Gość: niktzalezymi Re: jaka jest substancja satysfakcji seksualnej? IP: *.dolsat.pl 30.11.07, 16:08 gdy mocno się podniecimy ,np w fazie samogwałtu co to za substancja powstaje bardzo ważne pytanir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niktzalezymi Re: jaka jest substancja satysfakcji seksualnej? IP: *.dolsat.pl 30.11.07, 16:10 np podczas samogwałtu co to za substancja powstaje bardzo mi zależy na odpowiedzi czy to dopamina? Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: jaka jest substancja satysfakcji seksualnej? 01.12.07, 00:14 Gość portalu: niktzalezymi napisał(a): > np podczas samogwałtu co to za substancja powstaje > bardzo mi zależy na odpowiedzi > czy to dopamina? Nie wiem, ale jeśli powstaje, to chyba lepiej w nazwie by było jej zmienic "o" na "u", nie? Taka nazwa byłaby, jak to mówia Rosjanie, chyba "boleje podchodjaszczaja" - nie zgodzicie sie tutaj ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonard3 Re: jaka jest substancja satysfakcji seksualnej? IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.07, 01:18 Metan z pierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś