sicii 08.09.08, 13:49 Witam serdecznie, chcę spędzić w tym roku Sylwestra poza domem i zastanawiam się nad wyjazdem w góry... Jakie są Wasze doświadczenia? Lepiej jechać do Zakopanego, czy może w bardziej ustronne miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: Sylwester w górach..warto? 08.09.08, 13:53 zdecydowanie bardziej ustronne miejsce. Wiem co mowie bo osobiscie 2x przerabialem sylwestra w Zakopanem. Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: Sylwester w górach..warto? 08.09.08, 13:57 jak lubisz tlumy to w Zakopanym bedziesz czul sie jak ryba w wodzie (ja bylam raz w zyciu i to byl koszmar). zreszta kazde nastawione na biale szalenstwo miejsce w sylwestra jest zatloczone. jesli chcesz pojedzdzic to odradzam (wiecej sie czlowiek nastoi w kolejce), pod innymi wzgledami ujdzie (kwestia oczekiwan). Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Sylwester w górach..warto? 08.09.08, 14:23 Tam gdzie są przyjaciele i dobre towarzystwo, tam zawsze jest dobra zabawa:)W Sylwestra wszędzie jest tłok:) Przecież o to chodzi żeby się dobrze bawić z ludźmi?:) No chyba że to romantyczny Sylwester we dwoje:) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Sylwester w górach..warto? 08.09.08, 14:35 ale po Sylwestrze zwykle z jakiegos powodu chce sie jesc i pic. W takim wypadku czekanie 45 min zeby wejsc do knajpy i nastepne 30 min zeby cos zamowic i dostac do jedzenia jest juz zdecydowanie miej zabawne. A w dzien po Sylwestrze chcialoby sie jak najszybciej dojechac do domu a tu kicha...zanczy sie korki tak od smego centrum miasta gdzies mniej wiecej do rogatek Krakowa np. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Sylwester w górach..warto? 08.09.08, 14:41 Nie mam takich doświadczeń jeśli chodzi o jedzenie. Pewnie dlatego że wynajmowaliśmy domek(każdy z uczestników coś tam przygotował) Co do dojazdu to się zgodzę ale obojętnie czy to Sylwester czy weekend korki są zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kwark.dziwny Re: Sylwester w górach..warto? 08.09.08, 14:29 Dobry, pomysl!!! W gorach jest super! Tylko jak chcesz ocierac sie o krakowsko-warszawskie buractwo to jedz do Zakopanego. O wiele bardziej i przytulniej jest w Bieszczadach. O wiele bardziej romantycznie:) Mniej burakow. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sicii Re: Sylwester w górach..warto? 08.09.08, 14:44 Właśnie to całe buractwo mnie przeraża... wiele o tym słyszałam i szukam potweirdzenia, że to prawda, a nie tylko głosy zazdrosnych znajomych...;P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Sylwester w górach..warto? 08.09.08, 14:50 po pierwszej ćwiartce juz nie ma buractwa, masz samych kumpli - wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Sylwester w górach..warto? 08.09.08, 18:07 Witam! sylwester w górach to jak najbardziej trafiony pomysł. Jednak miejsce pobytu powinno by uzależnione od tego co lubisz najbardziej. Zakopane jest super ,z tym że w okresie sylwestrowym zjezdza sie tam masa ludzi zarówno młodych jak i starszych :) wszędzie mega tłumy - w restauracji , na krupówkach itp hałas, zamieszanie - nie każdy to lubi. Natomiast jezeli wolisz spokoj proponuje wybrac mnie j popularną górską miejscowośc. Odpowiedz Link Zgłoś