Dodaj do ulubionych

franc provost w krakowie albo w ogóle???

IP: *.tvn.pl 11.05.04, 14:02
czy warto zaufać? wybieram się dzisiaj wieczorem pierwszy raz, trochę sie
boję, ale ponieważ wychodzę z założenia włosy nie ręka - najwyżej odrosną;)
to pójdę, gdyby jednak mogły mnie wesprzeć w tej decyzji jakieś pozytywne
opinię byłoby mi milej;)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: franc provost w krakowie albo w ogóle??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 00:14
      Ja bylam w Chorzowie i nigdy wiecej tam nie pojde. Gburowata obsluga.Pani nie
      umiala mi dobrac koloru - chcialam zrobic odrosty. Strzyzenie- na drugi dzien
      nie potafialam sie uczesac. A cena z kosmosu. Moze w Krakowie bedzie lepiej :-)
    • Gość: MOnika Re: franc provost w krakowie albo w ogóle??? IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 12.05.04, 08:27
      ja chodze w Krakowie, ale ogolnie coraz gorzej oceniam ich profesjonalizm.
      Dawniej w ciemno moglam isc do jakiegokolwiek fryzjera tam i byc zadowolona.
      teraz wybieraam glownie pania Gosie, zna mnie, wie, co lubi i jak mnie uczesac
      i jest bardzo projesjonalna. No i do tego mila :)
      • madzia773 Re: franc provost w krakowie albo w ogóle??? 13.05.04, 17:14
        na jakiej ulicy dokładnie jest provost w krakowie? Możesz podać?
        • Gość: ali Re: franc provost w krakowie albo w ogóle??? IP: *.tvn.pl 13.05.04, 19:12
          juz byłam jest w plazie, było całkiem całkeim zwłaszcza zajebisty masaż głowy
          podczas mycia...;) odjechałam jeszcze chwila i zakochałabym się w tej pani co
          to robiła;))))) no a jesli chodzi o samo cięcie to teżok, usiadła pogadała ze
          mną jak z człowiekiem, pokazała co i jak zrobi, efekt ok - nie zachwycajacy ale
          to dlatego że jak się ma krótkie włosy i chce zapuścić to raczej przy cięciu
          nie można zaszaleć, po prostu muszę przeboleć ten okres pdrastania, poza tym
          czułam się tam naprawdę dobrze, cena taka powiedzmy trochę wygórowana - 71
          złtych, no ale cóż...
        • Gość: Monika Re: franc provost w krakowie albo w ogóle??? IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 14.05.04, 08:02
          Frank Provost jest w Palzie w Krakowie. Masaze mama faktycznie rewelacyjne,
          pozatym swietne maseczki nawilzajace na wlosy (dzieki nim moje wlosy nabieraja
          blasku) no i sa dobrze w farbowaniu i dobieraniu koloru!
          Drogo niestety, ale zwykle warto :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka