kendo 06.06.05, 09:01 lubiany i nienawidzony pierwszy dzien pracy niech plany na caly tydzien sie ziszcza, niech sloneczko zagosci w Waszych serduchach, i miejcie sobie mily dzionek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 09:01 • Re: PONIEDZIALEK..zawsze musi byc ten pierwszy dz nick000 06.06.2005 06:47 + odpowiedz witam w chłodny poniedziałkowy poranek, życzę miłego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 09:02 • 06 czerwca Swieto Narodowe w Szwecji odin-2 06.06.2005 08:06 + odpowiedz ..od lat dnia tego obchodzono swieto flagi szwedzkiej,-byl to normalny dzien roboczy. W tym roku po raz pierwszy czerwono w kaledarzu i 100% platne dla swietujacych Vikingów ,zeby kasa panstwa na tym nie uszczuplala - zabrano drugi dzien Zielonych Swiat . Przez wiele lat szwedzcy historycy szukali w histori kraju zdazenia z 06-go czerwca - by moc jakies wazne wydazenie do swieta przykleic,zdecydowano sie na 06-06-1523 gdy Gustav Vasa przepedziwszy Dunczyków zasiadl na tronie i tym samym zapoczatkowal dynastia Vasa i niezawisla od nikogo Szwecje . 06-go czerwca 1809 roku ustanowiono forme rzadowa i dano prawa wyborcze mezczyznom ,wprowadzono równiez swobode wyznaniowa i polityczna . Milego Dnia Wam Zycze Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 09:02 kendo napisała: > lubiany i nienawidzony pierwszy dzien pracy > > niech plany na caly tydzien sie ziszcza, > niech sloneczko zagosci w Waszych serduchach, > i miejcie sobie mily dzionek. jeszcze minuta, a bylby trzeci watek z poniedzialkiem DD wstrzymalam sie iw rocilam, by wpisac sie w starym poniedzialku, a tymczasem ukazal sie nowy witam slonecznie Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 09:05 hej sloo, ale mialam szczescie ,zem na altanke nie poszla) byloby znow pelno poniedzialkow))))))))))))))))) dzis svenssonki sie lenia, ale pogoda zimna/wietrzna choci zapowiadali,ze bedzie +15 stopni. milego dnia :sloo/nicku/odninie.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 09:19 kendo napisała: > hej sloo, > ale mialam szczescie ,zem na altanke nie poszla) > byloby znow pelno poniedzialkow))))))))))))))))) > > dzis svenssonki sie lenia, > ale pogoda zimna/wietrzna > choci zapowiadali,ze bedzie +15 stopni. > > milego dnia :sloo/nicku/odninie.... dziekuje Kenduśka i Tobie tez milego poniedzialku-choc wiem,ze wlasnie poniedzialki lubisz? jakie plany na nowy tydzien? Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 09:25 ha! myslama,ze pojezdze po ogrodnikach/sklepach, a tu wsio pozamykane((((((((( bede "utykac" po domciu....bo nawet na dworze za zimno by cokolwiek zrobic. a u Ciebie jak?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 09:43 kendo napisała: > ha! myslama,ze pojezdze po ogrodnikach/sklepach, > a tu wsio pozamykane((((((((( > bede "utykac" po domciu....bo nawet na dworze za zimno by cokolwiek zrobic. > > a u Ciebie jak?? zarazil mnie Nick swoim leniem zamiast pracowac to taks kacze od skrzynek z listami po fora i takie tam bzdurki na tydzien planow szczegolnych nie mam, bowiem wiem co czeka mnie od piatku wyjazd w koncu dokupilam sobie czarna bluzke do mojej spodnicy, dostalam myslinowy bordo szal i jest kpl. mialam wziac suknie ale tak mnie to meczyla i zupelnie nie bylam do niej pzrekonana Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 09:50 ach..prawda..na weselisko jedziesz, nozka pokrecisz..ale fajnie.. nasza najmlodsza pociecha Studeta bierze w piatek- czyli konczy gimnazjum pielegniarskie kierunek "uposledzony rozwoj dzieci" wielki szal pod szkolami i na calym miescie,wiesza sie maskotki z bukiecikiem na szyji i daje prezety,pozniej w domciu najsmaczniejsze jedzonko, a wieczorem na bal dzieciska krocza. Odpowiedz Link
mazia Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 10:50 Witajcie wszyscy milego dzionka zycze ************ Mazia ************ Tymiankowi latka lecą Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 10:52 siedze na posterunku do lunchu witaj maziu widze ,ze chyba Ty tez nie lubisz poniedzialkow(?? niemniej zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
mazia Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 10:59 Nie lubie i lubie jednoczesnie Dzis nie lubie bo pada jakz cebra a ja musze po miescie poganiac ostro buuuuu I sniadania zapomnialam z domku i sciska mnie strasznie, bo mialam przygotowana salatke grecka (( Zatem ten poniedzialek ogolnie do luftu, mam nadzieje, ze nastepne beda lepsze Obyscie mieli bardziej udany poniedzialek od mojego Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 11:21 biedna mazia....a zadaleko masz wrocic po sniadanko, gdy bedziesz na miescie sie uganiac?? damy sobie jakos rade Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 10:59 Witam witam DD no... do pracy... ale mam lenia, nic mi się nie chce a tyyyyle mam przed sobą brrr... i jeszcze zbiera się na deszczysko ( życzę mimo wszystko udanego dnia i takiegoż tygodnia ) Kenduś, ja też bym po centrach ogrodniczych pobuszowała... właśnie wymyśliłam sobie na kuchennym parapecie ogródek ziołowy ciekawe, czy komuś się udał, czy ktoś w ogóle próbował założyć w domciu taki? oooo... no i już leje... Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 11:25 mialam kasikku,kiedys bazylkie na oknie, slabo mi rosla choc okna na poludnie sa, natomiast szcczypiorek byl urodziwy.... fajny pomysl z ziolkami....sa nawet doniczki z malunkiem danego ziolka, widzialam takie kiedys jak bylam na urlopie. Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 11:28 ja wymyśliłam pękate gliniane - takie garncowate ) i bazylie też próbowałam, ale jakoś zawsze mi padała... może nie w tym miejscu kupowana i chora była?? a teraz mam szałwię i rośnie, chociaż obgoliłam ją do kurczaka ) i koty też ją przystrzygły... oooo!!! słonko wyszło )) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 11:31 kasikk napisała: > ja wymyśliłam pękate gliniane - takie garncowate ) > i bazylie też próbowałam, ale jakoś zawsze mi padała... > może nie w tym miejscu kupowana i chora była?? > a teraz mam szałwię i rośnie, chociaż obgoliłam ją do kurczaka ) > i koty też ją przystrzygły... > > oooo!!! słonko wyszło )) to moze bazylia jest taka trudna do howu?bo i ja mialam bazylke . chcialam ja uhodowac i zanim ja sprobowalam to padla Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 11:30 kendo napisała: > mialam kasikku,kiedys bazylkie na oknie, > slabo mi rosla choc okna na poludnie sa, > natomiast szcczypiorek byl urodziwy.... > > fajny pomysl z ziolkami....sa nawet doniczki z malunkiem danego ziolka, > widzialam takie kiedys jak bylam na urlopie. to sa tzw jednorazowe ziola w doniczkach. szybko marnieja neistety. Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 11:33 slo, ale bazylia jest jednoroczna, za to szczypio i moja szałwia - wieloletnie może to o to chodzi?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 11:35 kasikk napisała: > slo, ale bazylia jest jednoroczna, za to szczypio i moja szałwia - wieloletnie > może to o to chodzi?? moze , nie znam sie bo jestemw tym zielona jak ten szczypior, szalwia i bazylia razem Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 11:38 mysle kasikku,ze cos w tym jest, moze bazylka nie lubi domowego klimatu?? majac ja na altanie w doniczce z rozmarynem i tymiankiem swietnie rosla do pozniej jesieni. a te Twe kociska to takie" ziolkowe sa") Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 11:41 Mania odświeżała sobie zapach z pyszczka mietą ) dama z niej ostatecznie, prawda? lubią w ogole zielonego poskubać - powinnam im kupić kocią trawę, ale jakoś ciężko trafić na to, co lubią... dobra - zmykam, bo czeka mnie duuuużo pracy ) miłego dnia DD Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 11:52 widzialam u nas taka trawke kocia,ale nie wiedzialam,ze sa rozne sorty, przyjze sie blizej teraz.... a o ci dama z Mani) tez musze juz z psiunem isci ,bo przytupuje miedzy wywozem makulatury do kontajnera zajze jeszcze) jeszcze nie pada wiec rowerkiem wywioze) Odpowiedz Link
mazia Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 12:35 Jesli chodzi o sniadanko to do domku za daleko i zupelnie nie po drodze A skoro rozmawiacie sobie o bazylii, to hoduje co roku i zawsze mi wyrastala olbrzymia, liscie jakby zmutowane Tego roku kupilam wlasnie taka donice ceramiczna do siewu ziol wszelakich, postawilam w tym samym miejscu co zazwyczaj i klapa Bazylia do kitu, rachityczna jakas, reszta ziolek tez nie udana Mialam smak na salatke caprise i musialam dralowac do Tesco po bazylie bo w domu bieda W zeszlym tygodniu kupilam nasiona i posialam jak zwykle w doniczce, zobacze, moze cos z tego jeszcze bedzie do lata, a donice z namiastka ziol juz oproznilam i na razie czeka na swoje przeznaczenie) ************ Mazia ************ Tymiankowi latka lecą Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 13:52 a moze to wina hodowcy ziolek, napedze je moze sztucznie i gdy w domciu ma stanac to obumiera( zakupie na ryneczku i znow zrobie konpozycje ziolkowa, ciekawe czy bedzie rosla. maziu, wieszaj kartke na drzwiach wyjsciowych , ze sniadanko trzeba zabrac, tak robie jak mam jakies rzeczy zabrac gdy wyjezdzam z domu, stoje pozniej w progu i szybciutko czek liste sprawdzam))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 16:25 Witajcie Vistulenta..psie ze mna w pracy.. Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 16:51 cześć malenka, to dobrze mają z tobą ) a ty z szefem, że ci pozwala zwierza przyprowadzić... mnie się marzy praca, żebym mogła kociska mieć przy sobie... aj... i psisko, niech mu bedzie ) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 16:53 malenkiej szef to "swoj".... a chore psidelko i musi dostac zastrzyk,a mala niemal mdleje przy tym a psiuna pod biurko ze strachu ucieka.... juz ich widze...oba biedaki sa( Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 16:55 właśnie kocisko przyszło do mnie - chyba pustki w miseczce... hiehiehie... oj, to biedne psisko ja znam te bóle, bo też musiałam sama zastrzykać swojego biedaka, jak chorował okropnie... głaski za uszkami dla psiska Odpowiedz Link
jtka Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 18:50 a moje psiska są już tak przyzwyczajone ,że jak im coś robię , zastrzyk , czy coś na pchełki w sierść , to siedza spokojnie i poddaja się kuracji zadowolone ,że się nimi zajmuje gorzej z kotami...eee z tymi musze walczyc i kogos do pomocy wzywać Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 19:26 bardzo mi sie o ziołach rozmowa podobała Swego czasu postanowił pan nick miętę własna posiadać, pachnie toto ismakuje przewybornie. Jedna mała sadzonka doglądana, podlewana, zasilana i pieszczona wręcz, poczuła sie tak znakomicie, ze szybko znalazłszy partnera zaczęła sie cholera mnozyć niesłychanie, po dwóch latach miałem problem, pół działki mięty z tendencją do dalszego pomnazania gatunku Cóż było robić, szpadel i kopanie, trwało to nastepne dwa lata zanim ją skutecznie z działki wyploszyłem. Zeby nie niszczyć ziela do końca przeniosłem je na łąkę pod las, rośnie tam sobie a całe zastępy starszych pań zbiera ja przez cale lato i jesień z pozytkiem dla zdrowia, urody i kieszeni Od tamtej pory moja dweizą jest: zioła tylko ze sklepu, nie mylić z zielem, ale to inna bajka)) Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 19:34 nicku, a trzeba było ją w donice poprostu posadzić i problem byłby z głowy ) melisa podobnie sie pleni, ale mniej intensywnie Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 19:36 kasikk napisała: > nicku, a trzeba było ją w donice poprostu posadzić i problem byłby z głowy ) > melisa podobnie sie pleni, ale mniej intensywnie hahahah a skąd taką donicę zadobyć, tego było ze sto m. kwadratowych Może przysłać Ci sadzonkę???? masz miejsce? Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 19:45 pewnie, poproszę ) ja ją w doniczkę w kuchni wpuszczę i bedę skubać do spółki z Manią ) Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 19:36 ale chce polecić na działkę lubczyk i arcydzięgiel - pięknie wyglądają a lubczyk spokojnie można włozyć do rosołu i jakby cały bukiet warzyw tam był - pychota ) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:13 tez kiedys melisa zawladnela mi mym ogrodeczkiem, zaraz go nie bedzie i widze znow mlodziudkie roslinki, wszystko w doniczkach bedzie teraz.... kasikku a tych ostanich ziolek co wymienilas to nigdy nie uzywalam Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:21 kasikk napisała: > ale chce polecić na działkę lubczyk i arcydzięgiel - pięknie wyglądają > a lubczyk spokojnie można włozyć do rosołu > i jakby cały bukiet warzyw tam był - pychota ) a taki rosól z lubczykiem jest mmmmmm, polecam Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:22 a ten "arcydziedziel" czy jak mu tam,to jak smakuje? bo cos tak mysle,ze chyba mam go w ogrodzie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:24 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > ale chce polecić na działkę lubczyk i arcydzięgiel - pięknie wyglądają > > a lubczyk spokojnie można włozyć do rosołu > > i jakby cały bukiet warzyw tam był - pychota ) > > a taki rosól z lubczykiem jest mmmmmm, polecam aaaaaaaa tak bo lubczyk jest na milosc????/))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:29 lubczyk jest na wszystko a ten arcy jak mu tam, to zwykłe zielsko, tak jak marchewka, pietruszka i całe to ustrojstwo czyniące każda zupę niejadalną Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:31 nick000 napisał: > lubczyk jest na wszystko a ten arcy jak mu tam, to zwykłe zielsko, tak jak m > archewka, pietruszka i całe to ustrojstwo czyniące każda zupę niejadalną na wszytsko? tzn na co jeszcze? Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:37 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > lubczyk jest na wszystko a ten arcy jak mu tam, to zwykłe zielsko, tak > jak m > > archewka, pietruszka i całe to ustrojstwo czyniące każda zupę niejadalną: > ) > > na wszytsko? tzn na co jeszcze? zapytaj naszej dyzurnej "czarownicy" Mychy, no co, w końcu po sabatach lata,sama przyznała a własnie,jak jej poszło czy ktos wie? Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:39 ona lata po sabatach, ale ja jestem czarownicą hiehiehie... Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:41 kasikk napisała: > ona lata po sabatach, ale ja jestem czarownicą > hiehiehie... nie możesz być czarownica, one sie inaczej smieją Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:45 kasikk napisała: > oj, nie znasz mnie ) hahahaha, zaczynam sie bać, to brzmi jak, no właśnie, jak co))) Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:47 nijak ) po prostu jestem wiedźmą ) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:50 kasikk napisała: > nijak ) > po prostu jestem wiedźmą ) powtarzam, hahahahahahahahahahaha))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:40 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > lubczyk jest na wszystko a ten arcy jak mu tam, to zwykłe zielsk > o, tak > > jak m > > > archewka, pietruszka i całe to ustrojstwo czyniące każda zupę nieja > dalną: > > ) > > > > na wszytsko? tzn na co jeszcze? > > zapytaj naszej dyzurnej "czarownicy" Mychy, no co, w końcu po sabatach lata,sa > ma przyznała a własnie,jak jej poszło czy ktos wie? Mycha tzreci dzien opija swoj zdany egzamin)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:42 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > lubczyk jest na wszystko a ten arcy jak mu tam, to zwykłe > zielsk > > o, tak > > > jak m > > > > archewka, pietruszka i całe to ustrojstwo czyniące każda zupę > nieja > > dalną: > > > ) > > > > > > na wszytsko? tzn na co jeszcze? > > > > zapytaj naszej dyzurnej "czarownicy" Mychy, no co, w końcu po sabatach l > ata,sa > > ma przyznała a własnie,jak jej poszło czy ktos wie? > > Mycha tzreci dzien opija swoj zdany egzamin)))))) ale ma dobrze, ja tez tak chcęmoze jakiś egzamin mam zalegly, trzeba poszperać a nóż sie coś znajdzie a zreszta czy potrzebna jest okazja? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:45 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > lubczyk jest na wszystko a ten arcy jak mu tam, to z > wykłe > > zielsk > > > o, tak > > > > jak m > > > > > archewka, pietruszka i całe to ustrojstwo czyniące każd > a zupę > > nieja > > > dalną: > > > > ) > > > > > > > > na wszytsko? tzn na co jeszcze? > > > > > > zapytaj naszej dyzurnej "czarownicy" Mychy, no co, w końcu po saba > tach l > > ata,sa > > > ma przyznała a własnie,jak jej poszło czy ktos wie? > > > > Mycha tzreci dzien opija swoj zdany egzamin)))))) > > ale ma dobrze, ja tez tak chcęmoze jakiś egzamin mam zalegly, trzeba poszper > ać a nóż sie coś znajdzie a zreszta czy potrzebna jest okazja? a z jakiej dziedziny chcialbys odpowiadac? moze urzadzimy jakis teleturniej tylko kto tu bedzie sponsorem? Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:47 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > lubczyk jest na wszystko a ten arcy jak mu tam > , to z > > wykłe > > > zielsk > > > > o, tak > > > > > jak m > > > > > > archewka, pietruszka i całe to ustrojstwo czyniąc > e każd > > a zupę > > > nieja > > > > dalną: > > > > > ) > > > > > > > > > > na wszytsko? tzn na co jeszcze? > > > > > > > > zapytaj naszej dyzurnej "czarownicy" Mychy, no co, w końcu p > o saba > > tach l > > > ata,sa > > > > ma przyznała a własnie,jak jej poszło czy ktos wie? > > > > > > Mycha tzreci dzien opija swoj zdany egzamin)))))) > > > > ale ma dobrze, ja tez tak chcęmoze jakiś egzamin mam zalegly, trzeba p > oszper > > ać a nóż sie coś znajdzie a zreszta czy potrzebna jest okazja? > > a z jakiej dziedziny chcialbys odpowiadac? > moze urzadzimy jakis teleturniej > tylko kto tu bedzie sponsorem? prosze o następny zestaw pytań Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:32 kochany ty o arcydzięglu takie rzeczy?? a nalewki pyszne?? ;P Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:36 kasikk napisała: > kochany ty o arcydzięglu takie rzeczy?? > a nalewki pyszne?? ;P niby tak, z nalewek najlepiej lubię to co sie do nich dodaje i czyni ze sa takie dobre, jest to płyn przezroczysty i mocny a zwie sie "duch" Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:41 oj mick, ale walory smakowe też są ważne nie tylko duch ) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:44 kasikk napisała: > oj mick, ale walory smakowe też są ważne > nie tylko duch ) duch jest najważniejszy, szczególnie w narodzie Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:46 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > oj mick, ale walory smakowe też są ważne > > nie tylko duch ) > > duch jest najważniejszy, szczególnie w narodzie bardzo patriotycznie zabrzmialo tylko gdzie tu zwiazek z duchem w plynie? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:46 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kasikk napisała: > > > > > oj mick, ale walory smakowe też są ważne > > > nie tylko duch ) > > > > duch jest najważniejszy, szczególnie w narodzie > > bardzo patriotycznie zabrzmialo tylko gdzie tu zwiazek z duchem w plynie? ewentualnie mozna sie ulotnic albo wyparowac Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:49 slo-onko napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > oj mick, ale walory smakowe też są ważne > > > > nie tylko duch ) > > > > > > duch jest najważniejszy, szczególnie w narodzie > > > > bardzo patriotycznie zabrzmialo tylko gdzie tu zwiazek z duchem w plyni > e? > > ewentualnie mozna sie ulotnic > albo wyparowac ewentualnie się ululać, to bardzo przyjemne doświadczenie, jeno nie za często Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:52 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > oj mick, ale walory smakowe też są ważne > > > > > nie tylko duch ) > > > > > > > > duch jest najważniejszy, szczególnie w narodzie > > > > > > bardzo patriotycznie zabrzmialo tylko gdzie tu zwiazek z duchem w > plyni > > e? > > > > ewentualnie mozna sie ulotnic > > albo wyparowac > > ewentualnie się ululać, to bardzo przyjemne doświadczenie, jeno nie za często: > ) nie za czesto samemu ululac do snu Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:53 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > oj mick, ale walory smakowe też są ważne > > > > > > nie tylko duch ) > > > > > > > > > > duch jest najważniejszy, szczególnie w narodzie > > > > > > > > bardzo patriotycznie zabrzmialo tylko gdzie tu zwiazek z du > chem w > > plyni > > > e? > > > > > > ewentualnie mozna sie ulotnic > > > albo wyparowac > > > > ewentualnie się ululać, to bardzo przyjemne doświadczenie, jeno nie za c > zęsto: > > ) > > nie za czesto samemu ululac do snu to zależy od wielu czynników, ile? z kim? i dlaczego????? Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:50 dlatego nie ma ducha w narodzie, bo wyparowuje... tylko kac zostaje Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:52 kasikk napisała: > dlatego nie ma ducha w narodzie, bo wyparowuje... > tylko kac zostaje uuuuuuuu, wiedźma jednak jesteś))), taki przykry temat poruszać Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:54 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > dlatego nie ma ducha w narodzie, bo wyparowuje... > > tylko kac zostaje > > uuuuuuuu, wiedźma jednak jesteś))), taki przykry temat poruszać a co na drugi dzien szept jest dla Ciebie glosnym halasem? Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:57 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kasikk napisała: > > > > > dlatego nie ma ducha w narodzie, bo wyparowuje... > > > tylko kac zostaje > > > > uuuuuuuu, wiedźma jednak jesteś))), taki przykry temat poruszać > > a co na drugi dzien szept jest dla Ciebie glosnym halasem? nie zmieniaj tematu, czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:57 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > dlatego nie ma ducha w narodzie, bo wyparowuje... > > > > tylko kac zostaje > > > > > > uuuuuuuu, wiedźma jednak jesteś))), taki przykry temat poruszać; > ) > > > > a co na drugi dzien szept jest dla Ciebie glosnym halasem? > > nie zmieniaj tematu, czekam na odpowiedź. jestes upierdliwy !!!!!!!!! Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:03 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > dlatego nie ma ducha w narodzie, bo wyparowuje... > > > > > tylko kac zostaje > > > > > > > > uuuuuuuu, wiedźma jednak jesteś))), taki przykry temat por > uszać; > > ) > > > > > > a co na drugi dzien szept jest dla Ciebie glosnym halasem? > > > > nie zmieniaj tematu, czekam na odpowiedź. > > jestes upierdliwy !!!!!!!!! ja jestem upierdliwy, żartujesz, mam powiedziec wszystkim kto tu upierdliwy jest na tym forum, ale mnie przyniosło, wychwalalem vistule ale dzieki Tobie chyba zaczynam na oczy znowu widzieć. Doczekam sie czy nie w końcu odpowiedzi? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:05 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > dlatego nie ma ducha w narodzie, bo wyparowuje... > > > > > > tylko kac zostaje > > > > > > > > > > uuuuuuuu, wiedźma jednak jesteś))), taki przykry tem > at por > > uszać; > > > ) > > > > > > > > a co na drugi dzien szept jest dla Ciebie glosnym halasem? > > > > > > nie zmieniaj tematu, czekam na odpowiedź. > > > > jestes upierdliwy !!!!!!!!! > > ja jestem upierdliwy, żartujesz, mam powiedziec wszystkim kto tu upierdliwy je > st na tym forum, ale mnie przyniosło, wychwalalem vistule ale dzieki Tobie chyb > a zaczynam na oczy znowu widzieć. Doczekam sie czy nie w końcu odpowiedzi? ale jestes namolny. nie mozesz sie odczepic ode mnie???????? jescze chwila, a wyjde z forum!!!!!!!!! zbastuj Nick!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:48 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kasikk napisała: > > > > > oj mick, ale walory smakowe też są ważne > > > nie tylko duch ) > > > > duch jest najważniejszy, szczególnie w narodzie > > bardzo patriotycznie zabrzmialo tylko gdzie tu zwiazek z duchem w plynie? nie dostrzegasz????? oj Slo, zwiazek jest, drogi płyn, słaby duch Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:53 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > oj mick, ale walory smakowe też są ważne > > > > nie tylko duch ) > > > > > > duch jest najważniejszy, szczególnie w narodzie > > > > bardzo patriotycznie zabrzmialo tylko gdzie tu zwiazek z duchem w plyni > e? > nie dostrzegasz????? oj Slo, zwiazek jest, drogi płyn, słaby duch jesli oslepia to musi jakis metylowy ani duch Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:56 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > oj mick, ale walory smakowe też są ważne > > > > > nie tylko duch ) > > > > > > > > duch jest najważniejszy, szczególnie w narodzie > > > > > > bardzo patriotycznie zabrzmialo tylko gdzie tu zwiazek z duchem w > plyni > > e? > > nie dostrzegasz????? oj Slo, zwiazek jest, drogi płyn, słaby duch > > jesli oslepia to musi jakis metylowy ani duch nie bądź taka mądra, zadalem Ci kiedys pytnie i nie doczekalem sie odpowiedzi, może raczysz w końcu jej udzielić, zwlekasz i zwlekasz, mam przypomniec jak brzmialo? Wiem, ze pamietasz doskonale, to jest poważna sprawa, doczekam sie czy nie odpowiedzi? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:57 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > oj mick, ale walory smakowe też są ważne > > > > > > nie tylko duch ) > > > > > > > > > > duch jest najważniejszy, szczególnie w narodzie > > > > > > > > bardzo patriotycznie zabrzmialo tylko gdzie tu zwiazek z du > chem w > > plyni > > > e? > > > nie dostrzegasz????? oj Slo, zwiazek jest, drogi płyn, słaby duch > > > > jesli oslepia to musi jakis metylowy ani duch > > nie bądź taka mądra, zadalem Ci kiedys pytnie i nie doczekalem sie odpowiedzi, > może raczysz w końcu jej udzielić, zwlekasz i zwlekasz, mam przypomniec jak br > zmialo? Wiem, ze pamietasz doskonale, to jest poważna sprawa, doczekam sie czy > nie odpowiedzi? nie zmuszaj mnie Nick do rzeczy niemozliwych !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:59 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > > > oj mick, ale walory smakowe też są ważne > > > > > > > nie tylko duch ) > > > > > > > > > > > > duch jest najważniejszy, szczególnie w narodzie; > ) > > > > > > > > > > bardzo patriotycznie zabrzmialo tylko gdzie tu zwiaze > k z du > > chem w > > > plyni > > > > e? > > > > nie dostrzegasz????? oj Slo, zwiazek jest, drogi płyn, słaby > duch > > > > > > jesli oslepia to musi jakis metylowy ani duch > > > > nie bądź taka mądra, zadalem Ci kiedys pytnie i nie doczekalem sie odpow > iedzi, > > może raczysz w końcu jej udzielić, zwlekasz i zwlekasz, mam przypomniec > jak br > > zmialo? Wiem, ze pamietasz doskonale, to jest poważna sprawa, doczekam si > e czy > > nie odpowiedzi? > > nie zmuszaj mnie Nick do rzeczy niemozliwych !!!!!!!!!!!!!!!! taki drobiazg jest dla Ciebie rzecza niemozliwą? to co jest możliwe, odpowiesz w końcu poważnie na moje pytanie, chcesz żebym sie w końcu wkurzył? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:01 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > > > > > oj mick, ale walory smakowe też są wa > żne > > > > > > > > nie tylko duch ) > > > > > > > > > > > > > > duch jest najważniejszy, szczególnie w nar > odzie; > > ) > > > > > > > > > > > > bardzo patriotycznie zabrzmialo tylko gdzie tu > zwiaze > > k z du > > > chem w > > > > plyni > > > > > e? > > > > > nie dostrzegasz????? oj Slo, zwiazek jest, drogi płyn, > słaby > > duch > > > > > > > > jesli oslepia to musi jakis metylowy ani duch > > > > > > nie bądź taka mądra, zadalem Ci kiedys pytnie i nie doczekalem sie > odpow > > iedzi, > > > może raczysz w końcu jej udzielić, zwlekasz i zwlekasz, mam przypo > mniec > > jak br > > > zmialo? Wiem, ze pamietasz doskonale, to jest poważna sprawa, docze > kam si > > e czy > > > nie odpowiedzi? > > > > nie zmuszaj mnie Nick do rzeczy niemozliwych !!!!!!!!!!!!!!!! > > > taki drobiazg jest dla Ciebie rzecza niemozliwą? to co jest możliwe, odpowiesz > w końcu poważnie na moje pytanie, chcesz żebym sie w końcu wkurzył? Twoje pytania nie sa powazne i to Ty mnie wkurzasz wiesz??????????? Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:02 a dzieciaki co znow weszli do piaskownicy....??) a moze u pierwszakow sa jeszcze Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:06 kendo napisała: > a dzieciaki co znow weszli do piaskownicy....??) > a moze u pierwszakow sa jeszcze wkurzyła mnie! Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:07 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > a dzieciaki co znow weszli do piaskownicy....??) > > a moze u pierwszakow sa jeszcze > > wkurzyła mnie! bo jestes nie do zniesienia Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:15 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > a dzieciaki co znow weszli do piaskownicy....??) > > > a moze u pierwszakow sa jeszcze > > > > wkurzyła mnie! > > bo jestes nie do zniesienia teraz juz widzę, ze tylko tak potrafisz, język pokazać, obrazić sie, rzeczowej dyskusji zero, wkurzasz mnie, jesteś nienormalna. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:21 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a dzieciaki co znow weszli do piaskownicy....??) > > > > a moze u pierwszakow sa jeszcze > > > > > > wkurzyła mnie! > > > > bo jestes nie do zniesienia > > teraz juz widzę, ze tylko tak potrafisz, język pokazać, obrazić sie, rzeczowej > dyskusji zero, wkurzasz mnie, jesteś nienormalna. i vice versa lizusie jeden. Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:25 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > a dzieciaki co znow weszli do piaskownicy....??) > > > > > a moze u pierwszakow sa jeszcze > > > > > > > > wkurzyła mnie! > > > > > > bo jestes nie do zniesienia > > > > teraz juz widzę, ze tylko tak potrafisz, język pokazać, obrazić sie, rze > czowej > > dyskusji zero, wkurzasz mnie, jesteś nienormalna. > > i vice versa lizusie jeden. jeszcze raz tak powiesz, to bedzie ostatnie Twoje na tym forum słowo, Kendo wywal ja stąd, nie ręcze za siebie jak ją tu jeszcze spotkam! Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:27 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > a dzieciaki co znow weszli do piaskownicy....?? > ) > > > > > > a moze u pierwszakow sa jeszcze > > > > > > > > > > wkurzyła mnie! > > > > > > > > bo jestes nie do zniesienia > > > > > > teraz juz widzę, ze tylko tak potrafisz, język pokazać, obrazić si > e, rze > > czowej > > > dyskusji zero, wkurzasz mnie, jesteś nienormalna. > > > > i vice versa lizusie jeden. > > jeszcze raz tak powiesz, to bedzie ostatnie Twoje na tym forum słowo, Kendo wy > wal ja stąd, nie ręcze za siebie jak ją tu jeszcze spotkam! Ciebie stad wywalic awanturniku jeden!!!!!!!!! kto mnie tu obraza i wyzywa od nienormalnych???????? kulturalny Nick hehehe PPPPPPPP Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:31 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > a dzieciaki co znow weszli do piaskownicy.. > ..?? > > ) > > > > > > > a moze u pierwszakow sa jeszcze > > > > > > > > > > > > wkurzyła mnie! > > > > > > > > > > bo jestes nie do zniesienia > > > > > > > > teraz juz widzę, ze tylko tak potrafisz, język pokazać, obra > zić si > > e, rze > > > czowej > > > > dyskusji zero, wkurzasz mnie, jesteś nienormalna. > > > > > > i vice versa lizusie jeden. > > > > jeszcze raz tak powiesz, to bedzie ostatnie Twoje na tym forum słowo, Ke > ndo wy > > wal ja stąd, nie ręcze za siebie jak ją tu jeszcze spotkam! > > Ciebie stad wywalic awanturniku jeden!!!!!!!!! > kto mnie tu obraza i wyzywa od nienormalnych???????? > kulturalny Nick hehehe PPPPPPPP jak czytam Twoją pisaninę to zapominam o kulturze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:34 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > a dzieciaki co znow weszli do piaskow > nicy.. > > ..?? > > > ) > > > > > > > > a moze u pierwszakow sa jeszcze > > > > > > > > > > > > > > wkurzyła mnie! > > > > > > > > > > > > bo jestes nie do zniesienia > > > > > > > > > > teraz juz widzę, ze tylko tak potrafisz, język pokazać > , obra > > zić si > > > e, rze > > > > czowej > > > > > dyskusji zero, wkurzasz mnie, jesteś nienormalna. > > > > > > > > i vice versa lizusie jeden. > > > > > > jeszcze raz tak powiesz, to bedzie ostatnie Twoje na tym forum sło > wo, Ke > > ndo wy > > > wal ja stąd, nie ręcze za siebie jak ją tu jeszcze spotkam! > > > > Ciebie stad wywalic awanturniku jeden!!!!!!!!! > > kto mnie tu obraza i wyzywa od nienormalnych???????? > > kulturalny Nick hehehe PPPPPPPP > > jak czytam Twoją pisaninę to zapominam o kulturze. prosze Cie nie dokuczaj mi wiecej, zachowaj twarz Nick. zycze Ci slodkich snow, mimo tego, ze juz Ciebie nie lubie Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:40 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > a dzieciaki co znow weszli do p > iaskow > > nicy.. > > > ..?? > > > > ) > > > > > > > > > a moze u pierwszakow sa jeszcze > > > > > > > > > > > > > > > > > wkurzyła mnie! > > > > > > > > > > > > > > bo jestes nie do zniesienia > > > > > > > > > > > > teraz juz widzę, ze tylko tak potrafisz, język p > okazać > > , obra > > > zić si > > > > e, rze > > > > > czowej > > > > > > dyskusji zero, wkurzasz mnie, jesteś nienormalna > . > > > > > > > > > > i vice versa lizusie jeden. > > > > > > > > jeszcze raz tak powiesz, to bedzie ostatnie Twoje na tym for > um sło > > wo, Ke > > > ndo wy > > > > wal ja stąd, nie ręcze za siebie jak ją tu jeszcze spotkam! > > > > > > Ciebie stad wywalic awanturniku jeden!!!!!!!!! > > > kto mnie tu obraza i wyzywa od nienormalnych???????? > > > kulturalny Nick hehehe PPPPPPPP > > > > jak czytam Twoją pisaninę to zapominam o kulturze. > > prosze Cie nie dokuczaj mi wiecej, zachowaj twarz Nick. > zycze Ci slodkich snow, mimo tego, ze juz Ciebie nie lubie niech Ci bedzie, niechętnie ale też Ci czegos zyczę Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:18 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > a dzieciaki co znow weszli do piaskownicy....??) > > a moze u pierwszakow sa jeszcze > > wkurzyła mnie! kto ?? sloo?? ech tam opowiadasz,zadaj inne pytanie, napewno odpowie i juz))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:21 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > a dzieciaki co znow weszli do piaskownicy....??) > > > a moze u pierwszakow sa jeszcze > > > > wkurzyła mnie! > > kto ?? sloo?? > ech tam opowiadasz,zadaj inne pytanie, > napewno odpowie i juz))))))))))))) jak moge ja pytac o cokolwiek kiedy nie odpowiada na pytania podstawowe i proste, ona jest zlośliwa, nie zmienię zdania i juz!!! Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:05 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > oj mick, ale walory smakowe też > są wa > > żne > > > > > > > > > nie tylko duch ) > > > > > > > > > > > > > > > > duch jest najważniejszy, szczególnie > w nar > > odzie; > > > ) > > > > > > > > > > > > > > bardzo patriotycznie zabrzmialo tylko gdz > ie tu > > zwiaze > > > k z du > > > > chem w > > > > > plyni > > > > > > e? > > > > > > nie dostrzegasz????? oj Slo, zwiazek jest, drogi > płyn, > > słaby > > > duch > > > > > > > > > > jesli oslepia to musi jakis metylowy ani duch > > > > > > > > nie bądź taka mądra, zadalem Ci kiedys pytnie i nie doczekal > em sie > > odpow > > > iedzi, > > > > może raczysz w końcu jej udzielić, zwlekasz i zwlekasz, mam > przypo > > mniec > > > jak br > > > > zmialo? Wiem, ze pamietasz doskonale, to jest poważna sprawa, > docze > > kam si > > > e czy > > > > nie odpowiedzi? > > > > > > nie zmuszaj mnie Nick do rzeczy niemozliwych !!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > taki drobiazg jest dla Ciebie rzecza niemozliwą? to co jest możliwe, odp > owiesz > > w końcu poważnie na moje pytanie, chcesz żebym sie w końcu wkurzył? > > Twoje pytania nie sa powazne i to Ty mnie wkurzasz wiesz??????????? teraz to dopiero mówisz? pięknie, to po jakiego diabła robię z siebie wala, az mnie już palce bola od tego pisania, mialo być coś innego a Ty mi dzisiaj taki numer walisz, no, obraź sie, to potrafisz najlepiej. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:07 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > oj mick, ale walory smako > we też > > są wa > > > żne > > > > > > > > > > nie tylko duch ) > > > > > > > > > > > > > > > > > > duch jest najważniejszy, szcze > gólnie > > w nar > > > odzie; > > > > ) > > > > > > > > > > > > > > > > bardzo patriotycznie zabrzmialo tyl > ko gdz > > ie tu > > > zwiaze > > > > k z du > > > > > chem w > > > > > > plyni > > > > > > > e? > > > > > > > nie dostrzegasz????? oj Slo, zwiazek jest, > drogi > > płyn, > > > słaby > > > > duch > > > > > > > > > > > > jesli oslepia to musi jakis metylowy ani duch > > > > > > > > > > nie bądź taka mądra, zadalem Ci kiedys pytnie i nie do > czekal > > em sie > > > odpow > > > > iedzi, > > > > > może raczysz w końcu jej udzielić, zwlekasz i zwlekasz > , mam > > przypo > > > mniec > > > > jak br > > > > > zmialo? Wiem, ze pamietasz doskonale, to jest poważna s > prawa, > > docze > > > kam si > > > > e czy > > > > > nie odpowiedzi? > > > > > > > > nie zmuszaj mnie Nick do rzeczy niemozliwych !!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > > > > taki drobiazg jest dla Ciebie rzecza niemozliwą? to co jest możliw > e, odp > > owiesz > > > w końcu poważnie na moje pytanie, chcesz żebym sie w końcu wkurzył > ? > > > > Twoje pytania nie sa powazne i to Ty mnie wkurzasz wiesz??????????? > > teraz to dopiero mówisz? pięknie, to po jakiego diabła robię z siebie wala, az > mnie już palce bola od tego pisania, mialo być coś innego a Ty mi dzisiaj taki > numer walisz, no, obraź sie, to potrafisz najlepiej. i zebys wiedzial, nie zamierzam z Toba dluzej dyskutowac. dobranoc. Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:11 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > oj mick, ale walory > smako > > we też > > > są wa > > > > żne > > > > > > > > > > > nie tylko duch ) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > duch jest najważniejszy, > szcze > > gólnie > > > w nar > > > > odzie; > > > > > ) > > > > > > > > > > > > > > > > > > bardzo patriotycznie zabrzmialo > tyl > > ko gdz > > > ie tu > > > > zwiaze > > > > > k z du > > > > > > chem w > > > > > > > plyni > > > > > > > > e? > > > > > > > > nie dostrzegasz????? oj Slo, zwiazek > jest, > > drogi > > > płyn, > > > > słaby > > > > > duch > > > > > > > > > > > > > > jesli oslepia to musi jakis metylowy ani d > uch > > > > > > > > > > > > nie bądź taka mądra, zadalem Ci kiedys pytnie i > nie do > > czekal > > > em sie > > > > odpow > > > > > iedzi, > > > > > > może raczysz w końcu jej udzielić, zwlekasz i zw > lekasz > > , mam > > > przypo > > > > mniec > > > > > jak br > > > > > > zmialo? Wiem, ze pamietasz doskonale, to jest pow > ażna s > > prawa, > > > docze > > > > kam si > > > > > e czy > > > > > > nie odpowiedzi? > > > > > > > > > > nie zmuszaj mnie Nick do rzeczy niemozliwych !!!!!!!!!! > !!!!!! > > > > > > > > > > > > taki drobiazg jest dla Ciebie rzecza niemozliwą? to co jest > możliw > > e, odp > > > owiesz > > > > w końcu poważnie na moje pytanie, chcesz żebym sie w końcu w > kurzył > > ? > > > > > > Twoje pytania nie sa powazne i to Ty mnie wkurzasz wiesz??????????? > > > > teraz to dopiero mówisz? pięknie, to po jakiego diabła robię z siebie wa > la, az > > mnie już palce bola od tego pisania, mialo być coś innego a Ty mi dzisia > j taki > > numer walisz, no, obraź sie, to potrafisz najlepiej. > > i zebys wiedzial, nie zamierzam z Toba dluzej dyskutowac. dobranoc. tyle masz tylko do powiedzenia? dobranoc? nie odzywam sie więcej do Ciebie, ignoruję a na dodatek bede złośliwy i wykurzę Cię z tego forum, z każdego innego zreszta też!!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:12 haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedzenia zlosliwcze. rob sobie co chcesz . Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:16 slo-onko napisała: > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedzenia zlosliwcze. > rob sobie co chcesz . lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:20 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedzenia zlosliwcze. > > rob sobie co chcesz . > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! o!!!!!! przypomialo mi sie , przeciez mamy taki watek ..."cos bez klamek" zaraz poszukam chcecie??????????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:23 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedzenia zlosliwcze. > > > rob sobie co chcesz . > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! > > o!!!!!! przypomialo mi sie , > przeciez mamy taki watek > ..."cos bez klamek" > zaraz poszukam chcecie??????????????? chyba ze ja tam zamkniesz, ja jestem normalny, ale przez nią już pewnie niedlugo! Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:23 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedzenia zlosliwcze. > > > rob sobie co chcesz . > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! > > o!!!!!! przypomialo mi sie , > przeciez mamy taki watek > ..."cos bez klamek" > zaraz poszukam chcecie??????????????? nie chce z Nickiem miec nic wspolnego. jeszce slowo od niego w moja strone to pozegnam sie z forum. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:22 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedzenia zlosliwcze. > > rob sobie co chcesz . > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! zrywaj sie na szczaw. nie gadam z Toba!!!!!! zrozumiales?! Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:24 juz dzis widzialam szczawik u nas.... to tak daleko nick Ci po szczaw wysyla....chyba bedziesz musiala przenocowac u mnie) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:25 uprasza sie o zmiane tematu rozmowy)))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:28 kendo napisała: > uprasza sie o zmiane tematu rozmowy)))))))))))))))) z Ta żmiją nie mam zamiaru juz gadać, koniec, kropka, ale ona mnie wkurza, jak możesz ją Kendo tolerować, pogoń intrygantke! Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:32 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > uprasza sie o zmiane tematu rozmowy)))))))))))))))) > > z Ta żmiją nie mam zamiaru juz gadać, koniec, kropka, ale ona mnie wkurza, jak > możesz ją Kendo tolerować, pogoń intrygantke! hej! hej! nicku.....co to za jakies pochopne opinie o sloo?? to nasze sloo i zostanie tu i juz. Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:35 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > uprasza sie o zmiane tematu rozmowy)))))))))))))))) > > > > z Ta żmiją nie mam zamiaru juz gadać, koniec, kropka, ale ona mnie wkurz > a, > jak > > możesz ją Kendo tolerować, pogoń intrygantke! > > hej! hej! nicku.....co to za jakies pochopne opinie o sloo?? > to nasze sloo i zostanie tu i juz. nasze Slo? nie moje, nie cierpię jej, żebyś ja poznala bliżej to dopiero bys zrozumiala co to za zaraza, mam jej dosyc i juz! Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:26 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedzenia zlosliwcze. > > > rob sobie co chcesz . > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! > > zrywaj sie na szczaw. nie gadam z Toba!!!!!! zrozumiales?! co Ty bredzisz, bdziesz sluchać az Ci pozwolę przestać, do garow się tylko nadajesz albo do czubkow szczaw pompować! Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:30 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedzenia zlosliwcze. > > > > rob sobie co chcesz . > > > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! > > > > zrywaj sie na szczaw. nie gadam z Toba!!!!!! zrozumiales?! > > co Ty bredzisz, bdziesz sluchać az Ci pozwolę przestać, do garow się tylko nad > ajesz albo do czubkow szczaw pompować! no niewytrzymam, jescze tu jestes??????? spac ! do ksiazek TY molu ksiazkowy Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:33 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedzenia zlosliw > cze. > > > > > rob sobie co chcesz . > > > > > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! > > > > > > zrywaj sie na szczaw. nie gadam z Toba!!!!!! zrozumiales?! > > > > co Ty bredzisz, bdziesz sluchać az Ci pozwolę przestać, do garow się tyl > ko nad > > ajesz albo do czubkow szczaw pompować! > > no niewytrzymam, jescze tu jestes??????? > spac ! do ksiazek TY molu ksiazkowy przynajmniej do książek, a Ty do czego sie nadajesz, tylko gary i zamiatanie podlogi, skąd ja Kendo wytrzasnęłas. Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:36 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedzenia z > losliw > > cze. > > > > > > rob sobie co chcesz . > > > > > > > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! > > > > > > > > zrywaj sie na szczaw. nie gadam z Toba!!!!!! zrozumiales?! > > > > > > co Ty bredzisz, bdziesz sluchać az Ci pozwolę przestać, do garow s > ię tyl > > ko nad > > > ajesz albo do czubkow szczaw pompować! > > > > no niewytrzymam, jescze tu jestes??????? > > spac ! do ksiazek TY molu ksiazkowy > > przynajmniej do książek, a Ty do czego sie nadajesz, tylko gary i zamiatanie p > odlogi, skąd ja Kendo wytrzasnęłas. niku, uprasza sie o zmiane tonu! nieznasz z realu sloo,wiec nie opowiadaj bzdur,kto do czego sie nadaje, ja mialam przyjemnosc poznac sloo i powiem Ci,ze jestes w wielkim bledzie wydajac swe opinie. Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:42 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedz > enia z > > losliw > > > cze. > > > > > > > rob sobie co chcesz . > > > > > > > > > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! > > > > > > > > > > zrywaj sie na szczaw. nie gadam z Toba!!!!!! zrozumiale > s?! > > > > > > > > co Ty bredzisz, bdziesz sluchać az Ci pozwolę przestać, do g > arow s > > ię tyl > > > ko nad > > > > ajesz albo do czubkow szczaw pompować! > > > > > > no niewytrzymam, jescze tu jestes??????? > > > spac ! do ksiazek TY molu ksiazkowy > > > > przynajmniej do książek, a Ty do czego sie nadajesz, tylko gary i zamiat > anie > p > > odlogi, skąd ja Kendo wytrzasnęłas. > > niku, > uprasza sie o zmiane tonu! > nieznasz z realu sloo,wiec nie opowiadaj bzdur,kto do czego sie nadaje, > ja mialam przyjemnosc poznac sloo i powiem Ci,ze jestes w wielkim bledzie > wydajac swe opinie. wątpliwa to przyjemność. Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 22:36 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do p > owiedz > > enia z > > > losliw > > > > cze. > > > > > > > > rob sobie co chcesz . > > > > > > > > > > > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klame > k!!! > > > > > > > > > > > > zrywaj sie na szczaw. nie gadam z Toba!!!!!! zroz > umiale > > s?! > > > > > > > > > > co Ty bredzisz, bdziesz sluchać az Ci pozwolę przestać > , do g > > arow s > > > ię tyl > > > > ko nad > > > > > ajesz albo do czubkow szczaw pompować! > > > > > > > > no niewytrzymam, jescze tu jestes??????? > > > > spac ! do ksiazek TY molu ksiazkowy > > > > > > przynajmniej do książek, a Ty do czego sie nadajesz, tylko gary i > zamiat > > anie > > p > > > odlogi, skąd ja Kendo wytrzasnęłas. > > > > niku, > > uprasza sie o zmiane tonu! > > nieznasz z realu sloo,wiec nie opowiadaj bzdur,kto do czego sie nadaje, > > ja mialam przyjemnosc poznac sloo i powiem Ci,ze jestes w wielkim bledzie > > > wydajac swe opinie. > > wątpliwa to przyjemność. lepiej nie powatpiewaj a uwierz szefofej bo wie co pisze) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:34 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedzenia zlosliw > cze. > > > > > rob sobie co chcesz . > > > > > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! > > > > > > zrywaj sie na szczaw. nie gadam z Toba!!!!!! zrozumiales?! > > > > co Ty bredzisz, bdziesz sluchać az Ci pozwolę przestać, do garow się tyl > ko nad > > ajesz albo do czubkow szczaw pompować! > > no niewytrzymam, jescze tu jestes??????? > spac ! do ksiazek TY molu ksiazkowy o rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niepoznaje was wcale....chyba sie gdzies w kacik schowam Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:36 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedzenia z > losliw > > cze. > > > > > > rob sobie co chcesz . > > > > > > > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! > > > > > > > > zrywaj sie na szczaw. nie gadam z Toba!!!!!! zrozumiales?! > > > > > > co Ty bredzisz, bdziesz sluchać az Ci pozwolę przestać, do garow s > ię tyl > > ko nad > > > ajesz albo do czubkow szczaw pompować! > > > > no niewytrzymam, jescze tu jestes??????? > > spac ! do ksiazek TY molu ksiazkowy > > o rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > niepoznaje was wcale....chyba sie gdzies w kacik schowam nie boj nic Kendo z takim jednym poradzimy sobie ja ide spac, bo juz sluchac nie moge tych jego glupot. dobranoc wszytskim. Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:39 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do powiedz > enia z > > losliw > > > cze. > > > > > > > rob sobie co chcesz . > > > > > > > > > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klamek!!! > > > > > > > > > > zrywaj sie na szczaw. nie gadam z Toba!!!!!! zrozumiale > s?! > > > > > > > > co Ty bredzisz, bdziesz sluchać az Ci pozwolę przestać, do g > arow s > > ię tyl > > > ko nad > > > > ajesz albo do czubkow szczaw pompować! > > > > > > no niewytrzymam, jescze tu jestes??????? > > > spac ! do ksiazek TY molu ksiazkowy > > > > o rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > niepoznaje was wcale....chyba sie gdzies w kacik schowam > > nie boj nic Kendo z takim jednym poradzimy sobie > ja ide spac, bo juz sluchac nie moge tych jego glupot. > dobranoc wszytskim. pewnie,ze damy sobie rade , ale jak teraz nocke przespisz,jestes pewnie podenerwowana((((((( spij jednak blogo..... a ja zaraz sie wezme za nickatz.bede chciala sie czegos konkretniejszego dowiedziec.PA;..sloo Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:43 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam Ci do p > owiedz > > enia z > > > losliw > > > > cze. > > > > > > > > rob sobie co chcesz . > > > > > > > > > > > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez klame > k!!! > > > > > > > > > > > > zrywaj sie na szczaw. nie gadam z Toba!!!!!! zroz > umiale > > s?! > > > > > > > > > > co Ty bredzisz, bdziesz sluchać az Ci pozwolę przestać > , do g > > arow s > > > ię tyl > > > > ko nad > > > > > ajesz albo do czubkow szczaw pompować! > > > > > > > > no niewytrzymam, jescze tu jestes??????? > > > > spac ! do ksiazek TY molu ksiazkowy > > > > > > o rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > niepoznaje was wcale....chyba sie gdzies w kacik schowam > > > > nie boj nic Kendo z takim jednym poradzimy sobie > > ja ide spac, bo juz sluchac nie moge tych jego glupot. > > dobranoc wszytskim. > > pewnie,ze damy sobie rade , > ale jak teraz nocke przespisz,jestes pewnie podenerwowana((((((( > spij jednak blogo..... > > a ja zaraz sie wezme za nickatz.bede chciala sie czegos konkretniejszego > dowiedziec.PA;..sloo tak ją chwalisz to pytaj Slo nie mnie, ja na jej temat moge same zle rzeczy powiedziec, no moze jedna mała dobra bym znalazł, chociaz wątpię. Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:59 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > haaaaaa haaa haaaaaa tyle mam C > i do p > > owiedz > > > enia z > > > > losliw > > > > > cze. > > > > > > > > > rob sobie co chcesz . > > > > > > > > > > > > > > > > lecz sie wiesz, podać adres domu bez > klame > > k!!! > > > > > > > > > > > > > > zrywaj sie na szczaw. nie gadam z Toba!!!!! > ! zroz > > umiale > > > s?! > > > > > > > > > > > > co Ty bredzisz, bdziesz sluchać az Ci pozwolę pr > zestać > > , do g > > > arow s > > > > ię tyl > > > > > ko nad > > > > > > ajesz albo do czubkow szczaw pompować! > > > > > > > > > > no niewytrzymam, jescze tu jestes??????? > > > > > spac ! do ksiazek TY molu ksiazkowy > > > > > > > > o rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > niepoznaje was wcale....chyba sie gdzies w kacik schowam > > > > > > nie boj nic Kendo z takim jednym poradzimy sobie > > > ja ide spac, bo juz sluchac nie moge tych jego glupot. > > > dobranoc wszytskim. > > > > pewnie,ze damy sobie rade , > > ale jak teraz nocke przespisz,jestes pewnie podenerwowana((((((( > > spij jednak blogo..... > > > > a ja zaraz sie wezme za nickatz.bede chciala sie czegos konkretniejszeg > o > > dowiedziec.PA;..sloo > > tak ją chwalisz to pytaj Slo nie mnie, ja na jej temat moge same zle rzeczy po > wiedziec, no moze jedna mała dobra bym znalazł, chociaz wątpię. ale czemu nick dzis taki agresywny jakis?? czy to tylko to,ze sloo nie chialo Ci na jakies pytanie odpowiedziec?? Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:39 kenduś, musisz tupnąć, bo inaczej to ja nie wiem, co się stanie... ( Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:44 kasikk napisała: > kenduś, musisz tupnąć, bo inaczej to ja nie wiem, co się stanie... ( kasikku,jestem sszokowana, cos nicka chyba dzis ugryzlo strasznie wscieklego i jad go teraz dreczy Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:47 kendo napisała: > kasikk napisała: > > > kenduś, musisz tupnąć, bo inaczej to ja nie wiem, co się stanie... ( > > kasikku,jestem sszokowana, > cos nicka chyba dzis ugryzlo strasznie wscieklego > i jad go teraz dreczy co nicka? poczytaj kto zaczął i nie wydawaj sadow! Dobrze? Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:56 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > kenduś, musisz tupnąć, bo inaczej to ja nie wiem, co się stanie... > ( > > > > kasikku,jestem sszokowana, > > cos nicka chyba dzis ugryzlo strasznie wscieklego > > i jad go teraz dreczy > > co nicka? poczytaj kto zaczął i nie wydawaj sadow! Dobrze? ja tylko swierdzam fakt. co poczytalam a nie wydaje sadow o Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:13 nie zalezy mi juz na niczym, sam wiesz o czym mowie. Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:18 slo-onko napisała: > nie zalezy mi juz na niczym, sam wiesz o czym mowie. mnie już dawno przestalo zależeć, od dzisiaj prosze sie do mnie zwracać per pan i to przez duże P, zrozumiałaś, czy przekracza to twoją zdolność pojmowania prostych polecen? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:26 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nie zalezy mi juz na niczym, sam wiesz o czym mowie. > > mnie już dawno przestalo zależeć, od dzisiaj prosze sie do mnie zwracać per pa > n i to przez duże P, zrozumiałaś, czy przekracza to twoją zdolność pojmowania p > rostych polecen? wypchaj sie sianem i nie odzywaj sie juz do mnie dobrze????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:29 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nie zalezy mi juz na niczym, sam wiesz o czym mowie. > > > > mnie już dawno przestalo zależeć, od dzisiaj prosze sie do mnie zwracać > per pa > > n i to przez duże P, zrozumiałaś, czy przekracza to twoją zdolność pojmow > ania p > > rostych polecen? > > wypchaj sie sianem i nie odzywaj sie juz do mnie dobrze????????? sama sie wypchaj i jeszcze Ci powiem, ze nawet nie odróżniasz siana od trawy, wielka pani. Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:33 ale wy żartujecie, prawda?? Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:39 kasikk napisała: > ale wy żartujecie, prawda?? > nigdy nie byłem tak powazny, koniec z nią, jeśli nie to ja znikam, mam nadzieję ze przenmyślicie co jest lepszym rozwiazaniem. Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:43 nick, ty przeczytaj tą rozmowę jutro i slo też i oboje ze slo macie sobie podać łapki na zgodę no bzdurniejszej kłótni to ja w piaskownicy nie widziałam! stare konie a jak dzieci z 6 klasy się kłócą i o co?? o NIC koniec z tym, bo tu miało być miło, a nie niemiło Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:46 kasikk napisała: > nick, ty przeczytaj tą rozmowę jutro i slo też > i oboje ze slo macie sobie podać łapki na zgodę > no bzdurniejszej kłótni to ja w piaskownicy nie widziałam! > stare konie a jak dzieci z 6 klasy się kłócą > i o co?? o NIC > koniec z tym, bo tu miało być miło, a nie niemiło nie wiesz o co chodzi, nie mów ze bzdury piszemy, jak sie ta pani wyspi, to moze Wam powie co sie dzieje, nie ja jestem winny chociaz oczywiscie wszystko na swoja głowę biore, niech zna moje serce żmija. Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:48 to w takim razie... nie wiem... to nie moje forum, ale myslę sobie że prywatne sprawy to prywatnie się załatwia? a nie przy wszystkich... Odpowiedz Link
jtka Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:52 wlasnie Kasikku , trza umiec rozmowic sie z soba , a nie wciagac w to wszystkich wokol i kazac po ktorejs ze stron sie opowiadac Zeby osoądzić całość trza znać szczegółya, w tej chwili każde z was będzie przedstawialo je subiektywnie Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:49 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > nick, ty przeczytaj tą rozmowę jutro i slo też > > i oboje ze slo macie sobie podać łapki na zgodę > > no bzdurniejszej kłótni to ja w piaskownicy nie widziałam! > > stare konie a jak dzieci z 6 klasy się kłócą > > i o co?? o NIC > > koniec z tym, bo tu miało być miło, a nie niemiło > > nie wiesz o co chodzi, nie mów ze bzdury piszemy, jak sie ta pani wyspi, to mo > ze Wam powie co sie dzieje, nie ja jestem winny chociaz oczywiscie wszystko na > swoja głowę biore, niech zna moje serce żmija. o! co to to nie...sloo nie jest zmija,bo jak tak?? to czym Ty jestes sam?????????????? i nic niebierz na swa glowe, bo mozesz ciezaru nieudziwgnac. Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:51 żegnam, lubie Was bardzo ale sie musze przespać, co to bedzie jak mi sie Slo przyśni, to gorsze niz horror. Dobrej nocy zycze Paniom. Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:55 nick000 napisał: > żegnam, lubie Was bardzo ale sie musze przespać, co to bedzie jak mi sie Slo p > rzyśni, to gorsze niz horror. Dobrej nocy zycze Paniom. dobrej nocy niku... i niech przysni Ci sie przeogromna tesknota za sloo. Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:47 wlasnie poradzilam nickowi,by przespala sie i jutro obje beda znow w dobrej formie) Odpowiedz Link
jtka Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:44 czytalam to i oczom nie wierze... hmmm... popieram Kasikka , z tym trza zrobic porzadek! Zatem proszę o spokój , przemyślenie sprawy i spokojne wypowiedzi jutro. Dziekuje Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:48 jtka napisała: > czytalam to i oczom nie wierze... hmmm... popieram Kasikka , z tym trza zrobic > porzadek! Zatem proszę o spokój , przemyślenie sprawy i spokojne wypowiedzi > jutro. Dziekuje od jutra sie do niej slowem nie odezwę, zero szns na ugodę. Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:51 nick000 napisał: > jtka napisała: > > > czytalam to i oczom nie wierze... hmmm... popieram Kasikka , z tym trza z > robic > > porzadek! Zatem proszę o spokój , przemyślenie sprawy i spokojne wypowied > zi > > jutro. Dziekuje > > od jutra sie do niej slowem nie odezwę, zero szns na ugodę. bedziemy oczekiwac jutra jak zbawienia.... pogodzicie sie skarbeczki co???????????? Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:46 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > ale wy żartujecie, prawda?? > > > > nigdy nie byłem tak powazny, koniec z nią, jeśli nie to ja znikam, mam nadziej > ę ze przenmyślicie co jest lepszym rozwiazaniem. jak to znikasz???? chcesz chyba powiedziec grzecznie dobranoc tylko, podobnie jak sloo zrobilo, przespicie sie i jutro bedzie dobrze ,prawda?? Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:49 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kasikk napisała: > > > > > ale wy żartujecie, prawda?? > > > > > > > nigdy nie byłem tak powazny, koniec z nią, jeśli nie to ja znikam, mam > nadziej > > ę ze przenmyślicie co jest lepszym rozwiazaniem. > > jak to znikasz???? chcesz chyba powiedziec grzecznie dobranoc tylko, > podobnie jak sloo zrobilo, > przespicie sie i jutro bedzie dobrze ,prawda?? znikam calkiem, tam gdzie ona mnie nie może być, albo ja przepedzisz albo mnie juz nikt tu nie zobaczy!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 21:53 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > ale wy żartujecie, prawda?? > > > > > > > > > > nigdy nie byłem tak powazny, koniec z nią, jeśli nie to ja znikam, > mam > > nadziej > > > ę ze przenmyślicie co jest lepszym rozwiazaniem. > > > > jak to znikasz???? chcesz chyba powiedziec grzecznie dobranoc tylko, > > podobnie jak sloo zrobilo, > > przespicie sie i jutro bedzie dobrze ,prawda?? > > znikam calkiem, tam gdzie ona mnie nie może być, albo ja przepedzisz albo mnie > juz nikt tu nie zobaczy!!! a wlasnie ze nie!! nikogo przepedzac nie bede,i pragne miec was tu razem i juz.... zobaczysz jutro bedzie znow slonce ze sloo i nikiem) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 20:15 jtka napisała: > a moje psiska są już tak przyzwyczajone ,że jak im coś robię , zastrzyk , czy > coś na pchełki w sierść , to siedza spokojnie i poddaja się kuracji > zadowolone ,że się nimi zajmuje gorzej z kotami...eee z tymi musze walczyc;- > ) > i kogos do pomocy wzywać moj psiuntez cierpliwy na wzelkie zabiegi, nawet po operacj cierpliwie czekal,gdy musialam zmieniac opatrunek, tylko,ze pozniej sam chcial go poprawiac po swojemu i trzeba bylo pilnowc. Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 22:01 a ja tak niechce by bylo na vistuli, prosze was byscie sie pogodzili. nie lubie takich sytuacji(((((((((((( Odpowiedz Link
rzulw Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 22:06 Dobry wieczór wszystkim, właśnie lecę do pracy Miłego wieczoru Odpowiedz Link
mazia Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 22:13 8-( po raz pierwszy nic nie rozumiem tylko sie czlowiek na pare godzin oderwie od komputera a tu jatka ale to chyba zarty, nie? ************ Mazia ************ Tymiankowi latka lecą Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 22:15 mazia napisała: > 8-( > po raz pierwszy nic nie rozumiem > tylko sie czlowiek na pare godzin oderwie od komputera a tu jatka > ale to chyba zarty, nie? > > ************ > Mazia > ************ > Tymiankowi latka lecą no, strasznosci z tymi dzieciami sie dzis cos im stalo moze potrzebowali adrenalinki extra.... zobaczysz jutro beda w zgodzie....mam tak nadzieje) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 06.06.05, 22:13 rzuwiku!!!!!!!!!!! ale niespodzianka sliczna.... zatem zycze przyjemnego pracusiowanie bys wyrobil na zakretach lecac))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 06:55 po bardzo zimnej nocy nastał sloneczny poranek, licze na ciepły dzień, w końcu już prawie lato. Zycze wszystkim spokojnego dnia Nasza Slo nie czuje już nóg)) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 07:38 I od Nowa Poalska Ludowa ))))) ale jeszcze tylko 5 dni i znowu weekend )) miłego dnia wszystkim Sloonecznego)) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 09:02 witajcie orzeszku ,nicku oboje jak widac jestescie etuzjaci pracusiowania) milego dnia PS;.. zimno/wietrznie ,miejmy nadzieje,ze padac nie bedzie. Odpowiedz Link
mazia Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 11:03 Witam goraco w piekny poniedzialek! Nareszcie widze slonce i znowu chce mi sie pracowac PS Fajnie, ze wreszcie wiem, skad nazwa forum Bylam na 100% przekonana ze z sentymentu za wyrobem ktoregos z polmosow hihihih Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 11:14 a wiec mialam dobra intuicje wczoraj , wyciagajac watek z lamusa)))))))) witaj maziu.... i miej sobie mily dzien pracy.... zaraz z psiuna musze w ten wietrzy dzien maszerowac( wroce pozniej.... Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 13:58 witam ) ptice świergolą, słonko świeci... żyć, nie umierać ) miłego poniedziałku D Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 15:14 witaj optymistko wiosenna) i chyba juz wszyscy podpisali liste obecnosci)))))))))))) mycha i sloo usprawiedliwieni))))))))))))))) acha...malenka pewnie niebawem nadejdzie)))))))))))) milego popoludnia zycze, ide sie "walnac" do wyrka bo znow zimnica i deszcz tu((((((((((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 16:03 kasikk napisała: > witam ) > ptice świergolą, słonko świeci... żyć, nie umierać ) > miłego poniedziałku D gdyby owe ptice za biurkiem przez osiem godzin siedziały, papierzyska przewalać musiały, stukac w klawiaturę itp, to by sie im odechciało spiewać, dobrze ze tego nie robią, niech nam wyją na potęgę Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 16:06 mazia napisała: > Witam goraco w piekny poniedzialek! > Nareszcie widze slonce i znowu chce mi sie pracowac > PS > Fajnie, ze wreszcie wiem, skad nazwa forum Bylam na 100% przekonana ze z > sentymentu za wyrobem ktoregos z polmosow hihihih hehehe, nie wiem czy ktokolwiek darzył toto sentymentem Był taki sloganik na temat vistuli, tej w płynie: kosi, młoci i chłopa przewróci)) Pić sie jej jednak nie dało, fuj!!!! Odpowiedz Link
mala20033 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 18:58 Niku..nie pisz takich strasznosci o Vistuli...hi,hi,.. Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 20:25 mala20033 napisała: > Niku..nie pisz takich strasznosci o Vistuli...hi,hi,.. o Vistuli straszności? nigdy w zyciu chciałem tylko, na zasadzie kontrastu, pokazać, ze nazwa najcieplejszego miejsca pod słońcem nijak sie ma do tego czym nas kiedys raczono, przepadło toto, szczezło, mam nadzieje, ze nie wróci wraz z wynalazca owego napitku, fuj Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 16:01 orzeszek_rania napisała: > I od Nowa Poalska Ludowa ))))) ale jeszcze tylko 5 dni i znowu weekend )) > miłego dnia wszystkim Sloonecznego)) juz tylko cztery Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 19:45 biedaki,ale licza dni( jutro i sloo bedzie, ciekawe o ktorej ??,pewnie nocka zawita. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 17:01 Milego..Milego..Dzionka..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 17:52 oj,nicku,nawet glosno niemow,ze Vistula wstretna byla, bo ludziska nas za wstreciuchow uznaja))))))))))))))))) a jest w sklepach jeszcze? Odpowiedz Link
jtka Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 19:41 bry dobry))) dziś robię porządki))) komuś przetrzeć kurze????))) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 19:43 a mozesz do mnie podskoczyc i salonem sie zajac) hej itus ,milego wieczoru zycze, PS,..dobrze ze przyszlas, musimy sie z nickiem rozprawic, bo zaczyna nam rozrabiac) Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 20:29 ja też poproszę, bo mam lenia w tym temacie ) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 20:33 jutro ide do fryzjera na rownanie wlosow, wiec sie naladuje na miescie , moze na tydzien wystarczy) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 20:42 a ja sobie rzodkiewki zajadam duże, czerwone, białe w srodku i jędrne jak, o nie, nie powiem jak co))) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 20:45 ale nick drazni )))))))) mowisz,ze chrupiate rzodkiewczki?? jak ugryziesz to az soczek pryska ?) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 20:48 mmmmm, mają one w sobie cos takiego, ze jak nadgryzę, to sok czuję dopiero po połknięciu, są jędrne, a to różnicajak, tez nie powiem Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 20:51 hmmm.....jedrnos rzodkiewki nie mozna porownac do innych jedrnosci) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 20:53 kendo napisała: > hmmm.....jedrnos rzodkiewki nie mozna porownac do innych jedrnosci) hmmm.....od czego wyobraźnia a ona może wszystko a może jeszcze więcej Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 20:56 nie przecze,mozna wszystko, ale po co sie tak meczyc i wyobrazac?? czy warto?? Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 21:00 dzieki wyobraźni mamy marzenia, cóż bez nich życie warte by było? Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 21:04 marz,marz, tylko z finalem, tak mowia-to sie wszystko spelnia.... a teraz ide sobie wyobrazac i marzyc, moze cos i mnie sie stanie) DOBREJ NOCY KASIKKU I NICKU jutro bedzie lepiej napewno..PA;.. Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 13.06.05, 21:07 dobrej nocy Kendo, dobranoc Kasikk i wszyscy dobrzy ludzie z vistuli, ide sobie marzyć, to bardzo przyjemne zajęcie do jutra. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 01:36 Jakos przebrniemy przez ten pierwszy dzien pracy,no nie???Buzka Wsiem.. Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 06:54 witam w poniedziałek, ranek bardzo przyjemny, z powodu pogody też Dobrego dnia Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 07:42 Witam po weekendowo Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 08:10 Witajcie )) dzis moge fruwac jak motyl Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 08:54 hej Wam.... widac humorki dopisuja i jestescie jak motylki szczesliwe) orzeszku/sloo/nicku milego dnia zycze. PS;..sloo w wielkim skrocie napisze na pracke o co chodzi, w domciu przeczytasz reszte ..OK? Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 15:23 witam ) miłego popołudnia życzę i uciekam do pracusiowania ) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 15:36 kasikk napisała: > witam ) > miłego popołudnia życzę i uciekam do pracusiowania ) tylko od okien z daleka ) nu nu nu Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 15:41 a czemu kasikk ma od okienka byc z daleka?? ))))))))))))) powiedz orzeszku ,to cos niewiemy? Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 17:39 bo ona na mnie krzyczy ( i nie pozwala okienka w kuchni doprowadzić do porządku Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 19:24 hej wieczornie Ma rację Orzeszek, ze wrzeszczy na Ciebie, Pistacjo, masz wielkie piwo u tatula, tak trzymaj Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 19:32 bo spotkałam się dziś z Kasiunią i jej bobaskiem jeszcze w brzuszku sobie pływa... siedzimy sobie na krzesełku gawedzimy po ciuchutku żeby malutkiego nie obudzić coby mamusi nie kopał, a Kasiula mi tu wysklakuje z tekstem że ona okna chce myc i po jakiś blatach z Maluszkiem skakać... no wiecie co.... szczyt wszystkiego.... a jak Maluszek nie lubi wysokości??? eeee??? o tym Kasiula nie pomyslała więc ciocia Orzeszka musi za Kasiula mysleć ))) Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 19:50 orzeszka przesadza - okienko malutkie, a blat szeroki za to Maluszek na pewno w mame poszedł, bo wierci się okropnie i nie wytrzyma, jak czegoś nie zmajstuje ) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 19:33 nick000 napisał: > hej wieczornie Ma rację Orzeszek, ze wrzeszczy na Ciebie, Pistacjo, masz wiel > kie piwo u tatula, tak trzymaj Tatulo tych piw to już się troche uzbierało)) a kiedy my je zdązymy wypić cio???))) chyba Sloo nam pomoże) eeeee???? Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 20.06.05, 15:41 kasikk napisała: > witam ) > miłego popołudnia życzę i uciekam do pracusiowania ) milego popoludnia kasiczku) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek nareszcie cieplutki...... 20.06.05, 15:44 przyjemnie sie zakupy robilo, i pozniej musialam do domciu spieszyc,bo zapomnialam zamrazalki do miesiwa a w samochodzie sauna) zjawie sie wieczorkiem,bo zaraz musze na kawcie pojechac. miejcie sobie przyjemne popoludnie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek nareszcie cieplutki...... 20.06.05, 16:51 witam popoludniowo i zmykam do pichcenia. Kendus o dziwo przesylka doszla czekam na reakcje potem napisze jak bylo Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek nareszcie cieplutki...... 20.06.05, 21:26 witaj malenka, tez mielismy cieplunio) milego dnia zycze. Odpowiedz Link
jtka Re: Poniedzialek nareszcie cieplutki...... 20.06.05, 21:36 witam i zabieram się do pracki, milego wieczoru)))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Poniedzialek nareszcie cieplutki...... 20.06.05, 21:39 Ja chce do domu...ech... Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek nareszcie cieplutki...... 20.06.05, 21:48 mala nie grymas....dopiero prace zaczelesa i juz domek Ci sie marzy??) milego wieczoru i nocy) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek nareszcie cieplutki...... 20.06.05, 21:47 hej itus.... no cos Ty..wszyscy niemal spac juz ida(wyjatek mala,bo inna strefa czasowa) a Ty o pracce mowisz?? a kiedy spisz?) mileog wieczoru i nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek nareszcie cieplutki..kasikk 20.06.05, 21:54 doczytalam sie dopiero >o okienku<...kasikk!! okienkiem niech ktos inny sie zajmie pod Twoja kontrola.... swiecie,co to dziewcze wyczynia,,stanowczo protesuje takim poczynaniom) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 06:50 zaczynamy tydzień, życze Wam spokojnej pracy i słonca Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 07:51 o !! ja dzis druga?) zycze Wam sloneczka i dobrego dnia... juz musze zmykac, do wieczorka miejcie sobie milunio.pa,,pa,,,,pa,,,,,,pa Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 08:10 kendo napisała: > o !! ja dzis druga?) > > zycze Wam sloneczka i dobrego dnia... > juz musze zmykac, > > do wieczorka miejcie sobie milunio.pa,,pa,,,,pa,,,,,,pa dzien dobry w pogodny poranek pogodny nie tylko ze wzgledu na letnia aure. cieple slowa tworza cudowny klimat Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 08:32 Witajcie Kochani Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 13:31 cześć pracy jakos nic mi się nie chce... co za pogoda... Odpowiedz Link
mala20033 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 16:11 Pada,pada,szaro,buro...ech..ale Wam Buziaczki..Mala Odpowiedz Link
jtka Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 18:43 i po weekendziku, ale faaaajnieeee było))))))))))))) damę z łasiczką widziałam,pobyczyłam się po ulicach pełnych ludzi , z których nikt się nie speszył, panowała zatem atmosfera przyjemnegospokoju, odpoczynku i ten tłum nic a nic nie przeszkadzał, wspiełam się 239 schodków i mogłam podziwiac panoramę miasta i z hejnalistą pogadać i zdjęcie zrobić - rozwodowe oczywiście )))) a w nocy jakie piękne zimne ognie były)))))))))))))))))))) było cudnie))))i towarzystwo doborowe)))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 18:56 jtka napisała: > i po weekendziku, ale faaaajnieeee było))))))))))))) damę z łasiczką > widziałam,pobyczyłam się po ulicach pełnych ludzi , z których nikt się nie > speszył, panowała zatem atmosfera przyjemnegospokoju, odpoczynku i ten tłum > nic a nic nie przeszkadzał, wspiełam się 239 schodków i mogłam podziwiac > panoramę miasta i z hejnalistą pogadać i zdjęcie zrobić - rozwodowe oczywiście > )))) a w nocy jakie piękne zimne ognie były)))))))))))))))))))) > było cudnie))))i towarzystwo doborowe)))))))) aaaahhhhhhhha, juz wiem wszytsko a hejnalista byl przystojny? Odpowiedz Link
jtka Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 19:04 slo-onko napisała: > aaaahhhhhhhha, juz wiem wszytsko > a hejnalista byl przystojny? ciiiichooo SLoo, bo za dużo os.ób do niego sie zgłosiDDD hihihihihi...sympatyczny był)))))) bo inny by nie chciał zdjęcia zrobić Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 19:06 jtka napisała: > slo-onko napisała: > > aaaahhhhhhhha, juz wiem wszytsko > > a hejnalista byl przystojny? > > ciiiichooo SLoo, bo za dużo os.ób do niego sie zgłosiDDD > hihihihihi...sympatyczny był)))))) bo inny by nie chciał zdjęcia zrobić > > ))))))) a gdzie to bylo? w Krakowie? Odpowiedz Link
jtka Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 19:11 ZGADŁAŚ!!!!! W nagrodę jak już wywołam zdjęcia , otrzymasz kilka gratis))) ;DDDDDDDd hihihihihihi Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 19:14 jtka napisała: > ZGADŁAŚ!!!!! W nagrodę jak już wywołam zdjęcia , otrzymasz kilka gratis))) > ;DDDDDDDd > hihihihihihi ciesze sie Odpowiedz Link
jtka Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 19:30 nooo ba dla Szefowej nie wysłac???))))) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 19:32 dziekuje z gory iteczko... wysle Tobie tez z dzisiejszej wycieczki Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 19:46 oj... ja też, ja tez chce hejnalistę niestety w tym roku chyba do zdjęć ograniczy mi się ogladanie ładnych widoków ( wychodzi na to, że znowu nigdzie nie pojadę ( Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:01 kasikk, a niezapomnij przynajmnie brzuszek zfotografowac,by miec pamiatek pozniej z bebiskiem beda wycieczki mile. Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:20 buuu... musze aparacik pożyczyć i brzucho obfotografować, żeby dzidziul wiedział skąd się na świecie wziął ) a jutro idziemy zobaczyć go i może nam rączką pomacha ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:25 kasikk napisała: > buuu... musze aparacik pożyczyć > i brzucho obfotografować, żeby dzidziul wiedział skąd się na świecie wziął ) > a jutro idziemy zobaczyć go i może nam rączką pomacha ) czy jutro idziesz do fotografa w orzeszkowie? pozdrow orzeszka Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:27 o ludzie Kasikk, przeciez dzieci przynosi bocian, chyba Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:33 nooo... nick, nie wiem, jak Twoje dziecię, ale moje stanowczo nie od bociana ;P Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:38 kasikk napisała: > nooo... nick, nie wiem, jak Twoje dziecię, ale moje stanowczo nie od bociana ;P no nie mów, jednak w Twoich stronach znajduje sie je w kapuście, no zobacz, co kraj, to obyczaj Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:44 a nie!! nie w kapuscie i wcale znajdować nie trzeba zapytaj slo, to ci powie, skąd się dzieci biorą ) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:53 Slo, sprawa jest powazna nadzwyczaj, zaistniał spór, powiedz mi wiec skąd sie biora dzieci, czy z kapusty, czy raczej bocian jest w to zamieszany? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:57 nick000 napisał: > Slo, sprawa jest powazna nadzwyczaj, zaistniał spór, powiedz mi wiec skąd sie > biora dzieci, czy z kapusty, czy raczej bocian jest w to zamieszany? hm, ze tak powiem, bocian? no jesli ma dlugi dziob to czemu i nie? moze nie zle zamieszac Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 22:15 slo, dziobem tez może zamieszać ) nie powiem... ale dzieci dziobem?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 19:48 jtka napisała: > ZGADŁAŚ!!!!! W nagrodę jak już wywołam zdjęcia , otrzymasz kilka gratis))) > ;DDDDDDDd > hihihihihihi czy Ty byla na nocy swietojanskiej? Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:03 sloo,o wszystkim zaraz kojazy z jakimis nockami swietojanskimi) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:04 kendo napisała: > sloo,o wszystkim zaraz kojazy z jakimis nockami swietojanskimi) no co?przeciez Jana bylo nawet w tv pokazywali i Jtki wypatrywalam ale ludzi bylo za duzo, by dojrzec nasza vistulanke Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:09 pewnie lapali ucieknieta lasiczke) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:11 kendo napisała: > pewnie lapali ucieknieta lasiczke) biedna dama, ciekawe jaka ma mine na tym obrazie? Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:13 pewnie juz sie wyprostowala po zlapaniu lasiczki) a obraz bardzo mi sie podoba(tak mowiac w nawiasie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:17 kendo napisała: > pewnie juz sie wyprostowala po zlapaniu lasiczki) > > a obraz bardzo mi sie podoba(tak mowiac w nawiasie) tak to racja, jest piekny. Kendus dzis moja kol. miala zamowic ksiazki z merlina.dotra za jakis tydzien mysle sobie,ze zabierzesz je bedac u mnie , co o tym myslisz? Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:20 ciesze sie bardzo,ze nie zapomnialas -buska duza- a czy bede u Ciebie ?? plany sa,ale wiesz od czego zalezy ? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:23 kendo napisała: > ciesze sie bardzo,ze nie zapomnialas -buska duza- > a czy bede u Ciebie ?? plany sa,ale wiesz od czego zalezy ? wiem, wiec jesli nic nie wyjdzie z przyjazdem to wtedy CI ja posle choc szczerze mowiac wolalbym,zeby wyszedl Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:27 a tak sobie pomyslalam czy by pasowalao w drodze powrotnej ,bys byla na slonecznym wieczorem21 lipca?? bys mi podala. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:32 kendo napisała: > a tak sobie pomyslalam > czy by pasowalao w drodze powrotnej ,bys byla na slonecznym wieczorem21 lipca?? > bys mi podala. jesli wieczorem to i owszem Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:34 zdzwonumy sie bo to bedzie wieczorkiem i upewnie sie czy bedzie tam przystanek OK?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:35 kendo napisała: > zdzwonumy sie bo to bedzie wieczorkiem i upewnie sie czy bedzie tam przystanek > OK?? OK))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:36 czy i u Ws gazeta rusza sie jak stado pijanych ślimaków? okropność, nie dość ze cztam z opóźnieniem to jeszcze nie chce wysyłać postów a może to ja jestem opóźniony? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:40 nick000 napisał: > czy i u Ws gazeta rusza sie jak stado pijanych ślimaków? okropność, nie dość z > e cztam z opóźnieniem to jeszcze nie chce wysyłać postów a może to ja jestem > opóźniony? moje slimaki wytzrezwialy dostatecznie, bo forum lata jak opetane Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:46 moje zaś ciągle coś żłopią, niedługo padną biedactwa i będę musiał je do wyrka siła pakować, tylko gdzie one mają łóżko Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:51 nick000 napisał: > moje zaś ciągle coś żłopią, niedługo padną biedactwa i będę musiał je do wyrka > siła pakować, tylko gdzie one mają łóżko hahahaha wiesz co widze? pijane , spiewajace slimaki, ktore pelzaja po Twoim pokoju,zataczaja sie i prosza o ratunek Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:56 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > czy i u Ws gazeta rusza sie jak stado pijanych ślimaków? okropność, nie > dość z > > e cztam z opóźnieniem to jeszcze nie chce wysyłać postów a może to ja j > estem > > opóźniony? > > moje slimaki wytzrezwialy dostatecznie, bo forum lata jak opetane zawiesza mi sie co rusz( musze podlac jakims browarkiem,moze sie ruszy) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:22 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > pewnie lapali ucieknieta lasiczke) > > biedna dama, ciekawe jaka ma mine na tym obrazie? dziwną ma minę, dama z niej jednak w kazdym calu a ta łasiczka, to tak na prawdę gronostaj. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:24 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > pewnie lapali ucieknieta lasiczke) > > > > biedna dama, ciekawe jaka ma mine na tym obrazie? > > dziwną ma minę, dama z niej jednak w kazdym calu a ta łasiczka, to tak na praw > dę gronostaj. dziwna miala na codzien, a teraz pewnie skrzywiona a jednak, wolala przytulac cos w rodzaju meskim Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:27 ale jaki piękny ten gronostaj... Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:35 miec w domku takie zwierzatko, i rozpieszczac) Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:39 nie... raczej podziwiać i niech sobie na wolności biega Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:42 kendo napisała: > miec w domku takie zwierzatko, > i rozpieszczac) albo za ocieplacz , by robil w zimowe wieczory Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:54 wlasnie,wlasnie, w dzien za szaliczek by sluzyl w nocy nozki gzal) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:57 dobija mnie dzisiaj gazeta, nie bede się i Was meczył i sie pożegnam, życze dobrej nocy i gronostajowych snów Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 20:58 tez umykam. moze znajdzie sie ktos kto opowie mi bajke? dobranoc. Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 27.06.05, 21:05 dobranoc vistuleta....odpoczywajcie. Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 06:41 jesli dzisiaj jest poniedzialek, to oznacza tylko jedno, do soboty baaaaardzo daleko Pociesza mnie tylko swiecące jasno slońce i jeszcze coś, ale o tym sza Zycze wszystkim udanego dnia i niech lato trwa wiecznie Odpowiedz Link
kasikk Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 09:15 witam ) poniedziałek oznacza, że jutro w orzeszkowie będę ) a poza tym nie jest wcale tak źle, bo przecież do vistuli można zajrzeć, prawda? a w vistuli chłodna woda... cudnego dnia życzę ) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 10:02 witajcie ludziki. widze,ze samopoczucie dobre jak na poniedzialek tego zycze Wam by nie oposcilo Was az do soboty) milego dnia. kasikk,pozdrow orzeszkowa od vistuli, tak malo widzimy to nasze "szczescie" Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 18:35 wklejam ten link, warto sie pobawić, możecie pooglądac swoje miasta z kosmosu, wystarczy do wyszukiwarki wklepać nazwe miasta plus poland i już, powiększacie, zmniejszacie, dobrej zabawy. maps.google.com/ Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 18:37 acha, nalezy tez oznaczyć czy raczej kliknąć w Satellite. Odpowiedz Link
jtka Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 19:36 super)))) odnalazłam się tam , tzn. moje miastoDDDD ciekawo jak bedzie wygladało w nocy Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 19:54 dzien dobry bardzo , a raczej bardzo dobry wieczor )))))) wreszcie moglam wejsc w moje ulubione forum i przywitac sie dlugo to trwalo zanim sie tu dostalam swiad walil mi sie pod stopami Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 19:58 a po nocy nastaje dzień))) Slo, glowa do gory, kazdemu czasami ziemia ucieka spod stóp, to jeszcze nie koniec swiata, pamiętaj, ze masz przyjaciół Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:02 nick000 napisał: > a po nocy nastaje dzień))) Slo, glowa do gory, kazdemu czasami ziemia ucieka > spod stóp, to jeszcze nie koniec swiata, pamiętaj, ze masz przyjaciół pamietam i oni czasem bardzo mi pomagaja najwazniejsza otucha i poklepanie po ramieniu Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:21 czasami jedno słowo, gest czy zrozumienie pomaga bardziej niż cale stado terapeutów, wiem coś na ten temat i dlatego ciągle jestem zdrowy Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:29 nick000 napisał: > a po nocy nastaje dzień))) Slo, glowa do gory, kazdemu czasami ziemia ucieka > spod stóp, to jeszcze nie koniec swiata, pamiętaj, ze masz przyjaciół a nieraz jest przyjemnie jak ziemia znika))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:33 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > a po nocy nastaje dzień))) Slo, glowa do gory, kazdemu czasami ziemia > ucieka > > spod stóp, to jeszcze nie koniec swiata, pamiętaj, ze masz przyjaciół > > a nieraz jest przyjemnie jak ziemia znika))))))))))) oj dzis nie, dzien mialam ciezki nie spowodowany praca choc bylam do 18. to zupelnie cos innego, na szczescie juz koniec ze zmartwieniami przynajmniej na dzis Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:36 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > a po nocy nastaje dzień))) Slo, glowa do gory, kazdemu czasami zi > emia > > ucieka > > > spod stóp, to jeszcze nie koniec swiata, pamiętaj, ze masz przyjaci > ół > > > > a nieraz jest przyjemnie jak ziemia znika))))))))))) > > oj dzis nie, dzien mialam ciezki nie spowodowany praca choc bylam do 18. to zup > elnie cos innego, na szczescie juz koniec ze zmartwieniami przynajmniej na dzis > powinnas powiedzieć, koniec ze zmartwieniami na zawsze Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:34 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > a po nocy nastaje dzień))) Slo, glowa do gory, kazdemu czasami ziemia > ucieka > > spod stóp, to jeszcze nie koniec swiata, pamiętaj, ze masz przyjaciół > > a nieraz jest przyjemnie jak ziemia znika))))))))))) no w pewnych szczególnych okolicznościach potrafi ona nie tylko zniknąć ale i zawirować w odwrotnym kierunku)) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:38 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > a po nocy nastaje dzień))) Slo, glowa do gory, kazdemu czasami zi > emia > > ucieka > > > spod stóp, to jeszcze nie koniec swiata, pamiętaj, ze masz przyjaci > ół > > > > a nieraz jest przyjemnie jak ziemia znika))))))))))) > > no w pewnych szczególnych okolicznościach potrafi ona nie tylko zniknąć ale i > zawirować w odwrotnym kierunku)) )))))))))))))))... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:38 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > a po nocy nastaje dzień))) Slo, glowa do gory, kazdemu czasami zi > emia > > ucieka > > > spod stóp, to jeszcze nie koniec swiata, pamiętaj, ze masz przyjaci > ół > > > > a nieraz jest przyjemnie jak ziemia znika))))))))))) > > no w pewnych szczególnych okolicznościach potrafi ona nie tylko zniknąć ale i > zawirować w odwrotnym kierunku)) po kuflu piwa czy po setce czystej? Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:41 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > a po nocy nastaje dzień))) Slo, glowa do gory, kazdemu czas > ami zi > > emia > > > ucieka > > > > spod stóp, to jeszcze nie koniec swiata, pamiętaj, ze masz pr > zyjaci > > ół > > > > > > a nieraz jest przyjemnie jak ziemia znika))))))))))) > > > > no w pewnych szczególnych okolicznościach potrafi ona nie tylko zniknąć > ale i > > zawirować w odwrotnym kierunku)) > > po kuflu piwa czy po setce czystej? hehehehe)) najbardziej romantyczne pytanie wieczoru a zgadnij Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:42 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > a po nocy nastaje dzień))) Slo, glowa do gory, kazdem > u czas > > ami zi > > > emia > > > > ucieka > > > > > spod stóp, to jeszcze nie koniec swiata, pamiętaj, ze m > asz pr > > zyjaci > > > ół > > > > > > > > a nieraz jest przyjemnie jak ziemia znika))))))))))) > > > > > > no w pewnych szczególnych okolicznościach potrafi ona nie tylko zn > iknąć > > ale i > > > zawirować w odwrotnym kierunku)) > > > > po kuflu piwa czy po setce czystej? > > hehehehe)) najbardziej romantyczne pytanie wieczoru a zgadnij hehehe nie bede zgadywac, bo wiem szapam, swiece, kolacja, ich dwoje Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:46 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > a po nocy nastaje dzień))) Slo, glowa do gory, > kazdem > > u czas > > > ami zi > > > > emia > > > > > ucieka > > > > > > spod stóp, to jeszcze nie koniec swiata, pamiętaj > , ze m > > asz pr > > > zyjaci > > > > ół > > > > > > > > > > a nieraz jest przyjemnie jak ziemia znika))))))))))) > > > > > > > > no w pewnych szczególnych okolicznościach potrafi ona nie ty > lko zn > > iknąć > > > ale i > > > > zawirować w odwrotnym kierunku)) > > > > > > po kuflu piwa czy po setce czystej? > > > > hehehehe)) najbardziej romantyczne pytanie wieczoru a zgadnij > > hehehe nie bede zgadywac, bo wiem > szapam, swiece, kolacja, ich dwoje domyślna bestyja z Ciebie)) tylko powiedz mi jeszcze co to ten szapam? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:48 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > a po nocy nastaje dzień))) Slo, glowa do > gory, > > kazdem > > > u czas > > > > ami zi > > > > > emia > > > > > > ucieka > > > > > > > spod stóp, to jeszcze nie koniec swiata, pa > miętaj > > , ze m > > > asz pr > > > > zyjaci > > > > > ół > > > > > > > > > > > > a nieraz jest przyjemnie jak ziemia znika)))))) > ))))) > > > > > > > > > > no w pewnych szczególnych okolicznościach potrafi ona > nie ty > > lko zn > > > iknąć > > > > ale i > > > > > zawirować w odwrotnym kierunku)) > > > > > > > > po kuflu piwa czy po setce czystej? > > > > > > hehehehe)) najbardziej romantyczne pytanie wieczoru a zgadnij > > > > > hehehe nie bede zgadywac, bo wiem > > szapam, swiece, kolacja, ich dwoje > domyślna bestyja z Ciebie)) tylko powiedz mi jeszcze co to ten szapam? no sam widzisz, babelki uderzyly mi do glowy plote juz tzry po trzy i jestem wesolutka a jezyk zaplatal mi sie w supelek))) szampan ))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:50 aaaaaa, tak i sie domyślalem, ze o szampon chodzi Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:28 slo-onko napisała: > dzien dobry bardzo , a raczej bardzo dobry wieczor )))))) > wreszcie moglam wejsc w moje ulubione forum i przywitac sie > dlugo to trwalo zanim sie tu dostalam swiad walil mi sie pod stopami cos wlasnie widze sloo, ze ostanio niebo Cie przygnootlo czy co?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:33 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > dzien dobry bardzo , a raczej bardzo dobry wieczor )))))) > > wreszcie moglam wejsc w moje ulubione forum i przywitac sie > > dlugo to trwalo zanim sie tu dostalam swiad walil mi sie pod stopami > > cos wlasnie widze sloo, > ze ostanio niebo Cie przygnootlo czy co?? zeby tylko niebo to bardzo bym sie cieszyla ale sa inne pzreciwnosci losu Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:36 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > dzien dobry bardzo , a raczej bardzo dobry wieczor )))))) > > > wreszcie moglam wejsc w moje ulubione forum i przywitac sie > > > dlugo to trwalo zanim sie tu dostalam swiad walil mi sie pod stop > ami > > > > cos wlasnie widze sloo, > > ze ostanio niebo Cie przygnootlo czy co?? > > zeby tylko niebo to bardzo bym sie cieszyla > ale sa inne pzreciwnosci losu jak to w kazdym zyciu bywa.... ale pozniej wychodzi sie na prosta,zycze CI tego, ale nie pytam bo znam odpowiedz) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:41 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > dzien dobry bardzo , a raczej bardzo dobry wieczor )))))) > > > > wreszcie moglam wejsc w moje ulubione forum i przywitac sie > > > > dlugo to trwalo zanim sie tu dostalam swiad walil mi sie po > d stop > > ami > > > > > > cos wlasnie widze sloo, > > > ze ostanio niebo Cie przygnootlo czy co?? > > > > zeby tylko niebo to bardzo bym sie cieszyla > > ale sa inne pzreciwnosci losu > > jak to w kazdym zyciu bywa.... > ale pozniej wychodzi sie na prosta,zycze CI tego, > ale nie pytam bo znam odpowiedz) ej Kendus to nie to )))))) dzis chodzilo o mojego dzieciaka )) tak mi sie troche sprawy pogmatwaly, potzrebowalam czyjes porady,a musialam siedziecw pracy do wieczora. okropmnie mnie to przygniotlo do tego stopnia,ze po raz pierwszy mialam cos na wzor nerwowego scisku miesni u nog. ale na szczescie jakos powoli wybrne z tego labiryntu i chyba sobie poradze zwykle po jakims czasie sprawy same zaczynaja sie ukladac w calosc))) Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:44 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > dzien dobry bardzo , a raczej bardzo dobry wieczor )) > )))) > > > > > wreszcie moglam wejsc w moje ulubione forum i przywitac > sie > > > > > dlugo to trwalo zanim sie tu dostalam swiad walil mi > sie po > > d stop > > > ami > > > > > > > > cos wlasnie widze sloo, > > > > ze ostanio niebo Cie przygnootlo czy co?? > > > > > > zeby tylko niebo to bardzo bym sie cieszyla > > > ale sa inne pzreciwnosci losu > > > > jak to w kazdym zyciu bywa.... > > ale pozniej wychodzi sie na prosta,zycze CI tego, > > ale nie pytam bo znam odpowiedz) > > ej Kendus to nie to )))))) > dzis chodzilo o mojego dzieciaka )) > tak mi sie troche sprawy pogmatwaly, potzrebowalam czyjes porady,a musialam si > edziecw pracy do wieczora. okropmnie mnie to przygniotlo do tego stopnia,ze po > raz pierwszy mialam cos na wzor nerwowego scisku miesni u nog. > ale na szczescie jakos powoli wybrne z tego labiryntu i chyba sobie poradze > zwykle po jakims czasie sprawy same zaczynaja sie ukladac w calosc))) w sesonie urlopowym zawsze cos niespodziewanego nas nawiedza.... dobrze,ze widzisz to w jasniejszych kolorach. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:45 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > dzien dobry bardzo , a raczej bardzo dobry wieczo > r )) > > )))) > > > > > > wreszcie moglam wejsc w moje ulubione forum i prz > ywitac > > sie > > > > > > dlugo to trwalo zanim sie tu dostalam swiad wal > il mi > > sie po > > > d stop > > > > ami > > > > > > > > > > cos wlasnie widze sloo, > > > > > ze ostanio niebo Cie przygnootlo czy co?? > > > > > > > > zeby tylko niebo to bardzo bym sie cieszyla > > > > ale sa inne pzreciwnosci losu > > > > > > jak to w kazdym zyciu bywa.... > > > ale pozniej wychodzi sie na prosta,zycze CI tego, > > > ale nie pytam bo znam odpowiedz) > > > > ej Kendus to nie to )))))) > > dzis chodzilo o mojego dzieciaka )) > > tak mi sie troche sprawy pogmatwaly, potzrebowalam czyjes porady,a musia > lam > si > > edziecw pracy do wieczora. okropmnie mnie to przygniotlo do tego stopnia > ,ze > po > > raz pierwszy mialam cos na wzor nerwowego scisku miesni u nog. > > ale na szczescie jakos powoli wybrne z tego labiryntu i chyba sobie porad > ze > > zwykle po jakims czasie sprawy same zaczynaja sie ukladac w calosc))) > > w sesonie urlopowym zawsze cos niespodziewanego nas nawiedza.... > dobrze,ze widzisz to w jasniejszych kolorach. musze tak widziec, inaczej bym zwariowala. bedzie dobrze Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:24 najważniejsze, ze ten pioruński poniedziałek sie już kończy, dał się we znaki kazdemu, może napiszmy jakąś petycję do kogoś nadzwyczaj waznego, np. do Kendo, o wykreslenie takich dni z kalendarza) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:26 nick000 napisał: > najważniejsze, ze ten pioruński poniedziałek sie już kończy, dał się we znaki k > azdemu, może napiszmy jakąś petycję do kogoś nadzwyczaj waznego, np. do Kendo, > o wykreslenie takich dni z kalendarza) o tak tak))) i same piatki i soboty))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:33 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > najważniejsze, ze ten pioruński poniedziałek sie już kończy, dał się we z > naki k > > azdemu, może napiszmy jakąś petycję do kogoś nadzwyczaj waznego, np. do K > endo, > > o wykreslenie takich dni z kalendarza) > > o tak tak))) i same piatki i soboty))))) ale piątki tylko od 15tej wcześniej tez nie powinien istnieć) Kendo jako szefowa jest władna to uczynić, od dzisiaj mamy tylko sobotę i niedzielę)) Kenduś, do dzieła!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:34 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > najważniejsze, ze ten pioruński poniedziałek sie już kończy, dał si > ę we z > > naki k > > > azdemu, może napiszmy jakąś petycję do kogoś nadzwyczaj waznego, np > . do K > > endo, > > > o wykreslenie takich dni z kalendarza) > > > > o tak tak))) i same piatki i soboty))))) > > ale piątki tylko od 15tej wcześniej tez nie powinien istnieć) Kendo jako s > zefowa jest władna to uczynić, od dzisiaj mamy tylko sobotę i niedzielę)) Ken > duś, do dzieła!!! to co mam pozmieniac?? zakadajmy moze zame pietki i soboty tematyczne, bedziemy orginalni jako forum) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:37 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > najważniejsze, ze ten pioruński poniedziałek sie już kończy, > dał si > > ę we z > > > naki k > > > > azdemu, może napiszmy jakąś petycję do kogoś nadzwyczaj wazne > go, np > > . do K > > > endo, > > > > o wykreslenie takich dni z kalendarza) > > > > > > o tak tak))) i same piatki i soboty))))) > > > > ale piątki tylko od 15tej wcześniej tez nie powinien istnieć) Kendo > jako > s > > zefowa jest władna to uczynić, od dzisiaj mamy tylko sobotę i niedzielę > )) > Ken > > duś, do dzieła!!! > > to co mam pozmieniac?? > zakadajmy moze zame pietki i soboty tematyczne, > bedziemy orginalni jako forum) mozemy ustalić, ze wszystkie inne dni tygodnia sa tylko umowne, nie istnieją, od jutra mamy sobote na wieki wieków Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:39 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > najważniejsze, ze ten pioruński poniedziałek sie już ko > ńczy, > > dał si > > > ę we z > > > > naki k > > > > > azdemu, może napiszmy jakąś petycję do kogoś nadzwyczaj > wazne > > go, np > > > . do K > > > > endo, > > > > > o wykreslenie takich dni z kalendarza) > > > > > > > > o tak tak))) i same piatki i soboty))))) > > > > > > ale piątki tylko od 15tej wcześniej tez nie powinien istnieć) > Kendo > > jako > > s > > > zefowa jest władna to uczynić, od dzisiaj mamy tylko sobotę i niedz > ielę > > )) > > Ken > > > duś, do dzieła!!! > > > > to co mam pozmieniac?? > > zakadajmy moze zame pietki i soboty tematyczne, > > bedziemy orginalni jako forum) > > mozemy ustalić, ze wszystkie inne dni tygodnia sa tylko umowne, nie istnieją, > od jutra mamy sobote na wieki wieków dla mnie moze byc.... tzn.czy dobrze zrozumialam,ze w waszej wyobrazni te soboty tak?? Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:43 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > najważniejsze, ze ten pioruński poniedziałek sie > już ko > > ńczy, > > > dał si > > > > ę we z > > > > > naki k > > > > > > azdemu, może napiszmy jakąś petycję do kogoś nadz > wyczaj > > wazne > > > go, np > > > > . do K > > > > > endo, > > > > > > o wykreslenie takich dni z kalendarza) > > > > > > > > > > o tak tak))) i same piatki i soboty))))) > > > > > > > > ale piątki tylko od 15tej wcześniej tez nie powinien istni > eć) > > Kendo > > > jako > > > s > > > > zefowa jest władna to uczynić, od dzisiaj mamy tylko sobotę i > niedz > > ielę > > > )) > > > Ken > > > > duś, do dzieła!!! > > > > > > to co mam pozmieniac?? > > > zakadajmy moze zame pietki i soboty tematyczne, > > > bedziemy orginalni jako forum) > > > > mozemy ustalić, ze wszystkie inne dni tygodnia sa tylko umowne, nie > istnieją, > > od jutra mamy sobote na wieki wieków > > dla mnie moze byc.... > tzn.czy dobrze zrozumialam,ze w waszej wyobrazni te soboty tak?? nieeeeee)) one maja być prawdziwe, w wyobraźni to ja coś zupełnie innego widzę nie pytajcie co, i tak nie odpowiem)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:46 Nick , a co to za kosmate mysli Ciebie nachodza?)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:49 nie sa one kosmate tylko bardzo gładkie, coś na ksztalt jedwabiu a jedwab kojarzy mi sie, no z czym, zgadnijcie Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:51 nick000 napisał: > nie sa one kosmate tylko bardzo gładkie, coś na ksztalt jedwabiu a jedwab k > ojarzy mi sie, no z czym, zgadnijcie ja tam widze co innego i moge wyczytac z Twoich rozmarzonych oczu wiele i Twoja mina tez duzo mowi)))) jedwab? tylko damska nocna koszulkaDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:53 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > nie sa one kosmate tylko bardzo gładkie, coś na ksztalt jedwabiu a je > dwab k > > ojarzy mi sie, no z czym, zgadnijcie > > ja tam widze co innego i moge wyczytac z Twoich rozmarzonych oczu wiele i > Twoja mina tez duzo mowi)))) > jedwab? tylko damska nocna koszulkaDDDD no nie, czy Ty musisz dzisiaj wszystkie zagadki rozwiązywać bezbłędnie? Jeszcze powiedz mi, albo lepiej nie Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:54 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > nie sa one kosmate tylko bardzo gładkie, coś na ksztalt jedwabiu;- > ) a je > > dwab k > > > ojarzy mi sie, no z czym, zgadnijcie > > > > ja tam widze co innego i moge wyczytac z Twoich rozmarzonych oczu wiel > e i > > Twoja mina tez duzo mowi)))) > > jedwab? tylko damska nocna koszulkaDDDD > > no nie, czy Ty musisz dzisiaj wszystkie zagadki rozwiązywać bezbłędnie? Jeszcz > e powiedz mi, albo lepiej nie hahahaha oj Nick moze łyk zimnej wody co?)) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:57 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > nie sa one kosmate tylko bardzo gładkie, coś na ksztalt jedw > abiu;- > > ) a je > > > dwab k > > > > ojarzy mi sie, no z czym, zgadnijcie > > > > > > ja tam widze co innego i moge wyczytac z Twoich rozmarzonych ocz > u wiel > > e i > > > Twoja mina tez duzo mowi)))) > > > jedwab? tylko damska nocna koszulkaDDDD > > > > no nie, czy Ty musisz dzisiaj wszystkie zagadki rozwiązywać bezbłędnie? > Jeszcz > > e powiedz mi, albo lepiej nie > > hahahaha oj Nick moze łyk zimnej wody co?)) pewnie masz rację, czysta zimna woda tez ma swoje odpowiednie konotacje, szczególnie woda spadająca zze skały Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:58 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > nie sa one kosmate tylko bardzo gładkie, coś na ksztal > t jedw > > abiu;- > > > ) a je > > > > dwab k > > > > > ojarzy mi sie, no z czym, zgadnijcie > > > > > > > > ja tam widze co innego i moge wyczytac z Twoich rozmarzony > ch ocz > > u wiel > > > e i > > > > Twoja mina tez duzo mowi)))) > > > > jedwab? tylko damska nocna koszulkaDDDD > > > > > > no nie, czy Ty musisz dzisiaj wszystkie zagadki rozwiązywać bezbłę > dnie? > > Jeszcz > > > e powiedz mi, albo lepiej nie > > > > hahahaha oj Nick moze łyk zimnej wody co?)) > > pewnie masz rację, czysta zimna woda tez ma swoje odpowiednie konotacje, szcze > gólnie woda spadająca zze skały juz widze,ze Ci chlodniej a nawet zzimno)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 21:02 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > nie sa one kosmate tylko bardzo gładkie, coś na > ksztal > > t jedw > > > abiu;- > > > > ) a je > > > > > dwab k > > > > > > ojarzy mi sie, no z czym, zgadnijcie > > > > > > > > > > ja tam widze co innego i moge wyczytac z Twoich rozm > arzony > > ch ocz > > > u wiel > > > > e i > > > > > Twoja mina tez duzo mowi)))) > > > > > jedwab? tylko damska nocna koszulkaDDDD > > > > > > > > no nie, czy Ty musisz dzisiaj wszystkie zagadki rozwiązywać > bezbłę > > dnie? > > > Jeszcz > > > > e powiedz mi, albo lepiej nie > > > > > > hahahaha oj Nick moze łyk zimnej wody co?)) > > > > pewnie masz rację, czysta zimna woda tez ma swoje odpowiednie konotacje, > szcze > > gólnie woda spadająca zze skały > > juz widze,ze Ci chlodniej a nawet zzimno)))) wręcz przeciwnie i dobrze o tym wiesz)))) Wyobraź sobie wodospad, taki niewielki, czysta woda spadająca z szumem ze skały a pod jej strumieniem No i co, chłodno? Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:31 nick000 napisał: > najważniejsze, ze ten pioruński poniedziałek sie już kończy, dał się we znaki k > azdemu, może napiszmy jakąś petycję do kogoś nadzwyczaj waznego, np. do Kendo, > o wykreslenie takich dni z kalendarza) ja dzis tez bede gdzies nazekac na poniedzialek, jestem niepozbierana) ale co tam,jutro tez jest dzien Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:56 juz sie we wszystkim pogubilam( soboty z jedwabiem i szmpanem , niewiem co doczego,a tylko wyszlam na monencik wode przestawic do podlewania) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:59 kendo napisała: > juz sie we wszystkim pogubilam( > soboty z jedwabiem i szmpanem , > niewiem co doczego,a tylko wyszlam na monencik wode przestawic do podlewania) powiedzmy, ze wyszłaś na momencik Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 21:01 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > juz sie we wszystkim pogubilam( > > soboty z jedwabiem i szmpanem , > > niewiem co doczego,a tylko wyszlam na monencik wode przestawic do podlewa > nia) > > powiedzmy, ze wyszłaś na momencik a co ?? dlugo trwalo?? zeszlam tylko trzy schodki na trawke) trzy razy sie przychylilam,by dobrze strumien wody ustawic no,dobra,papieroska tez wypalilam) Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 21:03 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > juz sie we wszystkim pogubilam( > > > soboty z jedwabiem i szmpanem , > > > niewiem co doczego,a tylko wyszlam na monencik wode przestawic do p > odlewa > > nia) > > > > powiedzmy, ze wyszłaś na momencik > > a co ?? dlugo trwalo?? > zeszlam tylko trzy schodki na trawke) > trzy razy sie przychylilam,by dobrze strumien wody ustawic > no,dobra,papieroska tez wypalilam) hehehe, nie o czas mi sie rozchodzi Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 20:56 kochani ja niestety musze juz isc. musze cos jeszcze przygotowac na jutro iw koncu moze odpoczne jak czlowiek. dobrej nocy Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 21:01 dobrej nocy Slo, wyśpij sie w końcu spokojnie Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 21:05 czas i na mnie, dzięki za wieczor prawdziwie vistulowy, niskie ukłony i dobrej nocy wsiem Odpowiedz Link
kendo Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 04.07.05, 21:06 dobrej nocy nicku.... wszystko co przyjemne zawczesnie sie zawsze konczy. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 11.07.05, 01:30 Huragan Denis zaatakowal poludnie..alez leje..i moze byc tornado.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 11.07.05, 10:51 dzien dobry bardzo w truskawkowy poniedzialek lipcowy Odpowiedz Link
odin-2 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 11.07.05, 11:32 Monolog eines Gnuff müde ... sehr müde ... unheimlich müde ... unsagbar müde ... extrem müde ... tödlich müde ... kann nicht schlafen ... darf nicht schlafen ... muß aber schlafen ... muß schlafen oder sterben ... muß sterben um zu schlafen ... geliebter Tod komm und errette mich ! Tod, süß wie Honig und auch so zäh ... komm und erlöse mich ... bring´ mich in das Land wo Milch und Honig fließen ... ERLÖSE MICH !! ERLÖSUNG ! ERLÖSUNG ! ERLÖSUNG ! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAAAHHHAAAHHHAAAAAHHHHH !!!!!!! TOT ! AUS ! ENDE !! Danke dass sie zuhörten! Bis nächste Woche! Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 11.07.05, 11:39 Odin, jak mam to "ugryzc" zeby zrozumiec choc ociupine? zaczac od tylu czy jakos? Odpowiedz Link
kasikk dzień dobry :)) 11.07.05, 13:55 no właśnie. ja też przekład poetycki poproszę ) miłego dnia życzę i mało pracy ciężkiej, niedotkliwego upału i basenu do kąpania, czereśniowych deserów ) Odpowiedz Link
nick000 Re: dzień dobry :)) 11.07.05, 15:30 Po ciężkim dniu, późno ale jednak, życze wszystkim przyjemnego popołudnia i przekazuję pozdrowienia od szefowej Odpowiedz Link
mycha Re: dzień dobry :)) 11.07.05, 17:17 dobry, dobry, tylko dlaczego taaaaki skwar za oknem?? życzę wszystkim przyjemnego popołudnia i wieczoru) Odpowiedz Link
odin-2 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 11.07.05, 19:17 slo-onko napisała: Odin, jak mam to "ugryzc" zeby zrozumiec choc ociupine? zaczac od tylu czy jakos? .. tlumaczylem z szwedzkiego , w polskim tlumaczeniu jest zbyt czarne blisko Reichu mieszkasz i nie rozumiesz ? Pzdr. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 11.07.05, 19:34 odin-2 napisał: > slo-onko napisała: > > Odin, jak mam to "ugryzc" zeby zrozumiec choc ociupine? zaczac od tylu czy > jakos? > > .. tlumaczylem z szwedzkiego , > w polskim tlumaczeniu jest zbyt czarne > blisko Reichu mieszkasz i nie rozumiesz ? > Pzdr. moze jestem glupia ale nie umiem udawac,ze rozumiem jesli nie rozumiem. Odpowiedz Link
jtka Re: tadam:-)))) 11.07.05, 19:56 wróciłam już z wekendziku , w pracce byłam , jestem niewyspana , ale pełna energii i mam spalone ramiona i kark))) przez slonce oczywiscie ))) Odpowiedz Link
kasikk Re: tadam:-)))) 11.07.05, 20:15 no to wspaniale!! że udało ci się super spędzić weekend aj... jakoś okropnie mi się zrobiło na koniec dnia ( może przez ten upał? odin, ja też poproszę o przekład, bo z germańskich to ja tylko angielski a niemieckiego ni w ząb i jakoś nie ciągnie mnie wolę romańskie, jakieś miłosne bardziej ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: tadam:-)))) 11.07.05, 20:15 jtka napisała: > wróciłam już z wekendziku , w pracce byłam , jestem niewyspana , ale pełna > energii i mam spalone ramiona i kark))) przez slonce oczywiscie ))) no no no Jtka tylko bez (ż)aluzji, bez (ż)aluzji Odpowiedz Link
slo-onko Re: tadam:-)))) 11.07.05, 20:15 jtka napisała: > wróciłam już z wekendziku , w pracce byłam , jestem niewyspana , ale pełna > energii i mam spalone ramiona i kark))) przez slonce oczywiscie ))) a takw ogole znajdz sobie dmuchacza do ramion, to pomaga Odpowiedz Link
odin-2 .. z ichniego na nasze 11.07.05, 22:43 znuzony bardzo znuzony niesamowicie znuzony niewymownie znuzony extremalnie znuzony smiertelnie znuzony nie moge spac nie wolno mi spac lecz musze spac musze spac albo umrzec musze umrzec zeby zasnac ukochana Smierci przybadz by mnie uratowac Smierc,slodka jako miod i jaka serd.... przybadz i zwolnij mnie zaprowadz mnie do krainy miodem i mlekiem plynacej ... zbaw mnie zbawienie! zbawienia! zbawienie! AHAHAHAHAHAHAAAAA !!!! SMIERC POZA KONCEM Dziekuje ze posluchalas Do przyszlego tygodnia fotnot: tlumaczenie nie jest "proste" ,nie umiem inaczej,przepraszam. Odpowiedz Link
kasikk Re: .. z ichniego na nasze 12.07.05, 13:27 dziękuję ) jakiś ten wiersz smutny... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 18.07.05, 08:00 w ostatnim czasie prym wioda watki z danym dniem tygodnia. Tak wiec tradycyjnie juz mowie dzien dobry w poniedzialek przy okazji zycze spokojnego dnia pracujacym, a wypoczywajacym przyjemnego relaksu Odpowiedz Link
odin-2 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 18.07.05, 08:15 .. najgorszy dzien tygodnia ? jest na to sposob,by nie "deppac" zacznijcie odliczac : lata,miesiace i dni ... do emerytury odrazu ulzy Wam, na sercach rowniez. Dobrego Tygodnia Wam Zycze Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 18.07.05, 09:04 odin-2 napisał: > > .. najgorszy dzien tygodnia ? > jest na to sposob,by nie "deppac" > zacznijcie odliczac : lata,miesiace i dni ... > do emerytury > odrazu ulzy Wam, > na sercach rowniez. > > Dobrego Tygodnia Wam Zycze Odin nawet nie wiesz ilu z nas chcialoby tak sobie wyliczyc jesli minie mi juz okres liczenia to wyjade na wies, kupie malenki domek, zaloze malutki ogrodek z kwiatami, bede rozkoszowac sie zapachem lata, bede jadla wiejski pachnacy owocowy placek popijajc pysznym mlekiem nie sama oczywiscie, nie sama Odpowiedz Link
mycha Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 18.07.05, 10:35 hello poniedziałkowo!!! ))) nie uwierzycie, jak ja polubiłam poniedziałki! siedzę za biurkiem i cieszę się jak głupi do sera. już dawno nie miałam aż tak dobrego humoru. tak więc potrzebującym i smutnym posyłam szczerzące się w uśmiechu fluidy Odpowiedz Link
slo-onko Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 18.07.05, 10:38 mycha napisała: > hello poniedziałkowo!!! ))) > nie uwierzycie, jak ja polubiłam poniedziałki! siedzę za biurkiem i cieszę się > jak głupi do sera. już dawno nie miałam aż tak dobrego humoru. tak więc > potrzebującym i smutnym posyłam szczerzące się w uśmiechu fluidy hej Mycha hehehe od razu widac jak sie w panstwie P. pracuje wszyscy po forach biegaja albo za myszami Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 18.07.05, 11:06 taaa... jak mysz do sera chyba się cieszysz ;P miłego dnia Odpowiedz Link
mycha Re: witam :)) 18.07.05, 11:17 hihihi sloo - całe szczęście są wakacje i trochę luzu w pracy (przynajmniej czasami ) ))) po za tym, trzeba od czasu do czasu poczytać coś mądrzejszego niż to co jest napisane w tych papierach, które się tonami powiela, przekłada, wysyła itd.... kasikk - może być i jak mysz do seraDDD dzisiaj jestem bardzo ugodowa a tak na marginesie, nie wiem z której strony toto podobne do sera, ale skoro tak mówiesz... jako przyjaciółka wierzę ci na słowo ;p Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 18.07.05, 11:50 mycha napisała: > hihihi > sloo - całe szczęście są wakacje i trochę luzu w pracy (przynajmniej > czasami ) ))) po za tym, trzeba od czasu do czasu poczytać coś mądrzejszego > > niż to co jest napisane w tych papierach, które się tonami powiela, przekłada, > wysyła itd.... przyznaje CI racje, mam podobnie, wpisuje te same informacje w kilka roznych ankiet, dziennikow, zestawien, baz danych itp. obecnie "dziuruję"-to jest topiero zajecie hehehe Odpowiedz Link
mycha Re: witam :)) 18.07.05, 12:00 sloo jeśli jest to to o czym myślę, to przy okazji tak rozwijającego zajęcia ćwiczysz bicepsy hiehiehieDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 18.07.05, 12:02 mycha napisała: > sloo jeśli jest to to o czym myślę, to przy okazji tak rozwijającego zajęcia > ćwiczysz bicepsy hiehiehieDDD ja dziekuje za takie cwiczenia potem bede miala bicepsy jak Arni Sz. co? a slyszala o takim czyms jak suplement do dyplomu? takie cóś dziuruje Ty tez dostaniesz suplemencik-to taka laurka w nagrode za dobre nauczanie Odpowiedz Link
mycha Re: witam :)) 18.07.05, 12:48 oj, ale popatrz na to z innej strony. jaki szef będzie dla ciebie miły, jak przyjdziesz w bluzce z krótkim rękawkiem)) a wiesz, że nie słyszałam.twoje zajęcie w takim razie rzeczywiście jest bardzo twórcze sloo jak ja będę dostawała dyplom to będę tak umęczona i znerwicowana, że wezmę wszystko co mi dadzą))) żartuję wiesz, dla mnie teraz najważniejsze, żeby skończyć Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 18.07.05, 13:05 mycha napisała: > oj, ale popatrz na to z innej strony. jaki szef będzie dla ciebie miły, jak > przyjdziesz w bluzce z krótkim rękawkiem)) > > a wiesz, że nie słyszałam.twoje zajęcie w takim razie rzeczywiście jest bardzo > twórcze sloo jak ja będę dostawała dyplom to będę tak umęczona i > znerwicowana, że wezmę wszystko co mi dadzą))) żartuję wiesz, dla mnie > teraz najważniejsze, żeby skończyć a duzo CI jeszcze do konca zostalo? Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 18.07.05, 13:50 mycha napisała: > jeszcze 3 lata. teraz skończyłam 2 rok. no to jeszcze troche, ale potem jak bedziesz to wspominac z lezka w oku Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 18.07.05, 13:57 mycha napisała: > domyślam się))) a potem dopiero sie zacznie, moze kot? gromada dzieci? gary pieluchy i meskie stojace skarpetki Mycha, ja mowie CI, nie daj sie Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 18.07.05, 14:15 ona się nie daje! i kota też nie chciała ( a ja ją taaaaak namawiałam, bo przecież koty to takie miłe stworzonka ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 18.07.05, 14:20 kasikk napisała: > ona się nie daje! > i kota też nie chciała ( > a ja ją taaaaak namawiałam, bo przecież koty to takie miłe stworzonka ) jak sie ich nie glaszcze pod wlos to nawet mile i to czasem Odpowiedz Link
mycha Re: witam :)) 18.07.05, 15:06 dzieeewczynki, wszystko zależy od tego co to za kot Odpowiedz Link
mycha Re: witam :)) 18.07.05, 14:17 sloo !!!! DDD zabiłaś mnie po prostu ale wiem, wiem... to takie rzeczywiste... kot jak najbardziej, mile będzie widziany co do gromadki dzieci to nie przesadzajmy jakieś 10 lat temu dało by radę, teraz już chyba tylko dzięki jakimś 2 rzutom na taśmę z pięcioraczkami)))) nawet nie chcę sobie wyobrażać ilości pieluch i garów przy takiej ilości głodnych brzuszków a męskie stojące skarpetki będą strać z właścicielem na klatce)) hihihi, napewno się sloo nie dam. z moim charakterkiem... należy tylko współczuć kotu ))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam :)) 18.07.05, 14:22 mycha napisała: > sloo !!!! DDD > zabiłaś mnie po prostu > ale wiem, wiem... to takie rzeczywiste... > kot jak najbardziej, mile będzie widziany co do gromadki dzieci to nie > przesadzajmy jakieś 10 lat temu dało by radę, teraz już chyba tylko dzięki > jakimś 2 rzutom na taśmę z pięcioraczkami)))) > nawet nie chcę sobie wyobrażać ilości pieluch i garów przy takiej ilości > głodnych brzuszków > a męskie stojące skarpetki będą strać z właścicielem na klatce)) > hihihi, napewno się sloo nie dam. z moim charakterkiem... należy tylko > współczuć kotu ))))))) czyli co od razu hurt i detal, domowe pzredszkole? jak szlaec to szalec, masz racje Mycha bedziemy je kochac tak samo jak vistolowego bobasika kasikka bez wzgledu na ilosc Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 18.07.05, 14:29 jednym słowem - piłkarska dróżyna (no dwoma ;P) mysz, nie podejrzewałam cię - cos kręcisz co do kota, to slo nie stwarzaj uprzedzeń, koty to bardzo oddane stworzenia i towarzyskie Odpowiedz Link
mycha Re: witam :)) 18.07.05, 14:38 sloo - dziękuję za słowa otuchy ale bym została platynową blondynką i to szybciej niż po fryzjerzeDD kasikk - bo się zaczerwienie, odpowiedni kot może być całkiem miły, hihihi)) Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 18.07.05, 14:40 drużyna, drUżyna - oj... pała z ortografii, kasikk! Odpowiedz Link
nick000 Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... 18.07.05, 21:52 byle jaki dzień z pieknym akcentem, dobrej nocy. Odpowiedz Link