Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

:)snookerowa masakra piłą mechaniczną...

16.10.05, 22:21
    ...to co zrobił Higgins Ronniemu :) Pięęęęęękna masakra...takie masakry chce
    oglądać:)
    Obserwuj wątek
      • blue.berry zaiste widok byl powalajacy... 16.10.05, 22:27
        ...ale jak pierwszy raz zobaczyłam nowy blue outfit Higginsa to wiedzialam ze
        cos wisi w powietrzu. no i dzisiaj spadlo:))) Ronniemu na glowe:)
        bylo krotko ale niewiarygodnie. ciekawe jak bedzie w dalszej czesci sezonu?
        • marth.stars Re: zaiste widok byl powalajacy... 16.10.05, 22:30
          oj zdecydowanie od początku coś wisiało w powietrzu bo po raz pierwszy w
          mojej "obstawieniowej" karierze na forum, nie obstawiłam jako zwycięzce
          Ronniego...a od samego początku Higginsa Dżej Blue..:)
          • karunaa Re: zaiste widok byl powalajacy... 16.10.05, 22:35
            dokładnie! ze mną było tak samo :D
            On po prostu zmiażdzył Ronniego!! :)))))))) coś czuje, że to będzie jego
            "szczęśliwy niebieski komplecik" ;))))) i ten akcent.. i Johna i Denies, ach...
            ;))))
            • marcia.back Re: zaiste widok byl powalajacy... 16.10.05, 22:44
              to co zrobił Higgins było GENIALNE!!!
              Oczywiście kibicowałam Ronniemu,ale jak najbardziej podobała mi się gra
              Higginsa!!!!
      • thrier Re: :)snookerowa masakra piłą mechaniczną... 17.10.05, 09:22
        Pierwszy raz napiszę,bo się powstrzymać nie mogę, choć czytam to forum
        regularnie.

Jestem wielką fanką J.H., zawsze uwielbiam go oglądac...szkoda, ze w zeszłym
        sezonie tak często odpadal w I/II rundzie...:-(
        Ale ten sezon MUSI byc jego!!!
        Mecz genialny!!!!Ronnie pewnie przez jakis czas bedzie sie posilal prozac-iem...

A mój ulubiony "błękitek" zdeklasowal Rońka w pięknym, naprawdę pięknym
        stylu...i te rekordy...brakowalo jeszcze maxa na dokladkę (choć sądziłam, że
        będzie atakował w jednym z framów...ale w końcu wyszedł na niebieską (chyba...)

Finał tak mi się wrył w pamięć, że przez pół nocy miałam snookerowe sny :-D
        i od rana o ww.finale myślę...sama słodycz...:-DDD

thrier
        • karunaa Re: :)snookerowa masakra piłą mechaniczną... 17.10.05, 10:36
          thrier napisała:

> Pierwszy raz napiszę,bo się powstrzymać nie mogę, choć czytam to forum
          > regularnie.

Witam serdecznie :)))

> Jestem wielką fanką J.H., zawsze uwielbiam go oglądac...szkoda, ze w zeszłym
          > sezonie tak często odpadal w I/II rundzie...:-(
          > Ale ten sezon MUSI byc jego!!!

Jestem tego samego zdania! to jest jego wielki powrót! i to w jakim stylu :)

> Mecz genialny!!!!Ronnie pewnie przez jakis czas bedzie sie posilal prozac-iem..

;P hehehe

> A mój ulubiony "błękitek" zdeklasowal Rońka w pięknym, naprawdę pięknym
          > stylu...i te rekordy...brakowalo jeszcze maxa na dokladkę (choć sądziłam, że
          > będzie atakował w jednym z framów...ale w końcu wyszedł na niebieską (chyba...)

tez czekałam na tego maksa, ale niestety... wygrała niebieska ;))

> Finał tak mi się wrył w pamięć, że przez pół nocy miałam snookerowe sny :-D
          > i od rana o ww.finale myślę...sama słodycz...:-DDD

finał był niesamowity i już tęsknie za snookerem... musze zobaczyc o ktorej są
          powtórki w TV ;)
          Pozdrawiam!
          • thrier Re: :)snookerowa masakra piłą mechaniczną... 17.10.05, 11:54
            Karunaa dzięki za odzew.
            Jesteście tutaj widać zgraną paczkę ludzi, którzy się nieźle znają i trochę
            nieswojo się tu czuję...
            Jestem taz częstą bywalczynią Twojej stronki o J.H. Czyżby nie była jeszcze
            zaktualizowana??? :-DDD Czekam na to z niecierpliwością!!!
            Rózwnież pozdrawiam,
            thrier
            • karunaa Re: :)snookerowa masakra piłą mechaniczną... 17.10.05, 12:16
              thrier napisała:

> Karunaa dzięki za odzew.

Ależ nie ma za co :)) mam nadzieje, że będziesz tu częściej zaglądac :))))

> Jesteście tutaj widać zgraną paczkę ludzi, którzy się nieźle znają i trochę
              > nieswojo się tu czuję...

w sumie to ja niezbyt wiele wiem o tych ludziach :o
              o Dorocie najwiecej, bo się udziela tu i ówdzie i w ogóle wszędzie jej pełno
              ;))))) taka światowa kobieta ;))

> Jestem taz częstą bywalczynią Twojej stronki o J.H. Czyżby nie była jeszcze
              > zaktualizowana??? :-DDD Czekam na to z niecierpliwością!!!

Ciesze się, że ktoś to w ogóle czyta ;))) Jestem w trakcie pisania, ale wciąż
              pełna emocji nie moge ująć w słowa tego co się wydarzyło :D
              • dorota_snooker Re: :)snookerowa masakra piłą mechaniczną... 17.10.05, 19:20
                Jakie to dziwne - wszyscy myslą że my się znamy - a my nic a nic :)
                No może ja troszkę znam niektórych ;) i wszędzie mnie pełno za co baty zbieram :D

Witaj thrier :)
                rozgość się i czuj jak u siebie w domu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka