marth.stars 16.10.05, 22:21 ...to co zrobił Higgins Ronniemu :) Pięęęęęękna masakra...takie masakry chce oglądać:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue.berry zaiste widok byl powalajacy... 16.10.05, 22:27 ...ale jak pierwszy raz zobaczyłam nowy blue outfit Higginsa to wiedzialam ze cos wisi w powietrzu. no i dzisiaj spadlo:))) Ronniemu na glowe:) bylo krotko ale niewiarygodnie. ciekawe jak bedzie w dalszej czesci sezonu? Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: zaiste widok byl powalajacy... 16.10.05, 22:30 oj zdecydowanie od początku coś wisiało w powietrzu bo po raz pierwszy w mojej "obstawieniowej" karierze na forum, nie obstawiłam jako zwycięzce Ronniego...a od samego początku Higginsa Dżej Blue..:) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: zaiste widok byl powalajacy... 16.10.05, 22:35 dokładnie! ze mną było tak samo :D On po prostu zmiażdzył Ronniego!! :)))))))) coś czuje, że to będzie jego "szczęśliwy niebieski komplecik" ;))))) i ten akcent.. i Johna i Denies, ach... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: zaiste widok byl powalajacy... 16.10.05, 22:44 to co zrobił Higgins było GENIALNE!!! Oczywiście kibicowałam Ronniemu,ale jak najbardziej podobała mi się gra Higginsa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: :)snookerowa masakra piłą mechaniczną... 17.10.05, 09:22 Pierwszy raz napiszę,bo się powstrzymać nie mogę, choć czytam to forum regularnie. Jestem wielką fanką J.H., zawsze uwielbiam go oglądac...szkoda, ze w zeszłym sezonie tak często odpadal w I/II rundzie...:-( Ale ten sezon MUSI byc jego!!! Mecz genialny!!!!Ronnie pewnie przez jakis czas bedzie sie posilal prozac-iem... A mój ulubiony "błękitek" zdeklasowal Rońka w pięknym, naprawdę pięknym stylu...i te rekordy...brakowalo jeszcze maxa na dokladkę (choć sądziłam, że będzie atakował w jednym z framów...ale w końcu wyszedł na niebieską (chyba...) Finał tak mi się wrył w pamięć, że przez pół nocy miałam snookerowe sny :-D i od rana o ww.finale myślę...sama słodycz...:-DDD thrier Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: :)snookerowa masakra piłą mechaniczną... 17.10.05, 10:36 thrier napisała: > Pierwszy raz napiszę,bo się powstrzymać nie mogę, choć czytam to forum > regularnie. Witam serdecznie :))) > Jestem wielką fanką J.H., zawsze uwielbiam go oglądac...szkoda, ze w zeszłym > sezonie tak często odpadal w I/II rundzie...:-( > Ale ten sezon MUSI byc jego!!! Jestem tego samego zdania! to jest jego wielki powrót! i to w jakim stylu :) > Mecz genialny!!!!Ronnie pewnie przez jakis czas bedzie sie posilal prozac-iem.. ;P hehehe > A mój ulubiony "błękitek" zdeklasowal Rońka w pięknym, naprawdę pięknym > stylu...i te rekordy...brakowalo jeszcze maxa na dokladkę (choć sądziłam, że > będzie atakował w jednym z framów...ale w końcu wyszedł na niebieską (chyba...) tez czekałam na tego maksa, ale niestety... wygrała niebieska ;)) > Finał tak mi się wrył w pamięć, że przez pół nocy miałam snookerowe sny :-D > i od rana o ww.finale myślę...sama słodycz...:-DDD finał był niesamowity i już tęsknie za snookerem... musze zobaczyc o ktorej są powtórki w TV ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: :)snookerowa masakra piłą mechaniczną... 17.10.05, 11:54 Karunaa dzięki za odzew. Jesteście tutaj widać zgraną paczkę ludzi, którzy się nieźle znają i trochę nieswojo się tu czuję... Jestem taz częstą bywalczynią Twojej stronki o J.H. Czyżby nie była jeszcze zaktualizowana??? :-DDD Czekam na to z niecierpliwością!!! Rózwnież pozdrawiam, thrier Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: :)snookerowa masakra piłą mechaniczną... 17.10.05, 12:16 thrier napisała: > Karunaa dzięki za odzew. Ależ nie ma za co :)) mam nadzieje, że będziesz tu częściej zaglądac :)))) > Jesteście tutaj widać zgraną paczkę ludzi, którzy się nieźle znają i trochę > nieswojo się tu czuję... w sumie to ja niezbyt wiele wiem o tych ludziach :o o Dorocie najwiecej, bo się udziela tu i ówdzie i w ogóle wszędzie jej pełno ;))))) taka światowa kobieta ;)) > Jestem taz częstą bywalczynią Twojej stronki o J.H. Czyżby nie była jeszcze > zaktualizowana??? :-DDD Czekam na to z niecierpliwością!!! Ciesze się, że ktoś to w ogóle czyta ;))) Jestem w trakcie pisania, ale wciąż pełna emocji nie moge ująć w słowa tego co się wydarzyło :D Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: :)snookerowa masakra piłą mechaniczną... 17.10.05, 19:20 Jakie to dziwne - wszyscy myslą że my się znamy - a my nic a nic :) No może ja troszkę znam niektórych ;) i wszędzie mnie pełno za co baty zbieram :D Witaj thrier :) rozgość się i czuj jak u siebie w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś