Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa

09.03.05, 23:28
    Fajną ma muszke prawda ;)
    Ale strasznie roztrzepany jest. Nie pirókuje nic a nic ;)))))))))))))))))

PS. Gawroniu jeśli znajdziesz chwilę wolnego czasu propozycja do
    snookerwriting - R.MILKIN(I)S www.germandeli.com/milmil40g.html
    Obserwuj wątek
      • dorota_snooker Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 09.03.05, 23:30
        dorota_snooker napisała:

> Nie pirókuje nic a nic ;)))))))))))))))))
        >
        pirókuje = piórkuje ( to taka gwara krakowska )
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • marcia.back Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 10.03.05, 00:45
          a kto to w ogóle jest?? :) pierwszy raz na oczy go widziałam ;) zresztą Harolda
          też :D co to się porobiło... :D:D:D:D
          • gatta13 Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 10.03.05, 10:10
            No żesz przyszły jakieś obce chłopy, nie piórkują, grają tak sobie... Obróciłam się na drugi bok i wyłączyłam TV. O.
            • dorota_snooker Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 10.03.05, 10:16
              No żesz Gatta !!!!!
              Jak Przemek Kruk to przeczyta to mu smutno będzie ;)))))))))
              Ronnina dzisiaj obowiązkowo oglądaj !!!!!

PS.BTW chłopaki dobrze policzyły - nasi na Malcie drudzy w grupie. Jakieś
              korepetycje były z matematyki co komentatory szanowne, przyznać się ????
              • gatta13 Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 10.03.05, 10:23
                Ronniego to obowiązkowo. :))) Mam nadzieję, że Przemkowi nie będzie bardzo smutno. :)))

No i może zrobiłby ktoś coś z tą cholerną zimą wreszcie, coooooo?
                • dorota_snooker Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 10.03.05, 11:55
                  gatta13 napisała:

> No i może zrobiłby ktoś coś z tą cholerną zimą wreszcie, coooooo?

Właśnie, popieram u mnie znów śnieg pada :(
                  • przemek.kruk Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 10.03.05, 12:13
                    nie no, nie obraze sie przeciez. chociaz na znak protestu, podczas pierwszej
                    dzisiejszej relacji, nie odezwe sie ani slowem ;P

pare dni temu, razem z Jewta, probowalismy cos zrobic z ta zima. pomysl byl
                    taki, zeby przegnac ja na poludnie, bo tam cieplej i snieg sie szybko i latwo
                    rozpusci. ale chyba troche przegielismy... przynajmniej takie sygnaly dotarly z
                    Czech. na razie musimy troche przystopowac ;)
                    • gawronka Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 10.03.05, 13:56
                      przemek.kruk napisał:

> nie no, nie obraze sie przeciez. chociaz na znak protestu, podczas pierwszej
                      > dzisiejszej relacji, nie odezwe sie ani slowem ;P

Zasadniczo jestem pisząca (I am writing) pracę mgr, ale TEGO muszę
                      posłuchać! ;))))))))

>
                      > pare dni temu, razem z Jewta, probowalismy cos zrobic z ta zima. pomysl byl
                      > taki, zeby przegnac ja na poludnie, bo tam cieplej i snieg sie szybko i latwo
                      > rozpusci. ale chyba troche przegielismy... przynajmniej takie sygnaly dotarly
                      z
                      >
                      > Czech. na razie musimy troche przystopowac ;)

Tyyy, nie do Czech, ja się tam wybieram za czas niedługi!!!!
                      :)
                      • marcia.back Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 10.03.05, 15:15
                        przemek.kruk napisał:
                        >
                        > pare dni temu, razem z Jewta, probowalismy cos zrobic z ta zima. pomysl byl
                        > taki, zeby przegnac ja na poludnie, bo tam cieplej i snieg sie szybko i latwo
                        > rozpusci. ale chyba troche przegielismy... przynajmniej takie sygnaly dotarly
                        z
                        >
                        > Czech. na razie musimy troche przystopowac ;)

a czy przez przypadek nie mówiliście o północy?? bo nad morzem sypie jak się
                        patrzy... :) może byście coś zmienili :)
                    • gatta13 Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 10.03.05, 20:22
                      Podczas pierwszej relacji to ja otwierałam konta i zakładałam zlecenia. I jeszcze katy kredytowe. I różne inne.

A z tą zimą to coś mi się zdaje, że we wszystkie strony tego śniegu nasłaliście. Ileż w końcu można, opanujcie się, chłopaki.

:)))
                      • dorota_snooker Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 10.03.05, 20:40
                        gatta13 napisała:

> Podczas pierwszej relacji to ja otwierałam konta i zakładałam zlecenia. I
                        jeszcze karty kredytowe. I różne inne.

Zaświadczam uroczyście że podczas pierwszej transmisji P.K. milczał jak górb ;)
                        BTW nie mogłabyś mi też jakiegoś konta założyć, najlepiej pełnego :))))))))))))))
                        • przemek.kruk Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 11.03.05, 01:12
                          dorota_snooker napisała:

> Zaświadczam uroczyście że podczas pierwszej transmisji P.K. milczał jak
                          górb ;)

a co to jest ten górb??? jakies paskudne zwierzatko bez dzioba?

