aniuta75 15.09.07, 09:53 Polecajcie, żebym kichy jakiejś nie wybrała :D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fikołek Re: i siup :D IP: *.chello.pl 15.09.07, 19:18 Do garów babsztylu, a nie będziesz dezorganizować ruch na jezdni. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: i siup :D 15.09.07, 20:53 Człowieku, a ileż można gary myć?? Nudne to okropnie i dłonie się niszczą :>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa AUTO-TEST..... IP: *.atnet.vx.pl 15.09.07, 14:46 AUTO-TEST... ośrodek na Chopina... instruktor P.Drabik... Polecam ;)) sympatyczny facet, prowadzi się bez stresów, miło... itp. o ile jeszcze tam pracuje, bo prawko zdawałam ponad 3 lata temu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: AUTO-TEST..... IP: *.play-internet.pl 29.01.14, 19:20 Potwierdzam. AUTO-TEST to super szkoła. Właśnie zdałem za pierwszym razem. Pana Drabika już nie ma ale właścicielka - Pani Agnieszka jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Gdzie najlepiej kurs na prawo jazdy 15.09.07, 19:44 na www.infoludek.pl masz opinie o szkolach jazdy na szczecin.pl mozna znalezc ktore szkoly maja wysoka zdawalnosc ja robilem w auto tescie na chopina u pani Gadaj i bylem zadowolniony:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks_kunicki Re: Gdzie najlepiej kurs na prawo jazdy 16.09.07, 13:35 Na pewno nie polecam AS-a. Chyba najgorsza szkoła jazdy w Szczecinie (co wskazuje sama nazwa. Jeden bardzo dobry instruktor, któremu brakuje terminów. Innym gorszym też brakuje, chyba ze masz kase i dasz w łape to zrobisz praktyke w pół miesiąca. No, ale ogólnie całość kursu może potrwać nawet 4 miesiące. Nie dziwie się w sumie skoro pobór nowych kursantów jest każdego tygodnia, a instruktrów kilku. Acha... drogi do warsztatu można nauczyć się na pamięć. :) Od lat się nic nie zmieniło, bo rozmawiałem z wieloma osobami, które wcześniej robiły tam prawko. Sam skończyłem tam kurs i wspomnienia mam masakryczne. Odpowiedz Link Zgłoś