims, ballest-co?, mosz, zas do myslenia.., ballest napisał: > A skond uon to mou wiedziec, Laband, no skond. > Uon mysli, ze mou pieronym pojyncie, jako murorz chce elektronicznou firma > uotworzyc i to na Slonsku, jou by pedziou, uon chce jom w Sosnofcu uotworzyc i > to brechom! --------- Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 21:48 Szwagier, zrobimy se kiedys gryla, to se pogodomy=OK?, ;), Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 21:51 mogymy se i pogrylowac:) ps co wy tam grylujecie? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 21:59 jo dzisiej pod wieczor grylowou mrynowane schaby na czosku i papryka:) Odpowiedz Link
ballest Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 22:02 Sztimuje, projektant;) - to zes jusz 10 brechow zaprojektowou i to roznych wielkosci! Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Watek Miszcza ballesta 24.05.07, 21:20 builder napisał: > to co Wy, > No to co, Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 24.05.07, 23:19 np; kotlety jagniece, skrzydelka kurzece, karminadle na patyku, kielbasa, steki z wola i swini, itp..., - Odpowiedz Link
annak12 Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 22:24 builder napisał: > jednak nie!, > wystarczylo mi spojrzec na "TEMAT WIELKIEGO MISZCZA"+ilosc wpisow ;))), Eeech,czy nie jest Twoim Miszczem?:))Na tej tylko stronie są twoje trzy wątki poświęcone Ballestowi,mosz na jego punkcie "bzika"!:) Odpowiedz Link
ballest Re: Watek Miszcza ballesta 23.05.07, 22:41 Jou tysz tak myslam, nie wiem na co uech mu nadepnou, ale Anna napewno wiy!;) Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 24.05.07, 01:08 jou!, mom bzika na punkcie wszystkich (durnowatych..) wpisow, a poniewaz ballest przoduje, tou jes tzw. No1, annak12 napisała: > builder napisał: > > > jednak nie!, > > wystarczylo mi spojrzec na "TEMAT WIELKIEGO MISZCZA"+ilosc wpisow ;))), > > Eeech,czy nie jest Twoim Miszczem?:))Na tej tylko stronie są twoje trzy wątki > poświęcone Ballestowi,mosz na jego punkcie "bzika"!:) - Odpowiedz Link
annak12 Re: Watek Miszcza ballesta 24.05.07, 08:09 builder napisał: > jou!, > > mom bzika na punkcie wszystkich (durnowatych..) wpisow, > a poniewaz ballest przoduje, tou jes tzw. No1, > nie karm trolla,to w takich wypadkach najlepsze.A tak ,robisz reklamę! -sobie i Ballestowi! Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 24.05.07, 21:11 chcesz mie przekonac, ze tyn (ballest) kiery tu sam szkriflou to Troll?, -teroz tou zech ech, zgupioul ;(, annak12 napisała: > builder napisał: > > > jou!, > > > > mom bzika na punkcie wszystkich (durnowatych..) wpisow, > > a poniewaz ballest przoduje, tou jes tzw. No1, > > > > nie karm trolla,to w takich wypadkach najlepsze.A tak ,robisz reklamę! -sobie i > Ballestowi! to BALLEST se robi reklama, i niy tylko u WOS!, - Odpowiedz Link
annak12 Re: Watek Miszcza ballesta 24.05.07, 22:32 builder napisał: > chcesz mie przekonac, ze tyn (ballest) kiery tu sam szkriflou to Troll?, > > -teroz tou zech ech, zgupioul ;(, Builder,chciałam ci powiedziec,ze jeśli coś uważasz za "durnowate"to nie czytaj tego i nie odpisuj.Poza tym z jednej strony "plujesz" na Ballesta,że niby takie "durnowate" a zaraz-co Miszcz mo do pedzenia?forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=62973516 Coś sam nie sztimuje,abo?To jakoś zwą....:))) Odpowiedz Link
builder Re: Watek Miszcza ballesta 24.05.07, 23:14 wszistko jes richtig OK i sztamuje!, chca ino udowodnic zy Miszcu niy jest takim Miszczem za jakiego siy uwazo i popelnia bledy, jesli chodzi o (plucie..), to powiem tak; to nie moja win, ze Miszcu mnie oplulwal praktycznie za kazdym razem, z mojej strony byla dla jego osoby pewnego czasu akceptacja, a jednak Miszczu postawil na swoje=w tym przypadku zrobilem to samo, annak12 napisała: > builder napisał: > > > chcesz mie przekonac, ze tyn (ballest) kiery tu sam szkriflou to Troll?, > > > > -teroz tou zech ech, zgupioul ;(, > > Builder,chciałam ci powiedziec,ze jeśli coś uważasz za "durnowate"to nie czytaj > tego i nie odpisuj.Poza tym z jednej strony "plujesz" na Ballesta,że niby taki > e > "durnowate" a zaraz-co Miszcz mo do > pedzenia?forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=62973516 Coś sam nie > sztimuje,abo?To jakoś zwą....:))) ------------- Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Watek Miszcza ballesta 25.05.07, 09:29 builder napisał: Kim Wy jestescie???, a chcesz nos poznać,że sie tak pytosz? Odpowiedz Link