Dodaj do ulubionych

sklepy z oryginalnymi perfumami w necie-wpisujcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 17:19
czy znacie sklep www.perfumy.civ.pl albo www.lilia.pl?? ceny mają tam
ciekawe ale na razie boję się ryzykować. Czy ktoś tam kupował??
A może polecicie jakieś pewne sklepy(albo strony ) z perfumami, ostatnio
spotkałam się z opinią, że w pedecie też można trafić na podróbę... sama już
nie wiem, bo niestety nie stać mnie na wydatek 400 zł w sephora....
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: sklepy z oryginalnymi perfumami w necie-wpisu IP: *.rtk.net.pl 30.03.04, 19:19
      Kupowalam na perfumy.civ bardzo niedawno i chyba dostałam oryginały.Tak mi się
      wydaje, bo sprawdzałam w perfumerii i są takie same.
      • charade Re: sklepy z oryginalnymi perfumami w necie-wpisu 30.03.04, 19:49
        Ja kupowałam ostatnio w lilia.pl, nie ma się czego bać. Tylko mi próbki żadnej
        nie dali przy zakupie za 260 zł., wrrrr
        • Gość: fil Re: sklepy z oryginalnymi perfumami w necie-wpisu IP: *.finemedia.pl 31.03.04, 08:55
          bezplatna dostawa dopiero przy zamowieniu za 300 zl to jaka pomylka
    • Gość: agrawka Re: sklepy z oryginalnymi perfumami w necie-wpisu IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.03.04, 22:24
      www.fragrancenet.com
    • Gość: basiaplewik Re: sklepy z oryginalnymi perfumami w necie-wpisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 09:28
      a czy ze sklepu fragrancenet można zamawiać do polski?? jeśli tak to proszę o
      szczegły: termin realizacji, opłata za przesyłkę, problemy z płatnością....
      • Gość: Jagna Re: sklepy z oryginalnymi perfumami w necie-wpisu IP: 167.83.9.* 31.03.04, 09:52
        www.lumiere.pl
        Mają bardzo bogatą ofertę. Nie kupowałam tam jeszcze, ale mam to w planach,
        ponieważ tylko tam znalazłam Cristobal Balenciaga EDP (wszęszie są tylko EDT).
      • Gość: agrawka Re: sklepy z oryginalnymi perfumami w necie-wpisu IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.04, 23:20
        Mozna zamawiać perfumy do Polski, koszt przesyłki 10,95$ , ale jeśli zamawiasz
        np. dwa perfumy płacisz za dwie przesłki( jest tam taka opcja wyboru ilosci
        kupowanych perfum).
        Jeśli chodzi o sposób płatności to karta kredytowa lub kartą typu charge ( z
        odroczonym terminem płatnosci), na pweno poprosza Cie mailem o podanie telefonu
        do Banku w celu potwierdzenia danych karty, ale robią tak tylko przy pierwszym
        zakupie, na przesłke czeka sie ok 18 dni roboczych.
        Długo ale warto zwłaszcza ze wzgledu na duże przeceny, zresztą ja nie miałam
        wyboru bo znalazłam tam perfumy, które wycofano z polskiego rynku, i w dodatku
        bardzo przecenione,no i oryginały, zamwiałam juz kilkakrotnie u nich i jest ok.
        jezeli bedziesz potrzebowała pomocy ( instrukcja zamwiana itp.:)) pisz !!!
        na pewno pomoge :O))
        pozdrawiam iwona

• Gość: agrawka Re: sklepy z oryginalnymi perfumami w necie-wpisu IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.03.04, 23:23
        Basia - przez pomyłke odpisałam Jagnie ale powtarzam :)
        Mozna zamawiać perfumy do Polski, koszt przesyłki 10,95$ , ale jeśli zamawiasz
        np. dwa perfumy płacisz za dwie przesłki( jest tam taka opcja wyboru ilosci
        kupowanych perfum).
        Jeśli chodzi o sposób płatności to karta kredytowa lub kartą typu charge ( z
        odroczonym terminem płatnosci), na pweno poprosza Cie mailem o podanie telefonu
        do Banku w celu potwierdzenia danych karty, ale robią tak tylko przy pierwszym
        zakupie, na przesłke czeka sie ok 18 dni roboczych.
        Długo ale warto zwłaszcza ze wzgledu na duże przeceny, zresztą ja nie miałam
        wyboru bo znalazłam tam perfumy, które wycofano z polskiego rynku, i w dodatku
        bardzo przecenione,no i oryginały, zamwiałam juz kilkakrotnie u nich i jest ok.
        jezeli bedziesz potrzebowała pomocy ( instrukcja zamwiana itp.:)) pisz !!!
        na pewno pomoge :O))
        pozdrawiam iwona
    • Gość: berry Re: sklepy z oryginalnymi perfumami w necie-wpisu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 10:31
      lilia.pl/_konkurs.php?ur=2116

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka