pizmaczeq 02.06.07, 17:20 składa ktoś ?:> ja chyba złoze tam bo w sumie blisko mam :D i chociaz to nowa uczelnia to nie taka znowu łatwa , kształtuje sobie renome i tez niełatwo tam sie dostac ;/ umcia umcia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubia.megi Re: Uniwersytet Rzeszowski ? 02.06.07, 17:28 a na jaki kierunek tam składasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq Re: Uniwersytet Rzeszowski ? 02.06.07, 17:31 na filozośke :D [zaraz beda po mnie jechać :D] bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
colour_of_air Re: Uniwersytet Rzeszowski ? 02.06.07, 18:08 Rzeszów jednak za daleko :( Odpowiedz Link Zgłoś
rubia.megi Re: Uniwersytet Rzeszowski ? 02.06.07, 18:20 jak tam kierunki sprwdzałam to pomyślałam o turystyce, albo ochrona środ. albo filologa ang. to mówisz że tam trudnosię dostać?? w sumie jeszcze nie wiem czy tam złoże bo trochę to dleko ode mnie:)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Uniwersytet Rzeszowski ? IP: *.171.43.117.crowley.pl 02.06.07, 18:58 hej ja tez sładam na ur Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq Re: Uniwersytet Rzeszowski ? 02.06.07, 19:31 tak słyszałam , no i po wymaganiach tez widac , ze nie ma tak lekko ... poza tym ta uczelnia robi sie coraz bardziej popularna , przyjezdzaja nawet studenci z krakowa ;/ fajnie bedzie jak nawet tam sie nie dostane ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
proces6 Re: Uniwersytet Rzeszowski ? 02.06.07, 23:28 >przyjezdzaja nawet > studenci z krakowa ;/ Więc to muszą być bardzo ciekawi ludzi (ci krakowiacy-->oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybaaa Re: Uniwersytet Rzeszowski ? IP: *.informel.pl 02.06.07, 19:59 Ja chcę tam iść na pedagogike... ale nie wiem czy jest sens składac papiery... bo tak samo słyszę że jest cieżko :( Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq Re: Uniwersytet Rzeszowski ? 02.06.07, 20:17 ej nie ma co sie zrazac trzeba probowac , ja daje kilka podan , wiecej od przecietnego maturzysty , gdyz chcec miec wieksce prawdopodobienstwo ze sie gdzies dostane ;] nie zaszkodzi złozyc ;] [moge tak mowic bo nie stanowisz dla mnie konkurencji;D] Odpowiedz Link Zgłoś
mankiet1 Re: Uniwersytet Rzeszowski ? 02.06.07, 22:23 wyluzujcie-rok temu podobnie jak wy miałem w porach trochę ... ale nie przesadzajcie z tym urz, że jest ciężko, bo nie jest. Rok temu wyniki na poziomie 70-podstawa 70 rozszerzenie gwarantowały miejsce na prawo, które było najbardziej obleganym kierunkiem- a po obniżeniu progu i przyjęciu z rezerwowej dostali się ludzie co mieli po 50 z podstawy i rozszerzenia.... nie szalejcie tak bardzo- na innych kierunkach jest podobnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
goska_samoska Re: Uniwersytet Rzeszowski ? 02.06.07, 23:14 po obniżeniu progu i przyjęciu z rezerwowej > dostali się ludzie co mieli po 50 z podstawy i rozszerzenia.... NA PRAWO ???????? Oooo! tak, zdecydowanie ciężki uniwersytet! --------- Szkoda że to tak daleko ode mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adela Re: Uniwersytet Rzeszowski ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:16 śmiech na sali ------------ ale papierek magistra taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
mankiet1 Re: Uniwersytet Rzeszowski ? 02.06.07, 22:25 żeby was pocieszyć jeszcze to powiem, że rok temu z wynikami 72p i 68 roz dostałem się na UJ- na kierunek, który był i jest dośc oblegany -ponad 6 osób na miejsce;)-co prawda byłem pod listą, ale to jednak uj;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia885 Re: Uniwersytet Rzeszowski ? IP: *.is.net.pl 05.06.07, 21:27 ja tez składam na uniwresytet rzeszowski na pedagogike ale tez boje sie ze nie bedzie ciężko sie dostac :( co jest według was lepsze psychologia czy pedagogika bo wacham sie miedzt tymi kierunkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alergiczka Re: Uniwersytet Rzeszowski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 08:15 muahah uniwersytet rzeszowski ma renomę?? a gdzie przepraszam bardzo?:D jakaś podrzędna uczelnia w podrzędnym mieście no ale nie każdego "stać" na UW czy UJ :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Uniwersytet Rzeszowski ? IP: *.171.43.117.crowley.pl 06.06.07, 09:43 znalazła sie wyeukowana... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmaczeq nauczcie sie czytac 06.06.07, 10:13 napisałam , ze to młoda uczelnia , ktora buduje sobie renome i dlatego ma wymagania , w koncu to uniwersytet a nie jakas "ws..." i to akurat jest zgodne z prawdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alergiczka;( Re: nauczcie sie czytac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 11:16 odebrałam to inaczej bez wniku to pewnie przez tą alergię;(((( umieram i jak na złość mieszkam wśród pięknych mazurskich pól i lasów i traw i innego zielska aaaaaaaaaa;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikos Re: nauczcie sie czytac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 23:21 Mam szansę się dostać na zaoczny URZ na kierunek politologia, z takimi wynikami: - polski 57% ;/ - angielski 76% - wos 67% Wszystko podstawa :( Wiem nie byłem ambitny ale na studiach zaocznych chce tylko przeczekać rok by później napisać maturę jeszcze raz i dostać się na wymarzone dzienne studia na kierunku właśnie politologii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: nauczcie sie czytac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 00:02 nom, próbuj, Odpowiedz Link Zgłoś