yaga7 18.02.08, 17:22 W spisie producentów nie ma, a wyszukiwarka wyrzuca tylko wątek Dadaczki i nic więcej. To zakładam. A jak jestem ślepa i wątek jest, to przeprasza i proszę o kasację ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaga7 Leopard padded plunge bra 18.02.08, 17:28 Buuu. Tak się napaliłam na krągłe kształty, piękne lamparcie cętki i super dekolt, a tu nic z tego. Ale do rzeczy: Zamówiłam standardowe 34F. Obwód: w normie, aczkolwiek wydaje mi się, że z gatunku rozciągliwych. Miski: wielkościowo ciut małe, mniejsza pierś jako tako, na dużej buła. Kształt: fatalny. Piersi robią zeza, stanik rozstawia je na boki. Gdyby łączenie między miseczkami było krótsze, wtedy stanik by zbierał, a nie rozstawiał. Do tego z boku piersi nie patrzą do góry tylko na dół. Takie smętne zwisy, mimo iż miseczka jest ukształtowana, z gąbeczki. Takie zwisy połączone z minimajzerem ;) Brrr. Natomiast stanik ładnie wykonany, z przyjemnej tkaniny, z dbałością o szczegóły. Wizualnie śliczny. Ale co z tego, skoro leży fatalnie... Odpowiedz Link
kasica_k Re: Leopard padded plunge bra 18.02.08, 17:37 Uuu porażka :( Szkoda. Tak ładnie te staniki wyglądają na fotkach... Czyli wśród puszapów nadal rządzi Inferno... nadzieja jeszcze w tym Fayreformie :) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Leopard padded plunge bra 18.02.08, 17:46 Tak sobie myślę, że może ten Leopard by lepiej wyglądał na kimś z mniejszym obwodem, a większym biustem z naturalnym rowkiem między piersiami. Bo wtedy nie musiałby niczego zbierać. A ja potrzebuję stanik zbierający z boków. Jeżeli ten Fayreform też będzie porażką, to ech..... ;) Odpowiedz Link