Dodaj do ulubionych

Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 00:09
kandydatką na żonę.Od pewnego czasu odczuwam potrzebę związania się z kimś na
stałe.Ponieważ malżeństwo traktuję jako związek na cale życie za duży atut
kobiety uważam fakt,że nie spała ona z nikim innym wcześniej.Zastanawiam się
jednak,że gdyby posiadała ona wiele innych zalet ,a nie mogla już mi dać
swego dziewictwa to czy łatwiej jest strawic fakt,że np . przez dwa lata
sypiała ona raz w tygodniu z chłopakiem,którego jak to się często slyszy
kochała/byłoby to około 100 stosunków/czy też lepsza jest taka,ktoa w tym
samym czasie przespała się z 10 facetami po 10 razy z każdym.
Obserwuj wątek
    • kaukazek Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? 20.09.04, 00:11
      jestes stukniety
      • kaukazek rozumiem, ze ty tez jestes prawiczkiem 20.09.04, 00:12
    • ruda_szczurka Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? 20.09.04, 00:19
      to faktycznie było baaardzo romantyczne...
    • stewia Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? 20.09.04, 00:31
      Jesli liczba odbytych przed slubem stosunkow bedzie mniejsza badz rowna zero,
      to moze ewentualnie ją pokochaj, a jesli bedzie dazyla do nieskonczonosci, to
      powiedz jej "spadaj, odkochalem sie". W szczegolnym przypadku, jesli
      stwierdzisz, ze jej wczesniejsze zycie seksualne przypomina ci calke
      powierzchniową potrojną, to... moze zacznij dopatrywac sie tych "innych zalet".
      • pierozek_monika Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? 20.09.04, 11:33
        oczywiście równanie ważne przy założeniu, że w mianowniku tegoż stosunku jest
        en różne od zera
    • Gość: NERMAL Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: *.icpnet.pl 20.09.04, 00:51
      słowa...niech mi ktos da słowa!!!!!!!!bo mi zabraklo:)
    • borsuczyca Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? 20.09.04, 01:32
      matko jedyna! i Ty to na poważnie?
      PS.jeśli według Ciebie ludzie przez pierwsze dwa lata związku kochają się tylko
      raz w tygodniu, to ... hmmm... poszukaj sobie kogoś o niskim libido, bo to
      wychodzi w trzecim roku raz w miesiącu, po 4 latach raz na kwartał, po 5 to
      szlaban na seks chyba
    • Gość: hejho Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 01:38
      Ja nie spałam z nikim przed małżeństwem i teraz odczuwam ogromny niedostyt. Nie
      dlatego, że nie kocham męża, ale dlatego, że chcę wiedzieć, jak to jest z
      innymi. I prawdopodobnie nie będę długo czekać, żeby się przekonać.

Niestety, żona dziewica to bomba zegarowa, która tyka.
    • blanchet Ludziska-myślicie że facet żartuje??? 20.09.04, 11:23
      a co jeśli rzeczywiście tak myśli? kurde- świat jest pełen obłąkanych!
      • borsuczyca Re: Ludziska-myślicie że facet żartuje??? 20.09.04, 14:21
        jestem przecież optymistką i nawet w tak ekstremalnym przypadku nie mogę wypaść
        z roli, no nie?:)))
    • Gość: romantyk Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 11:24
      Podalem niską czestotliwość stosunków w obydwu hipotetycznych przypadkach bo i
      tak w każdym z nich uzyskujemy liczbę 100 serii ruchów frykcyjnych jakie
      przedstawiciel odmiennej plci dokonał dla zaspokojenia się wewnątrz
      potencjalnej kandydatki na żonę.Co do dziewic jako bomb z opóżnionym zapłonem
      to taką plotkę o nich rozsiewają fanatyczne przeciwniczki kobiet szanujących
      się.Wyjątki jakie mogą się zdarzyć to przedewszyskim przypadki kruchych podstaw
      na jakich został zbudowany związek.
      • zdzichu-nr1 Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? 20.09.04, 11:28
        Albo to podpucha, albo mamy kolejny przypadek psychiatryczny na tym forum.

Szanowny Romantyku, życzę Ci dziewicy z przebiegiem "zero" i potrzebami
        seksualnymi "raz w tygodniu"
    • losiu4 Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? 20.09.04, 13:33
      masz jeszcze mnóstwo innych kombinacji z liczbą 100... może usiądź i nad każdym
      przypadkiem pozastanawiaj się tydzień, oceń każdy wnikliwie. Gdy skończysz, na
      pewno nie będziesz się tym problemem juz przejmował

Pozdrawiam

Losiu
    • vc.i Glupi romantyku, stuknij sie w glowe. 20.09.04, 14:25
      Co to za roznica czy ona przed toba spala z kims 100 razy, dwa razy czy nigdy z
      nikim nie spala?
    • bardzomalalala Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciowa˛ ? 20.09.04, 14:43
      nie wiesz co piszesz
      moj chlopak to ze mna sypia trzy razy na dzien i jeszcze chce
      to jesli mam chlopaka przez rok to sie kochamy tysiac razy
      2 lata to 2 tysiace
      i tak licz anie inaczej
    • Gość: ola jola Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:45
      Moj obecny chlopak dlugo sie zastanawial czy rozpoczac ze mna wspolzycie
      seksualne poniewaz ja juz nie bylam dziewica a on byl jeszcze prawiczkiem.I
      zawsze chcial stracic cnote razem z osoba ktora bedzie razem z nim ja
      tracila.Ale sobie przemyslal i stwierdzil ze to nie ma takiego wielkiego
      znaczenia bo mnie kocha i to jest najwazniejsze
    • Gość: Haniadokochania Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: 217.98.127.* 20.09.04, 15:12
      znam dziewczyny, które wychodziły za mąż jako dziewice,
      a potem męczyły się z myślami jak to jest z innym,
      a i owszem żałowały później, jedne sie przyznały, inne nie...
      inne męczą się bo kochają, ale ......
      ja Ci radzę weź dziewczynę, króra już wie z czym to sie je,
      porozmaiwajcie szczerze o seksie swoich oczekiwaniach etc.
      a jak można o czymś rozmawiać nie wiedząć co to jest.
      Kobiety potrzebują trochę czasu by poznać swą seksualność (mężczyźni??)
      Chyba, że masz około 30 nigdy o seksie nie myślisz i poszukaj sobie zakonnicy!
      a najprawdopodobniej koło 40 postanowisz spróbowąć jak to jest z inną!

Może kochać się 100 razy z jedym i traktować to jak haczyk na faceta,
      a ta co miała 10 facetów i choć z jednym z nich była dłużej to ma bardziej
      poukładane w głowie:-)
      • katharin Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? 20.09.04, 16:16
        ja jestem dziewica.mam zamiar poczekac na milosc ta prawdziwa,ale mowic a czuc
        to calkiem co innego.juz teraz czuje pociag do facetow a przeciez jeszcze sie
        nie zakochalam.i co teraz?wiem jedno!strace dziewictwo juz nie dlugo,i wcale
        nie w noc poslubna lecz wczesniej:+))a co do stosunkow to powiedz to kobiecie
        ktora pokochasz a utracisz ja tak szybko jak to jej dziewictwo."bylo minelo"pap
    • Gość: wuj Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:36
      proponuje kazdy stosunek analny liczyc podwójnie !
      • borsuczyca Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? 20.09.04, 16:46
        a oralny co drugi?
        • Gość: wuj Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:55
          oralne dyzkwalifikują zawodniczkę, trzeba mieć jakieś zasady :)
          • Gość: wuj Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:56
            sss
          • borsuczyca Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? 20.09.04, 16:58
            fakt, zasady trzeba mieć:)
            • Gość: ziuta tworkowska romantyku IP: 212.69.68.* 21.09.04, 09:06
              najlepsza jest taka, co mniała 100 facetów - po jednym stosunku z kazdym. Może
              byc też 200 facetów - wtedy po 1/2 stosunku, lub nawet 1000 facetów - wtedy
              1/10 stosunku na każedgo.
              Można te liczbe jeszcze inaczej rozpisać np. różniczkować, całkować,
              pierwiastkować, wyrysowywać pozycje seksualne jako hiperbola, parabola,
              sinusoida, cosinusoida, wpisywać w okrąg, 20-tościan .
              Przyjmij liczbę facetów, którzy ją bzykali jako liczbe ścian wielościanu,
              bzykalne pozycje przedstaw w postaci hiperboli paraboidalnej i wpisz w ten
              wielościan.
              • Gość: marik do ziuta tworkowska IP: *.ld.euro-net.pl 28.09.04, 14:10
                przez cały ten tydzień siedze i się smuce i jeszcze tak 15 dni ale to co
                napisalaś rozbawiło mnie do łez niech sobie gosc dalej bawi sie z matematyka
                dziękuję za poprawienie mi humoru
                • Gość: ziuta Re: do ziuta tworkowska IP: 212.69.68.* 28.09.04, 14:49
                  Gość portalu: marik napisał(a):

> przez cały ten tydzień siedze i się smuce i jeszcze tak 15 dni ale to co
                  > napisalaś rozbawiło mnie do łez niech sobie gosc dalej bawi sie z matematyka
                  > dziękuję za poprawienie mi humoru

cieszę się. rechot to podstawa życia. Takiej postawy nauczył mnie kontakt z
                  przyrodą, ze zwierzakami. No i polecam siem na pszyszłość :))))
                  • Gość: marik Re: do ziuta tworkowska IP: *.ld.euro-net.pl 28.09.04, 17:05
                    super naprawde wielkie dzieki
    • Gość: gosc Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: *.hvcc.edu 20.09.04, 17:33
      Moim zdaniem facet ktory tak podchodzi do sexu, albo sam jest prawiczkiem ,
      albo jest strasznie zakompleksiony.
    • Gość: Martita79 Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 11:05
      A czy to jest ważne czy ona jest dziewicą czy nie? Ważne jest to, abyście byli
      ze soba szcześliwi. Piszesz o tym, żeby ona była dziewicą, a przepraszam Ty co
      jej podarujesz? Bo według was, facetów, kobieta powinna być dziewicą, natomiast
      Wy chcecie być bardzo doświadczeni. Dajcie sobie na luz... A poza tym ponoć
      dinozaury i 18 letnie dziewice już dawno wymarły... Pozdrawiam.
    • Gość: margie Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 21.09.04, 11:19
      Idiota.
    • Gość: Kasik Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 14:02
      Na to pytanie nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi. Dziewictwo nie gwarantuje
      ze dana dziewczyna jest wartosciowa. Sam fakt posiadania błony dziewiczej nie
      mowi ze dana osoba jest cnotliwa. Ktos moze popelnic blad a potem sie starac
      zeby sie historia nie powtorzyla. Natomiast kobieta ktora miala wielu kochankow
      nie wiem czego szuka? Sam seks nie jest podstawa udanego zwiazku, choc jest
      wazny. Do tego trzeba dojrzałosci emocjonalnej, odpowiedzialnosci za druga
      osobe, wiedziec czego sie chce. Wazne jest czy ta osoba jest zaradna, gospodarna
      , zyczliwa. Jak zachowuje sie wobec innych : rodziny, znajomych , obcych.
      Popatrz na jej mame , na relacje w domu a bedzie to wskazowka na przyszlosc co
      ciebie czeka. Czystosc to wielka wartosc , wiaze sie rowniez z dziewictwem. Nie
      kazdy jednak to docenia. Zycze dobrego wyboru:)
    • Gość: IP: *.internetdsl bardziej wartosciowa jest ta ladniejsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:59
    • Gość: Calvin Klein Re: Ktora dziewczyna jest bardziej wartosciową ? IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.09.04, 17:04
      ta ładniejsza hehehheheh:) bierz ładniejszą i sie nie zastanawiaj... jak za
      długo bedziesz myślał to obie ci uciekną:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka