Dodaj do ulubionych

messjo, był 1 wrzesień...

02.09.03, 18:34
czas tłumoczku do szkół, bys zrozumiała jaki wyraz chcesz użyć i jak go pisać;
podaję linki, dla przykładu ptysiu, bo za kazdym razem inaczej piszesz, i
nie są to bynajmniej literówki :)

pejoratywny (o wyrazach, sufiksach:)
mający odcień ujemny; nadający znaczenie ujemne, przedstawiający (kogo a.
co) w świetle niekorzystnym.

Etym. - późn.łac. peioratus p.p. od peiorare 'pogarszać (się)' z łac.
peior 'gorszy'; por. pesymista.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=7722516&a=7726225
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=7722516&a=7726774
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=7722516&a=7731415
Obserwuj wątek
    • messja jedyna odpowiedz dla pierdzioszka:) 02.09.03, 19:36
      dziekuje, ze wykazujesz tyle dobrej woli, by czytac wszystkie moje wypowiedzi,
      analizowac je i doszukiwac sie bledow:)
      od kilku miesiecy przychodzisz na to forum tylko w tyl jednym celu, zaluje ze
      nie moge odwzajemnic twojego zaintersowania:)))

rozumiem, ze nie masz wlasnego zycia i ogromne wyrazy wspolczucia, z tego
      powodu:)))

tlumokiem chyba jednak nie jestem bo(wedlug mojej definicji) tlumok to osoba,
      tak malo rozgarnieta, ze nie warto z nia nie tylko podtrzymywac rozmowe, czy ja
      incjowac, ale za wszelka cene nalezy jje unikac, bo rozmowa z nia wiaze sie z
      jednym bardzo przykrym doswiadczeniem - strata czasu:))))

dlatego pozwolisz, ze nie odpowiem na twoja "riposte", ktora niewatpliwie
      nastapi - szkoda mi czasu:)
      • slodki_pierdzioszek Re: jedyna odpowiedz dla pierdzioszka:) 03.09.03, 13:08
        hahahahaha!
        nie odpowiadaj, tłumoczku
        • hultajka Re: jedyna odpowiedz dla pierdzioszka:) 03.09.03, 13:42
          wy sie jednak bardzo kochacie :))

slodki_pierdzioszek napisała:

> hahahahaha!
          > nie odpowiadaj, tłumoczku
      • hultajka Re: ależ pani, 03.09.03, 13:41
        ty tez od kilku miesięcy wszystkim wytykałaś błedy, sama robiąc ich więcej:)

pozdrawiam

messja napisała:

> dziekuje, ze wykazujesz tyle dobrej woli, by czytac wszystkie moje
        wypowiedzi,
        > analizowac je i doszukiwac sie bledow:)
        > od kilku miesiecy przychodzisz na to forum tylko w tyl jednym celu, zaluje ze
        > nie moge odwzajemnic twojego zaintersowania:)))
        >
        • messja Re: ależ pani, 03.09.03, 18:16
          hultajka napisała:

> ty tez od kilku miesięcy wszystkim wytykałaś błedy, sama robiąc ich więcej:)
          >
          wiecej niz kto?:)))))))))))))))))))))
          • slodki_pierdzioszek Re: ależ pani, 03.09.03, 18:57
            messja napisała:

> wiecej niz kto?:)))))))))))))))))))))

więcej niż wszyscy inni razem wzięci, ptysiu :)))))))))
            • messja Re: ależ pani, 03.09.03, 19:02

> messja napisała:
              >
              > > wiecej niz kto?:)))))))))))))))))))))
              >
              >
              > więcej niż wszyscy inni razem wzięci, ptysiu :)))))))))

