iwonaorz 18.06.05, 18:35 Witam, czy może któras z mam wie, gdzie przyjmuje dr Wojciech Hautz - okulista, oprócz CZD w Międzylesiu? pozdrawiam I. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olamaja Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 18.06.05, 20:58 Niestety nie wiem dokładnie. Myślę, że mogą podać taką informację w sekretariacie okulistyki w CZD. Bardzo polecam tego lekarza. Przeprowadził nas przez całą chorobę córeczki. Nie wiem jak bym to przetrwała bez tego lekarza. Odpowiedz Link
molnarka Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 18.06.05, 21:22 dr Wojciech Hautz gabinet prywatny ul. Mokotowska 23/1 Warszawa czynny we wtorek i czwartek 15.30 - 18.00 tel. do rejestracji (codziennie od 12.00 do 18.00) +48 504 262 041 +48 22 621 32 41 Wizyta kosztuje 100 pln. Szczerze polecam tego lekarza - wspaniały człowiek. Pozdrawiam MOLNARka Odpowiedz Link
iwonaorz Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 19.06.05, 08:44 Molnarka, bardzo dziękuję. Mój synek jest wcześniakiem i już poznaliśmy dr Hautza. Dopóki mogę, nie chcę jednak wracać do szpitala. Wcześniej przyjmował w Medicover, ale już nie przyjmuje. Jeszcze raz bardzo dziękuję za adres. pozdrawiam serdecznie iwona Odpowiedz Link
molnarka Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 19.06.05, 10:33 Trzymam kciuki zatem za 'nie' powrót do szpitala ;-) Ja też mam wcześniaki - 2 sztuki ... bliźnięta z 24 tygodnia. Także leczone przez dr Hautza. Pozdrawiam MOLNARka Odpowiedz Link
mmmj Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 19.06.05, 11:08 Szukam dobrego okulisty dla mojej niepełnosprawnej córeczki, czy ten lekarz zajmuje się zezem? Odpowiedz Link
edytek1909 Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 19.06.05, 14:35 Witam Moge polecic naprawde dobrego, chyba najlepszego w Polsce okuliste dzieciecego prof.Prosta www.okulistykadziecieca.pl przyjmuje w Warszawie Anin, polecam z synkiem do niego jezdzimy. Powodzenia. Edyta Odpowiedz Link
molnarka Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 19.06.05, 14:58 Oczywiście, ze tak. Jest to stanowczo najlepszy znany mi okulista dziecięcy w W-wie. Polecany przez wielu lekarzy innych specjalności. Poza tym jest to ordynator oddziału okulistycznego w CZD (więc gdyby trzeba było haspitalizować czy wykonac zabieg to on po prostu przyjmuje na oddział). Pozdrawiam MOLNARka Odpowiedz Link
olamaja Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 19.06.05, 19:15 Czy jesteście pewne, że dr Prost pracuje jeszcze w CZD? Nas potraktował okropnie! Był wręcz okrutny, a szkoda gadać. Ja 100000 razy wolę dr Hautza. Za jego podejscie do pacjentów i rodziców. Odpowiedz Link
martags Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 25.07.05, 15:35 Witam dr Prost juz nie pracuje w CZD a co do dr Hautza to jest super lekarzem, zna sie na tym co robi wiem bo juz od 3 lat jedzimy do niego z nasza Ola Odpowiedz Link