Dodaj do ulubionych

gdzie najlepsze spa w POlsce ?

IP: 81.15.160.* 18.10.05, 12:21
hej,

poszukuje dobrego (sprawdzonego) spa gdzieś w Polsce, najlepiej niezbyt
daleko od Wawy..

Byliście / polecicie coś ?

dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Opty Re: gdzie najlepsze spa w POlsce ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:11
      kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,65185.html
      Nie byłam ale może tu coś znajdziesz.
      pozdr.
    • Gość: zuzanna Re: gdzie najlepsze spa w POlsce ? IP: *.cust.tele2.pl 20.10.05, 15:07
      to trochę dlaej jak bliżej ale może warto zobaczyć, ja sie nie będzie podobać
      zwracam koszty?
      www.goszen.vip.interia.plpozdrawiam
    • Gość: red.confero Re: gdzie najlepsze spa w POlsce ? IP: *.icpnet.pl 20.10.05, 23:35
      Byłem w Villa Park w Ciechocinku ,bliżej Warszawy jest Beauty Secret Farm w
      Józefowie,potem świeżo otwarty Afrodyta Spa k.Radziejowic
      możesz przeszukac www.confero.pl i wybrać kryterium hotel z kliniką zdrowia i
      urody
      • Gość: filder Re: gdzie najlepsze spa w POlsce ? IP: 83.238.160.* 23.10.05, 21:21
        Polecam spa w Nałęczowie - jest bardzo dobre
      • Gość: rafaella Re: gdzie najlepsze spa w POlsce ? IP: *.cust.tele2.at 28.11.05, 08:34
        farma zdrowia spa w Znamirowicach nad jez.roznowskim
        patrz www.farmazdrowia.iaw.pl
    • Gość: rem Re: gdzie najlepsze spa w POlsce ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:38
      Jakie spa, do cholery? A może po staremu: uzdrowisko? Ciekawe, kiedy będzie się
      mówić: jaki piękny old town jest w capital of Poland? Może pojdziemy na dinner
      do jakiejś restaurant w tym city.
      Wasz friend
      • kebren Re: gdzie najlepsze spa w POlsce ? 12.11.05, 22:38
        spa to wyrażenie łacińskie ,,sanus per aquam,, i jest używane od wielu wielu
        lat, język angielski nie ma z tym nic wspólnego.
    • Gość: kasia Re: gdzie najlepsze spa w POlsce ? IP: *.net.pulawy.pl 13.11.05, 15:51
      polecam Nałęczów....ja bywam i jestem zadowolona bardzo:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka