Dodaj do ulubionych

dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuje

18.06.05, 18:35
Witam,
czy może któras z mam wie, gdzie przyjmuje dr Wojciech Hautz - okulista,
oprócz CZD w Międzylesiu?
pozdrawiam
I.
Obserwuj wątek
    • olamaja Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 18.06.05, 20:58
      Niestety nie wiem dokładnie. Myślę, że mogą podać taką informację w
      sekretariacie okulistyki w CZD. Bardzo polecam tego lekarza. Przeprowadził nas
      przez całą chorobę córeczki. Nie wiem jak bym to przetrwała bez tego lekarza.
    • molnarka Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 18.06.05, 21:22
      dr Wojciech Hautz
      gabinet prywatny
      ul. Mokotowska 23/1 Warszawa
      czynny we wtorek i czwartek 15.30 - 18.00

tel. do rejestracji (codziennie od 12.00 do 18.00)
      +48 504 262 041
      +48 22 621 32 41

Wizyta kosztuje 100 pln.

Szczerze polecam tego lekarza - wspaniały człowiek.

Pozdrawiam
      MOLNARka
      • iwonaorz Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 19.06.05, 08:44
        Molnarka,
        bardzo dziękuję. Mój synek jest wcześniakiem i już poznaliśmy dr Hautza. Dopóki
        mogę, nie chcę jednak wracać do szpitala. Wcześniej przyjmował w Medicover, ale
        już nie przyjmuje. Jeszcze raz bardzo dziękuję za adres.
        pozdrawiam serdecznie
        iwona
        • molnarka Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 19.06.05, 10:33
          Trzymam kciuki zatem za 'nie' powrót do szpitala ;-)

Ja też mam wcześniaki - 2 sztuki ... bliźnięta z 24 tygodnia. Także leczone
          przez dr Hautza.

Pozdrawiam
          MOLNARka
          • mmmj Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 19.06.05, 11:08
            Szukam dobrego okulisty dla mojej niepełnosprawnej córeczki, czy ten lekarz
            zajmuje się zezem?
            • edytek1909 Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 19.06.05, 14:35
              Witam
              Moge polecic naprawde dobrego, chyba najlepszego w Polsce okuliste dzieciecego
              prof.Prosta www.okulistykadziecieca.pl przyjmuje w Warszawie Anin, polecam z
              synkiem do niego jezdzimy.
              Powodzenia.
              Edyta
            • molnarka Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 19.06.05, 14:58
              Oczywiście, ze tak.
              Jest to stanowczo najlepszy znany mi okulista dziecięcy w W-wie. Polecany przez
              wielu lekarzy innych specjalności.
              Poza tym jest to ordynator oddziału okulistycznego w CZD (więc gdyby trzeba
              było haspitalizować czy wykonac zabieg to on po prostu przyjmuje na oddział).

Pozdrawiam
              MOLNARka
              • olamaja Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 19.06.05, 19:15
                Czy jesteście pewne, że dr Prost pracuje jeszcze w CZD? Nas potraktował
                okropnie! Był wręcz okrutny, a szkoda gadać. Ja 100000 razy wolę dr Hautza. Za
                jego podejscie do pacjentów i rodziców.
                • martags Re: dr Wojciech Hautz - okulista - gdzie przyjmuj 25.07.05, 15:35
                  Witam
                  dr Prost juz nie pracuje w CZD
                  a co do dr Hautza to jest super lekarzem, zna sie na tym co robi wiem bo juz od
                  3 lat jedzimy do niego z nasza Ola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka