iza-olsztyn 24.11.07, 09:06 znacie jakies biuro lokalne w Hurghadzie ,ktorej organizuje wycieczki do Kairu i Luxoru???i moze jakis cennik uslug? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariusznow Re: hurghada-biuro lokalne 24.11.07, 09:41 Jest ich mnóstwo największe chyba przy sklepie Kleopatra (tam warto zajść jeśli chcesz zrobić zakupy bez targowania) vis a vis hotelu Sea Gul i mówią tam chyba po polsku Ale jeżeli chcesz mieć przewodnika ktorego polski będzie zrozumiały to radzę zaplacić troszkę więcej i wykupić wycieczkę u rezydenta (z jakiegi biura jedziesz?) no i szukaj na forum tu jest prawie wszystko i ludzie którzy znają Hurghadę jak Ty Olsztyn Ja jestem z Mrągowa i jak chcesz coś więcej na temat wyjazdu to pisz dariusznow@o2.pl Darek Odpowiedz Link Zgłoś
kosmowskim Re: hurghada-biuro lokalne 25.11.07, 13:46 My jezdziliśmy z lokalnymi biurami i na własną ręke, poczytaj: www.wypady.pl/content/view/55/65/lang,/ www.wypady.pl/content/view/64/65/lang,/ MK Odpowiedz Link Zgłoś
iza-olsztyn Re: hurghada-biuro lokalne 26.11.07, 20:18 jade z triada.poszukalam troszke i znalazla kilka biur lokalnych.jakos nie boje sie z nimi jechac bo bylam juz z lokalnymi biurami na wycieczkach w Turcji i nie narzekam,a jest o wiele taniej niz u rezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator_1 Re: hurghada-biuro lokalne 27.11.07, 15:01 A możesz dać namiary na te "wyszperane" biura? Jak na razie nigdy się nie zawiodłem na żadnym. krzysztofpop.fotosik.pl/albumy/236513.html krzysztofpop.fotosik.pl/albumy/52534.html krzysztofpop.fotosik.pl/albumy/52980.html krzysztofpop.fotosik.pl/albumy/80898.html Odpowiedz Link Zgłoś
iza-olsztyn Re: hurghada-biuro lokalne 28.11.07, 08:28 znalazla 3 biura: www.kaytravel.pl www.egypttours.prv.pl a trzecie nie ma stronki ale mozna znalezc w wyszukiwarce posty telly travel,gdzie pdane sa koszty wycieczek Odpowiedz Link Zgłoś