dorek3 21.04.06, 09:05 Jedziemy na majowy weekend, ale nie znamy okolic. Gdzie warto z takimi maluchami pojechać na wycieczkę (spimy w Karpaczu, jedziemy samochodem)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Izzy Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 17:48 Prawdę powiedziawszy tak małe dzieci nudzą się w górach, najlepsza dla nich piaskownica, a więc morze i te okolice. ale może z waszymi pociechami bedzie lepiej, najwyżej trochę się pomęczycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 23.04.06, 15:06 To prawda, ale w Karpaczu spodobają im się zjazdy saneczkowe po rynnie, muzeum zabawek oraz oczywiście Western City. W pobliżu warto wybrac sie do Liberca w Czechach - o ile mają paszporty i wybrać się do Babilonu - olbrzymi lunapark i aquapark w jednym miejscu oraz do fantastycznego zoo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami IP: 217.197.74.* 23.04.06, 19:57 Kościól Wang, w Kowarach muzeum miniatur, w Jeleniej Górze-Cieplicach muzeum przyrodnicze w parku norweskim, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami IP: *.atol.com.pl 24.04.06, 11:10 muzeum zabawek warte dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzy Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:35 Wybaczcie ale żaden trzylatek nie zainteresuje się muzeum ani kosciółkiem Wang, to jest oferta dla dorosłych, bądź starszych dzieci (od 5 lat wzwyż i to też tylko niektóre). Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 24.04.06, 13:48 Mylisz się, ja akurat byłam z 3-latkiem w muzeum zabawek i wszystkich tych miejscach, które opisałam wcześniej - był jak najbardziej zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami IP: *.atol.com.pl 24.04.06, 14:31 muzeum zabawek myslisz że dziecko się niezainteresuje to chyba dziecka nieznasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 25.04.06, 10:04 Oczywiście każde dziecko zainteresuje sie zabawkami tym bardziej 3-latek. Zaznaczę, że były tam dość stare zabawki kunsztownuie zrobione z detalami, a więc ciekawe. Brakowało jednak miejsca, gdzie dzieci mogą się pobawić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 08.05.06, 23:30 Dzięki za podpowiedzi . odwiedzieliśmy te i inne atrakcje (polecam Zoo w Dvur Karlove). Niestety kiepsko wybraliśmy zakwaterowanie (pensjonat Torjan-zdecydowanie niepolecam!). Ale pogoda i humory dopisały więc i tak wyjazd uważamy za bardzo udany. Odpowiedz Link Zgłoś
anniamk Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 09.05.06, 13:21 właśnie planuje wyjazd z moim 4-latkiem tez w ta stronę, (w ubiegłym roku byliśmy w górach stołowych - polecam) jakbyś mogła napisać parę słów o wspomnianym ZOO (interesuje mnie tez cena biletu) bede wdzięczana. podam priva aniamatecka@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Karpacz i okolice-gdzie z 3-latkami 09.05.06, 17:55 www.zoodk.cz/home_pl.php Odpowiedz Link Zgłoś