don2 21.04.05, 11:24 Propnuje mu falllus w anus i niech protestuje... Autor: mbarszcz Data: 21.04.2005 11:09 jakos nikt swietym oburzeniem nie unosi sie na innych forach za "orginalny" jezyk :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Jezyki forumowe SiDzej 21.04.05, 18:44 Biorac poprawke na subtelna roznice znaczenia miedzy FR i Queb :-)) Odpowiedz Link
wkrasnicki Mini słowniczek podręczny 21.04.05, 14:05 o,o,o- okrągłe wyrażenie zdumienia, fiuuu- dezaprobata- nie mylić z fiu fi- najszybsze z możliwych uznanie klasy cycatej laski, syzżymusss- szmer zniecierpliwienia, eee- powątpiewanie z pogardliwym wydęciem ust (zwykle dotyczy rozmiarów różnych), uuaaa- spontaniczny aplauz, zazwyczaj połączony z promocją czegoś niepotrzebnego w centrach handlowych. łubu dubu, łubu dubu- tupanie w wypadku przemarznięcie kończyn dolnych, lub zaintonowanie kultowej piosenki filmowej, uuuu- podziw, lub reakcja na nastąpienie na stopę przez puszystą damą wyposażoną w obuwie typu szpilki, phyyy- co on/a pie***li?, laugh- śmiech dystyngowany- angielski ha- śmiech lakoniczny z małą zawartością laku. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Jezyki forumowe 21.04.05, 14:45 hmm... a ja myslalam, ze chodzi o to by jezyk gietki mogl powiedziec to - co mysli glowa:) badz... ze czesc osobnikow bez wysilku umie zwinac organ w rurke, a czesci li tylko jednego genu brakuje by moc ow stan osiagnac...:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jezyki forumowe 21.04.05, 18:43 Anita, mialas na mysli brak jednego genu, czy brak jednego chromosomu, tak dla scislosci?? :-)) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Jezyki forumowe 21.04.05, 19:16 tak dla scislosci to wyrazilam sie zle!!! tak! moja wina! brakuje genu DOMINUJACEGO w miejscu ktorego jest gen RECESYWNY:)))) chociaz... najpierw sie pochwalilam wiedza, a teraz nabieram niepewnosci... w koncu matura byla... nascie lat temu:) Odpowiedz Link
don2 Re: Jezyki forumowe 21.04.05, 19:23 Nie mamlajcie kobity od rzeczy.Jezyk ma byc komunikatywny i kwita. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Jezyki forumowe 21.04.05, 19:26 komunikatywny... tralala... komunikatywny... GIETKI MA BYC! coby w kazdej sytuacji MOGL sobie PORADZIC!!! o! :))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jezyki forumowe 21.04.05, 20:06 ee tam Don, czytaj uwaznie! chcialam sie upewnic, czy Anita pisala, ze plcia umiejaca sobie organy na supelek zawiazac sa tylko kobiety... to wszystko ;-))))) Odpowiedz Link
don2 Re: Jezyki forumowe 21.04.05, 20:28 kaska ,a jak bylo z miastowym,eee tam ,normalnie ino ,ze maja kutasa ,co sie penis nazywa i jest gietki.... Odpowiedz Link
ani-ta donie... gietki... 21.04.05, 20:51 to ma byc JEZYK:) inne organy dobrze jak pewna sztywnosc posiadaja:P i nie scurviaj tu watku oralnego prosze!:) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Jezyki forumowe 21.04.05, 20:50 jutus;) w sumie nie o to samo nam chodzilo:) ale do tego samego sie sprowadza:)))) baby gorom! <jak mawia baska> Odpowiedz Link
xurek czy dwa geny recesywne... 25.04.05, 13:04 daja jeden dominujacy? Ja nie umiem w trabke, maz tez nie a Piranha wygra kazde mistrzostwa..... Czy cus tu jest nie tak :))? Xurek Odpowiedz Link
ani-ta do xurka w sprawie jezyka;) 25.04.05, 19:42 ze tez ja cie 15lat temu nie poznalam!!! bylabys moim JEDYNYM obiektem doswiadczalnym! a takiego taka baaaardzo mi brakowalo!!!:))) jestescie fajna gromadka myszek (ja sie genetyki przede wszystkim na myszkach badz muszkach owocowkach uczylam): ty masz jeden gen recesywny a jeden dominujacy twoj maz tak samo co daje nam zapis: mama: Aa tata: Aa dzieci wiec moga miec nastepujace konfiguracje: aa, AA, Aa, aA (te dwie ostatnie to to samo, tylko gen deminujacy badz recesywny jest od drugiego dawcy:P) tak wiec na 4 dzieci mialas szanse na TYLKO jedno zwijajace i trafilas farciaro!!!!!!:))))))))))))) to zwijajace to AA:) dziecko "aa" nie bedzie mialo potomkow zwijajacych:) a dziecko "aA" bedzie mialo takie samo szanse jak ty, jezeli oczywiscie trafi na mimimum takiego ojca jakim jest twoj maz;)))))) boszzzzzzzz.............. ide sie przekwalifikowac:)))))))))) zanim sie Demolcia urodzila - rozpisalam sobie milion krzyzowek na jej "wyglad"... jednego nie przewidzialam: trafienia 99% genow recesywnych:))))))))) czyli z brunetki z kreconymi wloskami i z piwnymi oczami - wyszla... Demolcia;)))) blondi z blekitem w oczach:)))))))))) aaaa... ale zanim zaczniesz rozpowszechniac moje genetyczne wrozbiarstwo - wez poprawke na fakt... ze z genetyka ostatni raz mialam do czynienia na maturze... 15lat temu:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie "skocz mi na mankiet" 02.05.05, 02:09 Podobniez "skocz mi na mankiet" to bardzo wulgarna propozycja, za ktora oberwalam kazanie. Mnie dotad kojarzylo sie to z osoba tak nieznaczaca jak pchelka, skaczaca na mankiecie proponenta, a teraz juz nie wiem. Czy jakise znawca jezykowy (a na forum takich pelno) moze mnie objasnic? Pozdrawiam z wdziecznoscia z gory Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link