Dodaj do ulubionych

Magnetyzer w Polnezie

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.02, 20:49
Jeśli ktoś posiada(ł)magnetyzer w Polonezie proszę o opinię.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: Magnetyzer w Polnezie 20.07.02, 22:48
      Czesc
      Jesli liczysz na podniesienie osiagow to lepiej kup choinke zapachowa - na
      pewno wiecej da. Natomiast jedyna zaleta tego urzadzenia to to ze samochod bez
      katalizatora przechodzi badania kontrolujace poziom toksyn w spalinach.
      Pozdrawiam
      PS
      Szkoda kasy - na prawde. Lepiej przeznaczyc te stowke na benzyne.
    • xamin Re: Magnetyzer w Polnezie 28.07.02, 14:48
      Magnetyzer w polonezie to jest jedno wielkie gówno.ten samochód ma małą
      pojemność więc działanie jegobędzie praktycznie niezauważalne. A pozaa tym po
      co do takiego gruchota wstawiać magnetyzer?
      • Gość: wx Re: Magnetyzer w Polnezie IP: 193.135.46.* 09.05.03, 07:45
        a
    • Gość: arklin Re: Magnetyzer w Polnezie IP: 212.160.231.* 24.04.03, 12:39
      Zadziwjające opinie tu znajduję. Co za pseudofachowcy, pewnie macie za sobą
      wiele doświadczeń w kilku lub wiecej autach co? Śmieszy mnie to, że najwięcej o
      magnetyzerach wiedzą ci, którzy tego nie stosowali. Ja stosowałem i stosuję i
      poewiem tylko jedno - nie warto tego nie mieć!! Z tą uwagą, że najlepiej zrobić
      sobie samemu, bo to znacznie tańsze, trzeba tylko wiedzieć jak.
      Pozdrófka
      • Gość: Kris Re: Magnetyzer w Polnezie IP: mieszko.pl.u* 30.04.03, 10:57
        Zgadzam sie z Toba
        Negatywnie wypowiadaja sie osoby, ktore nie widzialy tego na oczy!
        Ale rzeczywiscie koszt takiego magnetyzera jest znaaaaaacznie przesadzony!
        Warto zrobic go sobie samemu za grosze i jezdzic :)
        • Gość: Prezes Re: Magnetyzer w Polnezie IP: *.ces.clemson.edu 27.05.03, 18:52
          Gość portalu: Kris napisał(a):

> Zgadzam sie z Toba
          > Negatywnie wypowiadaja sie osoby, ktore nie widzialy
          tego na oczy!
          > Ale rzeczywiscie koszt takiego magnetyzera jest
          znaaaaaacznie przesadzony!
          > Warto zrobic go sobie samemu za grosze i jezdzic :)

1) wytlumacz mi na jakiej zasadzie ma to ustrojstwo dzialac
          (tylko nie wciskaj mi jakiegos pseudonaukowego kitu
          bo to potrafie odroznic)

2) podaj link do RZETELNEJ publikacji - przedstawiajacej
          statystycznie istotne wyniki KONTROLOWANYCH testow
          ktore udowodnilyby istotna roznice pomiedzy zachowaniem
          sie silnika z magnetyzerem i bez magnetyzera
          (nie interesuja mnie opowiesci twoje badz szwagra
          twojego sasiada jak rowniez wszelkie "naukowe" badania
          sponsorowane przez producenta magnetyzerow)

3) dlaczego zaden z producentow samochodow nie instaluje
          tego urzadzenia skoro rzekomo jest takie rewelacyjne ?
          Czy uwazasz, ze inzynierowie BMW czy Forda sa tacy
          glupi, ze na to jeszcze nie wpadli ?

• Gość: herbi Re: Magnetyzer w Polnezie IP: *.gigabit.net.pl / 80.51.250.* 21.10.03, 22:24
            teee cwaniak widze ze miales zle doswiadczenia z magnetyzerem zaloze sie o 200
            zl ze go fajfusie zle zalozyles nie tym biegunem heheheeh a po drugie to nie
            jest jedyna rewelacyjna rzecz której nie montuja w standardzie ale nie z tych
            powodów ze jest do dupy, na ten temat poczytaj sobie w internecie ale nie
            jakies strony firm które produkuja tylko osób prywatnych... ja zrobilem sobie
            swój wlasny kosztowal mnie 30 zl i troche własnej pracy i ogolnie 20 procent
            lepiej auto chodzi spalanie zeszlo z 8 do 7,5 litra moze dlatego ze to diesel
            ale za to ciszej chodzi... a zreszta mysl co chcesz my wiemy swoje !!
            • przemo_c Re: Magnetyzer w Polnezie 28.10.03, 22:27
              Czyli jak założe to cudo do mojej bestii (M3 Power) to nie spadną mi żdne
              osiągi, a spadnie zużycie paliwa??!! I nikt w BMW nie wpadł na to wcześniej??!!
          • Gość: Mariusz Re: Magnetyzer w Polnezie IP: *.mofnet.gov.pl 22.10.03, 14:45
            ale z ciebie cieniarz:
            1. Jeśli znasz się na chemii w zakresie szkoły podstawowej to wystarczy; magnetyzer polaryzuje cząsteczki węglowodorów w paliwie, a przez takie ich uporzadkowanie powoduje ze paliwo jest dokladniej spalane i to wlasciwie najważniejsza sprawa o jakiej należy pamiętać
            2. Nie wiem co dla Ciebie znaczy rzetelna publikacja, jesli wystarczy Godula to poczytaj o badaniach na hamowni
            3. Tu nie trzeba być orłem z niesamowitym IQ. Zastanów się ile kosztuje oszczędny silnik w nowym aucie a ile zwykły, w Polonezie.
            • Gość: Nemo Re: Magnetyzer w Polnezie IP: *.bakoma.pl / 212.160.148.* 28.10.03, 11:05
              Ciekawe, węglowodory są diamagnetykami, to jak pole magnetyczne ma je
              polaryzować?
      • Gość: Marcel Re: Magnetyzer w Polnezie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 21:09
        proszę jeśli to możliwe o podanie sposobu budowy magnetyzera własnej roboty z
        góry serdeczne dzięki
        • Gość: Papick Re: Magnetyzer w Polnezie IP: *.pspeng.cz 29.10.03, 13:56
          Tutaj znajdziesz jak go zrobic magnetyzery.w.interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka