naonja81 27.06.08, 21:50 NIENAWIDZĘ !!!!!!!!!!!!!!!! Nienawidzę facetów !!! Ufff, ulżyło mi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 21:50 A coz Ci takiego zrobil? Odszedl? Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 21:55 po prostu kolejny dupek. ja juz nie mam sily :( czy juz nie ma normalnych facetów? dlaczego tylu egocentrycznych psychopatow jest naokoło??? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 21:57 matko a co on takiego wywinal???? Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 21:54 kupie sobie wibrator jak mahadeva. mam w d.u.p.i.e przereklamowany seks z tymi nieczulymi gnojkami! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 21:55 Przespij sie z tym tematem i gdy juz ochloniesz to bedziesz wiedziala, ze nie jest przereklamowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 21:58 własciwie to sama nie wiem. juz nie pamietam co to sex. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 21:59 To sobie jakiegos malo sprawnego faceta znalazlas.. pogrzeb troche glebiej a jakis fajny sie napewno znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 22:00 w łóżku był taki sobie, ale kochałam tego gnojka. nie chce juz kolejnego. wybieram żywot starej panny! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 22:04 Ee tam, przejdzie Ci :) Zapewniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 22:07 kontik_71 napisał: > Ee tam, przejdzie Ci :) Zapewniam :) nie przejdzie. dosc już cierpień. nie mam szczescie w miłosci. najwyzszy czas sie z tym pogodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 22:11 Czy to 81 to rok urodzenia? Bo jest tak to masz kuupe czasu na znalezienie tego fajneg o i dobrego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 21:56 naonja81 napisała: > kupie sobie wibrator jak mahadeva. no prosze Mahadev wyrocznia....do czego to doszlo ? > mam w d.u.p.i.e przereklamowany seks z tymi nieczulymi gnojkami! no coz, nie wiesz co tracisz:-P Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 21:55 Poza seksem fajnie sie z nimi przy piwie gada.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 21:56 rose-ana napisała: > Poza seksem fajnie sie z nimi przy piwie gada.:) nie pije alkoholu, wiec nie zaznałam tejze przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_i_cham abstynentka? Brrrrrrr.... 30.06.08, 17:31 > nie pije alkoholu, wiec nie zaznałam tejze przyjemnosci. abstynentom nie ufamy - zawsze maja cos z psychika dziwnego... :p Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 21:57 rose-ana napisała: > Poza seksem fajnie sie z nimi przy piwie gada.:) albo przy wodce :-P I fajnie sie przytulaja :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 21:59 przytulic to sie mozna do misia. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 22:01 naonja81 napisała: > przytulic to sie mozna do misia. mozna i do poduszki, ale ani ona ani mis nie posmyraja po pleckach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 27.06.08, 22:05 nie lubie smyrania po pleckach. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 30.06.08, 14:13 naonja81 napisała: > nie lubie smyrania po pleckach. a jest cos co lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: hmm wiesz oni sa potrzebni do.... 30.06.08, 15:47 iberia.pl napisała: > naonja81 napisała: > > > nie lubie smyrania po pleckach. > > a jest cos co lubisz? lody waniliowe lubię :) > Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 22:00 przynajmniej masz ciało modelki Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 22:03 8n napisała: > przynajmniej masz ciało modelki no i co z tego??? co z tego ze jestem ładna, mam świetną figure, super sie ubieram itp, jak nie mam szczęscia w życiu, nie mam miłosci, dotykają mnie ustawiczny smutek i ból... gdybym mogła wybierać - wolałabym być obrzydliwa, byle by tylko ktos mnie szczerze i uczciwie pokochał... Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 22:06 nie wiem co z tego, nigdy takiego nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: facetow tez sobie takich slicznych 30.06.08, 18:12 swinia_i_cham napisał: > wybierasz? :] w większości przypadków tak, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_i_cham Re: facetow tez sobie takich slicznych 30.06.08, 22:02 > w większości przypadków tak, a co? no to w wiekszosci wypadkow beda to prawdopodobnie goscie, ktorzy Cie stukna pare razy i pojda dalej. Zycie :] Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 22:00 ja mam na to sposob :) meza nie szukam, seks z wibratorem lub dobrymi kumplami, interesuje mnie tylko przyjazn :) i juz dzieki temu nie mam negatywnych emocji :) Odpowiedz Link Zgłoś
zofijia Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 22:04 gupia:) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 22:05 Znam kilku fajnych. Problem w tym, że fajni albo mają czterdzieści lat, albo są daleko i mnie nie znają. Ale niedługo znajdę falsyfikatora własnej tezy, spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 22:05 A co 40o latek to juz tylko na smietnik czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 22:11 Hehe, odezwał się.... :) Nie na śmietnik, tylko ja mam pewne wątpliwości, jeśliby to miało być na dłużej.... Zresztą, mama mnie zawsze ostrzega, żeby mój facet był choc trochę młodszy od tatusia. A mnie się podobają prawie tylko tacy 30+ :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 22:13 No co? Mnie niedlugo zaspiewaja "40 lat minelo" ale wcale nie czuje sie starym i bezuzytecznym :P Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 22:17 Dobrze, ale ja chyba trochę... hehe... za mloda jestem... Ej, no, Kontik - tak naprawdę: ja mam 23 lata, kolo ma 39 i czy to się może w ogóle udać, nawet jakby przeszło z platonicznych kwestii na jakieś bardziej damsko-męskie? Rany, co ja w ogóle piszę... Ech, idę chyba spać, bo mi już gorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 27.06.08, 22:24 A dlaczego by nie mialo wyjsc? Taki dorosly facet przewaznie wie czego chce i ma juz doswiadczenia w kwestiach intymnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter naonja81 27.06.08, 22:08 na pewno znajdziesz kogoś kto Cię pokocha...Nie dla twojego ciała modelki ale dla Ciebie, Twojego ciepła, osobowości, charakteru... A tamtym się nie przejmuj, niech spada... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: naonja81 27.06.08, 22:13 Dla ciala modelki tez, ale bedzi epotrafil docenic caloksztalt:) Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 dzięki Aniu. to miłe co napisałaś. 27.06.08, 22:16 idę już spać. jestem zmęczona. to co sie dzieje wokół mnie czasami mnie przerasta... Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: dzięki Aniu. to miłe co napisałaś. 27.06.08, 22:18 to masz ciało niskiej modelki? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 30.06.08, 13:38 nie pijesz alkoholu, nie lubisz smyrania po plecach... nic dziwnego że Cię rzucił. Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 30.06.08, 14:04 a Ty coś taki złośliwy? poza tym zły nastrój już mi dawno przeszedł :) no i chyba mam nowego kochanka :P hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 01.07.08, 09:33 A, takiego miałem nastroja jak to pisałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 30.06.08, 13:40 > po prostu kolejny dupek. ja juz nie mam sily :( > czy juz nie ma normalnych facetów? > dlaczego tylu egocentrycznych psychopatow jest naokoło??? Nic nie poradzimy na to że właśnie tacy Cię pociągają. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 30.06.08, 17:35 no cóż, nadajesz się do zarządu jakiejś organizacji feministycznej Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 30.06.08, 18:11 widokzmarsa napisał: > no cóż, nadajesz się do zarządu jakiejś organizacji feministycznej ja??? nigdy w życiu! ja uległa kobietka jestem, taka co to lubi dostac klapsa w pupę :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 30.06.08, 18:34 Po 3 dniach nowy kochanek? Jesteś jak chorągiewka na wietrze:/ Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 30.06.08, 19:25 sundry napisała: > Po 3 dniach nowy kochanek? Jesteś jak chorągiewka na wietrze:/ podchody trwały zdecydowanie dłużej, aaa no i napisałam, że "chyba mam". nie wiem co z tego będzie, bo nadal myślę o exie. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 30.06.08, 18:34 Masz jakąś skrzywioną wizję feministek. To na pewno nie są kobiety nienawidzące mężczyzn ani przez nich skrzywdzone. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ranita_08 A ja się zgodzę.. Ratunku;-( 30.06.08, 18:32 Jakiś czas temu rostałam się z facetem z którym byłam kilka lat i było super. A potem dowiedziałam się że mam rogi i to wielkie. Jak go zapytałam dlaczego, to usłyszałam odpowiedź, ze mnie kocha, ale nie umie byc wierny. No nienormalne to jest. Nie panikowałam i postanowiłam wyluzować. I co? Wokół mnie kręcą się same żonate dupki, którzy szukają fajnej laski na jakiś czas (dłuższy czy krótszy) a ja takiego czekoś nienawidzę i mogłabym tylko takiemu wtłuc:-))) A fajni mężczyźni- owszem są, ale są albo zajęci albo ja ich nie znam. Nie mam już 18 lat zeby latać po dyskotekach więc gdzie mam szukac? I w ogóle kogo? RATUNKU....:-( Odpowiedz Link Zgłoś
ryganta Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 30.06.08, 19:14 A dlaczego????????? Dlaczego wszystkich wsadzasz do jednego worka?? Odpowiedz Link Zgłoś
ranita_08 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę ! 30.06.08, 19:22 Wiesz jak ktoś jest zraniony i go boli, a co gorsza po raz kolejny, to boli go cały świat. W takich sytuacjach traci się zaufanie do każdego. chociaż niby każdy z nas wie że nie wszyscy są tacy czy inni......to każdy z nas na ból reaguje podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ryganta Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę ! 30.06.08, 19:29 ranita_08 napisała: > Wiesz jak ktoś jest zraniony i go boli, a co gorsza po raz kolejny, > to boli go cały świat. W takich sytuacjach traci się zaufanie do > każdego. chociaż niby każdy z nas wie że nie wszyscy są tacy czy > inni......to każdy z nas na ból reaguje podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ryganta Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę ! 30.06.08, 19:30 ranita_08 napisała: > Wiesz jak ktoś jest zraniony i go boli, a co gorsza po raz kolejny, > to boli go cały świat. W takich sytuacjach traci się zaufanie do > każdego. chociaż niby każdy z nas wie że nie wszyscy są tacy czy > inni......to każdy z nas na ból reaguje podobnie. Wiem znam ten ból ale ... sa jeszcze porzadni faceci. Sory za poprzedni wpis Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę ! 30.06.08, 19:38 ryganta napisał: > Wiem znam ten ból ale ... sa jeszcze porzadni faceci. Sory za > poprzedni wpis tia.... mało ich jest i z reguły już zajęci :( Odpowiedz Link Zgłoś
ryganta Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę ! 30.06.08, 19:46 naonja81 napisała: > ryganta napisał: > > > > Wiem znam ten ból ale ... sa jeszcze porzadni faceci. Sory za > > poprzedni wpis > > > tia.... mało ich jest i z reguły już zajęci :( Fakt moze mało1 Ale grunt to nie tracic nadziei a i nie wszyscy zajeci. Moze nie ideały ale bliscy ideału. Ale to nie jest dyskusja na forum. I wiem co piszę Odpowiedz Link Zgłoś
ranita_08 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę ! 30.06.08, 19:55 Na pewno są. pozostaje pytanie jak ich szukać? Ja mam w pracy albo zonatych rozglądających się za romansem albo żonatych lub zajętych porządnych i uczciwych. Więc co pozostaje? Nie siedzę w domu. Wychodzimy ze znajomymi na miasto, do kina, na imprezę. Ale przecież nie będę łypać oczami na obcych facetów w knajpie bo to poniżej jest....... A diabli mnie biorą jak mężczyźni ktorych znam (ci nie fajni) bezczelnie mnie podrywają bo myslą że jak jestem sama to muszę szukać czegoś "na boku" - nie wazne z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę ! 30.06.08, 19:58 ranita_08 napisała: > Na pewno są. pozostaje pytanie jak ich szukać? Ja mam w pracy albo > zonatych rozglądających się za romansem albo żonatych lub zajętych > porządnych i uczciwych. u mnie tak sytuacja się prezentuje :( > Więc co pozostaje? Nie siedzę w domu. Wychodzimy ze znajomymi na > miasto, do kina, na imprezę. Ale przecież nie będę łypać oczami na > obcych facetów w knajpie bo to poniżej jest....... no ja niestety rzadko wychodzę, bo czasu brak. praca, dokształcanie, wiec w sumie znaleźć kogoś super fajnego ciężko. a jak się jakiś nawinie, to z reguły coś z nim nie tak :/ > A diabli mnie biorą jak mężczyźni ktorych znam (ci nie fajni) > bezczelnie mnie podrywają bo myslą że jak jestem sama to muszę > szukać czegoś "na boku" - nie wazne z kim. Boszzz mam podobnie. Mam wrażenie, że spora część facetów nie wiec co to jest "moralność"... Odpowiedz Link Zgłoś
ranita_08 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę ! 30.06.08, 20:22 no i właśnie dlatego załamka. Nie to zebym cały czas o tym myslała, ale co jakiś czas smutno sie robi. Normalna, ambitna młoda kobieta nie ma jak poznać mężczyzny który by się nadawał do trwałego związku. Że już o interentowych "randkach" masci wszelkiej nie wspomnę. Raz tam założylam jakiś profil to od razu dostałam chyba z 10 wiadomości- ofert - od znowu zonatych panów albo jakiś zboczków. Więc usunełam go jeszcze szybciej niż zakładałam :-) No tragish. Odpowiedz Link Zgłoś
ryganta .... 30.06.08, 20:17 Jestem tutaj bardzo rzadko na tym forum ale powiem tak ze zeznalezieniem faceta jest tak jak z grzybem. Kazdy musi trafic na swego. I nawet po kilka razy tak ze go mozna przez nieuwage wdepnac w ziemie. A co do szukania to moge podpowiedziec moze to byc sklep gdzie robi sie codzienne zakupy to park a moze i cmentarz (haha) gdzie samotny mlody czlowiek nosu kwiaty na grob. Oczywiscie nie jest to zlosliwosc ale wszystko moze sie zdarzyc. A moze tez i złe rozumienie slowa "fajny"? To slowo w dzisiejszych czasach ma rózne zastosowania? Warto moze by sie zastanowic nad tym! Ale generalnie glowa do gory!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciaew Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 30.06.08, 19:48 ja myślę, że musisz się z tym postem skierować na forum dotyczące tego problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
margherita_22 Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 30.06.08, 23:39 no to zostań sama jak chcesz, a kto Ci broni? p.s. SĄ FAJNI FACECI, ALE JAK NIE CHCESZ NIE MUSISZ MI UFAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Nienawidzę facetów, nienawidzę, nienawidzę !! 02.07.08, 13:04 Wierze, ze masz za co ich nienawidziec. Przede wszystkim musisz byc co najmniej 2 razy lepsza, zeby wygrac w walce o to samo stanowisko. No i meska przemoc wobec kobiet jest usprawiedliwiana. Oprocz tych powodow pewnie masz mase innych. Odpowiedz Link Zgłoś