Dodaj do ulubionych

Do Chorwacji z małym dzieckiem - dokąd?

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 11:44
Witam,
Planujemy na przełomie sierpnia/września wybrać się do Chorwacji z dziećmi-
5 lat i 13 miesięcy. Wahamy się jednak troche ze względu na młodsza
pociechę. Czy ktoś może polecić jakieś miejsce gdzie plaża bedzie bliższa
żwirowej a nie kamienistej . Może ktoś zna adres jakiegoś fajnego pensjonatu
czy kwatery prywatnej gdzie pobyt z takim maluchem będzie przyjemnoscią?
Będę wdzięczna za wszelkie info.
Pozdr.

Iwona

Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Do Chorwacji z małym dzieckiem - dokąd? IP: 217.153.80.* 11.02.04, 12:21
      Jedź do Podgory. Nie będziesz żałować
      • Gość: ika Re: Do Chorwacji z małym dzieckiem - dokąd? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 11:34
        Znalazłam fajny apartament właśnie w Podgorze. Czy coś mogłabys napisac o
        swoich wrażeniach z tej miejscowości? Bo rozumiem, że tam byłaś. Interesują
        mnie plaże. tłoczność itp itd czyli to wszystko co jest ważne dla wypoczynku z
        maluchami.
        Pozdrawiam
        Iwona
        • Gość: kasia Re: Do Chorwacji z małym dzieckiem - dokąd? IP: 217.153.80.* 13.02.04, 11:10
          Naprawdę bardzo ładna miejscowość, wielkościowo powiedzmy jak nasza Wisła.
          Ludzi jest trochę, jak w kurorcie, ale dużo mniej niz np. w Makarskiej czy w
          Baskiej. Plaże otwarte drobno - kamieniste, ale są również prześliczne zatoczki.
          Są mniejsze i większe knajpeczki, gdzie można niedrogo zjeść. Ja byłam z
          pięciolatkiem i również jemu zamawiałam niejednokrotnie tam posiłki. Ale raczej
          głównie gotowałam w apartamencie (taniej). Konkretnych atrakcji dla dzieci tam
          nie ma, nielicząc wypożyczalni samochodów na akumulator 10 Kun/5 minut, no i
          oczywiście straganów z zabawkami.Ja byłam dwa razy w Podgorze raz w
          apartamencie Biuk. Nie było źle ale następnym razem wybrałabym inny.Jeśli masz
          jakieś jeszcze pytania to pisz na mój adres kkocuper@polskikoks.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka