Dodaj do ulubionych

Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami

21.04.06, 09:05
Jedziemy na majowy weekend, ale nie znamy okolic. Gdzie warto z takimi
maluchami pojechać na wycieczkę (spimy w Karpaczu, jedziemy samochodem)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Izzy Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 17:48
      Prawdę powiedziawszy tak małe dzieci nudzą się w górach, najlepsza dla nich
      piaskownica, a więc morze i te okolice.
      ale może z waszymi pociechami bedzie lepiej, najwyżej trochę się pomęczycie:)
      • jusytka Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 23.04.06, 15:06
        To prawda, ale w Karpaczu spodobają im się zjazdy saneczkowe po rynnie, muzeum
        zabawek oraz oczywiście Western City. W pobliżu warto wybrac sie do Liberca w
        Czechach - o ile mają paszporty i wybrać się do Babilonu - olbrzymi lunapark i
        aquapark w jednym miejscu oraz do fantastycznego zoo :)
        • Gość: ja Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami IP: 217.197.74.* 23.04.06, 19:57
          Kościól Wang, w Kowarach muzeum miniatur, w Jeleniej Górze-Cieplicach muzeum
          przyrodnicze w parku norweskim,
          • Gość: ? Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami IP: *.atol.com.pl 24.04.06, 11:10
            muzeum zabawek warte dla dzieci
    • Gość: Izzy Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:35
      Wybaczcie ale żaden trzylatek nie zainteresuje się muzeum ani kosciółkiem Wang,
      to jest oferta dla dorosłych, bądź starszych dzieci (od 5 lat wzwyż i to też
      tylko niektóre).
      • jusytka Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 24.04.06, 13:48
        Mylisz się, ja akurat byłam z 3-latkiem w muzeum zabawek i wszystkich tych
        miejscach, które opisałam wcześniej - był jak najbardziej zainteresowany.
        • Gość: ? Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami IP: *.atol.com.pl 24.04.06, 14:31
          muzeum zabawek myslisz że dziecko się niezainteresuje to chyba dziecka nieznasz?
          • jusytka Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 25.04.06, 10:04
            Oczywiście każde dziecko zainteresuje sie zabawkami tym bardziej 3-latek.
            Zaznaczę, że były tam dość stare zabawki kunsztownuie zrobione z detalami, a
            więc ciekawe. Brakowało jednak miejsca, gdzie dzieci mogą się pobawić ;)
    • dorek3 Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 08.05.06, 23:30
      Dzięki za podpowiedzi .
      odwiedzieliśmy te i inne atrakcje (polecam Zoo w Dvur Karlove). Niestety kiepsko wybraliśmy zakwaterowanie (pensjonat Torjan-zdecydowanie niepolecam!).
      Ale pogoda i humory dopisały więc i tak wyjazd uważamy za bardzo udany.
      • anniamk Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 09.05.06, 13:21
        właśnie planuje wyjazd z moim 4-latkiem tez w ta stronę,
        (w ubiegłym roku byliśmy w górach stołowych - polecam)
        jakbyś mogła napisać parę słów o wspomnianym ZOO (interesuje mnie tez cena
        biletu) bede wdzięczana. podam priva aniamatecka@op.pl
        • jusytka Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 09.05.06, 17:55
          www.zoodk.cz/home_pl.php
          • anniamk Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 10.05.06, 09:03
            dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka