edzioszka 29.06.04, 17:04 ano, niech no ja dopadnę pewnego ortodoksyjnego szwędacza! (:P) PS. nigdy nie byłam rasistką, ani antysemitką - swą edukację rozpoczęłam od nauki wierszyka „Murzynek Bambo”, autorstwa Juliana Tuwima :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fdj Re: wątek do targania za pejsy 29.06.04, 17:21 Tuwim piszący o Murzynku bambo. Nie ma to, jak Żyd - rasista ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: wątek do targania za pejsy 29.06.04, 21:09 fdj napisał: > Tuwim piszący o Murzynku bambo. > Nie ma to, jak Żyd - rasista ;-) i w dodatku pedofil... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: wątek do targania za pejsy 29.06.04, 21:08 A nie od : kto ja jestem ? Polak mały Jaki znak Twój ? Orzeł Biały ... i nie dość, że Żyd rasista to jeszcze z fajką w przedziale dla niepalących Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: wątek do targania za pejsy 30.06.04, 15:34 aha oparow antysemityzmu sie nawdychaliscie wszyscy. bo nie wyssaliscie z mlekiem matki przecie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś