zak-1 28.02.09, 07:41 To jak ludzie z tym przyjazdem do mnie ,na wiosnę ????????? zapraszam ...zrobimy grila - wyskoczymy do Wisły lub Ustronia. Spanie darmowe ..... kto chetny ???? Tylko poważne propozycje ..... moge dzisiaj już nie odpisać bo idę na drugą zmianę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pmisiek_kosmaty Re: Kto przyjedzie.... 28.02.09, 08:33 Spanie darmowe... się znaczy chciałam zapytać... nieśmiało... To mamy jechać do Ciebie spać??? Spać to ja codziennie śpię Odpowiedz Link
zak-1 Re: Kto przyjedzie.... 28.02.09, 09:26 Nie wiem czy wytrzymasz bez spania 2 doby ......ale jeśli potrafisz??? To ja będę Ci towarzyszyl -jako gospodarz! To znaczy , ze jesteś chętna -bo żona sie ze mna chce załozyc ,ze nie będzie wcale chętnych ???? Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Kto przyjedzie.... 28.02.09, 09:36 Że tak powiem... Chętna to zawsze i (prawie) do wszystkiego. Tylko życie mnie trzyma za pięty A poważnie - to bardzo chętnie bym pobalowała, nie wiem tylko, czy mi się uda Odpowiedz Link
zak-1 Re: Kto przyjedzie.... 28.02.09, 09:39 TO ok. chęci tez się lczą . A pobawić zawsze się -zawsze warto CZyli jedna prawdopodobnie . Acha tow Rybniku na Śląsku - dawny ROW. Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Kto przyjedzie.... 28.02.09, 09:53 A coś bliżej niż tylko "na wiosnę"? Bo majowy łykend to ja mam programowo zajęty - zawsze. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Kto przyjedzie.... 28.02.09, 10:42 Ja tez majowy weekend już mam wyjazd firmowy zaplanowany . Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Spokojnie dziewczyny, 28.02.09, 11:10 w maju jest kilka weekendów, można uzgodnić taki, który będzie odpowiadał wszystkim, nawet Reni... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Spokojnie dziewczyny, 01.03.09, 08:14 tadeusz_ski.51 napisał: > w maju jest kilka weekendów, można uzgodnić taki, który będzie odpowiadał > wszystkim, nawet Reni... Spoko Tadziu pożyjemy , zobaczymy Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No co Ty Miśka? 28.02.09, 11:07 pmisiek_kosmaty napisała: >... To mamy jechać do Ciebie spać??? > Spać to ja codziennie śpię -------- Kazik zaprasza na grilla, a spanie to przy okazji, jak się dobierze właściwą osobę do "zaśpiewania kołysanki" Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: No co Ty Miśka? 28.02.09, 11:12 Acha, to mnie uspokoiłes... Ja (nie)zasypiam wyłącznie, słuchając ciepłego basu Odpowiedz Link
zak-1 Re: No co Ty Miśka? 28.02.09, 12:11 Ja "basu" nie mam -ale głos fajny mam i kołysanki też spiewać umiem DZieciom zawsze śpiewałem ....z popielnika na Wojtusia....uwielbiały to Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 O widzisz Miśka! 28.02.09, 12:17 zak-1 napisał: > ....z popielnika na Wojtusia....uwielbiały to -------- Sam gospodarz obiecuje, że się Tobą zaopiekuje! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ale Ty Miśka potrafisz wyrobić se 28.02.09, 12:20 chody! Nie ma co, czapki z głów, Miśka jest sprytna! Duuuuużo sprytniejsza od... od Tropci! Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Ale Ty Miśka potrafisz wyrobić se 28.02.09, 12:29 A CÓZ TO ZA PORÓWNANIE??? Tropcia jest bardzo kochana, cwaniactwo jej niepotrzebne Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No to niech 28.02.09, 12:30 będzie Darima! A Renię to Ty zjadasz w kaszy... Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: No co Ty Miśka? 28.02.09, 12:28 zak-1 napisał: > Ja "basu" nie mam -ale głos fajny mam i kołysanki też spiewać > umiem > DZieciom zawsze śpiewałem ....z popielnika na > Wojtusia....uwielbiały to Po pierwsze primo - oświadczenie, że masz fajny głos nie załatwia sprawy, bo ani to sprawdzone, ani nie jest równoznaczne, ze mi zaśpiewasz Po drugie primo - Ty nie bądź taki cwany... dziecka usypiały... Ja już powiedziałam, my tam na niespanie pojedziemy, a nie na spanie Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: No co Ty Miśka? 28.02.09, 12:34 nono zak to chyba twoja żona wygra zakład Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie wygra, jeśli Ty Sylwia 28.02.09, 12:38 przyjedziesz to ja też, wiesz? Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Nie wygra, jeśli Ty Sylwia 28.02.09, 12:40 tadeusz_ski.51 napisał: > przyjedziesz to ja też, wiesz? hahahahaha teraz juz wiem i podtrzymuje to co napislam zaka zona wygra (na ta chwile) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No tak, no właaaaaśnie!!!!!! 28.02.09, 12:34 pmisiek_kosmaty napisała: > ... Ja już powiedziałam, my tam na niespanie pojedziemy, a nie na spanie -------- Myślę, że to spanie to taki wybieg, kamuflaż? A to śpiewanie, ma być alibi dla wszelkich odgłosów. Ostatecznie trudno wymagać od facetów, żeby wszyscy byli Kiepurami? Odpowiedz Link
zak-1 Re: No tak, no właaaaaśnie!!!!!! 28.02.09, 21:58 Wlasnie Tadek !!!! Kiepurą nie jestem , ale głos ładny mam -hahahah sprawdzicie dziewczyny na miejscu . Piszcze kiedy wam pasuje .Może koniec maja? Odpowiedz Link
dobra-kobieta Re: No tak, no właaaaaśnie!!!!!! 01.03.09, 10:50 ja mysle, ze na spanie to czasu nie będzie. Piwko i gril wystarczą! No chyba ze uspisz towarzystwo kołysanką. Odpowiedz Link