iwonuchaw 17.04.08, 14:50 Słyszałam, że asfaltownia, której nie chciał Konstancin, ma powstać na terenie gminy Tarczyn (Kotorydz lub Suchodół). Czy wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotnaplotek Re: niechciana asfaltownia w gminie Tarczyn? 22.04.08, 12:41 okropne plany. Odpowiedz Link Zgłoś
psat Re: niechciana asfaltownia w gminie Tarczyn? 01.05.08, 21:57 Za pośrednictwem strony internetowej gminy Tarczyn zapytałem o tę asfaltownię burmistrza Tarczyna. Niestety nie uzyskałem odpowiedzi. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? W zasadzie podjąłem decyzję o budowie domu na mojej działce w gminie Tarczyn, ale wolałbym nie płacić kilkuset tysięcy za smród pod domem! Wobec zagrożenia asfaltownią chyba jednak sprzedam działkę i poszukam jakiegoś "bezpieczniejszego" miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
mahony2109 Re: niechciana asfaltownia w gminie Tarczyn? 28.05.08, 01:06 Ludziska, ale spojrzcie na to z innej strony. W rejonie jest widocznie zapotrzebowanie na asfalciarnie. Trzeba znalezc dla niej miesjce. O ile jedno z wiekszych miast powiatu (Konstancin) miejscem dobrym nie jest, to rejony wiejskiej najslabiej zaludnionej gminy w miescie, chyba sa najlepsza opcja. Ja rozumiem, ze nikt nie chce u siebie, ale zawsze jest "u kogos"... Wiec najlepiej wybrac opcje zeby przeszkadzalo jak najmniejszej ilosci osob. Wiec obawiam sie, ze wiejskie obszary gminy Tarczyn sie nie obronia... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sobotkowa Re: niechciana asfaltownia w gminie Tarczyn? 28.05.08, 09:40 Ja dzwoniłam do gminy w tej sprawie i stanowczo zaprzeczono! Mam nadzieję, że mówią prawdę. A jeśli chodzi o Pytania do Burmistrza na stronie www, to można sobie dać spokój. Ja zadałam ich kilka i nie ukazały się. Są po prostu autoryzowane i zamieszczane tylko te wygodne dla Pani Burmistrz....a najchętnej nie pytania a podziękowana. Dlaczego nie ma forum? Bo nie mieliby nad nim kontroli..... Odpowiedz Link Zgłoś
psat Re: niechciana asfaltownia w gminie Tarczyn? 26.06.08, 14:17 Na stronie www.tarczyn.pl pojawiły się odpowiedzi na pytania dotyczące wytwórni asfaltu na ternie gminy Tarczyn zadane wcześniej p. burmistrz za pośrednictwem tej strony. Zgodnie z zapewnieniami p. burmistrz tego tematu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś