Dodaj do ulubionych

odzywka do paznokci w formie flamastra

01.06.04, 22:35
Czy ktos kupił, uzywa, moze cos napisac na jej temat?
Obserwuj wątek
    • gocha221 Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 02.06.04, 09:37
      tez jestem ciekawa. zastanawima sie nad tym cudem... ma chyba dosc mała
      pojemność, ciekawe na ile to wystarczy??
      • sister52 Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 15.06.04, 00:44
        Mam ją, używam i jestem zadowolona. Po kilku dniach widać efekty a moje
        wiecznie łamiące się i rozdwajające paznokcie wreszcie jakoś wyglądają smile
        grubsze i nawet ostatnio jak robiłam coś w ogródku to żaden mi się nie złamał i
        nie rozdwoił smile POLECAM gorąco. Pozdrawiam,

sister52
        • ciemnogrodzianka Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 15.06.04, 06:47
          A jak sie stosuje? Mozna na lakier?
        • emilia.kosecka Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 01.08.04, 20:36
          Czy twoj flamaster terz jest suchy i masz wrażenie ze w ogóle nie nanosi odżywki??
          • sister52 Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 01.08.04, 23:04
            Witam,
            tak, ten flamaster robi takie wrażenie jakby był suchy. Jedna klientka nawet go
            zwracać chciała, ale ją powstrzymałam... pokazując moje paznokcie wink Używam
            flamastra już dość długo i jestem zachwycona: jeszcze nigdy nie miałam takich
            długich i mocnych paznokci! Cały czas nie mogę w to uwierzyć, bo zawsze mi się
            coś łamało, rozdwajało, itd. Nic tak naprawdę mi nie pomagało. A teraz mam
            mocne i długie pazury smile Raz jeszcze polecam go tym z Was, które jeszcze nie
            kupiły tego cuda.
    • justa_79 Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 02.07.04, 10:15
      może ktoś jeszcze używa? warto kupić?
      • eyna Połyskujący żel brązujący 05.07.04, 16:30
        Nikt więcej nie wypróbował tego flamastra?
        A może używałyscie połyskującego żelu brązującego? Warto wydać na niego
        pieniązki?
        • justa_79 Re: Połyskujący żel brązujący 06.07.04, 10:16
          ja go wypróbowałam kilka razy na ręce - na pewno go kupię. delikatnie
          przyciemnia skórę (ale nie na zasadzie samoopalacza czy balsamu brązującego,
          tylko chwilowo - do umycia), złote drobinki są b. malutkie, co daje efekt
          delikatnej, złotej poświaty. na pewno będzie super wyglądał na opalonej skórze,
          tylko skąd ją wziąć... na razie to chyba tylko z tubki wink
          • eyna Re: Połyskujący żel brązujący 06.07.04, 11:03
            W takim razie biorę go. Troche się obawiałam, że tak jak samoopalacz może
            zostawiać na skórze smugi
            Co do opalonej skóry to też się poratuję "tubką" wink
            • justa_79 Re: Połyskujący żel brązujący 29.07.04, 14:42
              jednak po wypróbowaniu tego żelu na nieco większej powierzchni jestem trochę
              mniej zadowolona - trzeba go jednak dokładnie rozsmarować i równomiernie, bo
              inaczej są różnice w kolorycie, no i jest właściwie taki miedziany. nie
              prezentuje się imho aż tak efektownie, bo prawie drobinek wcale nie widać.
    • aiszka4 Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 06.07.04, 18:53
      wyciągam wątek do górysmile
      Też jestem ciekawa efektów. Dam temu flamastrowi nawet 14 dni, tylko niech
      zadziała. Na odżywki, kremy, preparaty i witaminy wydałam majątek - i nicsad
      • gocha221 Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 08.07.04, 12:57
        ja tez juz stracilam sporo kasy i nerwów na różne pazmokciowe specyfiki. ale
        ostatnio pomogla mi Skrzypo Vita, pierwszy witaminkowy wspomagacz po ktorym sa
        efekty. i to duze. Paznokcie szybko rosną no i przestaly sie tak straszliwie
        rozdwajac. Teraz wsztytkie 10 sa OK, zadnych zlamań. Producent zaleca 2 tabletki
        dziennie, ale ja balam sie przedobrzyc i bralam tylko 1, wlasciwie to dalej
        biore. Efekty zauwazylam po ok. 1,5 miesiaca.
    • epa5 Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 07.07.04, 19:26
      Cześć. Zakupiłam tą odżywkę, napalając się na nową formułę, że we flamastrze i
      wogóle. Stosowałam przez 7 dni wg. zaleceń producenta, nie malując paznokci
      żadnym lakierem ani inną odżywką( bo nie można), no i jestem niezadowolona. Sam
      flamaster czyli ten czubeczek którym się maluje troszku mi się rozlazł,nie wiem
      czy z mojej winy, bo tak mocno cisnęłam czy innym się też tak zdarza, no i
      oczywiście żadnych efektów.Na razie leży w kącie, może za jakiś czas się
      przeproszę i wrócę do niej. Wkurza mnie też to że nakładając ją na paznokcie,
      tak słabo widać czy coś już nalożyłam czy nie. Ale to chyba każdego
      indywidualna sprawa, jednemu pasuje drugiemu nie. Ja lubię bardzo na przykład
      Multi Kompleks Odżywczy do paznokci. Pozdrawiam.
      • ona_1983 Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 07.07.04, 21:57
        mi tak samo rozlazła się ta końcowka flamastra, ale mi ona naprawdę pomogła,
        mam o wiele twardsze paznokcie. smile To jedyna odżywka po której widać jakis
        efekt u mnie.
    • dagmarawi Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 15.07.04, 16:12
      to fakt. końcówka strasnie się rozłazi i kiepsko widać na paznokciu czy już
      nałożyłaś czy nie. ale ogólnie pozytywnie smile
    • epa5 Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 26.08.04, 22:43
      Chciałam zwrócić honor odżywce, przeprosiłam się z nią, obcięłam ten czubeczek,
      nareszcie normalnie zaczęła smarować i faktycznie są efekty!!!!. Paznokcie są
      twardsze, szczególnie miałam takiego jednego co mi się ciągle uparcie rozdwajał
      i pękał, a tu normalnie cud jakiś, tak się wzmocnił niesamowicie, że jestem pod
      wrażeniem. Mogę z czystym sumieniem polecić. Pozdrawiam.
      • bezsenna Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 21.09.04, 23:38
        ja narazie stosuje 6 dzień i...ponieważ mam słabe paznokcie cierpię gechennę bo
        nie mogę ich malować i narazie bez rewelki-ale wierzę,ze jelsi bede
        systematyczna to pomoze-daje jeszcze tydzien dla mych paznokietkow
    • justa_79 Re: odzywka do paznokci w formie flamastra 22.09.04, 09:15
      stosuję odżywkę około tygodnia, paznokcie są nieco twardsze, nie rozdwajają się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka