mamaw 22.08.07, 08:52 Czy ktos może mi polecić rehabilitanta dla 3m-ego dziecka ze wzmożonym napięciem mięśniowym.Takiego z "podejściem" do dzieci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavik Re: Dobry rahabilitant na Balkonowej-dla dziecka 22.08.07, 11:09 Moge podać namiary... mój adres p.grzadziel@municipium.com.pl Odpowiedz Link
dominika_t Re: Dobry rahabilitant na Balkonowej-dla dziecka 22.08.07, 14:32 Wiem, że rodzice chwalą sobie Panią Ewę Budzińską i chyba ona jedna jest że tak powiem z papierami jeśli chodzi o rehabilitację ndt- Bobath. Moje dziecko rehabilitowała Pani Maria, jeśli chodzi o podejście do dziecka nie mogę mieć zastrzeżeń , natomiast jeśli chodzi o podejście do rodzica to już inna bajka... ale może po prostu nie nadajemy na tych samych falach. W tej przychodni dzieci są rehabilitowane do momentu kiedy zaczynają chodzić w związku z czym należy uzbroić się w cierpliwość. No i dużo pracy po stronie rodzica bo rehabilitacja jest tylko raz w tygodniu. Moja córka rehabilitację na razie zakończyła. Po ćwiczeniach było jeszcze 20 hydromasaży. Jeśli sytuacja finansowa na to pozwala to proponuję również pomyśleć nad rehabilitacją prywatnie - szybciej widać efekty. Warto zajrzeć na forum rehabilitacja dzieci. Odpowiedz Link
pytanie8 Re: Dobry rahabilitant na Balkonowej-dla dziecka 28.08.07, 10:37 Moje dziecko było na ćwiczeniach i u pani Marii i u pani Ewy. Pani Maria jest na pewno dobrą rehabilitantką, bo widać efekty ćwiczeń. Ale moim zdaniem ma słaby kontakt z dzieckiem, a z rodzicem jeszcze gorszy, potrafi być przykra w słowach. Pani Ewa jest zupełnie inna, przy okazji ćwiczeń zagaduje, zabawia i uśmiecha się do dziecka. Rodzicowi potrafi powiedzieć coś zdecydowanie na temat dziecka, ale można też normalnie porozmawiać. Odpowiedz Link
kasiazz Re: Dobry rahabilitant na Balkonowej-dla dziecka 28.08.07, 10:56 Polecam przychodnię rehabilitacyjną na ul. Balkonowej i pracującą tam Panią Sylwię, która ma świetne podejście zarówno do dzieci jak i do rodziców. Przyjmowała również prywatnie na ul. Kondratowicza (obok ELE) Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link