;)))
                          • dorota_snooker Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 11.03.05, 09:05
                            przemek.kruk napisał:

>
                            > a co to jest ten górb??? jakies paskudne zwierzatko bez dzioba?
                            >
                            > ;)))

rzeczywiście górb - w wolnym tłumaczenie z mojego na wasze : milczące futerkowe
                            zwierzątko bez dzioba
                            Ale może zapytaj jeszcze Jewtę - mam wrażenie że ona dokładnie będzie wiedziała
                            co to górb ;)))))))))))))))))))))

PS.A poważnie to przepraszam za te literówki, to chyba z nadmiaru pisania na
                            komputerze - tworzę pracę "specjalizacyjną" :(
                        • gatta13 Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 11.03.05, 16:36
                          dorota_snooker napisała:

>Zaświadczam uroczyście że podczas pierwszej transmisji P.K. milczał jak górb ;)
                          > BTW nie mogłabyś mi też jakiegoś konta założyć, najlepiej pełnego :))))))))))

Hmm, to może ten górb milczący potrafi zakładać pełne? Bo u mnie to, cholerka, puste każą zakładać. ;))))
                          • przemek.kruk Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 11.03.05, 16:44
                            u mnie za otwieranie pelnych stawiaja do, ten tego, konta...
                            • dorota_snooker Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 11.03.05, 19:02
                              W koncie razem sobie stoją górb i gatta :))))))))))))))))))))))
                              • gatta13 Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 11.03.05, 20:46
                                Ech, postałabym w koncie żeby tylko nie musieć telemarketingować. Za mało pustych wciąż i wciąż.

BTW czy żerard to przypadkiem nie jest dżerard? Nie wyglądał mi na francuzika. ;)
                                • przemek.kruk Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 12.03.05, 10:18
                                  gatta13 napisała:

> BTW czy żerard to przypadkiem nie jest dżerard? Nie wyglądał mi na
                                  francuzika.
                                  > ;)

grrrr... nieistotne. nie ma go juz!

;)
                                  • gatta13 Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 12.03.05, 10:50
                                    Może będzie w następnym turnieju. :) Chyba aż tak zrozpaczony nie był? ;)
                                    • dorota_snooker Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 12.03.05, 15:14
                                      Gatta, żerard to pestka w porównaniu z tym co ich czeka w "czajniku"
                                      Przy tym to nawet mój górb słabo wygląda.
                                      W china open zgrają :

Ding Junhui
                                      Guo Hua
                                      Habib Subah
                                      Yang Qing Tian
                                      Cao Xin Long
                                      Liu Song
                                      Jin Long
                                      Cai Jian Zhong
                                      Pang Wei Guo
                                      Zheng Peng
                                      Zhang Dong Tao
                                      Alok Kumar
                                      Liang Wen Bo
                                      • marcia.back Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 12.03.05, 16:25
                                        dorota_snooker napisała:

> Gatta, żerard to pestka w porównaniu z tym co ich czeka w "czajniku"
                                        > Przy tym to nawet mój górb słabo wygląda.
                                        > W china open zgrają :
                                        >
                                        > Ding Junhui
                                        > Guo Hua
                                        > Habib Subah
                                        > Yang Qing Tian
                                        > Cao Xin Long
                                        > Liu Song
                                        > Jin Long
                                        > Cai Jian Zhong
                                        > Pang Wei Guo
                                        > Zheng Peng
                                        > Zhang Dong Tao
                                        > Alok Kumar
                                        > Liang Wen Bo

jedyne co nam pozostaje to... życzyć komentatorom powodzenia i wytrwałości :D

P.S. a może tuż przed China krótki kurs chińskiego?? :D:D:D:D
                                      • gatta13 Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 12.03.05, 20:14
                                        Hehe, to faktycznie niezłe. Będą mieli wesoło, zwłaszcza, że dość często powtarzają nazwiska graczy. ;) Może zmienią zwyczaje na czas chiński. :))))
                                      • karunaa Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 12.03.05, 22:48
                                        hehehe to będzie boskie! chce to uslyszec :D
                                        i rowniez zycze powodzenia ;)))
      • blue.berry Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 10.03.05, 09:28
        nie piorkuje ale za to jak ładnie macha nóżką.
        no i wygrał:))

a swoja droga mecz nienajlepszy. dlaczego na ten mecz padlo a nie na Hendrego z
        Matju!!!!!!!!!!!!!!!!!! to musial byc meczyk. 6 do 5 eh eh!!!!
      • zamek Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 11.03.05, 23:39
        No roztrzepany jak nieboskie stworzenie. Miał finał w zasięgu kija, 77 okazji do
        skończenia meczu, a w efekcie... sami wiecie. Nie lubię Stevensa, ale jednak
        słusznie na niego obstawiłem.
        • eulalija Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 13.03.05, 12:41
          Bardziej podobała mi się 1/2 z kuleczkowatym Milusiem niż te wypociny
          wczorajsze dwóch filarów.

Jak to było z tym kijem i przyrządem? Ronni przyłożył sędziemu? Bo jakoś na
          chwilę wzrok odwróciłam i latający górą przyrząd wpadł mi w oko. Sędzia go nie
          wyrzucił ale Ronni nie przepraszał, to jak to było?
          • gatta13 Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 13.03.05, 12:52
            Przyłożyc może nie przyłożył, ale z rozmachem wysunął przyrząd do tyłu, nie patrząc gdzie sędzia
            • dorota_snooker Re: Jak znajdujecie R.Milkin(i)sa 13.03.05, 13:26
              I ja tego nie widziałam :(((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka