Dodaj do ulubionych

A.Christie - seria wydana przez HACHETTE - gdzie??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 13:49
Może przypominacie sobie: jakieś 2 lata temu w kioskach itp. sprzedawano
powieści Agaty Christie, Wydawnictwo Hachette (oprawa twarda, brązowa) -
książki wychodziły chyba co miesiąc; kupiłam tylko kilka sztuk, a bardzo
chciałabym mieć całość. Wiecie coś na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Druss Re: A.Christie - seria wydana przez HACHETTE - gd IP: 81.210.22.* 27.10.03, 14:58
      Witam,
      Ta seria cały czas wychodzi - co 2 tygodnie pojawiają się nowe tomy (teraz
      chyba wyjdzie siedemdziesiąty pierwszy..). Brakujące częsci można kupić na
      stosikach z tanią książką (choć to ponoć nielegalne?) lub zamówić w
      wydawnictwie telefonicznie...
      Ukłony,
      Druss
    • ta_szpilka Re: A.Christie - seria wydana przez HACHETTE - gd 27.10.03, 15:21
      Tak! Potwierdze zdanie Drussa :)
      Ostatnio całą serie Hachette widziałam w Taniej Ksiazce w środku supermarketu
      Carrefour (Kraków)i to po okazyjnej cenie :)))

Pozdrawiam
      • Gość: Ania Do Szpilki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 15:25
        Szpilko, z nieba mi spadłaś! Jestem z Krakowa - proszę Cię napisz, o których
        Carrefour chodzi (Zakopianka, czy Czyżyny) i ew. jeśli pamiętasz ceny...
        Dziękuję!
        • Gość: koza Re: Do Szpilki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 23:04
          tak tak szpilko... o który carrefour chodzi???
          k.
      • Gość: cirrii Re: A.Christie - seria wydana przez HACHETTE - gd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 18:43
        szpilko odpisz w którym Carefourze, czekamy !!!
        • Gość: szpilka Re: A.Christie - seria wydana przez HACHETTE - gd IP: *.kv.net.pl 17.11.03, 16:08
          Po raz wtóry przepraszam za zwłoke, coraz rzadziej tu zaglądam :((

Nie chcąc się powtarzać pójdę na łatwizne ;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=9138839&a=9139101

Pozdrawiam!!!!!
          • Gość: cirrii Re: A.Christie - seria wydana przez HACHETTE - gd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 18:41
            dzieki szpilka, te sklepy sa blisko mnie, iec zrobi sobie duuuzy prezent
            mikolajaowy!
    • Gość: marceli Re: A.Christie - seria wydana przez HACHETTE - gd IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 20:38
      Kilka numerów można jeszcze dostać w Warszawie przy uilicy Koszykowej 59 w
      księgarni taniej książki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka