Gość: Luzaczka Re: Kraków-*którą szkołę wybrać?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 21:36 Nie chce Ci nic radzic,ani rozradzac.Wszystkie,a wlasciwie wiekszosc OSK uczy podobnie i ceny sa podobne-tak wiec co wybierzesz bedzie ok.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ada_adecka Re: Kraków-*którą szkołę wybrać?! 27.07.07, 23:02 Popieram. Radzę jednak wybrać jakaś średnią lub małą szkołą, ponieważ w dużych z tego co wiem bardzo długo czeka się na jazdy. Ja chodziłam do średniej, instruktora miałam praktycznie "na wyłączność", nie miałam problemu z przesuwaniem godzin itp. Natomiast znajomi z duzych szkół mieli wręcz miesięczne!!! przerwy miedzy jazdami - takie były kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzaczka Re: Kraków-*którą szkołę wybrać?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:09 Moje OSK zdaje sie,ze nalezy do tych duzych.Na jazdy dlugo sie nie czeka,ale...jak chce sie brac np.dodatkowe,a te sa rozpisywane do roznych instruktorow to trzeba sie decydowac 3-4 tygodnie przed egzaminem jesli nawet chce sie pojezdzic w tygodniu kiedy jest egzamin,bo grafiki maja z wyprzedzeniem,a jak sie przyjdzie nawet 2 tygodnie wczesniej przed egzaminem to juz nie ma miejsc!Nie wiem od czego to zalezy i wtedy do wyboru zostaja malo chetnie wybierani instruktorzy :/ bo jest wybor instruktora i ci najbardziej oblegani sa zajeci,a ci mniej chetnie wolni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migotka_Panna? To zalezy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 23:06 Ja chodzilam do bardzo duzej szkoly jazdy w moim miescie, chetnych bylo i jest mnostwo,ale instruktorzy zawsze dla kazdego mieli czas. Ja np. zajecia z moim instruktorem mialam 2-4 razy w tyg:). Odpowiedz Link Zgłoś