kitek_maly 17.02.09, 15:21 i ciągle jestem zasypywana komplementami ze strony kolegów. Mruczące głosy i pożądliwe spojrzenia. To takie uciążliwe. Co robić? Co o tym myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lstiti Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:23 > i ciągle jestem zasypywana komplementami ze strony kolegów. Mruczące głosy i > pożądliwe spojrzenia. To takie uciążliwe. Co robić? Co o tym myśleć? Zdejmij też bluzke. Napatrzą się i im przejdzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:24 > pożądliwe spojrzenia. a jest w ogole na co popatrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:31 skoro koledzy patrzą to widać jest - Człowieku małej wiary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:31 W ogóle to tak. A niektórzy twierdzą nawet, że jest bardzo na co popatrzeć. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:37 > W ogóle to tak. A niektórzy twierdzą nawet, że jest bardzo na co popatrzeć. ;-) nie uwierzę dopóki nie wetknę palca mego... a nie, to z innej bajki... Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:25 Podstawowe pytanie: jestes hetero? Bo jesli, nie... to masz problem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:52 Hetero. I koledzy też są bezsprzecznie hetero. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:28 Do wyboru 2 options: zachwycać dalej kolegów lub założyć stanik. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:30 opcja nr 3: niech przestanie nosic majtki Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:32 wtedy straci ostatnia karte przetargowa Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:32 nie, bo sobie przeziębi psi...ę Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:09 mamba8 jest starej daty i do tego chyba ze wsi, skoro krocze nazywa w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Przestałam nosić biustonosz 18.02.09, 17:04 ojeeeej krycha nie oburzaj się. Idę sianka nakopać czy co tam się robi. HIhihihi Apeluję o trochę dystansu i humoru Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:30 to jest molestowanie zgłoś na policję :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:54 Zgłoszę to naszemu pracowemu Ombudsmanowi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:03 chyba raczej kto kogo molestuje nalezy zapytac i kto sie powinien zglosic jako molestowacz :P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:22 molestowacze sami się nie zgłoszą na 100% :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:33 Podobno niektóre panie a także panowie w spódnicach nie noszą majtek Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:36 Kitek to ogólnie bardzo atrakcyjny jest. Sam widziałem. I dlategoż taki wymagający. W sumie nie dziwię się Kitkowi nic a nic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:40 czyli ręczysz za Jej biust :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:41 Ty jesteś on? :) Mógłbyś doprecyzować: widziałeś kitka, czy widziałeś kitka bez biustonosza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:44 Widziałem Kitka. :) (Bez biustonoszowych podtekstów.) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:46 au_lait napisał: > Widziałem Kitka. :) > (Bez biustonosza). Ej no, miałeś nikomu nie mówić. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 17:50 Cytujesz mnie nieprecyzyjnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:47 > Kitek to ogólnie bardzo atrakcyjny jest. Sam widziałem. I dlategoż > taki wymagający. W sumie nie dziwię się Kitkowi nic a nic. :) Ojeja, senkju. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz a Twoim przypadku robi to jakąkolwiek różnicę ? 17.02.09, 15:42 to znaczy czy można dostrzec jakiekolwiek zewnętrzne wizualne symptomy tego "aktu emancypacji" ? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: a Twoim przypadku robi to jakąkolwiek różnicę 17.02.09, 15:51 > to znaczy czy można dostrzec jakiekolwiek zewnętrzne wizualne symptomy tego > "aktu emancypacji" ? Jasne, zwłaszcza zaraz po tym jak na korytarzu minie mnie przystojny kolega. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: a Twoim przypadku robi to jakąkolwiek różnicę 17.02.09, 15:52 kitek_maly napisała: > Jasne, zwłaszcza zaraz po tym jak na korytarzu minie mnie przystojny kolega. ;- > ))) ale ja się nie pytam czy Tobie suty sztywnieją na jego widok, tylko czy jemu się robi ciasno w gaciach ? teraz prościej ? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: a Twoim przypadku robi to jakąkolwiek różnicę 17.02.09, 15:56 O jesó. :-D Różne dziwne rzeczy od tego czasu się dzieją wokół mnie, wszystko w promieniu 30m sztywnieje i się zwiększa. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tytus_flawiusz Re: a Twoim przypadku robi to jakąkolwiek różnicę 17.02.09, 15:57 kitek_maly napisała: > wszystko w promieniu 30m sztywnieje i się zwiększa. ;-P a Ty jesteś pewna, że ktoś Cie nie zaprawił całą zgrzewką pianki montażowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: a Twoim przypadku robi to jakąkolwiek różnicę 17.02.09, 16:00 O kurczę, to nawet możliwe, bo mam remont w domu. ;-) Hm chociaż nie rozumiem co to znaczy 'zaprawić kogoś', ale pewnie jak się dowiem to się okaże, że wolałabym nie wiedzieć. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 15:43 przestan marzyc na jawie i wez sie do roboty :P Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:01 Ja w lecie też nie noszę :) W zimie, częściej, bo mi zwyczajnie zimno;) A do pożądliwych spojrzeń trzeba się przyzwyczaić, idzie z tym żyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:04 A do pożądliwych spojrzeń trzeba się przyzwyczaić, idzie z > tym żyć ;) No tak, to się zgadzam. ;-) Ale zwykle było tak ogólnie - żem zgrabna i powabna. A teraz koncentruje się na jednej ze sfer erogennych. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:01 cieszymy sie twoim szczesciem :] tylko nie marudz jak za x lat beda faceci odwracac glowe albo beda szukac u ciebie piersi w okolicach kolan :] Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:05 tylko nie marudz jak za x lat beda faceci > odwracac glowe albo beda szukac u ciebie piersi w okolicach kolan :] Nie sądzę, gdyż albowiem ponieważ nie należę do szczególnie biuściastych. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:10 co ma oklapanac oklapnie, regul fizyki nie przeskoczysz :P chyba ze na plecach nosisz to garb z wiekiem sie powieksza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:12 Jak uważasz. ;-) Ale to chyba tym bardziej powinnam się cieszyć co teraz, prawda? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:20 zalezy co bedzie modne. na garbatych mody jeszcze chyba nie bylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:23 itek_maly napisała: > > tylko nie marudz jak za x lat beda faceci > > odwracac glowe albo beda szukac u ciebie piersi w okolicach kolan :] > > Nie sądzę, gdyż albowiem ponieważ nie należę do szczególnie biuściastych. ;-) jeśli Twe piersi ją większe niż jajka sadzone to lepiej wdziewaj ten cyckonosz :) Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:14 Kitek,zakładaj rusztowanie-grawitacja działa,bo za parę latek może się okazać ,ze to co masher napisał/ła jest prawdą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:26 Oj noszę, noszę. Tylko jak wychodzę do pracy to zdejmuję. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 16:33 i wyszlo kto kogo molestuje! :[ a pozniej ze napastuja, ze sie slinia i wypadki w pracy sie nasilaja a wydajnosc spada Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 17:10 Masz jakies kompleksy? Czemu sluzy zalozenie tak dennego watku? Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 18:08 Kitek i kompleksy? To brzmi oksymoronicznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 18:20 Oj tam, każdy ma jakieś kompleksy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 18:33 Kompleksy nas wzbogacają, rzekłbym, że każą pracować nad sobą i starać się, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 18:35 Yhym. I praca nad pozbywaniem się ich, uczy dystansu do samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 21:29 Twierdzę, że nie da się ich pozbyć. Próżny trud. Można się tylko starać je względnie zaakceptować, bądź też w sposób trochę perfidny zrobić z nich zalety. To już wyższa matematyka. Odpowiedz Link Zgłoś
bransoletkaa Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 17:53 Ha ha. Na starość będzie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie super... 17.02.09, 19:41 Jak przestaniesz nosić majtki też nam o tym napisz na forum. I nie zapomnij wspomnieć o reakcji swoich kolegów z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: super... 17.02.09, 21:56 A ja myślę, że Jan mówi poważnie, wcale nie złośliwie. ;-) Przecież wszem i wobec dał znać, że jest 'na tak' dla blogowania na forum. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: super... 17.02.09, 21:31 mam do Ciebie romans odnośnie "szóstki" jak się z Tobą skontaktować żeby nie śmiecić na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: super... 17.02.09, 21:49 email do mnie widnieje w mojej wizytówce. U mnie dziś już 7 dnień "szóstki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Przestałam nosić biustonosz 17.02.09, 21:59 Uważaj, bo ci wreszcie biust stopy zasypie :P Odpowiedz Link Zgłoś