i niech to bedzie przestroga dla innych, ze straszne
              glupoty pisza brzydkie-pierdzioszki, kiedy odpowiadaja na pytanie, w oderwaniu
              od kontekstu w jakim to pytanie zostalo zadane:)
              ale brzydkich-pierdzioszkow nie bede pouczac, jak nalezy czytac ze
              zrozumieniem.... bo znowu biedaki zaczna sleczec nad slownikami:PPPPPPPPPP
              • messjasz [...] 03.09.03, 23:33
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • messja [...] 03.09.03, 23:55
                  • messjasz Re: ależ pani, 04.09.03, 23:08
                    Moja corka miomo ze ma dopiero 9 lat w porownaniu z twym rozwojem mentalnym
                    stoi o niebo wyzej od ciebie. Owszem uzywa slowa debil w odniesieniu do
                    konfidentek, ludzi, ktorzy cytuja fragmenty cudzej korespondencji na forach
                    prywatnych, oraz zasluguja na to miano z prostej przyczyny- nie da sie w inny
                    sposob okreslic ich stanu umyslu!
                    • messja [...] 04.09.03, 23:12
                      • messjasz Re: ależ pani, 05.09.03, 00:06
                        w odroznieniu od ciebie jest czlowiekiem.
                        • messja Re: ależ marys 05.09.03, 00:16
                          messjasz napisała:

> w odroznieniu od ciebie jest czlowiekiem.

niw watpie, ze twoje dziecko mimo wszystko wyjdzie na ludzi... ale ciekawe, czy
                          gdyby poznala "tworczosc literacka" tatusia na forum, nie mialaby watpliwosci
                          co do jego "korzeni":)))))))

marys (skoro juz przestales udawac, ze to nie ty:)))) a moze daj numer telefonu
                          do malej, zapytam, co sadzi na temat tatusia i dalczego ostatnie swieta Bozego
                          Narodzenia spedzil on z butelka denaturatu i kompem, zamiast z wlasnym
                          dzieckiem:PPPPPPPPP
                          • messjasz Re: ależ marys 05.09.03, 00:24
                            Nr moge dac, ale ona sie z toba moze wlasnie tylko w wigilie porozumiec. Wtedy
                            byc moze zaczniesz nadawac ludzkim glosem.

Ostatnia Wigilia? Coz- wspolczuje takiego otoczenia jakie opisalas. biedna
                            jestes, bo ja mialem Wigilie prawdziwie rodzinna.

P.S. Kto to jest Marys?
                            • messja Re: ależ marys 05.09.03, 01:01
                              messjasz napisała:

> Nr moge dac, ale ona sie z toba moze wlasnie tylko w wigilie porozumiec.
                              Wtedy
                              > byc moze zaczniesz nadawac ludzkim glosem.

no to daj, a o "porozumienie" ty juz sie nie boj:))) jesli dziecko nadal jakos
                              normalnie funkcjonuje i nie jest nie leczy sie na jakims oddziale zamknietym
                              majac takiego tatusia, to napewno z przyjemnoscia pogada z kims normalnym dla
                              odmiany:))))))

powiedz marys, a czy matka dziecka pozwala ci zostac z nim sam na sam? bo
                              sadzac po twoim niezdrowym zaintereswaniu pojeciom zwiazanym z tym co kobieta
                              ma miedzy nogami (okazywanym ciaglym wypisywaniem wulgaryzmow na ten temat), to
                              ty masz jakis powazny problem:)))))

>
                              > Ostatnia Wigilia? Coz- wspolczuje takiego otoczenia jakie opisalas. biedna
                              > jestes, bo ja mialem Wigilie prawdziwie rodzinna.
                              >

to komputer i pollitrowka to teraz twoja rodzina? a moze byles juz tak upity,
                              kiedy pisales w wigilie na forum, ze juz nie pamietasz?:))))))
                              chetni ci przypomne - ale lepiej zapytaj kogokolwiek na FT, wszyscy zapewne
                              pamietaj bo wtedy mieli z ciebie zdrowy ubaw, jak sie nad soba uzalales:PPPPPP
                              • messjasz [...] 05.09.03, 07:33
                                • iwusia Re: ależ marys 05.09.03, 14:53
                                  messja a ty jak widze dalej stosujesz chwyty ponizej pasa i obrażasz bogu ducha
                                  winna rodzine rozmówcy. Żałosne, jak zwykle zresztą!
                                  • messja Re: ależ marys 05.09.03, 19:51
                                    iwusia napisała:

> messja a ty jak widze dalej stosujesz chwyty ponizej pasa i obrażasz bogu
                                    ducha
                                    >
                                    > winna rodzine rozmówcy. Żałosne, jak zwykle zresztą!

rozsmiesza mnie do lez, kiedy ci, co mnie najpierw obrazali bez powodu prboja
                                    potem mnie pouczac jak mam sie zachowywac wobec nich:))))))))))))))))))))
                                    • messjasz Re: ależ marys 05.09.03, 21:14
                                      ciebie sie nie da obrazic, bo czy mozna obrazic swinie, mowiac jej ze jest
                                      swinia?
                                      • messja Re: ależ marys 05.09.03, 21:20
                                        messjasz napisała:

> ciebie sie nie da obrazic, bo czy mozna obrazic swinie, mowiac jej ze jest
                                        > swinia?

chcesz porozmawiac o twojej corce znowu, wnoszac ze slownictwa:PPPPPPPPPPPPP
                                        • messjasz [...] 05.09.03, 21:33
                                          • roman71 Re: ależ marys 06.09.03, 18:54
                                            Przy całym swojej wulgarności Mario2 jest na dodatek na tyle też głupi, iż nie
                                            zauważa, że dostarcza Messji doskonałej rozrywki. Jego niewybredne ataki
                                            doprowadziły go, do tłumaczenia się kim jest jego własna córka i potwierdzania
                                            wprost aluzji, ze jego zachowanie ma inklinacje pedofilskie.
                                            Messja też sprytnie zwrócila uwage na fakt,ze Mario2 w braku życia rodzinnego i
                                            towarzyskiego miota się na forum. To prawda, że swojego czasu spedził Wigilie
                                            na forum, pisząc o tym, że w samotności sam ze sobą pije. Mario2 nie
                                            zaprzeczył, bo kazdy może mu to udowdnić.
                                            Na koniec Messja zaprowadzila go na:"Forum o Forum" gdzie doniósł sam na
                                            siebie, pokazujac, ze z łatwoscią można go skłonic do przyjęcia
                                            postawy: "konfidenckiej cipy" i "kapusia", którą, wydawało się, tak gardził.

Domyślam sie, że za moje uwagi, spotka mnie "kara" w postaci obrzucenia błotem
                                            ze strony Mario2, ale nie przejmuję sie tym aż tak bardzo, by się z nim w tym
                                            błocie taplać.
                                            • Gość: mario2 Re: ależ marys IP: 217.7.150.* 06.09.03, 19:33
                                              bo jestes na tyle glupi, by wierzyc sam w to co piszesz
              • slodki_pierdzioszek Re: ależ pani, 04.09.03, 19:24
                messja napisała:

> , kiedy odpowiadaja na pytanie, w oderwaniu
                > od kontekstu w jakim to pytanie zostalo zadane:)

messjo, głupiutki ptysiaczku, sama nie rozumiesz co przeczytałaś, czytaj
                powoli, a może zrozumiesz o co chodzi:))))))))))

• messja Re: ależ pani, 04.09.03, 21:20
                  >
                  > messjo, głupiutki ptysiaczku, sama nie rozumiesz co przeczytałaś, czytaj
                  > powoli, a może zrozumiesz o co chodzi:))))))))))

to czego twoim zdaniem nie zrozumialam?

p.s.
                  doceniam twoj wysilek i zaangazowanie, ale zwykle "glupitkie ptysiaczku" to
                  jeszcze za malo by wykazac sie zrozumieniem tekstu:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
                  • Gość: piosenka slepcy (ale biblijni!) IP: *.acn.pl 05.09.03, 19:01
                    fakt, ze slodki pierdzioszek wykazal messji nieznajomosc slowa
                    pejoratywnosc! slabosci w uzywaniu polszczyzny nie uzywalbym jako argumentu -
                    poniewaz jestem swiadom wlasnej nieporadnosci
                    tyczy sie to ciebie, slodki pierdzioszku; w samym temacie twego watku sa 3
                    bledy, ale, ze messja tego nie wykorzystala, to tez o czyms swiadczy i nie jest
                    to dobra wola :)
                    • slodki_pierdzioszek Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 19:02
                      Gość portalu: piosenka napisał(a):

> fakt, ze slodki pierdzioszek wykazal messji nieznajomosc slowa
                      > pejoratywnosc! slabosci w uzywaniu polszczyzny nie uzywalbym jako argumentu -
                      > poniewaz jestem swiadom wlasnej nieporadnosci
                      > tyczy sie to ciebie, slodki pierdzioszku; w samym temacie twego watku sa 3
                      > bledy, ale, ze messja tego nie wykorzystala, to tez o czyms swiadczy i nie
                      jest
                      >
                      > to dobra wola :)

podaj linki, przekonam sie
                      • Gość: piosenka Re: slepcy (ale biblijni!) IP: *.acn.pl 05.09.03, 19:10

> Gość portalu: piosenka napisał(a):
                        >
                        > > fakt, ze slodki pierdzioszek wykazal messji nieznajomosc slowa
                        > > pejoratywnosc! slabosci w uzywaniu polszczyzny nie uzywalbym jako argument
                        > u -
                        > > poniewaz jestem swiadom wlasnej nieporadnosci
                        > > tyczy sie to ciebie, slodki pierdzioszku; w samym temacie twego watku sa 3
                        >
                        > > bledy, ale ze messja tego nie wykorzystala, to tez o czyms swiadczy i nie
                        >
                        > jest
                        > >
                        > > to dobra wola :)
                        >
                        >
                        > podaj linki, przekonam sie

???

oto link do twego watku z trzema bledami, przekonaj sie :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=7760276&a=7760276
                        • slodki_pierdzioszek Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 20:15
                          błędów nie ma :)

> slodki_pierdzioszek napisała:
                          >
                          > > Gość portalu: piosenka napisał(a):
                          > >
                          > > > fakt, ze slodki pierdzioszek wykazal messji nieznajomosc slowa
                          > > > pejoratywnosc! slabosci w uzywaniu polszczyzny nie uzywalbym jako arg
                          > ument
                          > > u -
                          > > > poniewaz jestem swiadom wlasnej nieporadnosci
                          > > > tyczy sie to ciebie, slodki pierdzioszku; w samym temacie twego watku
                          > sa 3
                          > >
                          > > > bledy, ale ze messja tego nie wykorzystala, to tez o czyms swiadczy i
                          > nie
                          > >
                          > > jest
                          > > >
                          > > > to dobra wola :)
                          > >
                          > >
                          > > podaj linki, przekonam sie
                          >
                          >
                          >
                          > ???
                          >
                          > oto link do twego watku z trzema bledami, przekonaj sie :)
                          >
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=7760276&a=7760276
                          • Gość: piosenka Re: slepcy (ale biblijni!) IP: *.acn.pl 05.09.03, 20:44
                            Messjo, był 1.września... oczywiście moze być messjo złośliwie, można nie
                            zapomnieć o kropce, ale "wrzesień" to błąd, ale się nie czepiam, bo sam piszę
                            jak mi się podoba :) tylko właśnie chodzi o to, żeby się nie czepiać, a z
                            messją - nie dyskutować, to głupstwo największe: posyłać messję do szkoły, a co
                            gorsza, bełkotliwie i błędnie :)
                            • slodki_pierdzioszek Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 20:51
                              sorki, ale to jest bełkot, nic nie rozumiem :))))
                              • Gość: piosenka Re: slepcy (ale biblijni!) IP: *.acn.pl 05.09.03, 20:57

> sorki, ale to jest bełkot, nic nie rozumiem :))))

ciekawa wypowiedź, pełne samookreślenie!
                                • slodki_pierdzioszek Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 21:03
                                  messja? to ty?
                                  • messja Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 21:18

> messja? to ty?

to najpiekniejszy post na tym watku:P
                                    • slodki_pierdzioszek Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 21:52
                                      a jednak to nasz ptyś!:)))
                                      • messja do piosenka 05.09.03, 21:59
                                        bez wzgledu na to, czy naprawde sie znamy, czy tylko robisz sobie jaja, prosze
                                        nie zaprzeczaj brzydkiemu-pierdzioszkowi:))))

daj mi ta niska przyjemnsci patrzec jak sie doporwadza do obledu podejrzewac
                                        cie, ze to ja:)
                                        • slodki_pierdzioszek Re: do piosenka 05.09.03, 22:10
                                          do jakiego obłędu, ptysiu?
                                          nie posądzaj innych o takie stany emocji jakich sama doznajesz, gdy w każdym
                                          węszysz Janka :))))))

P.S.
                                          czy ten 'bełkot' zaprzeczy czy tez nie, i tak wiem, ze sama piszesz w swojej
                                          obronie; nikt inny sie do czegos takiego nie zniża :))))
                                          • messja Re: do brzydkiego-pierdzioszka 05.09.03, 22:18

> do jakiego obłędu, ptysiu?
                                            > nie posądzaj innych o takie stany emocji jakich sama doznajesz, gdy w każdym
                                            > węszysz Janka :))))))

raczej odwrotnie - ostatnio janek weszy we mnie swoja dawna wielbicielke:)
                                            >
                                            > P.S.
                                            > czy ten 'bełkot' zaprzeczy czy tez nie, i tak wiem, ze sama piszesz w swojej
                                            > obronie; nikt inny sie do czegos takiego nie zniża :))))

najzabawniejsze jest to, ze on mnie wcale nie bronil, tylko wytknal ci blad, co
                                            doprowadzilo cie do obledu:))))))))))))))))))
                                            • slodki_pierdzioszek Re: do brzydkiego-pierdzioszka 05.09.03, 22:25
                                              messja napisała:

> raczej odwrotnie - ostatnio janek weszy we mnie swoja dawna wielbicielke:)

i tak wszyscy wiedzą, że robiłas w majtki z radości, kiedy Janek coś do ciebie
                                              mowił:))))

> doprowadzilo cie do obledu:))))))))))))))))))

ales tyś głupiutka balbinka, jaki obłęd? czy ty wiesz co to obłęd? poczytaj
                                              sobie o tym, kałamarnico:)
                                              i podniecaj sie nadal ta myślą, ze doprowadza mnie to do obłędu, wszak wieczór
                                              już:)))))))
                    • messja Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 19:32
                      ale, ze messja tego nie wykorzystala, to tez o czyms swiadczy i nie jest
                      >
                      > to dobra wola :)

a o czym, twoim zdaniem, swiadczy, poza tym, ze zrobilam dokladnie to co
                      obiecalam - nie odwzajemnilam pierdzioszkowatego zaciecia do doszukiwania sie
                      bledow ortograficznych?:))))

poza tym nie tylko ten zarzut, u moich "znajomych" z tego watku moznaby
                      odwrocic przeciwko im samym. np. mario2 byl "konfidentem" na dlugo przed tym
                      nim ja napisalam cokolwiek na FoF. ale to malo zabwne przejmowac sie kazdym
                      glupim zarzutem:PPPPP
                      • slodki_pierdzioszek Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 20:18

> a o czym, twoim zdaniem, swiadczy, poza tym, ze zrobilam dokladnie to co
                        > obiecalam - nie odwzajemnilam pierdzioszkowatego zaciecia do doszukiwania sie
                        > bledow ortograficznych?:))))

błąd ortograficzny???
                        messjo, pierwotniaku, pejoratywny i perioatywny to błędy ortograficzne???
                        to nieznajomość pisowni wyrazu, coś słyszałas, ale niedokładnie!
                        • messja Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 20:23
                          > messjo, pierwotniaku, pejoratywny i perioatywny to błędy ortograficzne???
                          > to nieznajomość pisowni wyrazu, coś słyszałas, ale niedokładnie!

to czym rozni sie blad ortograficzny od nieznajomosci pisowni wyrazu, stara
                          krowo?:)
                          • messja Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 20:25
                            messja napisała:

> > messjo, pierwotniaku, pejoratywny i perioatywny to błędy ortograficzne???
                            > > to nieznajomość pisowni wyrazu, coś słyszałas, ale niedokładnie!
                            >
                            > to czym rozni sie blad ortograficzny od nieznajomosci pisowni wyrazu, stara
                            > krowo?:)

sorki, mialo byc: ty glupia, wstretna krowo, skoro juz rozmawiamy
                            merytorycznie:))))))))))
                          • slodki_pierdzioszek Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 20:27
                            słuchaj stara krowo, podam najprostszy przykład błędu ort., byś zrozumiała o co
                            chodzi: np dópa
                            • messja Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 20:30

> słuchaj stara krowo, podam najprostszy przykład błędu ort., byś zrozumiała o
                              co
                              >
                              > chodzi: np dópa

jaki nauczyciel, taki przyklad:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              • slodki_pierdzioszek Re: slepcy (ale biblijni!) 05.09.03, 20:53
                                pisz dalej, pajacu -messjo:))
                                kompromituj sie dalej
                  • slodki_pierdzioszek Re: ależ pani, 05.09.03, 19:01
                    messja napisała:

> to czego twoim zdaniem nie zrozumialam?
                    to twój problem, ptysiaczku:)))))))
                    ale mnie bawisz:)))))

> doceniam twoj wysilek i zaangazowanie, ale zwykle "glupitkie ptysiaczku" to
                    > jeszcze za malo by wykazac sie zrozumieniem tekstu:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
                    to jak mam cie nazwać? ty głupia, wstrętna krowo? taaaak???
                    • Gość: piosenka Re: ależ pani, IP: *.acn.pl 05.09.03, 23:17
                      siedza ludzie przy komputerach, wpisuja wypowiedzi, uzywajac pseudonimow,
                      nastepnie wyzywaja sie wzajemnie i wytykaja bledy, bez zadnego sensu, nie
                      zmierzajac dokadkolwiek, dwa internetowe zwierzatka poswiecaja czas swojego
                      zycia na wbijanie sobie zebow w karki i szarpanie. ciekaw jestem ktore z was
                      nie podolaloby drugiemu podczas sexu
                      • messja Re: ależ pani, 05.09.03, 23:23

> siedza ludzie przy komputerach, wpisuja wypowiedzi, uzywajac pseudonimow,
                        > nastepnie wyzywaja sie wzajemnie i wytykaja bledy, bez zadnego sensu, nie
                        > zmierzajac dokadkolwiek, dwa internetowe zwierzatka poswiecaja czas swojego
                        > zycia na wbijanie sobie zebow w karki i szarpanie. ciekaw jestem ktore z was
                        > nie podolaloby drugiemu podczas sexu

mow za siebie. jesli chodzi, o ciebie, to nie nazawalam cie
                        nawet "zwierzatkiem" a jesli chodzi o innych to nigdy nie wychodze z inicjatywa
                        atakow "ad persona"... tylko je zartobliwie odbijam, i to tez nie zawsze:)

wiec nie masz powodu, sugerowac, ze jestem twoim "zwierzatkiem":)
                        • Gość: piosenka Re: ależ pani, IP: *.acn.pl 06.09.03, 00:00
                          aha, wystepujesz tu zdecydowanie osobiscie, ale "zwierzatko" (skadzesz moje?)
                          to wlasnie takie "zartobliwe" okreslenie netowej fauny, mysle jednak mimo
                          wszystko, ze nie jestes soba, tylko sie jakos tu wykreowalas i do kreacji tej
                          przywiazalas. to nie zarzut. ale tak to odbierasz, no nie?
                          • messja Re: ależ pani, 06.09.03, 01:25

> aha, wystepujesz tu zdecydowanie osobiscie, ale "zwierzatko" (skadzesz moje?)
                            > to wlasnie takie "zartobliwe" okreslenie netowej fauny, mysle jednak mimo
                            > wszystko, ze nie jestes soba, tylko sie jakos tu wykreowalas i do kreacji tej
                            > przywiazalas. to nie zarzut. ale tak to odbierasz, no nie?

uwzam, ze bardziej ciekawe jest za kogo ty sie kreujesz, skoro pozornie
                            potepiajac "moja kreacje" robisz dokladnie to, co mi zarzucasz (siedzisz przy
                            komputerze, wpisujac wypowiedzi, uzywajac pseudonimow,
                            nastepnie wyzywajac mnie i wytykaja bledy, bez zadnego sensu, nie
                            zmierzajac dokadkolwiek, internetowe zwierzatko poswiecajace czas swojego
                            zycia na wbijanie mi zebow w karki i szarpanie) :PPPPPPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka